ΧΩΡΙΣΜΟΣ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 167
    Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εφοσον δεν θέλεις να βλέπεις κόσμο αυτη τη περίοδο να μην πιεστείς. Κάτσε μέσα οσο χρειάζεται. Μηπως σου έχει έρθει όρεξη για γλυκά και σοκολάτες περισσότερο;
    Ναι καθε μερα

Banned
    Τρωω γλυκα και καπνιζω. υπερβολικα και τα δυο

Banned
    Πως θα το ξεπερασω ολο αυτο πως θα βγω απο αυτη τη μαυριλα ; δε μπορω να το κανω νιωθω τελειως αδεια τελειως ανικανη να βγω απο ολη αυτη τη θλιψη

Banned
    ειμαι μονη μου τους εδιωξα ολους απο κοντα μου. ειμαι μονη μου θελω να πεθανω

Banned
    Ας μου μιλησει καποιος σας παρακαλω

Senior Member
    Καλή μου οι φίλοι σου αν τους χρειάζεσαι και είναι πραγματικοί φίλοι, δεν θα σου έχουν θυμώσει. Ξέρουν πως δεν είσαι καλά.
    Με τους γονείς σου μένεις αυτόν τον καιρό αν έχω καταλάβει καλά; Τι σχέση έχετε, μιλάτε;

Ζήτα βοήθεια σε παρακαλώ. Αν δεν θες κανέναν άλλο, τουλάχιστον δες έναν ψυχολόγο, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις λιγάκι και να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλή μου οι φίλοι σου αν τους χρειάζεσαι και είναι πραγματικοί φίλοι, δεν θα σου έχουν θυμώσει. Ξέρουν πως δεν είσαι καλά.
    Με τους γονείς σου μένεις αυτόν τον καιρό αν έχω καταλάβει καλά; Τι σχέση έχετε, μιλάτε;

Ζήτα βοήθεια σε παρακαλώ. Αν δεν θες κανέναν άλλο, τουλάχιστον δες έναν ψυχολόγο, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις λιγάκι και να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά.
    Με τη μητερα μου και την γιαγια μου. Οχι δεν μιλαμε. νιωθω φιλοξενουμενη μεσα στο σπιτι

Senior Member
    Ένας λόγος παραπάνω για να ζητήσεις βοήθεια. Αν δεν θες τους φίλους σου, η επόμενη λύση είναι ο ψυχολόγος.

Αν δεν βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου, κανείς δεν μπορεί να το κάνει για σένα. Κινητοποιήσου λοιπόν και κάνε κάτι.

Διαφορετικά απλά θα μείνεις εκεί και θα γράφεις πόσο δυστυχισμένη είσαι.

Banned
    πηγα σε ψυχολογο αλλα δεν με εκανε να αισθανθω καλυτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pisces27 View Post
    πηγα σε ψυχολογο αλλα δεν με εκανε να αισθανθω καλυτερα.
    Τι εννοείς, οτι πήγες μόνο μια φορά; Αν πήγες μόνο μια φορά είναι λογικό, δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη αυτό. Ούτε μπορεί να σου πάρει τον πόνο. Πρέπει να θες να συνεργαστείς. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μη σου ταίριαζε ο συγκεκριμένος οπότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις σε κάποιον άλλον.

Εγώ την πρώτη φορά που πήγα που ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ένιωσα απλά μια ανακούφιση εκείνη την ώρα. Δεν είναι ότι πήγα μια φορά δηλαδή και ξαφνικά βγήκα μες την τρελή χαρά, αν περίμενες κάτι τέτοιο. Και δεν ήξερα καν αν ήθελα να ξαναπάω, αλλά ένιωσα οτι με βοήθησε έστω αυτό το λίγο.

Καλύτερα να σου απαντήσει και κάποιος άλλος βέβαια που έχει περισσότερη εμπειρία με ψυχολόγους.

Senior Member
    ειμαι μονη μου τους εδιωξα ολους απο κοντα μου. ειμαι μονη μου θελω να πεθανω
    Βρε μανια με την αυτοκτονια , ολοι ναυτοκτονησουν θελουν .......

Junior Member
    Ας μου μιλησει καποιος σας παρακαλω
    1.Κοιταξου στον καθρεφτη εισαι μονο 23 αν ντυθεις κ στολιστεις 10 θα πεσουν μεσα σε ενα βραδυ...
    2.Η ορκομωσια ειναι παρα πολυ σημαντικη στιγμη για ολους μας ειμαι στο 2ο ετος της Αγγλικης Φιλολογιας κ την ονειρευομαι απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στη Σχολη.Οποτε μην την καταστρεψεις για εναν ανωριμο αντρα που δεν ειχε την ωριμοτητα να σταθει στο υψος των περιστασεων κ ηθελε να φυγει απο σεν κι απο ο,τι ειχατε.Ακομη κι αν υπηρξε η ζωη σου ηταν ανωριμος αλλα τουλαχιστον ειλικρινης σκεψου να σε κερατωνε επανειλλημενα θα ηταν πολυ χειροτερο!
    3.Κοψε τα γλυκα κ το καπνισμα.
    4.Πηγαινε για ψωνια ακομη κι αν ενδεχομενως εισαι ανεργη παρε μια μπλουζα ,ενα νεο τζιν κατι για ανανεωση.
    5.Αλλαξε κουρεμα.
    6.Αρχισε να βγαινεις κ δημιουργησε κυκλο γνωριμιων.
    7.Βρες μια δουλεια για να βγεις απο το σπιτι κ απο το καβουκι σου.
    JUST GET A NEW LIFE !!!!!!!!!!!Η ζωη συνεχιζεται !Μαθε οτι οταν δεν προλαβαινεις το ενα λεωφορειο υπαρχει κ το επομενο...Στηριξου στα ποδια σου !Πολλες φορες ειμαστε πιο δυνατοι απ ο,τι φανταζομαστε!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sick and tired View Post
    1.Κοιταξου στον καθρεφτη εισαι μονο 23 αν ντυθεις κ στολιστεις 10 θα πεσουν μεσα σε ενα βραδυ...
    2.Η ορκομωσια ειναι παρα πολυ σημαντικη στιγμη για ολους μας ειμαι στο 2ο ετος της Αγγλικης Φιλολογιας κ την ονειρευομαι απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στη Σχολη.Οποτε μην την καταστρεψεις για εναν ανωριμο αντρα που δεν ειχε την ωριμοτητα να σταθει στο υψος των περιστασεων κ ηθελε να φυγει απο σεν κι απο ο,τι ειχατε.Ακομη κι αν υπηρξε η ζωη σου ηταν ανωριμος αλλα τουλαχιστον ειλικρινης σκεψου να σε κερατωνε επανειλλημενα θα ηταν πολυ χειροτερο!
    3.Κοψε τα γλυκα κ το καπνισμα.
    4.Πηγαινε για ψωνια ακομη κι αν ενδεχομενως εισαι ανεργη παρε μια μπλουζα ,ενα νεο τζιν κατι για ανανεωση.
    5.Αλλαξε κουρεμα.
    6.Αρχισε να βγαινεις κ δημιουργησε κυκλο γνωριμιων.
    7.Βρες μια δουλεια για να βγεις απο το σπιτι κ απο το καβουκι σου.
    JUST GET A NEW LIFE !!!!!!!!!!!Η ζωη συνεχιζεται !Μαθε οτι οταν δεν προλαβαινεις το ενα λεωφορειο υπαρχει κ το επομενο...Στηριξου στα ποδια σου !Πολλες φορες ειμαστε πιο δυνατοι απ ο,τι φανταζομαστε!!!!!!!!!!!
    Sick να σ πω κατι εγω? στις συμβουλες ειμαστε ολοι καλοι στις πραξεις δυσκολευομαστε :p

Junior Member
    Το ξερω αλλα τι να της πω που ειναι να πεσει να πεθανει...?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sick and tired View Post
    Το ξερω αλλα τι να της πω που ειναι να πεσει να πεθανει...?
    να της πεις βουτα ...χαχχαχαχαα πλακα κανω......

καλα εκανες

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast