φαρμακα - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 28 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 408

Thread: φαρμακα

Senior Member

Red face

σηψη εγω πηρα για διαστημα καποιων μηνων παλιοτερα ενα γενοσημο του τοπαμακ, υποτιθεται πιο πολυ για την υπερφαγια που παρουσιαζω αλλα δεν εκανε κ πολλα κ το αφησαμε μετα απο καποιο διαστημα, αυτο που ηταν πολυ ενοχλητικο με αυτο το φαρμακο ηταν τα μουδιασματα στα ποδια, η υπνηλια μερικες φορες, κ γενικα ενα φλατ συναισθημα σαν να σαι ο Βουδας, το τελευταιο μαλλον πρεπει να το βγαζουν ολοι οι σταθεροποιητες αν κ εχω δοκιμασει μονο 2 φαρμακα αυτου του ειδους, παντως οσον αφορα γενικα παρενεργειες του τοπαμακ κυριως ειχα τα ενοχλητικα μουδιασματα στα ακρα, αυτα, περαστικα να εισαι καλα ευχομαι

Senior Member
    Το τοπαμακ , ειναι αντιεπηλιπτικο για πολλες χρησεις , εμενα μουχαν δωσει για να κοψω το αλκοολ , και δεν ειχε κανενα αποτελεσμα, επινα και επαιρνα και τοπαμακ , στο τελος βαρεθηκα,και τοκοψα ( το τοπαμακ ) , αργοτερα εκοψα και αλκοολ , χωρις φαρμακα ....δεν εντοπισα παρενεργειες , καμμια .....

Senior Member
    @σουλφλαι ωχ δε θελω ακομη πιο επιπεδο συναισθημα.. το ξεκινησα απο χτες..ποσο καιρο κανει να δρασει?

@μαγκαιβερ με απογοητευει αυτο.. ελπιζω να βοηθησει στις ημικρανιες τουλαχιστον

Senior Member
    @παιδια εχει η ειχε κανεις απο εσας απωλεια μαλλιων???
    δεν ξερω τι να κανω.. μου ειπαν οτι παιζει να ειναι απο το χαμηλο αιματοκριτη
    εχω αγχωθει

ΠΡΩΤΟΝ μην αγχωνεσαι χειροτερευεις την κατασταση...λιγη σπιρουλινα θα βοηθουσε που εχει σιδηρο κ ολα τα θρεπτικα συστατικα(μικροφυκη του γλυκου νερου σε καψουλες).εγω παντως αν κ 40ρησα διατηρω τα μαλλια μου πολυ καλα αλλα:δεν τα πλενω δευτερο χερι κ ποτε σχεδον δεν κανω μπανιο πανω απο μερα παρα μερα.επισης ενα καλο μασαζ απαλο με τα δακτυλα τα βοηθαει.
    οσο για τις ημικρανιες φιλτατη ελατωσε καπνισμα κ παιρνε ισως μια καλυτερη μαρκα κ ποτε μα ποτε μην καπνιζεις στα τσιγαρα τα γραμματα ειναι σαν να καπνιζεις μελανι...

παιδια γενικα στην παθηση μας κ οχι μονο βοηθαει το να κοψουμε το κρεας,γτ κερδιζεις ευεξια μειωνονται οι παρενεργιες λιγο των φαρμακων(κ γλυτωνουν τα ζωακια απο τα σαγονια μας...) κ κερδιζεις υγεια κ αρχιζεις γελας ευκολοτερα γτ το μυαλο λειτουργει καλυτερα κ ετσι καταλαβαινεις τα αστεια πιο καλα. ΥΓ1 ψαρια επιτρεπονται κ καρυδια που εχουν σιδηρο κ ωμεγα 3 κ.α. που θεωρουνται τροφη του μυαλου(μοιαζουν κ με τον εγκεφαλο σαν σχημα η αποδειξη) ΥΓ2 επαναλαμβανω ομως οτι οι γιατροι συνηθως πετυχαινουν στο τι φαρμακο πρεπει να μας δωσουν πχ δευτερης γενιας αλλα πεφτουν εξω στην ποσοτητα του φαρμακου(υπερβαλλουν)...

Senior Member
    σωστο!!!!ετσι ειναι!ΣΥΜΦΩΝΩ
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    μια σημαντικη παρενεργεια του τοπαμακ ειναι η απωλεια μαλλιων
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    σωστο!!!!ετσι ειναι!ΣΥΜΦΩΝΩ
    χαιρομαι κατερινα που συμφωνεις γτ δειχνεις στο κατω κατω οτι νοιαζεσαι για την γενικοτερη υγεια σου αλλα οτι εισαι κ φιλοζωος

Senior Member
    κι εγω προσπαθω να κοψω το κρεας και γενικα τα ζωικα και βλεπω οτι εχω πιο πολυ ενεργεια

ΕΥΕΞΙΑ ατελειωτη,το ψαρι δεν μπορεσα αλλα νομιζω οτι αρκει καλυτερα να μην τρωμε κρεας

Senior Member
    @Δημήτρη και γω σκέφτομαι να κόψω το κρέας

@Κατερίνα σοβαρά κάνει απώλεια μαλλιών ? Ωχ γιατί ήδη μαδαω
    Ρε παιδιά τι μας δίνουν έλεος

Κ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ...

Senior Member
    Και όλο τα αυξάνουν γμτ

εγω πιο πολυ στις αναλογιες των φαρμακων ακουω το γιατρο οχι τοσο στην ποσοτητα

Page 22 of 28 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast