Νεολαία είναι άχρηστοι ή είναι ιδέα μου; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 111
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Και κάτι off-topic: Ναι, οι πολιτικοί είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Και δεν χρειάζεται να πας πολύ μακριά. Δες ποιοι απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης που κατοικείς ή που κατάγεσαι. Είναι απλό!
    Γιατι να ξερω ποιοι απαρτιζουν το δημοτικο συμβουλιο της Αθηνας η της Φιλοθεης , που κατοικω , ? δεν μου φτανει να δω ποιοι μας κυβερνανε ? νομιζεις οι πολιτικοι ? αυτοι ειναι βιτρινα , το χρημα κανει κουμαντο πλεον ......ειναι προφανες , αμα το 1% κατεχει το 50 % του παγκοσμιου πλουτου , θα περιοριστουν στο να βγαζουν χρηματα ? οχι βεβαια , ο πακτωλος των χρηματων αυτων ανεβαζει και κατεβαζει πολιτικους , δεν ανεβαινουν απο μονοι τους ......

Banned
    Εγώ γύρω μου βλέπω ότι όλοι τελειώνουν μια σχολή, μοιράζουν βιογραφικά, δεν γίνεται τίποτα,''σου λέει τι κάνουμε τώρα?'' ένα μεταπτυχιακό, πάνε το κάνουν, μετά ? Ε ας δώσω και τίποτα κατατακτήριες, ας κάνω τσακ μπαμ και ένα διδακτορικό .....ουπςς έφτασα τα 30! τι να κάνω τώρα? ας πάω έξω.....αχ δεν γίνεται ο σύντροφός μου δεν θέλει...τώρα? ε εκεί τι θα κάνει ο κάθε ένας παίζεται........αλλά δεν θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά είναι άχρηστα....άχρηστοι είναι οι πενηντάρηδες στο δημόσιο που βαριούνται που ζούνε.....τα νέα παιδιά έχουν όρεξη να δουλεψουν, πάνω στο αντικείμενό τους, γιατί να κάνεις και κάτι άσχετο , δεν είναι ότι καλύτερο αλλά οκ......το ότι κυκλοφορούν και ψώνια και τεμπέληδες κλπ οκ.....

Senior Member
    Εμενα δεν μαπασχολει τι κανουν τα νεα παιδια , νεα παιδια ειναι , νεα πραματα θα κανουν , οτι κανουν , αυτα θα το λουστουνε , οχι εγω ........!

Senior Member
    Κυβε ίδια ηλικία έχουμε απλά εγώ δουλεύω από τα δεκαοχτώ θα σου πω κάτι που δεν ξέρεις ούτε εγώ το ήξερα ξέρεις πόσα χρόνια θέλει να μάθεις μία δουλειά θα σου πω εγώ μία δεκαετία με δεκαπενταετία οπότε καλά πενήντα για να γίνουν αξιόπιστοι στη δουλειά τους
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οντως , μια 10ετια χρειαζεσαι επιεικως για να μαθεις να κανεις καλα μια δουλεια , το επιβεβαιωνω κι εγω ......κι αυτο αν σου αρεσει , αν δεν σου αρεσει , ποτε δεν θα την μαθεις καλα .................εκτος κι αν γινεις πολιτικος , τομαθες το ' επαγγελμα ' πριν το κανεις ........στην Ελλαδα .....( βλ. Ελληνες πολιτικους του σημερα ) ..

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κυβε ίδια ηλικία έχουμε απλά εγώ δουλεύω από τα δεκαοχτώ θα σου πω κάτι που δεν ξέρεις ούτε εγώ το ήξερα ξέρεις πόσα χρόνια θέλει να μάθεις μία δουλειά θα σου πω εγώ μία δεκαετία με δεκαπενταετία οπότε καλά πενήντα για να γίνουν αξιόπιστοι στη δουλειά τους
    Μα άμα πας να δουλέψεις θα καθυστερήσεις και το πτυχίο σου....ούτε την δουλειά θα μάθεις , αφού θα κάνεις κάτι άσχετο....εγώ δεν ξέρω κανέναν φοιτητή να χουν οι γονείς του λεφτά και να δουλεύει........ άμα η ζωή στα φέρει εύκολα δηλαδή για ποιο λόγο να ξεκολώνεσαι με πτυχίο και δουλειά? για να είσαι ήρωας? ε δεν πειράζει άλλη φορά

Και ύστερα άν έχεις και την δυνατότητα/ενδιαφέρον γιατί να μην συνεχίσεις? για να σαι αξιόπιστος στα 40 και όχι στα 45? ε σιγά....
    Τέλος πάντων κάθε ένας κάνει τις επιλογές του......

Senior Member
    Αυτό που πάλι δεν ξέρεις είναι ότι η ζωή έχει βάθος και ποιότητα δηλαδή εγώ είμαι τριάντα τέσσερα αλλά έχω δεκαπέντε χρόνια εμπειρία εμπειρία που εσύ αν δουλέψεις στα τριάντα θα έχεις στα πενήντα να μην σου πω το άλλο ότι το σώμα ψήνεται στη δεκαπενταετία κ πάνω σκεψου τα αυτά κ πεσ μου

Senior Member
    Εlis αγροτης δεν εισαι??
    αλλο πραγμα να ασχολεισαι με την αγροτια, και αλλο πραγμα να δωσεις εξετασεις και να περασεις πανεπιστημιο, να περασεις τα μαθηματα για το πτυχιο και να βγεις στο σεργιανι για δουλεια. Το πτυχιο ειναι το εισιτηριο για καποιες δουλειες, μπορει το μεταπτυχιακο, μπορει το διδακτορικο. Ο καθενας το παλευει με τον τροπο του.

Ε ναι σε καποιες σχολες δεν γινεται να διαβαζεις και να δουλευεις ταυτοχρονα, ειναι τεραστιος ο ογκος της υλης.
    Για φαντασου πχ ενα παιδι να σπουδαζει ιατρικη και να δουλευει γκαρσονι. Μελλοντικα τι θα του προσφερει μια τετοια δουλεια? τιποτα... μονο κοινωνικα θα βελτιωθει και ενα χαρτζηλικι θα παρει.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Να προσθεσω ακομη οτι ο αγροτης ειναι στη φυση, στον καθαρο αερα, ιδρωνει-φευγουν οι τοξινες απο πανω του, δραστηριοποιειται με το σωμα του και ακολουθει το μυαλο...
    Σε εμας, που διαλεξαμε δουλειες του γραφειου, το μυαλο πρεπει να δουλευει και να πηγαινει μπροστα. Το σωμα μενει καθηλωμενο σε μια καρεκλα και τρεχουμε μετα στα γυμναστηρια για να εκτονωθουμε ή τα σ/κ να παμε μια εκδρομη να δουμε λιγο πρασινο για να ξελαμπικαρει το μυαλο...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Έβγαλα κ ΤΕΙ αλλά δουλευα παράλληλα έχω αλλάξει εφτά δουλειές τώρα εφτά οχτώ χρόνια είμαι αγρότης

Senior Member
    Έβγαλα κ ΤΕΙ αλλά δουλευα παράλληλα έχω αλλάξει εφτά δουλειές τώρα εφτά οχτώ χρόνια είμαι αγρότης
    Μπραβο εισαι αξιεπαινος!!!!

με το τει μπορεις παραλληλα να δουλευεις αλλα σε σχολες τυπου ιατρικης, πολυτεχνειου, νομικης, δηλαδη το βαρυ πυροβολικο δεν γινεται με την καμια!!

Senior Member
    Έχεις δίκιο ότι σε αυτές τις σχολές είναι δύσκολο να δουλέψεις αλλά όσοι δε δουλεύουνε είναι σε αυτές τις σχολές ; οποίος θέλει μπορεί αυτό λέω

Banned
    Αυτό που πάλι δεν ξέρεις είναι ότι η ζωή έχει βάθος και ποιότητα δηλαδή εγώ είμαι τριάντα τέσσερα αλλά έχω δεκαπέντε χρόνια εμπειρία εμπειρία που εσύ αν δουλέψεις στα τριάντα θα έχεις στα πενήντα να μην σου πω το άλλο ότι το σώμα ψήνεται στη δεκαπενταετία κ πάνω σκεψου τα αυτά κ πεσ μου
    Κοίταξε πολλούς ξέρω που ξεκίνησαν μεγάλοι, δύσκολες σχολές , με διδακτορικά κλπ....άλλοι πήραν δουλειές των γονιών τους και είναι τώρα μια χαρά, άλλοι βγήκαν έξω ......τέλος πάντων, και μαθημένος να μην είσαι στη δουλειά , μαθαίνεις στην πορεία ........ύστερα τα πτυχία καμιά φορά έχουν και πολλές κατευθύνσεις, δεν είσαι πάντα γιατρός ή υδραυλικός που έχεις μια δουλειά συγκεκριμένη......μπορεί να βρεθείς στα 40 σου να βρεις μια δουλειά και ξανά ντούκου να μαθαίνεις από την αρχή....τώρα λένε ολοι οι γιατροί είναι με μεταπτυχιακά, κάνει ο ένας κάνει και ο διπλανός, εκτός ότι θα σ΄αρέσει είναι και θέμα ανταγωνισμού ίσως.....παλιά είχες ένα πτυχίο και έφτανε, τώρα τον πούλο!

Οι νεοι ειναι κακομαθημενοι γιατι μεγαλωσαν στα ευκολα.Βλεπω πως πακετωνονται ατομα στην ηλικια μου με σχετικα ανωδυνες καταστασεις και μου φαινεται πολυ αστειο.Αν τωρα τα διαζυγια ειναι 1 στους 3 γαμους,στη γενια μου θα ναι χαλαρα 1 στους 2,για να μην πουμε για την καταναλωση ηρεμιστικων.

Quote Originally Posted by cube View Post
    Μα άμα πας να δουλέψεις θα καθυστερήσεις και το πτυχίο σου....ούτε την δουλειά θα μάθεις , αφού θα κάνεις κάτι άσχετο....εγώ δεν ξέρω κανέναν φοιτητή να χουν οι γονείς του λεφτά και να δουλεύει........ άμα η ζωή στα φέρει εύκολα δηλαδή για ποιο λόγο να ξεκολώνεσαι με πτυχίο και δουλειά? για να είσαι ήρωας? ε δεν πειράζει άλλη φορά

Και ύστερα άν έχεις και την δυνατότητα/ενδιαφέρον γιατί να μην συνεχίσεις? για να σαι αξιόπιστος στα 40 και όχι στα 45? ε σιγά....
    Τέλος πάντων κάθε ένας κάνει τις επιλογές του......
    Συμφωνω και με σενα και την Μαρα.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast