Results 316 to 330 of 623
Thread: Μπακούρης ετών 25!
-
08-10-2016, 00:45 #316
Η άνεση παίζει ρόλο, το να εντυπωσιάζεις, να πουλάς φούμαρα για μεταξωτές κορδελες. Αν θέλεις να χτυπήσεις τις ψωνισμένες.
Υπάρχουν και πιο στρωτές περιπτωσεις, εξαρταται που δοκιμαζει την τυχη του ο Rolen...
Από εκεί και πέρα, υπάρχει τέτοια υπερπροσφορα από κορασίδες για μια οποια σχέση σε αυτές τις ηλικίες, για αυτό απορώ...
Να κανει απλες γνωριμίες μπορεί? φίλους έχει? φίλες έχει να εξασκηθεί? έστω γνωστές να μιλάει??
Αμα τα κανει αυτα και εχει μια στοιχειωδη κοινωνικη ζωή, αποκλειεται να μην τον προσεγγίσει καποια κοπελα...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
- 08-10-2016, 00:52 #317
εγω του εδωσα ενα σχεδιαγραμμα πως πρεπει να κινηθει αλλα απο εκει και περα πρεπει να κανει εξασκηση...του το ειπα....
και να τον προσεγγισει?αφου λεει δεν μπορει να αρθρωσει λεξη σε μια κοπελα....δεν ξερει τι να πει...οποτε μονο με εξασκηση διορθωνεται αυτο....
χαχααχ οσο για την λεξη κορασιδες ,εχω να την ακουσω απο ενα σιριαλ το κωνσταντινου και ελενης....
08-10-2016, 03:48 #318
Καταλαβαίνω τι λες, ναι... Αυτά τά'χω κάνει όταν είχα πιεί... Και πάλι όμως... Άμα η άλλη δε συνεχίζει κι αυτή να θέλει να μου μιλάει, πάπαλα! Δε γίνεται τίποτα! Κάτι πολύ βασικό, εγώ καταλαβαίνω το πως θα μου συμπεριφερθεί η γυναίκα απ'την χειραψία της μόλις συστηθούμε. Άμα δηλαδή μου δώσει χειραψία, ίσα ίσα να μου ακουμπήσει το χέρι, ε εκεί καταλαβαίνω ότι δεν ενδιαφέρεται!
08-10-2016, 03:53 #319
08-10-2016, 03:58 #320
08-10-2016, 04:29 #321
Ακριβώς! Δεν είμαι κάνα ομορφόπαιδο, άλλο που σωματικά, ντάξει, είμαι στο κατάλληλο ύψος και βάρος... Φυσικά, περιποιούμαι τον εαυτό μου... Εγώ ναι, συμφωνώ πως αυτά τα τελευταία 3 παίζουν ρόλο! Αλλά, αυτοπεποίθηση και λέγειν δυστυχώς δεν έχω... Να, λέγειν όπως ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο δεν έχω:
https://www.youtube.com/watch?v=xUK6l19Indg
08-10-2016, 04:43 #322
Η άνεση μόνο για να εντυπωσιάεις; Μιάς και το ανέφερες, εγώ δεν ψάχνω για ψωνισμένες... Μόνο για κανονικές, άλλα και πάλι, δεν μπορώ να κάνω κάτι... Φίλους έχω, άλλα φίλες και γυναίκες γενικά εντός του κύκλου μου, δυστυχώς δεν έχω... Όσον αφορά τις εξόδους μου, βγαίνω τακτικά έξω για καφέ/ποτό!
08-10-2016, 04:46 #323
08-10-2016, 09:35 #324
χαχαχαχαχα να σαι καλά, με έκανες και γέλασα πρωινιάτικα...
Αν νομίζεις ότι με τέτοια κουλά εξυπνακίστικα θα ρίξεις γκόμενα, εμ για αυτό είσαι μπακούρης ετών 25, σόρρυ κιόλας με το θάρρος.
Αντι να ξοδεύεις χρόνο στο ίντερνετ προσπαθώντας να μάθεις, ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ, βγες έξω και παρατήρησε τους ανθρωπους της ηλικίας σου, πώς συμπεριφέρονται, πώς μιλάνε τα αγόρια της ηλικίας σου στις κοπέλες, που βρισκουν κοπελες για παρεα!
ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ για να μάθεις να μιλάς! γιατί εσύ από ότι φαίνεται ζεις σε έναν ανδροκρατούμενο πλανήτη.
και το τελευταίο, μην περιμένεις με την 1η να τη ρίξεις την άλλη... αυτές που πέφτουν αμέσως, είναι σιγκεκριμένης κοσμοθεωρίας, συχνάζουν σε συγκεκριμένα μαγαζιά για το συγκεκριμένο λόγο.
πχ αν πιάσεις κουβεντα με μια κοπελα για τη σχολή σου, για την κρίση, για δουλειές, βρες ενα θεμα για keep in touch. Ή πες της πχ ότι ψάχνω πληροφορίες για αυτό το θέμα, αν βρεις κάτι σχετικό προωθήσε το στο μειλ μου. Σα να μιλας σε ξαδερφή σου ομως, όχι να κάνει μπαμ η προθεση σου οτι τη γουσταρεις και πας επι τουτου. Θελουν μια ρεγουλα τα πραγματα ρε παιδια, όχι μπαμ και κατω, όχι αποτομα. Γιατι δηλαδη μια νορμαλ κοπέλα να σε εμπιστευθεί με την 1η ατάκα που θα της πεις και να σου ανοιχτει? Δως της την ευκαιρία να σε γνωρισει, κερδισε την εμπιστοσυνη της, περνα καλα μαζι της ή με παρεα σε καμια συναυλια, ποτακια, κλπ, και στο μηνα πάνω κάνεις μια κίνηση του τυπου ενα τυχαίο άγγιγμα να δεις αντιδραση. Και αν δεν γουσταρει θα στο κοψει. Τοσο απλα.
Εσυ για να τρως απορριψη άμεσα, ή υπάρχει πρόβλημα στην εμφανιση σου ή την πέφτεις απότομα σε νορμάλ κοπέλες λες και έχεις απέναντι σου μια ξεπεταγμένη χαζογκομενιτσα που σκέφτεται μόνο νύχια και τρίχες...
Practice στο να κάνεις παρέα φιλικά και να μιλάς απονηρευτα με γυναίκες!!!!!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-10-2016, 09:45 #325
Θα με τρελάνεις τώρα, σε τί κύκλο κινείσαι? τόσο ανδροκρατούμενος είναι? τί στο διάολο σε στρατόπεδο ζεις??
Αδερφή δεν έχεις? ξαδέρφες? συγγενείς κοπέλες να πας για έναν καφε, γυναίκες ξαδερφων σου να βγειτε για καφε?
γειτόνισσες δεν έχεις? συμφοιτητριες για τα μαθηματα??
Φιλικά, και ανθρωπινα λέω να πιάσεις μια κουβέντα, δεν λέω να λύσετε το κυπριακό ή την κρίση!
Σε γυμναστηριο πας? εκει με άλλους δεν μιλας? κοπελες αυτοι δεν έχουν?? δεν έχετε βγει ολοι μαζι για ποτακι καποια στιγμη??
Αφου λες οτι βγαινεις τακτικα εξω, έχεις δει κανεναν νεαρο στην ηλικια σου να την πεφτει σε κοπελες σαν το μαλακα του βιντεο και να εχει επιτυχια??
Τι άλλο να σου πουμε δηλαδή? εσύ θέλεις να πεις μια ατάκα και να τη ρίξεις την άλλη? δεν γινονται αυτα, με την καμία! εκτός σου είπα και πιο πάνω αν η κοπελια είναι συγκεκριμένης κοσμοθεωρίας.
Εγω το καλοκαίρι που έμενα στο χωριο, έβλεπα ότι απο το απογευμα και μετά όλα τα παιδια, κορίτσια και αγόρια, από 15 ως 25+, μαζεύονταν στην πλατεία και στα γύρω στέκια καθημερινά. Και μάλιστα έλεγα κοιτα να δεις, εγώ σε αυτή την ηλικία ήμουν πολύ μαζεμένη, πολύ διαβασμα κλπ.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-10-2016, 12:52 #326
Από την βροχή θα ναι :p
Πάντως αυτή η καραμέλα 'χιουμορ, λέγειν αυτοπεποίθηση' κουράστηκα να το ακούω.....το χιούμορ είναι υποκειμενικό, επίσης το χιούμορ βοηθάει στην πρώτη προσέγγιση, κατ΄τα άλλα εγώ πιστεύω και κλόουν να είσαι δεν θα σε καψουρευτεί η άλλη απαραίτητα.........η αυτοπεποίθηση ναι , και δουλειά να πάω να ζητήσω, ίσως φάω ήττα, ο δειλός ενθαρρύνει την άρνηση λένε....... Από κει και πέρα δεν έχουν όλοι αυτοπεποίθηση χιουμορ και λέγειν σε τεράστιο βαθμό....πορεύεσαι όμως.......
08-10-2016, 13:28 #327
Όχι, δεν κατάλαβες καθόλου! ΔΕΝ είπα ότι προσπαθώ να ρίξω κοπέλα μ'αυτόν τον τρόπο! Είπα πολύ συγκεκριμένα, ότι αυτά που κάνει αυτός, ΔΕΝ τα κάνω εγώ! Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου! Να λείπουν οι προσβολές! Εγώ δε σε πρόσβαλα!
Η εμφάνισή μου είναι όπως την περιέγραψα. Δεν είμαι όμορφος φατσικά! Τέλος! Και όχι, δεν την πέφτω απότομα σε κοπέλες! Που έγραψα κάτι τέτοιο;; Δεν είμαι πέφτουλας!
08-10-2016, 13:43 #328
08-10-2016, 13:47 #329
Σου φαίνομαι για ψεύτης;; Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να κάθομαι και να ψεύδομαι! Και όχι, δεν είμαι τρολλ! Σου λέω πως έχουν τα πράγματα! Τίποτα παραπάνω! Ο κύκλος μου ναι, είναι τόσο ανδροκρατούμενος! Άμα θες, με πιστεύεις!
Κοίτα, δεν είμαι κάνας βλάκας! Δεν ψάχνω για ατάκα για να ρίξω την άλλη! Χαίρω πολύ ότι δε γίνονται αυτά! Για συζήτηση γράφτηκα στο φόρουμ, όχι για να με προσβάλουν και να μου τη λένε για κάτι που δεν έκανα!
08-10-2016, 13:48 #330