φαρμακα - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 28 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 408

Thread: φαρμακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jaded Future View Post
    .... και οι υποτροπές παραμονεύουν. Και απ'ότι έχω καταλάβει κάθε φορά είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή..
    Ακριβώς αυτό...κάθε φορά και από μηδενικό στάδιο. Είναι απίστευτο όλο αυτό. Και έχω την εντύπωση πως είναι κάθε φορά και χειρότερα. Τουλάχιστον σε μένα που είχα 2 υποτροπές είχε μια κλιμάκωση κ την 2η φορά ήταν 3 φορές ισχυρότερο το επεισόδιο που αρχικά είχα ήπια συμπτώματα.

@Jaded στην ερώτηση σου για το πόσο διαρκεί το φάρμακο στον οργανισμό σου,αν εννοείς μετά από διακοπή η ουσία διαρκεί για κάποιες βδομάδες νομίζω ή μήνα....από κει κ πέρα είσαι στο έλεος του θεού με 80% τουλάχιστον πιθανότητα να έχεις υποτροπή.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    @Jaded στην ερώτηση σου για το πόσο διαρκεί το φάρμακο στον οργανισμό σου,αν εννοείς μετά από διακοπή η ουσία διαρκεί για κάποιες βδομάδες νομίζω ή μήνα....από κει κ πέρα είσαι στο έλεος του θεού με 80% τουλάχιστον πιθανότητα να έχεις υποτροπή.
    Είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό? :( Και πως είσαι όσο δεν παίρνεις το φάρμακο? Κανονικός και πάλι ή @@? Γιατί προσωπικά με το φάρμακο, νιώθω πολλές φορές ότι απλά υποκρίνομαι ότι είμαι καλά και κοινωνικός με το ζόρι ουσιαστικά..

Senior Member
    Όταν δεν παίρνεις το φάρμακο υπάρχει μια περίοδος ευφορίας!! Νιώθεις πιο ελαφρύς. Κάποια πράγματα μη φανταστείς, δεν βελτιώνονται. Κατηγορούμε για πολλά πράγματα τα φάρμακα αλλά είναι κ μέρος της πάθησης τα περισσότερα. Πχ αυτό που λες για την κοινωνικότητα είναι αρνητικό σύμπτωμα της ψύχωσης. Γίνεσαι πιο εσωστρεφής. Δεν υπάρχει το κατάλληλο κίνητρο για κοινωνικές επαφές.
    Επίσης υπάρχει κ πιθανότητα 30% υποτροπής ειδικά τα πρώτα χρόνια και ας είσαι συνεπής με την αγωγή. Γι'αυτό αν παρατηρήσεις ότι είσαι άυπνος,έχεις άγχος,δεν μπορείς να συγκεντρωθείς κ άλλα σημάδια όπως έλλειψη συγκέντρωσης να ενημερώσεις τον γιατρό σου. Ίσως είναι σημάδια υποτροπής.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Άγχος έχω στη δουλειά.. Ειδικά όταν μαζεύονται πολλά πράγματα να κάνω, έχω μια τάση να τα παρατάω. Με πιάνουν και τάσεις φυγής από τη δουλειά. Κουμπώνω όμως κανένα Tranxene και κάπως ηρεμώ. Δεν είναι πάντα έτσι, αλλά συμβαίνει κάποιες μέρες.
    Εκτός δουλειάς είμαι μπορώ να πω πλήρως λειτουργικός και ξεχνιέμαι αρκετά από την όλη φάση.

Senior Member
    Noμίζω είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού το άγχος της δουλειάς. Της υποτροπής είναι κάπως διαφορετικό. Είναι ένας ακατάσχετος φόβος. Μέχρι που μπορεί να κοκαλώσεις από το άγχος. Τουλάχιστον σε μένα έτσι ήταν την τελευταία φορά. Δεν μπορούσα να κινηθώ από το άγχος κ την αυπνία. Μουδιασμένος τελείως.

Senior Member
    Δεν είχα καταλάβει ότι παίζουν τέτοια συμπτώματα.. Νόμιζα ότι απλά αρχίζουν πάλι οι περίεργες ιδέες/σκέψεις και η γενικότερη αποδιοργάνωση της σκέψης.
    Tranxene χρησιμοποιεί κανείς άλλος? Δεν ξέρω αν είναι placebo effect, αλλά νομίζω ότι με βοηθάει όταν αγχώνομαι..

