Results 10,396 to 10,410 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
12-11-2016, 12:06 #10396
http://www.zougla.gr/automoto/news/a...ila-sto-kinito
Καλα κανουν οι Βρεττανοι , κι εδω θαπρεπε να εφαρμοσθει .........
- 14-11-2016, 02:53 #10397
14-11-2016, 12:43 #10398
Μου είχατε προτείνει να πάω ένα ταξιδάκι, για αλλαγή. Πήγα!
Επέστρεψα λες και δεν πήγα, λες και δεν άλλαξα παραστάσεις, ούτε καν ξεκουράστηκα. Απλά γυρόφερνα σε διάφορα αξιόλογα μέρη και με την αρρώστια της εποχής που λέγεται κινητό στο χέρι με έγνοια αποθανάτισης κάθε τι που εντυπωσιάζει, αντί να το απολαμβάνεις. Η διάθεση παρέμεινε η ίδια.
Περιττό να αναφέρω ότι την τελευταία ημέρα με είχαν πιάσει έντονες σκέψεις, απωθημένα και φανταστικά σενάρια πάνω σ' αυτά, μετατρέποντας το χώρο σκέψης σε πραγματικό πεδίο μάχης.
Άρα ένα ταξίδι δεν κάνει τη διαφορά, αφού δεν αλλάζει την κατάσταση μας στα διάφορα επίπεδα της ζωής, όταν δηλαδή πολλά είναι αυτά που βοούν ότι δεν μας ικανοποιούν!γιάννης
14-11-2016, 17:13 #10399
16-11-2016, 07:43 #10400
Έχω ήδη κάνει αγαπητή μου! Είναι αυτό που λέμε "τη θεωρία την ξέρω απ έξω κι ανακατωτά". Επανάνοιγμα απλά θα βοηθούσε στο να ενδυναμώσω μέσα μου την ένταση αυτών που ήδη ξέρω, ελπίζοντας ότι αυτό θα μου αλλάξει προς το θετικό τη διάθεση, θα μου ξυπνήσει τον ενθουσιασμό και έτσι θα εχω περισσότερα αποτελέσματα στη ζωη μου εν σχέσει με τωρα.
Αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν κάνω πράγματα στη ζωη μου τα οποια εντάσσονται στην προσπάθεια γι αυτα τα αποτελέσματα. Ίσα ίσα κάνω! Το θέμα είναι η μέσα μου πεσμένη διάθεση.
Κάποτε λέω να πάω για λίγες μέρες ή και περισσότερο σε ένα μερος που θα μου προσφέρει γαλήνη, για εσωτερική ηρεμία και πνευματική ανατροφοδότηση μέσα από την εμπνευση που θα μου προσφερει ενας τετοιος χωρος γαλήνης. Μια ωραία σχέση επισης θα με ενθουσιαζε, όμως ουτε κι αυτο υπάρχει, και με τον χαρακτηρα που διαθέτω δεν βλέπω να προκύπτει κάτι ωραίο στον ορίζοντα.
Επαγγελματικά κάποτε ξυπνάει το ενδιαφέρον και άλλοτε (κυριως αυτη την περίοδο) το ενδιαφέρον πέφτει. Ή παριστάνω πως δείχνω ενδιαφερον. Βέβαια, όχι πλήρως αβασιμα διαπιστωνω μια υποβαθμιση σ αυτο το πεδίο.
Στο παρον σταδιο απλά με κανουν να νιωθω ωραια καποια μέρη, ειτε εντος ειτε εκτος πόλης, και κάποιες λίγε παρέες, τα οποια αφορουν στον ελευθερο μου χρονο. Ακόμα, αγωνιωδώς ανακαλώ στη μνημη μου ωραιες εμπειριες και πραγματα που θεωρω επιτυχιες στη ζωη μου ωστε να μου φτιαξουν τη διαθεση και να λειτουργησουν σαν κινητηριος δυναμη. Μου κανε επίσης, χθες, εντυπωση μια καλή κουβεντα απο καποιον, η οποια συνιστουσε αναγνωριση, αυτο μου φτιαξε καπως τη διαθεση.
Κι ο χρονος πάντοτε πιεζει αμείλικτα και τα περιθωρια στενευουν. Αυτο το διαπιστωνω απ τα μηνυματα που παιρνω όταν απευθυνομαι για νεες ευκαιρίες.γιάννης
16-11-2016, 09:42 #10401
Είμαι πολύ λυπημένη. Ο επί 15ετίας συνάδελφος και συνεργάτης μου στον ένα τομέα της δουλειάς διαγνώστηκε με μεταστατικό μελάνωμα
Ούτε 6μηνο ζωής δεν έχει. Δεν μπορώ να το πιστέψω.
