δυσκολη φαση με φιλο που γνωρισα προσφατα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    φρικαρα γτ μου είπε ότι μπορεί να κόψει το χόμπυ του εξαιτίας εμένα..του είπα να μη το κάνει γτ νιώθω υπεύθυνη.
    Anxious, μην σε εντυπωσιαζει το οτι δουλευει απο τα 17. Οκ μπραβο του, δεν λεω το αντιθετο, αλλα δεν θα του στρωσουμε και κοκκινο χαλι επειδη εκανε το αυτονοητο! αφου δεν γουσταρε σπουδες να λιωσει λωκο στην καρεκλα, πηγε να δουλεψει.

το 2ο που θελω να πω ειναι το εξης, αυτο που σου ειπε μου φαινεται χειριστικο...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    θα συμφωνησω με την μαρα.
    επισης βαλε καλα στο μυαλο σου αυτο που ειπε παλιοτερα νομιζω η μαρα, οτι αυτα κανουν ολα τα παιδακια που θελουν να πηδηξουν βρε ανξιους.
    ελεος καπου που εχεις πεσει στα πατωματα μηπως τον πληγωσες...

θα κανω κι ενα σχολιο παραπανω.
    περιγραφεις πολλες ωρες δραστηριοτητων με παρεες δικες σου , χωρις τον συντροφο σου.
    καλα ειναι ολα αυτα, αλλα αν εισαι τοσο πολλες ωρες σε περιβαλλον και σε γλεντια με αλλους ΜΟΝΟ, και σε κουβεντες πολλες θα μπεις, και αλλη εικονα θα δωσεις , και πολλα θα σου πουν και ισως και σε πειρασμους να μπεις.
    γιατι δεν καλεις και τον συντροφο σου ποτε ποτε? δεν περνατε καλα μαζι οταν εχετε και παρεα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Anxious, μην σε εντυπωσιαζει το οτι δουλευει απο τα 17. Οκ μπραβο του, δεν λεω το αντιθετο, αλλα δεν θα του στρωσουμε και κοκκινο χαλι επειδη εκανε το αυτονοητο! αφου δεν γουσταρε σπουδες να λιωσει λωκο στην καρεκλα, πηγε να δουλεψει.

το 2ο που θελω να πω ειναι το εξης, αυτο που σου ειπε μου φαινεται χειριστικο...
    ελα ντε... λες και οι σπουδες ειναι πιο ευκολες απ την δουλεια.
    αν πεις για πανεπιστημιακες σπουδες αξιωσεων (οχι ιδιωτικο κολλεγιο) και δουλεια παραλληλα, αυτο ΝΑΙ, ειναι κατορθωμα.
    αλλα αν εχεις ενα εισοδημα για μαξιλαρι και δουλευεις για να μην καθεσαι, σιγα το δυσκολο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επισης βαλε καλα στο μυαλο σου αυτο που ειπε παλιοτερα νομιζω η μαρα, οτι αυτα κανουν ολα τα παιδακια που θελουν να πηδηξουν βρε ανξιους.
    ελεος καπου που εχεις πεσει στα πατωματα μηπως τον πληγωσες...
    αυτο σκεφτομουν να το ξαναγραψω αλλα φοβηθηκα μην αρχισω παλι τα περιεργα σεναρια...
    ε ναι ετσι ειναι! δημιουργουν εναν μυθο γυρω απο την παρτη τους, ο κακομοιρης ξανθοπουλος που εφαγε τη ζωη με το κουταλι απο τα 13 και στα 23 στεκεται σαν 40αρης, εχουν πιασει το νοημα να βρισκουν τα κουμπια της γκομενας που γουσταρουν και εχουν μαστερ στη χειραγωγηση. Μετα πετυχε και την anxious που ψυχολογικα γενικως εχει θεματα, και χτυπησε στοχο...
    Κατι τετοιοι ουσιαστικα υποτιμουν τις γυναικες! Δεν ψαχνουν συντροφο, ψαχνουν @@@@@ για να πηδηξουν.

Anxious, εγω αν ημουν στη θεση σου θα εψαχνα, χωρις να το μαθει αυτος, να τσεκαρω αν οντως η μανα του αυτοκτονησε... γιατι υποψιαζομαι οτι ετσι το ειπε για να τραβηξει την προσοχη... Για φερσου λιγο πονηρα...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 29-10-2016 at 13:50.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το
    πρωτο σχολιο δεν καταλαβα γιατι το εκανες. υπαρχει κανεις που δεν θα μεγαλωσει? γιατι ειδικα η ανξιους να εχει προβλημα?
    Το εκανα γιατι δεν το θεωρω και τοσο σημαντικο προβλημα που κατα δηλωση της οι αντρες που την πλησιαζουν την βλεπουν ερωτικα.Ενταξει σιγα,ερωτικα την πλησιαζουν,οχι..εχθρικα.

εξαλλου ειναι παντρεμενη. της το απευθυνεις λες και ειναι μονη και αναζητα επιπολαιες περιπετειες με εφοδιο τα νιατα της και την ομορφια της.. ειναι σε σταθερη σχεση και το εχει πει πολλες φορες.
    Δεν ειπα οτι ψαχνεται,αλλα σιγουρα της αρεσει να αρεσει (οπως και σε ολους).

Junior Member
    διάβασα όλες τι απαντήσεις, και κανείς, εκτός από την μάρα στην αρχή, δεν έκανε λίγο, λίίίίίγο κριτική στην anxious.

κατά τη γνώμη μου εκεί υπάρχει το ζήτημα και επίσης και η ανξιους αν ήθελε να κερδίσει κάτι ουσιαστικό από εδώ μέσα, θα έπρεπε να αποζητάει την κριτική. Και όχι όπως γράφει συνεχώς να επιζητά την επιβεβαίωση οτι "αυτή δεν έκανε κάτι" ή οτι "δε σημαίνει οτι θέλει και να τους κάτσει" οτι "είναι απλά ευγενική και χαμογελαστή" οτι "απλά πήγα μαζί του να του μάθω rollers" κλπ κλπ. Τον εαυτό της νομίζω κοροιδεύει η ανξιους αλλά και άλλους εδώ απ τους οποίους ψαρεύει απαντήσεις που ικανοποιούν την ιδέα που έχει για τον εαυτό της, να επιβεβαιώσει οτι αυτή δε φταίει καθόλου, και να κερδίσει και φιλικά χτυπήματα συμπαράστασης στην πλάτη από άλλα κορίτσια και γυναίκες που κάποτε τους την έπεσε ένας φίλος τους και τον χάσανε. Εδω όμως δε μιλάμε για κάποια που της την έπεσε μια φορά ένας φίλος της (που και πάλι δεν είναι δράμα, οκ συμβαίνουν και αυτά). Η άνξιους όμως λέει της συμβαίνει κάθε 6 μήνες και μάλιστα στην τελευταία περίπτωση είναι 37 χρονών και ο άλλος 23.

Εγώ απ τις πρώτες γραμμές της άνξιους άρχισα να νιώθω οτι το καλιεργεί αυτή γιατί κολακεύεται και μετά γκρινιάζει. Μετά που συνέχιζε το γραπτό της όλο και το επιβεβαίωνα περισσότερο. και με τα επόμενα μηνύματα ακόμα περισσότερο! απορούσα που θα φτάσει αυτή η δήθεν "αθώα" στάση της που δυστυχώς "παρεξηγείται" επειδή απλά είναι όμορφή και χαμογελαστή. πόσο άδικο για την καημένη την άνξιους ε;

Πόσο άδικο όμως και για τους άλλους ε; που τους φέρεται γλυκά γιατί "της αρέσει απλά να φλερτάρει" (όπως σε όλους μας άλλωστε ε; ) μέχρι το σημείο πριν το κρεβάτι γιατί έχει και σχέση. Και άλλωστε αυτή "ποτέ δεν ήθελε να κοιμηθεί μαζί του" λες και αυτό δικαιολογεί το να δίνει ελπίδες σε κάποιον, ή το να φλερτάρει όσο θέλει.

Να μη τα πολυλογώ, νομίζω μπορεί να γίνει κατανοητό τι λέω.

Παράδειγμα: Τι θα απαντούσατε αν: Εγώ που είμαι 32 χρονών αγόρι, αρχίσω να βγαίνω με μια 19χρονη, και βόλτες και κουβέντες, επειδή είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της. Πως θα σας φανεί να μπω και να κλαίγομαι εδώ μέσα οτι "ρε γαμώτο με ερωτεύτηκε, γιατί να συμβαίνουν αυτά, έχασα ένα τόσο σπουδαίο παιδί (αλλά και πολύ ΚΟΥΚΛΑ (όπως γράφει η άνξιους ΚΟΥΚΛΟΣ)), εγώ απλά ήμουν φιλικός και τη χάιδευα. Ενιωθα σα πατέρας, μ' αρέσει να φροντίζω, είναι πολύ πληγωμένη απ τους γονείς της, γιατί να μου συμβαίνει αυτό συνέχεια. Άλλωστε ποτέ δεν θα έκανα κάτι μαζί της αφού έχω σχέση χρόνια. και τώρα λέει θα φύγει απ το μάθημα μου, που τη διδάσκω χορό. Νομίζω προσπαθεί να γίνει χειριστική να με κάνει να νιώσω ενοχές οτι φτάιω εγώ που θα φύγει απ τα μαθήματα (!!!) αχ τι κρίμα ρε παιδιά, γιατί να μου συμβαίνει συνέχεια αυτό;;;Πως της ήρθε και με ερωτεύτηκε δε καταλαβαίνω! μάλλον επειδή είμαι πολύ όμορφος και φιλικός θα συμβαίνει.....

προφανώς πιστεύω οτι η ανξιους έχει ευθύνες (πως θα ήταν δυνατό άλλωστε να μην έχει) όμως δε τολμάει να το ανοίξει το ζήτημα. Αυτό όμως που θα ήθελε πιστεύω θα ήταν να μη χάνει τους "φίλους" της, αλλά να τους έχει και να της κάνουν κοπλιμέντα και να τη θαυμάζουν όσο περισσότερο γίνεται. Για αυτό και το τραβάει όσο μπορεί, με φόβο να το πληρώσει με την πλήρη απώλεια του άλλου όταν δει οτι δεν είσαι διαθέσιμη.
    Δηλαδή δε νομίζω οτι χάνει τους "φίλους" της. (23 χρονών;; ) μη κοροιδευόμαστε. Τους θαυμαστές της χάνει γιατί προσπαθεί να τους διατηρεί αιώνια θαυμαστές για να χαίρεται. Και κατά τη γνώμη μου αυτό δεν είναι τίμια συμπεριφορά απέναντι σε ένα αγόρι. Αλλά δε πειράζει τόσο που τους χάνει, αφού σε έξι μήνες θα βρει άλλον θαυμαστή. (όχι φίλο, φίλος δε γίνεται κάποιος σε έξι μήνες). και πάλι το ίδιο παραμύθι, φλερτ μπόλικο, χωρίς ποτέ να γίνεται κάτι περισσότερο, δήθεν αθώο δηλαδή (ούτε καν, αφού είναι γεμάτο υποσυνείδητες υποσχέσεις), επιβεβαίωση της ομορφιάς της, και μετά;; Ε, μετά μπαινείς και εδώ μέσα και λες "γιατί ρε παιδιά να μου συμβάινει αυτό εμένα;" και παίρνεις και από εδώ μέσα την επιβεβαίωση οτι "εσύ δε φταις σε τίποτα". λες και ο ρόλος ενός φόρουμ ψυχολογίας είναι το ντάντεμα.
    Last edited by trilas; 28-10-2016 at 20:31.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    μες στην σαχλαμαρα εισαι μονιμως..
    επειδη ζηλευεις εσυ τους φιλους σου που εχουν γυναικες κι εισαι μπακουρι, δεν ζηλευει ολος ο κοσμος..

δλδ ενας 23χρονος που θελει μονο να πηδηξει, θα θελει ασχημη? δεν ειναι ολοι σαν εσενα, μερικοι ειναι ωραιοι και γοητευτικοι κι εχουν επιλογες.:p
    ειπε οτι ειναι κουκλος.

η ομορφια ειναι αυταποδεικτη.
    αν ειναι ομορφη μια γυναικα, δεν θα ασχημυνει επειδη θελει καποιος να την πηδηξει... ουτε θα ομορφυνει αν ειναι μετρια/ασχημη , οσοι κι αν την πηδηξουν:rolleyes:.
    Last edited by Aeon; 29-10-2016 at 13:50.

Senior Member
    αυτο σκεφτομουν να το ξαναγραψω αλλα φοβηθηκα μην αρχισω παλι τα περιεργα σεναρια...
    ε ναι ετσι ειναι! δημιουργουν εναν μυθο γυρω απο την παρτη τους, ο κακομοιρης ξανθοπουλος που εφαγε τη ζωη με το κουταλι απο τα 13 και στα 23 στεκεται σαν 40αρης, εχουν πιασει το νοημα να βρισκουν τα κουμπια της γκομενας που γουσταρουν και εχουν μαστερ στη χειραγωγηση. Μετα πετυχε και την anxious που ψυχολογικα γενικως εχει θεματα, και χτυπησε στοχο...
    Κατι τετοιοι ουσιαστικα υποτιμουν τις γυναικες! Δεν ψαχνουν συντροφο, ψαχνουν @@@@@ για να πηδηξουν.

Anxious, εγω αν ημουν στη θεση σου θα εψαχνα, χωρις να το μαθει αυτος, να τσεκαρω αν οντως η μανα του αυτοκτονησε... γιατι υποψιαζομαι οτι ετσι το ειπε για να τραβηξει την προσοχη... Για φερσου λιγο πονηρα...
    ακριβως!
    μονο γελια προκαλει ενας 23χρονος που μιλαει για το ποσο εμπειρος ειναι στην ζωη και στις γυναικες και παινευεται μονος του,
    μονο ανασφαλεια και πρεμουρα να μεγαλωσει δειχνει, οχι εμπειρια.
    σαν να ακουω ενα τριχρονο να φωναζει 'ασε με , μπορω, μονος μου!!!" και να χτυπαει την κουδουνιστρα του:p

για την μητερα του, δεν ξερω, εγω το πιστεψα. αλλα δεν λεει κατι αυτο. νομιζω οτι αυτος το βρηκε σαν πατημα για να τον λυπουνται και να χειραγωγει.
    Last edited by Remedy; 29-10-2016 at 11:51.

Senior Member
    τριλας, εχουν βαση πολλα απο αυτα που λες, δεν αντιλεγω και θα το διαπιστωσεις και στις απαντησεις μου προς την ανξιους, παραβλεπεις κατι ομως και ειναι αδικο.

το αν η ανξιους επιτρεπει στον εαυτο της να φλερταρει "ανωδυνα" μεχρι του σημειου που να μην εκτεθει, δεν σημαινει οτι ο αλλος δεν το καταλαβαινει και δεν το εκμεταλλευεται προσπαθωντας να χειριστει την διαθεση της αυτη και να την τραβηξει παραπερα, δηλάδη στο κρεβατι, ενω εχει δηλωσει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι διαθεσιμη... 23 ειναι, οχι 13. κι αλλοι, πολυ μεγαλυτεροι.

οποτε μεταξυ ενηλικων, προκειται για ενα παιχνιδι και δεν ξερω ποιος ειναι ο χαμενος.
    εγω νομιζω , μαλλον η ανξιους... ο αλλος θα παει παρακατω να βρει καποια αλλη να πεισει κι ανξιους μενει με τις ενοχες και τρεχει στους ψυχολογους.

Senior Member
    Α , ρε ανξιους , εισαι μοιραια γυναικα , φαινεται ...........................

Senior Member
    Quote Originally Posted by trilas View Post

Πόσο άδικο όμως και για τους άλλους ε; που τους φέρεται γλυκά γιατί "της αρέσει απλά να φλερτάρει" (όπως σε όλους μας άλλωστε ε; ) μέχρι το σημείο πριν το κρεβάτι γιατί έχει και σχέση. Και άλλωστε αυτή "ποτέ δεν ήθελε να κοιμηθεί μαζί του" λες και αυτό δικαιολογεί το να δίνει ελπίδες σε κάποιον, ή το να φλερτάρει όσο θέλει.

Να μη τα πολυλογώ, νομίζω μπορεί να γίνει κατανοητό τι λέω.

Παράδειγμα: Τι θα απαντούσατε αν: Εγώ που είμαι 32 χρονών αγόρι, αρχίσω να βγαίνω με μια 19χρονη, και βόλτες και κουβέντες, επειδή είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της. Πως θα σας φανεί να μπω και να κλαίγομαι εδώ μέσα οτι "ρε γαμώτο με ερωτεύτηκε, γιατί να συμβαίνουν αυτά, έχασα ένα τόσο σπουδαίο παιδί (αλλά και πολύ ΚΟΥΚΛΑ (όπως γράφει η άνξιους ΚΟΥΚΛΟΣ)), εγώ απλά ήμουν φιλικός και τη χάιδευα. Ενιωθα σα πατέρας, μ' αρέσει να φροντίζω, είναι πολύ πληγωμένη απ τους γονείς της, γιατί να μου συμβαίνει αυτό συνέχεια. Άλλωστε ποτέ δεν θα έκανα κάτι μαζί της αφού έχω σχέση χρόνια. και τώρα λέει θα φύγει απ το μάθημα μου, που τη διδάσκω χορό. Νομίζω προσπαθεί να γίνει χειριστική να με κάνει να νιώσω ενοχές οτι φτάιω εγώ που θα φύγει απ τα μαθήματα (!!!) αχ τι κρίμα ρε παιδιά, γιατί να μου συμβαίνει συνέχεια αυτό;;;Πως της ήρθε και με ερωτεύτηκε δε καταλαβαίνω! μάλλον επειδή είμαι πολύ όμορφος και φιλικός θα συμβαίνει.....
    σε αυτα τα 2 συγκεκριμενα θελω να σχολιασω τα εξης:

1) η Anxious δεν ειπε ουτε αφησε να εννοηθει οτι φλερταρει μεχρι το σημειο πριν το κρεβατι. Ουτε οτι του εδωσε ελπιδες για σχεση ή σεξ και μετα του το εκοψε. Ειπε για παρεα, κουβεντουλα, καφεδες, μοιραζομαστε τα ψυχολογικα μας, συμπαρασταση στο δραμα που λεει οτι ζει ο αλλος, κοινη συμμετοχη σε ενα χομπυ-κοινη παρεα-κοινες εξοδοι. Και μολις καταλαβε οτι κατι αλλαξε στη συμπεριφορα του, αντι να απομακρυνθει, τον ρωτησε, της το ειπε και απομακρυνθηκαν.
    Ναι σιγουρα κολακευεται απο το οτι αρεσει. Ολες οι γυναικες κολακευομαστε. Εσυ που εισαι αντρας, αν μια κοπελα σου εκδηλωσει το ενδιαφερον της οσο αδιαφορη κι αν ειναι δεν θα κολακευτεις?
    Και σιγουρα θελει επιβεβαιωση και αναγνωριση. Για αυτο εχει τα ψυχολογικα της και τα παλευει. Οταν δεν εχουμε λαβει απεριοριστη αγαπη στην παιδικη μας ηλικια, ναι ψαχνουμε για αναγνωριση και επιβεβαιωση παντα. Αυτο λεγεται ανασφαλεια!

Το προβλημα για μενα είναι οτι η Anxious εγκλωβιζεται σε ενα ρολο μητερας τερεζας για τον καθε προβληματικο που ψαχνει μια οποια γκομενα να πηδηξει και της πουλαει τη μουρη του ταλαιπωρημενου βιοπαλαιστη αντρα, και μετα νιωθει ενοχες, ακομη, μετα απο τοση ψυχοθεραπεια...

2) στο παραδειγμα που αναφερεις,
    εσυ ο 32 λες οτι βγαινεις με τη 19χρονη. Η Anxious δεν ειπε οτι βγαινει με τον 23χρονο, ειπε οτι στο πλαισιο ενος χομπυ βγαινουν ως κοινη παρεα με αλλους. Στην κοινη παρεα εννοειται οτι θα ξεχωρισεις να μιλας με καποιους, ετσι γινεται παντα, δεν σημαινει κατι ιδιαιτερο. Και στο παραδειγμα σου δινεις σαφως ελπιδες ερωτικα στη 19χρονη. Το ξερεις, και μετα υποκριτικα κλαιγεσαι γιατι να συμβαινει αυτο? μαλλον επειδη εισαι ωραιος!
    Trillas δεν εχεις καταλαβει ομως την ουσια αυτου που λεει η anxious, το εχεις πιασει το ζητημα τελειως επιφανειακα και απο τη φαλλοκρατικη σκοπια που θελει τη γυναικα να κουναει παντα την ουρα της σε οποιο γατονι περναει μπροστα της και τον αντρα αθωο θυμα της μοιραιας γυναικας-αραχνης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by trilas View Post
    Ε, μετά μπαινείς και εδώ μέσα και λες "γιατί ρε παιδιά να μου συμβάινει αυτό εμένα;" και παίρνεις και από εδώ μέσα την επιβεβαίωση οτι "εσύ δε φταις σε τίποτα". λες και ο ρόλος ενός φόρουμ ψυχολογίας είναι το ντάντεμα.
    πως ειναι δυνατο μονο με 11 ποστς να εχεις αποψη για το ποιος ειναι ο ρολος ενος φορουμ ψυχολογιας, αυτο δεν το καταλαβαινω.

Δε νομιζω οτι ζηταει νταντεμα... αλλες εναλλακτικες ψαχνει να βρει στην ερωτηση-απαντηση που εχει ηδη στο μυαλο της. Νταντεμα θα ζητουσε αν επρηζε τις φιλες της live. Οταν εισαι κρυμμενος πισω απο μια οθονη, κατω απο ενα ψευδωνυμο και κανεις δεν σε ξερει, εκφραζεις πραγματα που στη real life σου δεν υπαρχει περιπτωση να τα πεις. Το φορουμ δεν ειναι υποκαταστατο διαλογου ή ζωης. Εχουμε και καλυτερα πραγματα να κανουμε απο το να ξυνουμε τις πληγες μας ή να ζωντανευουμε τις αναμνησεις μας.

Senior Member
    ..
    2) στο παραδειγμα που αναφερεις,
    εσυ ο 32 λες οτι βγαινεις με τη 19χρονη. Η Anxious δεν ειπε οτι βγαινει με τον 23χρονο, ειπε οτι στο πλαισιο ενος χομπυ βγαινουν ως κοινη παρεα με αλλους. Στην κοινη παρεα εννοειται οτι θα ξεχωρισεις να μιλας με καποιους, ετσι γινεται παντα, δεν σημαινει κατι ιδιαιτερο. Και στο παραδειγμα σου δινεις σαφως ελπιδες ερωτικα στη 19χρονη. Το ξερεις, και μετα υποκριτικα κλαιγεσαι γιατι να συμβαινει αυτο? μαλλον επειδη εισαι ωραιος! ..
    σε αυτο που λες εχω να προσθεσω οτι η 19 χρονη αν και ενηλικη ειναι σχεδον εφηβη και
    προφανως γι αυτο την επελεξε ως παραδειγμα, να φανει οτι αυτα τα ατομα "τα καημενα" δεν εχουν καμια ευθυνη.
    και 19 να ειναι, τι δουλεια εχει να ξεμοναχιαζεται με εναν δεσμευμενο και να τον αφηνει να την χαιδολογαει, ο'τι παπαρια κι αν της λεει αυτος? δεν το καταλαβα! χαζη ειναι?

Banned
    Ρε κορίτσια εσείς γιατί είστε σίγουρες όμως ότι θέλει απλά να πηδήξει και είναι ένας βλάκας και μισός? Δηλαδή δεν ξέρει η άνξιους που τον γνώρισε και ξέρετε εσείς? Ε δεν είναι μωρό η άνξιους.. Εμένα γνώμη μου είναι ότι το όλο θέμα είναι ότι η άνξιους χαλιέται....το ότι όλοι έχουν μια φιλαρέσκεια είναι δεδομένο....αν έχεις εμφάνιση και είσαι και διαχυτική θα σε γουστάρουν όλοι, ή αλλάζεις λοιπόν και δεν φλερτάρεις και δεν είσαι τόσο διαχυτική ή δουλευεις το να μην χαλιέσαι.........Για τους άντρες αυτό μπορεί να είναι το πράσινο φως , τι να γίνει, να αλλάξουμε τους άντρες?

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast