Μπακούρης ετών 25! - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 42 FirstFirst ... 3139404142 LastLast
Results 601 to 615 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Remedy,τι ακριβώς είχε πει η cube?
    Οτι υποπτευεται οτι εκανα αναφορα στον νικ κι αν εκανα τετοιο πραγμα οφειλω να την ενημερωσω...

Senior Member
    Ρολεν
    Δεν εχεις παραπονο.
    Αγνωριστο το καναμε το θεμα σου.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Remedy,τι ακριβώς είχε πει η cube?
    Ρε γουάι μαζί δεν μιλούσαμε τότε?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ρε γουάι μαζί δεν μιλούσαμε τότε?
    Λες για πριν λίγες μέρες?
    Εκεί που σου απάντησα ότι ένα μήνυμα μπορεί να διαγραφεί και δίχως αναφορά?
    Sorry κύβε,έχω και εγώ τα δικά μου και ξεχνιέμαι.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Οτι υποπτευεται οτι εκανα αναφορα στον νικ κι αν εκανα τετοιο πραγμα οφειλω να την ενημερωσω...
    Δεν είπα οφείλεις, είπα αυτή η τακτική εγώ την λέω ανήθικη και είπα και τον λόγο, το ότι δεν κάνεις παράπτωμα και είναι δικαίωμα σου, με αφήνει αδιάφορη........

Banned
    [/B]

Κατι εχεις μπερδεψει και φταις εσυ, οχι εγω.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ κανεις. Ειναι αθεατο απο μονο του.
    Εχεις δει πουθενα κανεναν να δηλωνει τις αναφορες που κανει;
    Εχεις δει το λειτουργικο να τις ανακοινωνει;
    Γιατι εγω ειδικα πρεπει να σου κανω τετοια ενημερωση;
    Εκπροσωπος τυπου ειμαι;

και μαλιστα να το απαιτεις με τετοια αναιδεια!
    Λες κι εκανα παραπτωμα!!!!
    Μας κανεις εσυ ανακοινωσεις τις αναφορες σου; κανει κανεις αλλος;

Στο απαραδεκτο μηνυμα σου, που κανονικα ηταν προσωπικη επιθεση και προκληση για καυγα, μιας και δεν σε αφορουσε καν το θεμα και πεταχτηκες εμπρηστικα ενω ειχε σταματησει καθε διαλογος με τον νικ,
    απαντησα σε τριτο προσωπο γιατι δεν αξιζε καμια αλλη αντιμετωπιση κι εξακολουθω να το πιστευω. Ουτε καν αναφορα σου εκανα
    .
    Τουλάχιστον εγώ πετάχτηκα σε σένα....... δεν το παίζω ανώτερη και μετά κατόπιν εορτής να σχολιάζω.......

Senior Member
    Δεν είπα οφείλεις, είπα αυτή η τακτική εγώ την λέω ανήθικη και είπα και τον λόγο, το ότι δεν κάνεις παράπτωμα και είναι δικαίωμα σου, με αφήνει αδιάφορη........
    Μάλλον ρέμεντι εσύ πατάς τις αναφορές και δεν το λες γιατί και συ λες .........................ε άμα κάνεις αναφορές πες το τι το κρύβεις..........

Για να ξερουμε και τι λεμε.

Και για να σου φυγει η παραλογη απορια, σε εκεινο το πρωτο μηνυμα του νικ που ποσταρες,δεν ειχα κανει αναφορα.

Μιας κι εχεις αυτη την αποψη περι αναφορων για ενημερωσε μας που ακριβως δημοσιευεις τις αναφορες που κανεις εσυ, γιατι δεν εχω δει τετοια ενημερωση εκ μερους σου.αν δεν τις εχεις δημοσιευσει εισαι πως το ειπες να δεις.. ΑΝΗΘΙΚΗ ε;

Senior Member
    Τουλάχιστον εγώ πετάχτηκα σε σένα....... δεν το παίζω ανώτερη και μετά κατόπιν εορτής να σχολιάζω.......
    Προφανως δεν εχω καμια σχεση με σενα.

Δεν το παιζω τιποτε.απλα ηταν αναξιο απαντησης το σχολιο σου .οποτε θελω θα σχολιαζω.

Banned
    Προφανως δεν εχω καμια σχεση με σενα.

Δεν το παιζω τιποτε.απλα ηταν αναξιο απαντησης το σχολιο σου .οποτε θελω θα σχολιαζω.
    Φυσικά όποτε θέλεις θα σχολιάζεις, ούτε και αυτό είναι παράπτωμα .................δικαίωμά μου όμως να το θεωρώ πάλι λάθος νομίζω...........

Για να ξερουμε και τι λεμε.

Και για να σου φυγει η παραλογη απορια, σε εκεινο το πρωτο μηνυμα του νικ που ποσταρες,δεν ειχα κανει αναφορα.

Μιας κι εχεις αυτη την αποψη περι αναφορων για ενημερωσε μας που ακριβως δημοσιευεις τις αναφορες που κανεις εσυ, γιατι δεν εχω δει τετοια ενημερωση εκ μερους σου.αν δεν τις εχεις δημοσιευσει εισαι πως το ειπες να δεις.. ΑΝΗΘΙΚΗ ε;
    Δεν έχω κάνει ποτέ αναφορές και δεν είμαι και εμπρηστική τόσο για να προκαλέσω τον άλλο να μου κάνει τόσο χοντρή επίθεση ώστε να θέλει αναφορά .......και ξεκίνησε από τον νικ, μετά το είπα γενικά σαν τακτική.....εμένα δεν μ΄αρέσει......δικαίωμά μου λοιπόν.......

Senior Member
    Φυσικά όποτε θέλεις θα σχολιάζεις, ούτε και αυτό είναι παράπτωμα .................δικαίωμά μου όμως να το θεωρώ πάλι λάθος νομίζω...........

Δεν έχω κάνει ποτέ αναφορές και δεν είμαι και εμπρηστική τόσο για να προκαλέσω τον άλλο να μου κάνει τόσο χοντρή επίθεση ώστε να θέλει αναφορά .......και ξεκίνησε από τον νικ, μετά το είπα γενικά σαν τακτική.....εμένα δεν μ΄αρέσει......δικαίωμά μου λοιπόν.......
    Οχι δεν ειναι δικαιωμα σου να αποκαλεις ανηθικη μια δραστηριοτητα που ετσι γινεται γιατι ετσι προβλεπεται απο την λειτουργια του φορουμ κι εχει υπερψηφιστει κι απο τα μελη.
    Το να κανεις η να μην κανεις αναφορες οποτε θελεις ειναι το μονο δικαιωμα σου.

Τα υπολοιπα ειναι προσβολες και προσωπικες επιθεσεις.

Κι εμπλεκεσαι μονιμως σε διαλογους που παραβαινουν τους κανονες.
    Κι απειρους καυγαδες με τον νικ, και ανελεητο σπαμ με τσατ σε ολα τα θεματα.
    Αν εχεις αποψη για την διαχειριση, να τα πεις σε αυτους και ν αφησεις τις προσωπικες επιθεσεις.
    Γιατι δεν αυτοπροτεινεσαι για διαχειριστρια;

Ααν εσυ προτιμας να ξεκατινιαζεσαι με μελη που δεν σου μιλησαν καν, εγω προτιμαω να ασχολειται η διαχειριση με οσους κανουν προσωπικες επιθεσεις και μαντεψε.... ΑΥΤΟ προβλεπουν κι οι οροι λειτουργιας

Banned
    Οχι δεν ειναι δικαιωμα σου να αποκαλεις ανηθικη μια δραστηριοτητα που ετσι γινεται γιατι ετσι προβλεπεται απο την λειτουργια του φορουμ κι εχει υπερψηφιστει κι απο τα μελη.
    Το να κανεις η να μην κανεις αναφορες οποτε θελεις ειναι το μονο δικαιωμα σου.

Τα υπολοιπα ειναι προσβολες και προσωπικες επιθεσεις.

Κι εμπλεκεσαι μονιμως σε διαλογους που παραβαινουν τους κανονες.
    Κι απειρους καυγαδες με τον νικ, και ανελεητο σπαμ με τσατ σε ολα τα θεματα.
    Αν εχεις αποψη για την διαχειριση, να τα πεις σε αυτους και ν αφησεις τις προσωπικες επιθεσεις.
    Γιατι δεν αυτοπροτεινεσαι για διαχειριστρια;

Ααν εσυ προτιμας να ξεκατινιαζεσαι με μελη που δεν σου μιλησαν καν, εγω προτιμαω να ασχολειται η διαχειριση με οσους κανουν προσωπικες επιθεσεις και μαντεψε.... ΑΥΤΟ προβλεπουν κι οι οροι λειτουργιας
    Εσύ έχεις δικαίωμα να λες ''είσαι τρολάρα'' στον έναν και στον άλλον? Τώρα ότι θα θυμηθείς το σπαμ κλπ για να με μειώσεις όχι σε μένα αυτά, αν ψάξω τα ποστ σου μόνο καυγάδες θα βρω και κατινιές, οπότε όχι υποδείξεις σε μένα ............εσύ είσαι πρώτη και καλύτερη στις επιθέσεις ....και στις ειρωνείες.........

Senior Member
    Εσύ έχεις δικαίωμα να λες ''είσαι τρολάρα'' στον έναν και στον άλλον? Τώρα ότι θα θυμηθείς το σπαμ κλπ για να με μειώσεις όχι σε μένα αυτά, αν ψάξω τα ποστ σου μόνο καυγάδες θα βρω και κατινιές, οπότε όχι υποδείξεις σε μένα ............εσύ είσαι πρώτη και καλύτερη στις επιθέσεις ....και στις ειρωνείες.........
    Φυσικα και εχω δικαιωμα να λεω τρολ ενα μελος που εχει σπαμαρει σε ολο το φορουμ.
    Δεν ειναι βρισια το τρολ.ειναι ιντερνετικη συμπεριφορα.
    Αυτο εκανε.
    Γιατι σε μειωνει το οτι λεω οτι σπαμαρεις;
    Κατα λαθος το κανεις; θελεις και το κανεις .
    Και σε αφηνουν.
    Αυτο συμβαινει γιατι η διαχειριση ειναι σχετικα ελαστικη.
    Εσυ θελεις να ειναι ελαστικοι μονο στις δικες σου παραβιασεις.
    Ε δεν γινεται αυτο, ειναι και στους αλλους.

Οποτε ασχολησου με τις δικες σου παραβιασεις κι αν σε ενοχλουν των αλλων, κανε αναφορες.
    Αν δεν σου αρεσουν οι αναφορες και σου αρεσει να βγαινεις να φωναζεις στον εναν και στον αλλον γιατι δεν σε ενημερωνει για τις αναφορες του, εγω δεν θα παρω.
    Ξεκατινιασου με τα φιλαρακια σου.

Banned
    Ναι πιάστηκες τώρα να μου εξηγήσεις τι είναι τρολ, θέλεις να ψάξω όλα σου τα ποστ να βρω τις προσβολές σου και τις ειρωνείες σου ? θα βρω σίγουρα.......
    Εγώ το κόψα εκεί που είπα δικαίωμά μου να μην μου αρέσει και έτρεξες να κρίνεις όλη την παρουσία μου εδώ και να μου πεις ότι ξεκατινιάζομαι, μάντεψε ποια είναι η κατίνα !
    Και δεν είπα να μην φάω ποινές από την διαχείριση, εσύ την επικαλείσαι για να βγω εγώ λάθος, λες και είπα ότι είμαι σωστή, εγώ κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια πάντως , δεν ειρωνεύομαι τους πάντες κλπ....... Με την διαχείριση που επικαλείσαι δεν θα σωθείς.......

Banned
    Άντε ρόλεν σε βοηθάμε να κλειδωθεί το θέμα μια ώρα αρχύτερα χαχ

Senior Member
    Ναι πιάστηκες τώρα να μου εξηγήσεις τι είναι τρολ, θέλεις να ψάξω όλα σου τα ποστ να βρω τις προσβολές σου και τις ειρωνείες σου ? θα βρω σίγουρα.......
    Εγώ το κόψα εκεί που είπα δικαίωμά μου να μην μου αρέσει και έτρεξες να κρίνεις όλη την παρουσία μου εδώ και να μου πεις ότι ξεκατινιάζομαι, μάντεψε ποια είναι η κατίνα !
    Και δεν είπα να μην φάω ποινές από την διαχείριση, εσύ την επικαλείσαι για να βγω εγώ λάθος, λες και είπα ότι είμαι σωστή, εγώ κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια πάντως , δεν ειρωνεύομαι τους πάντες κλπ....... Με την διαχείριση που επικαλείσαι δεν θα σωθείς.......
    Πας καθολου καλα; Απο τι να σωθω; κινδυνευω;
    Πλακα εχεις, αλλα εισαι βαρετη για τα γουστα μου.
    Δεν φανταζεσαι ποσο καλα κοιμαμαι τα βραδια.

Περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα
    Παντα ειρωνευομαι τους κακοηθεις.
    Για σενα ειναι ψογος, για μενα προσον. Εκτιμω τους εξυπνους ανθρωπους κι ας ειναι καυστικοι.δεν αντεχω τους βαρετους κι ας ειναι ταπεινοι.

Υπαρχει διασταση αποψεων.
    Δεν με ενδιαφερει η αποψη σου γιατι δεν εχεις σωστη κριση κατ εμε και το εχω διαπιστωσει σε πολλες απαντησεις σου.

αν με ενδιεφερε το μυαλο σου, θα καναμε αλλου ειδους συζητηση.

Αντι να κυνηγας εμενα απο πισω, καλυτερα ψαξε τα δικα σου μηνυματα (του τρεχοντος προφιλ σου εννοω) και βελτιωσε την δικη σου συμπεριφορα εδω.

Για οτιδηποτε αφορα την δικη μου, απευθυνσου στην διαχειριση. Δεν διαθετω υπευθυνο δημοσιων σχεσεων, ουτε μ αρεσει ο τροπος σου να φωναζεις τον
    Εναν και τον αλλον που δεν σου απευθυνθηκαν ποτε, επειδη ταχα δεν θες να κανεις αναφορες. ΑΥΤΟ κι αν ειναι ξεκατινιασμα! ! !
    Κανε οσες αναφορες επιθυμεις και ξεφορτωσου μας.

Αν ωστοσο η εμμονη σου με μενα
    επιμενει, πες τα στην διαχειριση.

Page 41 of 42 FirstFirst ... 3139404142 LastLast