16-11-2016, 10:05 #10402
ο χρονος
ουτε στενευει, ουτε φαρδαινει. απλα δεν υπαρχει. υπαρχει το τωρα. αυτο μονο υπαρχει.
κανεις μας δεν εχει συμβολαιο αιωνιοτητας, ακομα κι αν ειναι 20 χρονων.
και μονο η αντιληψη οτι ο χρονος πιεζει, φτανει για να χαλαει και τις στιγμες και την ζωη σου.
αυριο μπορει να πεσει ενα τουβλο στο κεφαλι μας και τα 20 ολανθιστα μας χρονια να καταληξουν στο χωμα..
μπορει και να μας πεσει το λαχειο στα 40 και να ζησουμε ζωη χαρισαμενη που ουτε την φανταστηκαμε (εχει και λαχεια χρηματικα και "λαχεια" μεταφορικα, οτι προτιματε).
εχεις κατι να περασεις καλα, τις λιγες παρεες που εκτιμας, τις στιγμες που σου προσφερουν καποια χαρα, οπως ο καλος ο λογος απ τον συναδελφο. κρατησου απ τις καλες στιγμες, οχι απ τον ΦΟΒΟ.
εχω μια γνωστη ιντερνετικη που ζει πολυ μοναχικα εδω και αρκετα χρονια. τουλαχιστον 4. 45ρα, χωρισμενη, χωρις παιδια, χωρις συντροφο. ε, δεν κλειστηκε σπιτι της. συντροφο δεν εχει, το ριξε στο φαγητο δυστυχως, εχει παρει 20ρια κιλα, αυτο στα μειον. παιρνει ομως μια φιλη της αλλοδαπη (βουλγαρα, ρουμανα, ) και κανουν μαζι συντομες εκδρομες στην ελλαδα. ε, αν κανει και καμια διαιτα, μπορει να κανει και καμια καλη γνωριμια σε καμια εκδρομη.
16-11-2016, 10:59 #10403
Πήγα ταξίδι αγαπητή μου αλλά δεν έκανα γνωριμία ουτε εφτιαξε η διάθεση μου, ήταν λες και δεν άλλαξα καθόλου παραστάσεις! Φταίνε (λιγακι βεβαια) κι αυτα τα γαμημενα τα κινητα που μας/με κανουν να θελω να αποθανατίζω φωτογραφικά αντί να απολαμβάνω τη στιγμη του κάθε τι ωραίου που συναντω σε τετοια μερη! Λάθος κι αυτό!
Όμως, όπως έχω ξαναπεί, στα πχ 40 δεν μπορεις να κανεις αυτα που θα μπορούσες να κανεις στα 20. Πχ ουτε νεο επαγγελματικο ξεκίνημα (απ αυτο που μετανιωσα που δεν έκανα), ουτε μια ωραια νεανική σχεση (βλέπω καθημερινα τοσες ωραιες και καθαρες στο νου κοπελες μικροτερης μου ηλικιας τις οποιες δεν μπορω να προσεγγισω λόγω αυτης της διαφορας. Θα μου πεις γιατι δεν το κανες αυτο πριν 5 χρονια. Αλλο ζητημα κι αυτο! Ουτε ανεμελες στιγμες τρέλλας και χαρας με φίλους. Άρα ο χρόνος, απ αυτη την πλευρα ειναι αμείλικτος. Ταξιδια και ωραια φαγητα μπορει κανεις να απολαμβανει μεχρι τα βαθια γεραματα...
Χρονο με το χρόνο το παλευω να μην γινομαι περισσότερο καταναγκαστικος (βλέπε ΙΨΔ). Ακομα και τα μακροσκελη που γραφω εδω τα θεωρω αποτελεσμα ΙΨΔ. Ανακαλύπτω πως για μενα ο φοβος είναι στοιχείο της ΙΨΔ, διοτι δεν ειναι ενα αοριστο συναισθημα αλλά κατι που προκύπτει από αναλυση δεδομένων. Διοτι σε περιπτωσεις που η αναλυση αυτη μου δινει θετικο αποτελεσμα συνήθως πράττω!γιάννης
16-11-2016, 11:24 #10404
σταματα παιδακι μου να σαμποταρεις τον εαυτο σου!