Quote Originally Posted by Jaded Future View Post
    Δεν είχα καταλάβει ότι παίζουν τέτοια συμπτώματα.. Νόμιζα ότι απλά αρχίζουν πάλι οι περίεργες ιδέες/σκέψεις και η γενικότερη αποδιοργάνωση της σκέψης.
    Tranxene χρησιμοποιεί κανείς άλλος? Δεν ξέρω αν είναι placebo effect, αλλά νομίζω ότι με βοηθάει όταν αγχώνομαι..
    Τρανξεν, παιρνω εδω και μηνες. Σε σχεση με τα άλλα της κατηγοριας του παρατηρησα οτι ναι μεν δεν μου φερνει αμεση αναγκη επιθυμια για υπνο αλλα την επομενη μερα μου δινει μια αισθηση ηρεμιας, ειναι βραδειας αποδεσμευσης, καπως ετσι μου το ειχε πει, δηλαδη η επιδραση του κραταει περισσοτερες ωρες. Μου εχει φερει καποιες παρενεργειες που με ενοχλουν αλλά απο την αλλη ειμαι σε σοβαρο διλλημα για το αν θα το αλλαζα. Το xanax για παραδειγμα ακομα και στο 0.5 με εριχνε ξερη για υπνο αλλά μετα παλι ειχα αισθημα ανερχομενου πανικου - με το τρανξεν οχι και τοσο. Με την λογικη μου επιλεγω τρανξεν με άλλα κριτηρια και για αλλους λογους θα επελεγα ζαναξ. Προς το παρον μενω στο ιδιο και μονο εαν ειναι κατι εκτακτο θα το αλλαξω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    @σισι και @τζειντ εμενα για να ηρεμω μου δινουν ταβορ και αταραξ...
    προσπαθω να μην τα παιρνω ομως..
    εκανα και μια μαλακια χοντρη ομως και τα ειδα ολα... (δε θελω να επεκταθω εδω)
    επισης σιγουρευτηκε και η επιληψια ...
    το μονο θετικο ειναι οτι μου εδωσε αγωγη για τις ημικρανιες μπας και γλυτωσουμε... οψομεθα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τρανξεν, παιρνω εδω και μηνες. Σε σχεση με τα άλλα της κατηγοριας του παρατηρησα οτι ναι μεν δεν μου φερνει αμεση αναγκη επιθυμια για υπνο αλλα την επομενη μερα μου δινει μια αισθηση ηρεμιας, ειναι βραδειας αποδεσμευσης, καπως ετσι μου το ειχε πει, δηλαδη η επιδραση του κραταει περισσοτερες ωρες. Μου εχει φερει καποιες παρενεργειες που με ενοχλουν αλλά απο την αλλη ειμαι σε σοβαρο διλλημα για το αν θα το αλλαζα. Το xanax για παραδειγμα ακομα και στο 0.5 με εριχνε ξερη για υπνο αλλά μετα παλι ειχα αισθημα ανερχομενου πανικου - με το τρανξεν οχι και τοσο. Με την λογικη μου επιλεγω τρανξεν με άλλα κριτηρια και για αλλους λογους θα επελεγα ζαναξ. Προς το παρον μενω στο ιδιο και μονο εαν ειναι κατι εκτακτο θα το αλλαξω.
    Τι παρενέργειες σου έχει φέρει το Tranxene? Πόσο παίρνεις?
    Εγω περιέργως ακόμα δυσκολεύομαι το πρωί να σηκωθώ για δουλειά (παρ'ότι πήγα σε Abilify από Zyprexa). Το Tranxene δεν μου φέρνει καθόλου υπνηλία.. Απλά μια χαλαρότητα, που είναι αυτό που χρειάζομαι για να μη φρικάρω στη δουλειά. Παίρνω 2-3 τεταρτάκια την ημέρα.. Από το απόγευμα και μετά δεν το χρειάζομαι καθώς φεύγει το άγχος.

Senior Member
    @παιδια ειναι ο δευτερος μου χρονος στο λεπονεξ...
    κουραστηκα... και βαρεθηκα

ΘΑΡΡΟΣ filaraki k kritikh matia se eyxomai na exeis.εγω ειχα 5 μερες δυνατους πονοκεφαλους 5 την μερα δλδ 25 περιπου κ ελατωσα καπνισμα κ ευτυχως φυγανε φαινεται.φοβηθηκα... ΥΓ τωρα καπνιζω στο μπαλκονι

Senior Member
    Θέλει χρόνο @εσωτερική για να δεις αποτελέσματα. Από ότι είπες σταμάτησαν οι φωνές. Δεν ξέρω αν ακούς πλέον ή ακούς μερικές από αυτές. Οπλίσου με υπομονή.
    Κατα τα άλλα πως είναι η καθημερινότητα σου;;Μπορείς να έχεις κάποιες ασχολίες;;Να διαβάσεις μπορείς;;Πόσο άνετη είσαι κοινωνικά;;Πως κρίνεις την λειτουργικόητα σου;;

PAIRNEIS POLY LEPONEX?

Senior Member
    @σειριε οι φωνες δεν σταματησαν απλα μειωθηκε η συχνοτητα.. (ειχε μειωθει γιατι παλι αρχισαν τα ιδια τις τελευταιες μερες)
    η καθημερινοτητα ειναι δυσκολη.. προσπαθω να κανω διαφορα αλλα ολο απογοητευομαι... δεν μου κοβει και ο γιατρος μου τα φαρμακα.. εκανα και μια μαλακια και τωρα υποφερω πιο πολυ..

@δημητρη 800 μγ παιρνω η συνηθης δοση ειναι 400.. ειναι πολλα και μου στερουν τη ζωη μου.. παιρνω αυτα και αλλα για τις παρενεργειες του λεπονεξ..

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Κ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΚΩΛΟΑΛΛΟΠΕΡΙΝΤΙΝ...

Page 20 of 28 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast