Results 106 to 120 of 142
-
29-10-2016, 20:22 #106
Όπως σου ρχεται why......
- 29-10-2016, 20:23 #107
29-10-2016, 21:15 #108
Μάλλον ρέμεντι εσύ πατάς τις αναφορές και δεν το λες γιατί και συ λες κατά καιρούς χοντράδες και στον μ87 και σε όποιον σου κατέβει και κατά ένα περίεργο λόγο τα ποστ σου είναι εκεί.....ε άμα κάνεις αναφορές πες το τι το κρύβεις? Αν πάλι δεν κάνεις θεωρώ ότι η διαχείριση μεροληπτεί υπέρ σου, συγγνώμη κιόλας...........
29-10-2016, 21:45 #109WhyAlwaysMe?Guest
29-10-2016, 21:55 #110
Όχι δεν χρειάζεται αλλά όλως τυχαίως οι χοντράδες του νικ προς την ρέμεντυ σβήνονται και οι χοντράδες της ρέμεντυ δεν σβήνονται ? αυτό λέω............
29-10-2016, 22:21 #111
30-10-2016, 03:36 #112
30-10-2016, 14:10 #113
31-10-2016, 10:34 #114
κουκλακια μου ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση σας στο θεμα μου κ οπυ προσπαθειτε παντα να με βοηθησετε! το εκτιμω πολυ!
να σας πω οτι ο γιατρος τελικα μου εδωσε θεραπεια με bespar για να μην κανω εξαρτηση απο τα ζαναξ..
επιπλεον να σας πω οτι με το παιδι μιλησαμε κ αλλο κ του ειπα να απομακρυνθει γιατι εχει κ αυτος τα δικα του θεματα κ κοβουμε τα πολλα πολλα...δλδ να μεινουμε απλα στα τυπικα..το δεχτηκε αν κ μου εστειλε μνμ οτι "δεν μαρεσει που σε χανω τοσο γρηγορα..ευχομαι να ξεπεραστει ολο αυτο κ να μπορεσουμε να κανουμε κανονικα παρεα"..
εγω του απαντησα ενα γραμμα κ του εξηγουσα οτι δεν ειναι εφικτο οταν η μια πλευρα νιωθει ερωτικα να συνεχιστει αυτη η επαφη..κ να μεινει στο φιλικο..
θα ειναι δυσκολο..
επιπλεον εγω διαπιστωσα οτι εχω να κανω δουλεια με μενα στην ψυχοθεραπεια κ να δουλεψω το κομματι μου το αδυναμο σχετικα με το αντρικο φυλο.
οταν καποιος μου πει οτι του αρεσω εγω κλανω πανω μου!!! δεν ξερω γιατι...δεν μπροω να το διαχειριστω..
δεν θελω κανεναν..θελω την ησυχια μου..επιπλεον κανω κ κατι αλλο το οποιο πρεπει να κοψω εντελως..
οταν καποιο ατομο ειναι αδυναμο τρεχω να το βοηθησω..οταν μου ανοιγεται κ νιωσω οτι εχει προβλημα γινομαι προσωπικος του ψυχοθεραπευτης..εκει ερχομαι κοντα με ατομα τα οποια δενονται με μενα κ στο τελος κ αυτοι πληγωνονται..
την εχω δει μητερα τερεζα...το παιδι μεγαλωσε χωρις μητερα κ απλα το πονεσα..
γινανε αρκετες ταυτισεις μου ειπε κ απο μεριας του..
μου ειπε οτι γοητευθηκε πολυ απο την εμφανιση μου κ απο το βαθος χαρακτηρα κ οτι μεγαλωσε χωρις μανα πιθανον ενιωσε οτι μπορω να γινω ¨η μανα του"...εκει του μιλησα κ του ειπα οτι ειναι κεκαλλυμενα συναισθηματα αυτα κ οτι πρεπει οπωσδηποτε να απομακρυνθουμε για να τα βαλουμε σε μια ταξη.
