Φιλοξενώ τους γονείς του - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    .αλλα πρωτα απαντησε μου ποιο απο τα δυο σε ενοχλει περισσοτερο?[/QUOTE]
    Δεν με ενοχλεί που έρχονται. Με ενοχλεί το ότι κάθε φορα που έρχονται πρέπει να πηγαίνουμε όλοι με τους ρυθμούς τους. Που μου αλλαζουν πράγματα στο σπίτι. Που μου κανονίζουν το πρόγραμμα(Μια φορά που ειμασταν μαζεμένοι γύρω στα 20 άτομα από την οικογένεια μου μου ζητησε η θεία μου μπροστα στη μητερα του να πάμε στο ρεπό μου για μια δουλειά της και απάντησε η μάνα του ότι δε μπορώ γιατί έχω να κρεμάσω τα κάδρα) δεν το αντέχω αυτό. Και ναι έχουν θέμα άμα βγαίνω μόνη μου

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Απο οικονομικά τι δίνουν; ποσο σας βοηθάνε εννοώ;
    Από οικονομικά μόνο το φαγητό όταν έρχονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elia18 View Post
    .αλλα πρωτα απαντησε μου ποιο απο τα δυο σε ενοχλει περισσοτερο?
    Δεν με ενοχλεί που έρχονται. Με ενοχλεί το ότι κάθε φορα που έρχονται πρέπει να πηγαίνουμε όλοι με τους ρυθμούς τους. Που μου αλλαζουν πράγματα στο σπίτι. Που μου κανονίζουν το πρόγραμμα(Μια φορά που ειμασταν μαζεμένοι γύρω στα 20 άτομα από την οικογένεια μου μου ζητησε η θεία μου μπροστα στη μητερα του να πάμε στο ρεπό μου για μια δουλειά της και απάντησε η μάνα του ότι δε μπορώ γιατί έχω να κρεμάσω τα κάδρα) δεν το αντέχω αυτό. Και ναι έχουν θέμα άμα βγαίνω μόνη μου[/QUOTE]

ε δεν ξερω το μονο που σου μενει ειναι να μιλησεις στο αγορι σου και να τους πεις να τους εξηγηση να μην μπλεκονται....δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο...αλλα παιζει και να παρεξηγηθουνε...

εσυ αποφασιζεις...τι θα κανεις...αλλα να κατσεις ετσι να σκας μην κατσεις ..πες του να τους μιλησει....ελα και παιζει να καταλαβουν κιολας.....
    καταλαβαινω απο αυτα π λες οτι ειναι παραξενοι πολυ

δλδ δεν σ αφηνουν ν βγαινεις μονη σ?ειναι δυνατον?

τεσπα ασε τα ολα στην ακρη και πιασε τον δικο σου να τους μιλησει με ωραιο τροπο

Senior Member
    Δεν με ενοχλεί που έρχονται. Με ενοχλεί το ότι κάθε φορα που έρχονται πρέπει να πηγαίνουμε όλοι με τους ρυθμούς τους. Που μου αλλαζουν πράγματα στο σπίτι. Που μου κανονίζουν το πρόγραμμα(Μια φορά που ειμασταν μαζεμένοι γύρω στα 20 άτομα από την οικογένεια μου μου ζητησε η θεία μου μπροστα στη μητερα του να πάμε στο ρεπό μου για μια δουλειά της και απάντησε η μάνα του ότι δε μπορώ γιατί έχω να κρεμάσω τα κάδρα) δεν το αντέχω αυτό. Και ναι έχουν θέμα άμα βγαίνω μόνη μου
    δυστυχως εκανες μια κακη αρχη και δεν γινεται να διορθωθει πλεον, χωρις να σπασουν αυγα.
    το οτι ερχονται στο σπιτι δεν εχει καμια σχεση με το ποσο παρεμβατικοι γινονται, και τις παρεμβασεις ΕΣΕΙΣ τους τις επιτρεψατε γιαυτο και εχουν παρει τοση φορα.
    ειναι γονεις του δικου σου, οχι δικοι σου. ΕΚΕΙΝΟΣ πρεπει να τους μαζεψει. εσυ προσπαθησε να ξανακερδισεις τον χωρο σου με επιμονη αλλα χωρις καυγαδες.
    πχ οταν σου κανουν σκηνες που βγαινεις και τι κανεις, λεγε ατακες χιουμοριστικες που δειχνουν ομως οτι μονο ως πλακα μπορεις να εκλαβεις τις παρατηρησεις τους, αλλα κανε αυτο που εσυ θελεις.
    ΕΣΥ τους εδωσες το περιθωριο να σου κανουν τετοιου ειδους ελεγχο. δεν εχω καμια αμφιβολια σε αυτο.

οταν δεν χωραει χιουμορ, θα κανεις χωρις νευρα αλλα με σταθεροτητα κι επιμονη αυτο που εσυ θελεις.
    πχ στην περιπτωση με τα καδρα, λες"οχι θεια, θα παμε για την δουλεια σου, κανενα προβλημα. τα καδρα μπορουν να περιμενουν".
    δεν γινεται να κανουν πισω μονοι τους ετσι οπως τα κανατε....

για τα πραγματα που σου κουβαλανε, βαλε τον γιο τους να τους πει να μην πειραζουν τα πραγματα σας στο σπιτι.
    αυτοι προσπαθουν να σου κανουν σαφες οτι το σπιτι σου ειναι κοινο σας σπιτι.
    καντους σαφες οτι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ εκει, δεν ειστε κοινοβιο.

αν δεν τους θελεις καθολου στο σπιτι, βαλε τον γιο να τους πει να μενουν σε καποιο ξενοδοχειο.
    ειμαι βεβαιη οτι οι δουλειες διαρκουν πολυ λιγοτερο απο 15 μερες αλλα στρογγυλοκαθοντια επειδη εχουν δωρεαν διαμονη κι εσας να σας πρηζουν.

Senior Member
    Eγω παντως πιστεύω οτι δεν θ' αλλάξει τιποτα με το να τους μιλήσει ο φίλος σου, μαλλον χειρότερα θα είναι.

Banned
    Το θέμα είναι ότι έρχονται για δουλειές και δεν έχουν αλλού να μείνουν. Οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή Αλλά έχω αρχίσει και κουράζομαι. Ο σύντροφος μου δεν το καταλαβαίνει Γιατί αρχικά δουλεύει παρά πολλές ώρες και δεν είναι σχεδόν ποτέ στο σπίτι.
    Πόσο καιρό κρατάν οι δουλειες τους, 2 εβδομάδες ?

Page 2 of 2 FirstFirst 12