ΟΧΙ, δεν θα σου πω να τα εκανες πριν 5 χρονια.
θα σου πω, οτι και ΤΩΡΑ μπορεις να τα κανεις!! και σου λεω αληθεια, πιστεψε με, δεν σου χαιδευω τα αυτια.
δεν σταματαει η ζωη στα 40. προσωπικα, κοντα στα 40 γνωρισα τον μεγαλο μου ερωτα και τωρα ζουμε μαζι.
και ειμαι γυναικα, οποτε πολυ μεγαλυτερο το ταμπου της ηλικιας , απ οτι για εναν ανδρα.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ οτι δεν μπορεις να πλησιασεις κοπελες που σου αρεσουν επειδη ειναι μικροτερες!
και μικροτερες και μικροτεροι ελκονται απο μεγαλυτερους, και μεγαλυτεροι απο μικροτερους, και συνομηλικοι και ολοι οι συνδυασμοι. δεν ειναι η ηλικια το εμποδιο, αλλα το ταιριασμα.
μην βαζεις περισσοτερα εμποδια σε μια γνωριμια. αυτο που χρειαζεται ειναι ενα ταιριασμα. τπτ παραπανω.
να τις πλησιασεις αυτες που σου αρεσουν, ας ειναι και μικροτερες.
και οχι, δεν πολυλογεις.
να εκφραζεσαι, αν σου προσφερει το παραμικρο στην ψυχολογια σου. να φυγεις μονο αν σε χαλαει.
17-11-2016, 07:35 #10405
Όντως σαμποτάρω τον εαυτο μου. Πρώτα τη σκέψη μου και μετα τη συπεριφορα μου. Διοτι όλα ξεκιναμε απο το που κατευθυνεις και με τι απασχολείς τη σκεψη.
γιάννης
17-11-2016, 18:38 #10406
Ρε ιωαννη ξυπνά δε ζεις σε παιδική χαρά ζεις στον αναθεματισμενο αυτό κόσμο το ότι έχεις δουλειά είναι σημαντικό επίσης το να βρεις γκομενα επειδή οι γκομενεσ βλέπουν την ψυχή κι έχουν πολλές επιλογές δύσκολα είναι κάποιοι που το έχουν κ κάποιοι που δεν το έχουν επίσης οι γυναίκες είναι πιο ενδιαφέρουσες από εμάς γιατί υποκρίνονται πιο εύκολα νομίζω οπότε μη νομίζεις άμα τις γνωρισεισ καλά θα σ αρέσουν κι όλα ρώτα κ κανένα παντρεμένο να στα πει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-11-2016, 20:42 #10407
18-11-2016, 10:14 #10408
Λες να μην κατάλαβα σε τι είδους σκατά ζούμε? Τουλάχιστον, σε σχέση με το παρελθόν και όλα όσα έχασα τότε, σήμερα με βρίσκω πολύ πιο διεκδικητικό ασχέτως αποτελεσμάτων.
Συμφωνώ ότι είναι σημαντικό να χει κάποιος δουλειά. Ακόμα και σε αυτό το τεράστιο, όπως λες, πλεονέκτημα, θα συνατήσεις σκατά. Πρέπει να διεκδικείς, να γλύφεις, να γίνεσαι μέρος της κλίκας, να κτυπάς το χέρι στο τραπέζι, αλλά και να αφήνεις στο σπίτι κάθε πρωί που ξυπνάς τη χάλια ψυχολογία. Αλλιώς το σύστημα και οι διαπροσωπικές σχέσεις θα σου γαμήσουν τη ψυχολογία, θα σε κάνουν κουρέλι. Εκτός κι αν μετατραπείς σε αναίσθητο.
Άμα οι άντρες υποκρίνονται υπάρχει περίπτωση με τις γυναίκες να συμβαίνει το αντίθετο? Τους ειλικρινείς και τους ήρεμους και τα καλά παιδιά, οι γυναίκες τους έχουν απλά για να τους στολίζουν με επαίνους για το χαρακτήρα τους, όχι όμως για γκόμενους. Είναι ακριβώς το ίδιο με μια που είναι μπάζο και δεν γυρνάει κανείς να τη δει αν και όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι τίμια και καλός χαρακτήρας.γιάννης
18-11-2016, 10:15 #10409
18-11-2016, 13:08 #10410