+ αγχωθηκα τοσο γιατι τα χριστουγεννα περσι..ειχε γ ινει κατι με κεινον τον τυπο κ θυμαστε οτι ειχα συγκλινιστει κ το ειπα στον αντρα μου..ο.ποιοσδηποτε πλεον με πλησιαζει με ερωτικη επιθυμια μου θυμιζει ολο αυτο..σαν να μου εξυσε την πληγη..
με ΠΙΕΖΕΙ ολο αυτο..δεν θελω πια!!
θελω να εχω την ηρεμια μου πια!! σημερα εχω συναντηση με την ψυχολογο κ θα της τα πω..
βρηκα την πραγματικη αιτια του αγχους μου αυτον τον καιρο..
κ επειδη εχω ιστορικο γενικευμενης αγχωδους διαταραχης δεν θελω κ πολυ..
εδω σεισμος γινεται κ κανω εξαρση..αυτα..
31-10-2016, 11:51 #115
βρε Anxious εισαι σιγουρη οτι σου ειπε την αληθεια??
οτι μεγαλωσε χωρις μανα, οτι η μανα αυτοκτονησε, οτι στα 23 σκεφτεται σαν 40αρης, οτι εχει φαει τη ζωη με το κουταλι, αλλααααααα εχει ετοιμα λεφτα στην ακρη και ειναι εισοδηματιας.....
σαν πολλα δεν μαζευονται??
τετοια δεν λεω ουτε εγω που ειχα μανα σχιζοφρενη... σορρυ κιολας αλλα οταν εχεις μεγαλωσει ετσι σκατα, η 1η αντιδραση ειναι να τα κρατας κουκουλωμενα, οχι να βγαινεις σε παρεες και να τα διακηρυσσεις. Κι εδω που μιλαμε οπως μιλαμε, ειμαστε κρυμμενοι πισω απο μια οθονη και ενα ψευδωνυμο...Εγω προσωπικα δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει περιτπωση να γνωρισω καποιον που να με ενδιαφερει ερωτικα και να του πω ολο το λουκι που εχω περασει...ειναι αυτονοητο οτι θα ξενερωσει ή ακομη χειροτερα θα με λυπηθει...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
31-10-2016, 12:02 #116
Γιατι δεν μπορεις να το διαχειριστεις? εσυ που εχεις τοσο χιουμορ και εποικοινωνιακες ικανοτητες δεν μπορεις να πουλησεις τρελα σε οποιον ψαχνεται? μηπως νιωθεις υποχρεωμενη να εισαι η καλη, βολικη, χαμογελαστη που ικανοποιει τους παντες?
Για το ρολο της μητερας τερεζας σε καταλαβαινω...μονο ορια! τιποτα αλλο!
τωρα για το τελευταιο που λες, αντιλαμβανεσαι οτι παιζει οιδιποδειο απο τη μερια του? σε βλεπει δηλαδη σαν μανα και ερωμενη??
αν λεει βεβαια την αληθεια, που για μενα ξεκαθαρα λεει ψεμματα για να σε ριξει, αλλα τελος παντων, ας κανουμε μια προσπαθεια και ας σκεφτουμε οτι λεει την αληθεια.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
31-10-2016, 12:12 #117
ναι βασικα το παιδι αυτο κανει ψυχαναλυση κ ψυχοθεραπεια κ εχει τρομερη αντιληψη.
ναι πιστευω οτι του σκασε αυτο το Οιδιποδειο..γιατι κ ο ιδιος το παραδεχτηκε πριν καν το σκεφτω εγω.
δεν ειναι τετοιο ατομο ρε Μαρα..δεν φαινεται τουλαχιστον...ειναι ενα μελαγχολικο πλασμα το οποιο απλα εχιε πονεσει κ επιεδη ειναι σε φαση που πεταξε φιλους που δεν επρεπε να κανει παρεα μαζι τους, ενιωσε με εμας μια αγκαλια..μου ειπε απλα οτι ηθελε νεους ανθρωπους στην ζωη του, χαρουμενους κ δραστηριους..
οκ τωρα μικρο ειναι κ εντυπωσιαστηκε..αυτο ειναι κ δικη του κουβεντα.δλδ ενιωσε να εντυπωσιαζεται απο εμενα..
να με ριξει δεν νομιζω να θελει, γιατι με το που ειπαμε για απομακρυνση βλεπω οτι το σεβεται..
καποια στιγμη θα μπει το νερο στ αυλακι..
το θεμα ειναι εγω να συνελθω τωρα που νιωθω λες κ το μυαλο μου εχει παλι θολωσει.
εγω παιδια απο μικρη εχω ΓΑΔ..θυμαμαι τον εαυτο μου απο 6 χρονων με το που ηταν να παμε καπου, εκανα εμετο..
απο μωρο παιδι υποφερω..οποτε οτιδηποτε νιωθω γυρω μου οτι δνε ιενα ξεκαθαρο κανω στρες..ετσι εχει συνηθισει ο κωλοεγκεφαλος μου..γι αυτο λοιπον κανω ψυχοθεραπεια παλι κ γι αυτο πηρα τα χαπακια..να το λυσω πρεπει πια...αλλιως με βλεπω να ζω μονιμως με ζαναξ..
εν τω μεταξυ δεν νιωθω καθολου αισιοδοξη μεσα μου..ενω φαινομαι κουλ στους αλλους..μεσα μου γινεται πολεμος..
θα περασει?ποτε θα φυγει το στρες? θα τρελλαθω.θα σκασει το κεφαλι μου..ολο τετοια σκεφτομαι..
κ ποτε θα νιωσω παλι ανετα..ποτε θα νιωσω κανονικη παλι??? αχ δεν μπορω...ειδικα το πρωι ειμαι για πεταμα!!
31-10-2016, 12:30 #118
νιωθω οτι θα σκασει το κεφαλι μου κ θα τρελλαθω!! γιατι παλι ρε γαμωτο??? ξεφυγα παλι!!!
θα παρω ζαναξ δεν παει αλλο..μου πε αυτος οτι μπορω να παιρνω το μεσημερι ενα ζαναξ μεχρι να πιασει το bespar.
ρε τι επαθα παλι!!!! πφφφφφφφφφφφφ
31-10-2016, 12:35 #119
αυτο
με το αυτονοητο, δεν ειναι για ολους.
υπαρχει πολυς κοσμος που νομιζει (πολυ λανθασμενα) οτι η λυπηση ειναι εισιτηριο για την καρδια η για το κρεβατι καποιου.
πχ, παρακαλανε καποιον να μεινει/ μπει σε μια σχεση γιατι οι ιδιοι ειναι δυστυχεις. κλαινε, χτυπιουνται, απειλουν να κανουν κακο στον εαυτο τους,.
δεν ξερουν οτι κανεις δεν μενει απο λυπηση. πιθανως και η μικρη ηλικια/ απειρια συνηγορει σε τετοια αγνοια, αν κι εχω δει και καπατσα 45αρα να το κανει κατα συστημα. με πληρη αποτυχια φυσικα..Last edited by Remedy; 31-10-2016 at 12:57.
31-10-2016, 12:45 #120
λετε να το κανε γιατι ηθελε να τον λυπηθω??προφανως...δεν αποκλειω τιποτα...
αλλα οτι αυτοκτονησε.οντως εγινε αυτο...ισχυει στ αληθεια..προφανως το παιδι θελει προσοχη κ γι αυτο το ειπε..
το ξερω οτι δεν εχιε μανα γιατι εχουμε παει μαζι στο σπιτι του πατερα του με την μητρια του να παρει ταπερ.
κ δεν πιστευω οτι λεει ψεμματα..αλλα το οτι το ειπε για να παρει προσοχη εννοειται πως καθολου δνε αποκλειται!
εγω τωρα τι κανω..χεστον αυτον...πλεον με νοιαζει η δικη μου ψυχιλη ηρεμια..που νιωθω οτι τα χανω κανονικα κ ανοιξε το κουτι της πανδωρας...κ εβγαλα παλι ολο αυτο..κ παλι απο την αρχη..αχ παιδια δεν ειμαι καλα!!