Results 16 to 26 of 26
Thread: Πιθανος έρπης γεννητικων οργάνων
-
03-11-2016, 16:48 #16
κ μολια ανοιξε το νετκ λεει για τα νεογνα οτι μπορει να κολλησουν αν ειναι ενεργη η λοιμωξη!!!! κ οτι απλα αν εχει φουσκαλιτσες τοτε κολλαει..μολις περασουν οι φουσκαλιτσες γυρω στις 2 εβδομαδες με τα χαπια τοτε τελος!!! ειναι σαν να καθομαι εγω τωρα κ να σκεφτομαι αν θα βγαλω κονδυλωματα...εφοσον ξερω οτι εχω τον ιο..οκ..κ ? so what? κ αν βγλαω αντιμετωπιζονται κ αν αγχωθω κ λαλησω θα κανω κονδυλωματα..ελα μου ομως που δεν εχω κανει υποτροπη εδω κ 4 -5 χρονια...ηρεμειστε..μπορει να ειχες εσυ ερπητα στα χειλια κ να την κολλησες εκει κατω..
εγω εχω βγαλει ερπητα αυτη τη στιγμη στο πανω χειλος μου κ δεν αγγιζω τον αντρα μου απλο..αν τον αγγιξω μπορει να βγαλει εκει κατω ...αλλα δεν το κανω..αλλα κ να γινει...θα παρει θεραπεια κ θα περασει..παιδια εχετε φρικαρει..!!! να μην διαβαζετε κ να ακουτε μονο τον γιατρο!!
κανετε λες κ κολλησε AIDS Ή ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ!!
- 03-11-2016, 16:59 #17
Οπως τα ειπε η ανξιους ειναι.Απλως θα αποφευγετε να κανετε κατι οταν εχετε συμπτωματα,αυτο ειναι ολο.Τα δε συμπτωματα γινονται πιο αραια με τα χρονια.
Παντα να χρησιμοποιειτε προφυλακτικο.
03-11-2016, 17:17 #18
Εσυ ας πουμε που εχεις τα κονδυλωματα που λες... αν δεν ησουν με καποιον τοσα χρονια, θα φοβοσουν να κανεις κατι με αλλον? θα του το ελεγες? απλα δε καταλαβαινω αν υπαρχει καποιο πρβλημα μετεπειτα. Οσο να ναι ειναι ενα σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα, ναι δε ξερω απ αυτα προφανως αλλα οτι κ να χω διαβασει γραφει για θεραπειες που δεν ειναι μονιμες και απλα ανακουφιζουν,για απαγορευσεις στο στοματικο σεξ και ποσα αλλα. Τιποτα το ανησυχητικο αλλα παρολαυτα ειναι μια μεγαλη αλλαγη ισως. Εσυ αυτο με τα κονδυλωματα το αντιμετωπιζεις συχνα μεσα στο χρονο?
03-11-2016, 20:51 #19
Επισης να ρωτησω και κατι αλλο... οκ εγω να πω οτι ειναι ολα καλα και το προβλημα πολυ μικρο αλλα μπορει να κανει στο μελλον κατι με αλλους γενικα? ή εγω? πως κολλαει αυτο το πραγμα? λετε πως κολλαει μονο οταν εχεις εξαρση του ερπη, που το καταλαβαινω αυτο? απ οτι ξερω στους αντρες μπορει να μη φανει κ ποτε τιποτα, πως θα το ξερω εγω?
03-11-2016, 20:57 #20
α) Ο ερπητοϊός δεν εκριζώνεται από τον οργανισμό. Τον έχεις ες αεί. Αυτά είναι τα κακά νέα. Τα καλά είναι ότι τον έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι.
β) Μετά την πρώτη λοίμωξη και την αποδρομή των κλινικών συμπτωμάτων, ο ερπητοϊός περνάει σε μια λανθάνουσα φάση, "κοιμάται" δλδ. Όσο δεν είναι ενεργός, δεν μεταδίδεται. Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί όταν πέσει η άμυνα του οργανισμού, δλδ μετά από άλλες ιώσεις, άγχος, κούραση κτλ
γ) Το σωστό είναι να το λες στο σύντροφό σου διότι μπορεί κάποια στιγμή να υπάρχει ασυμπτωματική επαναδραστηριοποίηση του ιού στον οργανισμό σου, οπότε ενώ δεν έχεις εμφανή συμπτώματα μπορεί να το μεταδώσεις.
δ) Μη συγχύζεσαι τόσο πολύ, σκέψου πχ ότι τον ερπητοϊό που ευθύνεται κυρίως για επιχείλιο έρπητα έχει πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
ε) Απ' όσο ξέρω, αν συμβεί να κάνει υποτροπή στην κοπέλα ούσα έγκυος, το έμβρυο δεν επηρεάζεται. Αυτό που ίσως συζητηθεί (απ' όσο ξέρω, δεν είμαι γυναικολόγος ούτε δερματολόγος-αφροδισιολόγος) είναι τοκετός με καισαρική τομή, λόγω των βλαβών στην περιοχή. Δεν είμαι σίγουρη όμως.
Σε γενικές γραμμές είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και αντιμετωπίσιμο. Ηρέμησε.
03-11-2016, 21:19 #21
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Αυτο που λες οτι οσο δεν ειναι ενεργος δεν μεταδιδεται κ οταν πεσει η αμυνα του οργανισμου ενεργοποιειται, γινεται αντιληπτο? το καταλαβαινεις ποτε ενεργοποιειται? οκ μπορει να εχεις αυτες τις φουσκαλες και να πονας αλλα τις πρωτες μερες που ενεργοποιειται που τα συμπτωματα δεν ειναι εντονα το καταβαινεις? μπορεις να εισια προετοιμασμενος? ακομα κ οταν δεν ειναι ενεργος στοματικο σεξ γινεται?
03-11-2016, 23:18 #22
1)Πολλές φορές υπάρχουν πρόδρομα συμπτώματα πριν από μια υποτροπή όπως πόνος στην περιοχή, φαγούρα, τσιμπήματα. Όχι όμως πάντα.
2)Όταν είσαι ασυμπτωματικός δεν είναι ενεργός ο ιός, αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό.
Να κάνεις ό,τι σου πει ο γιατρός σου. Αυτός είναι αρμόδιος να σε συμβουλέψει. Σίγουρα ο έρπης είναι μια αναποδιά, αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό.
04-11-2016, 12:58 #23
εχω κνδυλωματα απο 23 χρονων κ τωαρ ειμαι 37 κ απο τοτε εχω κανει διαφορες σχεσεις στη ζωη μου..
τι να κατσω να πω?αφου κ οι συντροφοι ολοι ειχαν...κ + οτι στον ανδρα δεν βγαινουν ευκολα...ειχα τον ιο 33 κ κολλησα κ τον 31 απο τον συντροφο(εχω κανει ταυτοποιηση) , δεν παθαμε τιποτα..ουτε καν εκδηλωσε κατι ο ανδρας μου..πρεπει να ασχοληθεις κ να διαβασεις γι αυτα αλλα οχι απο το νετ..ειναι κακος συμβουλος.
καλυτερα να ακους τους γιατρους.
αν ενημερωθεις σωστα δεν θα φοβασαι θα δεις.
εφοσον τον ιο τον εχει σχεδον ολος ο κοσμος τι να ενημερωσεις?
γεια σου εχω ιο ερπητα?? ειναι δυνατον?αφου μετα δεν θα ειναι ενεργος..
με την ιδια λογικη θα πρεπει να ενημερωσεις για ολους τους ιους που εχουμε μεσα μας οι ανθρωποι.
καταλαβε οτι μονο οταν ειναι ενεργοι κανουν κατι..μετα δεν κανουν τιποτα.
04-11-2016, 12:59 #24
04-11-2016, 13:01 #25
αυτα που γραφει εδω το μελος ειναι οσα σου λεμε εμεις εδω κ μερες....απλα ακουγονται καπως φοβιστικα αλλα δεν ειναι στην ουσια....
επικεντρωσου στο οτι κολλαει μονο αν εχει βγει στο δερμα..μετα περναει κοιμαται κ εισαι οκ.
κ τον ιο τον εχουμε ολοι..ολοι οσοι γραφουμε εδω εχουμε τον ιο του ερπητα μεσα μας.
10-11-2016, 11:32 #26
Φιλε μου εχω απο τον Αυγουστο που με απασχολουν τα γυναικολογικα μου ηλπιζα σε μια μυκητιαση αλλα τελικα μου ξεφυτρωσε ερπης ...Επειδη εχω σταθερη σχεση κ το αγορι μου δεν ειχε συμπτωματα οταν εβγαλα το πρωτο σπυρακι τον Αυγουστο υποθετω οτι μπορει να τον κολλησα σε καμια τουαλετα ή στην παραλια δεν ξερω ακομη σιγουρα γιατι θα κανει κ το αγορι μου εξετασεις να δουμε μηπως εχει αφου καναμε κ ελεθευρα ερωτα...ειμαι μονο 20 χρονων του ειπα τι εχω αλλα επειδη ειχε την ωριμοτητα να το αποδεχτει δε σκεφτηκε στιγμη να με αφησει κ μου ειπε οτι δεν τον νοιαζει αν εχει κι εκεινος...Η σχεση πηγαινε ανεκαθεν πολυ σοβαρα μ χε κανει κ προταση γαμου τον ιουλιο κ μου ξεκαθαρισε οτι ο,τι και να ειχα δε θα με αφηνε πριν ακομη το μαθουμε.Μεσα στην <<ατυχια>> μου ειμαι τυχερη που εχω αυτον τον ανθρωπο διπλα μου και σημερα ξεκινησα τη θεραπεια μου και βρηκα καποιους τροπους ωστε να εμφανιζεται πιο αραια κ ελπιζω να πετυχουν π.χ. οχι στεναχωρια ,οχι αγχος οσο δηλαδη μπορω αφου <<ουδεις ευτυχεστερος του σταρχιδεισθεντος>> σορυ για την εκφραση αλλα ισχυει, καλη διατροφη για να χτισω το ανοσοποιητικο μου γερα κ θα πορευτω με αυτο εδω επεβιωσα απο μ@λ@κα αντρα δε θα επιβιωσω απο τον ερπη?