δυσκολη φαση με φιλο που γνωρισα προσφατα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    καλα σε ΟΛΕΣ ΜΑΣ αρεσει να αρεσουμε!!!!
    για συζητηση το εγραψα, δεν το ειπα για να κρινω...

Η γνωμη μου ειναι οτι εψαχνε μια ωραια γυναικα, απελευθερωμενη, για σεξ χωρις δεσμευσεις, να κανει εντονη ζωη με διασκεδασεις... Ειπε το παραμυθακι, δεν τσιμπησες, εξαφανιστηκε.
    πολυ πιθανο ναι...τωρα μονο αυτος ξερει..οκ..εγω ωφειλω να ειμαι τυπικη πλεον μετα απο οσα μου ειπε..δνε θελω κ γω αναμπουμπουλες στην ζωη μου.

Senior Member
    χαχα και μετα γυριζες σπιτι και ετρωγες το φαγητο της μαμας σου!!
    αλλο να εχεις ζωη και αλλο να κανει τη ζωη του οπως ειπε η anxious...αυτα που περιγραφεις ειναι η τυπικη ζωη για το 15χρονο αλανι που τρωει τα λεφτα των γονιων και σκοτωνει τη βαρεμαρα του...

νταξει, η αδεια για το μηχανακι δεν ειναι στα 16? παρανομα το οδηγουσες? και οι γονεις σου δεν ελεγαν τιποτα??

παιδια, να τιμαμε την ηλικια που ειμαστε. Οχι οι μικροι να γινουν μεγαλοι ουτε οι μεγαλοι μικροι.... ολα στην ωρα τους!!
    εγω συμφωνω με αυοτ που λες οτι πρπεει να τιμαμε την ηλικια μας κ μαλιστα του ειχα πει οτι σαν να εχει σοβαρεψει πολυ για την ηλικια του κ οτι πρεπει να ζησει κ αλλα πραγματα..κ οτι ακομα γινονται ζυμωσεις μεσα του.
    πραγματικα ομως το παιδι δεν ξεπερασε κανενα οριο..ηταν πολυ μαζεμενος οταν μου τα ειπε αυτα κ γενικα το εκτιμησα στην τελικη που ηταν ειλικρινης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    οχι μωρε..μου ειπε οτι ειχε περιουσια απο τους γονεις κ στην ουσια ειναι εισοδηματιας...
    κοιτα..δεν τον εξιδανικευσα..σιγουρα οχι..εγω απλα εκρινα απο τον τροπο που στεκοταν στην παρεα μας.εννοειται πως κατανοω το μικρο της ηλικιας κ του οτι μπορει να θελει να εντυπωσιασει..κακο δεν εκανε το παιδι ουτε βγηκε απο καποια ορια.
    απλα φανηκε ωριμος ...σιγουρα ημουν επιφυλακτικη..απλα εμενα μου φανηκε καπως πιο ωριμος τελος παντων για την ηλικια των 23 χρονων..
    δεν αφηνε περιθωριο να σκεφτει καποιος οτι ειναι 23, με οποιον κ αν καθοταν να μιλησει εμενε καπως μαλακας απο τον τροπο που σκεφτοταν..
    δνε θελω να εξιδανικευω κανεναν, κ καλο εινα να ειμαστε επιφυλακτικοι.
    δεν το συζητω..οπως κ να χει ..το θεμα ειναι να ειμαστε ολοι ηρεμοι κ καλα..εκει καταληγω.
    γινομαι ξινη τωρα με τις αντιρρησεις που φερνω...

εισοδηματιας οκ αλλα τα λεφτα οι γονεις τα επαιρναν στο χερι, οχι αυτος. Αυτουνου προφανως του τα εδιναν. Και ορφανος απο πατερα να ηταν και παλι καποιος έπρεπε να εχει την επιμελεια του και να παιρνει τα λεφτα στο χερι, το 15χρονο δεν εχει τετοιο δικαιωμα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    χαχα και μετα γυριζες σπιτι και ετρωγες το φαγητο της μαμας σου!!
    αλλο να εχεις ζωη και αλλο να κανει τη ζωη του οπως ειπε η anxious...αυτα που περιγραφεις ειναι η τυπικη ζωη για το 15χρονο αλανι που τρωει τα λεφτα των γονιων και σκοτωνει τη βαρεμαρα του...

νταξει, η αδεια για το μηχανακι δεν ειναι στα 16? παρανομα το οδηγουσες? και οι γονεις σου δεν ελεγαν τιποτα??

παιδια, να τιμαμε την ηλικια που ειμαστε. Οχι οι μικροι να γινουν μεγαλοι ουτε οι μεγαλοι μικροι.... ολα στην ωρα τους!!
    ε ναι ενοειται...πως ετρωγα το φαγητο της μαμας μετα :p
    το μηχανακι το οπδηγουσα χωρις διπλωμα........ειχαμε φτιαξει με τους φιλους μ μηχανακι κρυφα απο γονεις.....χωρις χαρτια βεβαια...κλεμενο το ειχαμε αγορασει....στα 17 μ το πηραν...οι γονεις το κανονικο...
    και αμαξια περναμε στα 15 αλλα κρυφα απο γονεις τους τσεπωναμε τα κλειδια το βραδυ οταν κοιμοντουσαν :p

ενταξει η μαξ ζωη π μπορει να εχει ενας 15χρονος ειναι αυτη π ειπα εγω...δεν νομιζω οτι μπορει να εχει κατι παρπανω......

Senior Member
    Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω Άνξιους κι αν θες μου το λύνεις. Εντάξει το παιδί σε είδε ερωτικά, σου το είπε κ μετά ξέκοψε, προφανώς γιατί αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι κ για να μη φάει κόλλημα μαζί σου. Πιστεύω ότι αυτή ήταν κ η πιο τίμια εξήγηση που θα μπορούσε να σου κάνει. Ούτε υποκρίθηκε για τα συναισθήματα του ούτε σε κόλλησε ούτε σε πρόσβαλε ούτε ήταν χυδαίος ούτε τίποτα.

Εσύ από την άλλη λες ότι τον βλέπεις φιλικά κ δεν γουστάρεις. Οπότε όλα καλά μέχρι εδώ ή... μήπως όχι; Γιατί το να ανοίξεις θέμα για τη συγκεκριμένη περίπτωση (εκτός κι αν ανοίγεις παρόμοιο θέμα κάθε 6μηνο), να μιλάς γι αυτόν με τόσο καλά λόγια, να λες ότι σου αρέσει η παρέα του, να τον αποκαλείς κούκλο κλπ μήπως υποδηλώνει τελικά κάτι άλλο;

Μήπως τελικά το γεγονός ότι είναι μικρότερος κι εσύ σε σχέση είναι αυτά που σε αναγκάζουν να τον δεις αλλιώς; Μήπως τελικά η καρδούλα σου λέει άλλα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε ναι ενοειται...πως ετρωγα το φαγητο της μαμας μετα :p
    το μηχανακι το οπδηγουσα χωρις διπλωμα........ειχαμε φτιαξει με τους φιλους μ μηχανακι κρυφα απο γονεις.....χωρις χαρτια βεβαια...κλεμενο το ειχαμε αγορασει....στα 17 μ το πηραν...οι γονεις το κανονικο...
    και αμαξια περναμε στα 15 αλλα κρυφα απο γονεις τους τσεπωναμε τα κλειδια το βραδυ οταν κοιμοντουσαν :p

ενταξει η μαξ ζωη π μπορει να εχει ενας 15χρονος ειναι αυτη π ειπα εγω...δεν νομιζω οτι μπορει να εχει κατι παρπανω......
    η ζωη του αλανιου ειναι αυτη!
    η αλλη ζωη ειναι να ειναι αριστος μαθητης στο σχολειο με στοχους για τις πανελληνιες, να μαθαινει 2 γλωσσες και να θελει να περασει το proficiency στο λυκειο, να κανει κανενα αθλημα, και φυσικα φροντιστηριο! και φυσικα να βοηθαει τους γονεις σε κανενα θελημα στο σπιτι.

και αν προλαβει να παει ενα σινεμα το μηνα, μια βολτα την εβδομαδα ή εστω να φαει μια πιτσα ενα σαββατοβραδο με παρεα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Γιατί το να ανοίξεις θέμα για τη συγκεκριμένη περίπτωση (εκτός κι αν ανοίγεις παρόμοιο θέμα κάθε 6μηνο), να μιλάς γι αυτόν με τόσο καλά λόγια, να λες ότι σου αρέσει η παρέα του, να τον αποκαλείς κούκλο κλπ μήπως υποδηλώνει τελικά κάτι άλλο;
    ακριβως αυτο ηθελα να πω κι εγω...
    οτι κατι υπολανθανει ειναι σαφες. Η anxious πρεπει να το βρει και ειναι η μονη που θα δωσει την απαντηση.

Μπορει απλα να της βγαινει το συναισθημα της Μητερας Τερεζας. Ολοι οσοι εχουμε περασει δυσκολα, επειδη η ζωη μάς εχει εκπαιδευσει να λυνουμε γριφους, θελουμε να βοηθαμε οταν βλεπουμε τον αλλο στα δυσκολα...

Senior Member
    η αλλη ζωη ειναι να ειναι αριστος μαθητης στο σχολειο με στοχους για τις πανελληνιες, να μαθαινει 2 γλωσσες και να θελει να περασει το proficiency στο λυκειο, να κανει κανενα αθλημα, και φυσικα φροντιστηριο! και φυσικα να βοηθαει τους γονεις σε κανενα θελημα στο σπιτι.

και αν προλαβει να παει ενα σινεμα το μηνα, μια βολτα την εβδομαδα ή εστω να φαει μια πιτσα ενα σαββατοβραδο με παρεα.
    απαπα θα ειχα φουνταρει αμα εκανα τετοια ζωη.....πωπω και μονο π το σκεφτομαι δεν θα αντεχα....
    προτιμω να ζησω την ζωη μ πολυ ωραια ,να κανω οτι γοουσταρω.....και με το πασο μ να τελειωσω το ιδιωτικο πανεπιστημιο στα 26-27...και μετα κανα μεταπτυχιακο εξω ,εχοντας περασει ωραια...παρα να κανω ολα αυτα...
    και ζωη μηδεν.......δεν ξερω νομιζω οτι αυτα τα παιδια π κανουν τετοια ζωη ,βγαινουν με πολλα απωθυμενα....και δενε χουν ζησει καθολου...βγαινουν στην ζωη ξαφνικα και δεν μπορουν να επιβιωσουν ευκολα...

Senior Member
    ακριβως αυτο ηθελα να πω κι εγω...
    οτι κατι υπολανθανει ειναι σαφες. Η anxious πρεπει να το βρει και ειναι η μονη που θα δωσει την απαντηση.

Μπορει απλα να της βγαινει το συναισθημα της Μητερας Τερεζας. Ολοι οσοι εχουμε περασει δυσκολα, επειδη η ζωη μάς εχει εκπαιδευσει να λυνουμε γριφους, θελουμε να βοηθαμε οταν βλεπουμε τον αλλο στα δυσκολα...
    Κι εγώ έτσι πιστεύω, αυτό τουλάχιστον δείχνει η ίδια. Μπορεί να της είναι ιδιαίτερα συμπαθής, μπορεί σε αυτόν να της βγαίνουν τα μητρικά της, μπορεί να γοητεύτηκε ή κολακεύτηκε από το γεγονός ότι αρέσει σε έναν νεότερο κούκλο, μπορεί να τον βλέπει κ η ίδια ερωτικά. Η Άνξιους ξέρει καλύτερα από όλους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν της είναι τελείως αδιάφορος...

Senior Member
    Με προβλημάτισε το οτι με απασχόλησε ιδιαίτερα..Κ ενιωσα πόνο γιατί ή μαμα του αυτοκτόνησε.. δεν ηθελα να το πω γτ φοβήθηκα τη δημοσιότητα εδώ..του είχα πει ότι μου βγάζει μητρικά ένστικτα κ προστασία..κάτι σαν να θέλω να τον έχω υπό την προστασία μου..+ μου άρεσε που μπορούσα κ μιλαγα μαζί του για τα δικά μου ψυχολογικά κ κάπως με καταλάβαινε απόλυτα.δεν ενιωσα ότι έχω έλξη για εκείνον ερωτική.δεν θα μπορούσα να φανταστώ πχ να κάνω έρωτα μαζί του..δεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο.

Οσο αρεσεις ανξιους να μη στεναχωριεσαι.Καποτε φτανουμε ολοι σε μια ηλικια που δεν αρεσουμε πια στο αλλο φυλο,και πιστεψε με δε θα σου αρεσει καθολου.

Οσο για τον 23αρη,οκ εγω φανταστηκα αρχικα κανενα παιδι ορφανο που βιοπαλευε απο εφηβος με 3 και 60,δεν ειπες απο την αρχη οτι ειναι εισοδηματιας.Μεγαλο λουκι η ορφανια,αλλα δεν ειναι οτι μεγαλωσε στο δρομο..

Banned

Αυτό είναι το άλλο άκρο και δεν λέγεται άλλη ζωή λέγεται χάλια ζωή...εντάξει δεν λέω να είσαι και αλάνι αλλά συνήθως αυτά τα παιδιά πιέζονται και πάρα πολύ από την υπερπροστασία των γονιών τους..εγώ είχα συμμαθήτριες στο λύκειο που δεν έλυναν μια άσκηση και έβαζαν τα κλάματα......άσκηση έτσι? ούτε καν με βαθμολογία....το να ξέρεις και μια γλώσσα παραπάνω αν είναι να τα χεις παίξει δεν λέει τίποτα, με μέτρο σίγουρα όλα......

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    απαπα θα ειχα φουνταρει αμα εκανα τετοια ζωη.....πωπω και μονο π το σκεφτομαι δεν θα αντεχα....
    προτιμω να ζησω την ζωη μ πολυ ωραια ,να κανω οτι γοουσταρω.....και με το πασο μ να τελειωσω το ιδιωτικο πανεπιστημιο στα 26-27...και μετα κανα μεταπτυχιακο εξω ,εχοντας περασει ωραια...παρα να κανω ολα αυτα...
    και ζωη μηδεν.......δεν ξερω νομιζω οτι αυτα τα παιδια π κανουν τετοια ζωη ,βγαινουν με πολλα απωθυμενα....και δενε χουν ζησει καθολου...βγαινουν στην ζωη ξαφνικα και δεν μπορουν να επιβιωσουν ευκολα...
    Αυτό πάλι είναι το άλλο άκρο, δεν σε κάνει επιβήτορα αυτό, γιατί δεν πάλεψες για κάτι, είπες έχω λεφτά γιατί να ζορίζομαι, θα πάω στο κολέγιο.......Για τα απωθημένα συμφωνώ, σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη ισορροπία θεωρώ σαν άνθρωπος παρά ένας έφηβος που δεν έχει χρόνο να ευχαριστηθεί και στα 20 του θα είναι ένα πτώμα από το τρέξιμο.....
    Last edited by cdeleted29517; 28-10-2016 at 01:15.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Οσο αρεσεις ανξιους να μη στεναχωριεσαι.Καποτε φτανουμε ολοι σε μια ηλικια που δεν αρεσουμε πια στο αλλο φυλο,και πιστεψε με δε θα σου αρεσει καθολου.

Οσο για τον 23αρη,οκ εγω φανταστηκα αρχικα κανενα παιδι ορφανο που βιοπαλευε απο εφηβος με 3 και 60,δεν ειπες απο την αρχη οτι ειναι εισοδηματιας.Μεγαλο λουκι η ορφανια,αλλα δεν ειναι οτι μεγαλωσε στο δρομο..
    το
    πρωτο σχολιο δεν καταλαβα γιατι το εκανες. υπαρχει κανεις που δεν θα μεγαλωσει? γιατι ειδικα η ανξιους να εχει προβλημα? εξαλλου ειναι παντρεμενη. της το απευθυνεις λες και ειναι μονη και αναζητα επιπολαιες περιπετειες με εφοδιο τα νιατα της και την ομορφια της.. ειναι σε σταθερη σχεση και το εχει πει πολλες φορες.

στο δευτερο συμφωνω.
    το παιδι σιγουρα τραβηξε συναισθηματικο λουκι μεγαλο με την ορφανια, αλλα περα απο αυτο σιγα τις εμπειριες επιβιωσης που ειχε, με ετοιμα λεφτα και ντανταδες. πιο εμπειρο ειναι ενα παιδακι που αναγκαστηκε να δουλεψει στα 17 και στα 18 για να βοηθησει και να σπουδασει κι ας μην εχει χασει τους γονεις του, απο καποιο που ζει με τα λεφτα των γονιων , ειτε γλενταει με τους φιλους οπως ελεγε ο νικ, ειτε μενει μονος οπως λεει για τον φιλο της η ανξιους. μαλλον γοητευτηκε απο τον φιλο της και του εδωσε ιδιοτητες που δεν εχει. οπως εμπειρια 40ρη κλπ...

Senior Member
    Να σημειωσω ότι το παιδι δουλεύει από τα 17..ετσι γι να ξέρετε.δεν είναι εισοδήματιας του στυλ έχω φράγκα κ βαριέμαι.ενα νοίκι παίρνει παιδιά.επιπλεον κατάλαβα ότι είναι ή πηγή της υποτροπής μου αυτόν τον καιρό.. αγχωθηκα που τον έφερα σε αυτή τη θέση.δεν μπορώ να το διαχειριστώ τελικά κ έχω να κάνω δουλειά με την ψυχολόγο μου πολύ.μιλησαμε ξανά κ μου είπε ότι τα χει παίξει κ γι αυτό απομακρύνθηκε..εγώ αγχωθηκα κ άλλο.σημερα ξυπνησα κ ετρεμα πάλι..καθένας που με πλησιάζει κ έχει θέματα τον ποναω σαν μητέρα τερεζα.του ειπα ότι ή απομάκρυνση θα κάνει καλό κ στους δύο μας.φρικαρα γτ μου είπε ότι μπορεί να κόψει το χόμπυ του εξαιτίας εμένα..του είπα να μη το κάνει γτ νιώθω υπεύθυνη.τον Ρώτησα αν φταιω σε κάτι..κ μου είπε ότι φυσικά κ δεν φταις κ ούτε φαίνεσαι διαθέσιμη..είναι ή πηγή της υποτροπής μου αυτόν τον καιρό τελικά κ θα λάβω τα μέτρα μου.αυτος κάνει ομάδα κ το συζήτησε με την ομάδα του.ας κάνει ο.τι θέλει.τα πολλά πολλά κόβονται.χρειαζομαι ισορροπία στη ζωή μου κ δεν θέλω να ξαναγίνει αυτό.ερχομαι κοντά σε ανθρώπους που έχουν θέματα κ παίζουν διάφορες ταυτίσεις κ μετά εγώ γίνομαι ράκος κ κάνω υποτροπή.σημερα ξυπνησα κ ετρεμα σαν ψάρι..πήρα ζαναξ κ τώρα προσπαθώ να ηρεμησω.πρεπει να μπουν όρια.εχτες μου είπε ότι δεν αντέχει να με βλέπει όταν χορεύω..χαζεύει κ φρικαρει.με βλέπει στον ύπνο του κ τα χει παίξει.του πα οπωσδήποτε να απομακρυνθεί.οχι να φύγει αλλά σίγουρα κόβουμε τα πολλά κ τα Μπίρι Μπίρι.αυτα.

Senior Member
    καλη η επιλογη σου με την ψυχολογο, ανξιους.
    αυτο που μας περιεγραψες ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΗ αφορμη για την ταραχη που περνας. κατι δεν παει καλα.

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast