Ποια είναι τα όνειρα σας η επιτομή της επιτυχίας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Είσαι σίγουρα η Ναταλία που ξέρουμε μήπως πήρε το λογαριασμό κανένας άλλος;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν θελω ομως να μαθαινω απο τα λαθη που επιβαρυνουν αλλους. Τα δικα μου που ειναι δικο μου προβλημα ας κανω απειρα χεστηκα. Οταν ομως τα πληρωνουν αλλοι που δεν το αξιζουν κι ολας δεν τη παλευω, ειναι χιλιες φορες χειροτερο για μενα.
    Οσο για γνωριμιες φιλικες θα ηθελα μονο. Αλλα αυτο ειναι πιο δυσκολο επειδη ειμαι και στα ξενα τωρα, δε ξερω και τη γλωσσα, μεροδουλι μεροφαι με δυο δουλειες και εχω τη σχολη μου φορτωμενη στο κοκορα...ειναι πολλα. Και οι ευκαιριες λιγες, το γλωσσικο εμποδιο ενα επιπλεον θεμα, βαλε ολο το γενικοτερα...
    ενταξει τη λαθος ηταν αυτο πια?τοσο κακο? τεσπα παρελθον ειναι δεν πειραζει συμβαινουν αυτα στην ζωη .....ακομα και εγω π ειμαι αλαθητος εχω κανει καποια ;p
    μας αφησες για τα ξενα δλδ?
    ε ναι εκει ειναι δυσκολο ετσι οπως.....ειδικα αμα δεν εχεις και χρονο και δεν ξερεις την γλωσσα μην περιμενεις πολλα πραγματα.....
    μηπως ομως επελεξες να πας στα ξενα σε λαθος στιγμη?δεν ηθελες πρωτα να ξαναχτισεις την ζωη σου στην ελλαδα? η ηταν ζητημα διαβιωσης και επρεπε να φυγεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε Ναταλία η πολύχρονη εμπειρία μου με γυναικεσ λέει ότι όσο έξυπνες και να είστε την κρίσιμη ώρα θα τα κάνετε σκατά δεν πειράζει σασ αγαπάμε κι έτσι περαστικουλια και μη στεναχωριέσαι αυτή είναι η φύση αν μας πεις τι έκανες εγώ είμαι σίγουρος ότι μου το έχουν κάνει εκατό φορές
    Τι εκανα...δεν μπορεσα να αφεθω και να ανοιχτω σε εναν ανθρωπο που με νοιαζοταν. Και το τελειωσα. Αν τα βαλουμε κατω και τα υπολογισουμε τυπου 1+1 κανουν δυο τοτε βγαινει οτι θα επρεπε να ημουν πολυ χαρουμενη μαζι του. Ειναι αντικειμενικα υπεροχος. Αλλα κατι με τσιγκλαγε μεσα μου. Χωρις εμφανη λογο. Και το τελειωσα σε τελειως λαθος στιγμη. Και τον πληγωσα και νιωθω *******. Πρωτον γιατι εχω νιωσει οπως νιωθει, δευτερον γιατι ειχε ηδη νιωσει ξανα ετσι, τριτον γιατι ξερω οτι του αξιζει το καλυτερο και εξαιτιας μου μπορει τωρα να μη το πιστευει. Ετσι επειδη εγω ειμαι ηλιθια...και δεν εχω τροπο να τον πεισω αλλιως μετα απο οτι εγινε και αυτο με σκοτωνει. Τον νοιαζομαι πολυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ενταξει τη λαθος ηταν αυτο πια?τοσο κακο? τεσπα παρελθον ειναι δεν πειραζει συμβαινουν αυτα στην ζωη .....ακομα και εγω π ειμαι αλαθητος εχω κανει καποια ;p
    μας αφησες για τα ξενα δλδ?
    ε ναι εκει ειναι δυσκολο ετσι οπως.....ειδικα αμα δεν εχεις και χρονο και δεν ξερεις την γλωσσα μην περιμενεις πολλα πραγματα.....
    μηπως ομως επελεξες να πας στα ξενα σε λαθος στιγμη?δεν ηθελες πρωτα να ξαναχτισεις την ζωη σου στην ελλαδα? η ηταν ζητημα διαβιωσης και επρεπε να φυγεις?
    Να χτισω; Στην ελλαδα; Χαχαχαχαχαχαχα παιδια πειτε και αλλα ανεκδοτα :P
    Τι να εκανα εκει ρε νικ...θεμα διαβιωσης δεν ηταν. Απλα θα ζουσα ακομα με τους γονεις μου και αν στεκομουν ποτε στα ποδια μου στην ελλαδα να μου τρυπουσες τη γλωσσα (η μυτη ειναι μεινστριμ πια). Τουλαχιστον εδω μπορω να ζω μονη και να πληρωνω τους λογαριασμους μου, να μην ειμαι βαρος.
    Κατα τα αλλα ναι..δε περιμενω κατι. Απλα υπαρχω.

Senior Member
    Εντάξει μου το χουν κάνει εκατό φορές λοιπόν ένα είναι το ρητό ο άντρας φαίνεται στη χυλοπιτα γεια σ Ναταλάκι από εδώ κ πέρα θα δεις αν αξίζει

Senior Member
    Να χτισω; Στην ελλαδα; Χαχαχαχαχαχαχα παιδια πειτε και αλλα ανεκδοτα :P
    Τι να εκανα εκει ρε νικ...θεμα διαβιωσης δεν ηταν. Απλα θα ζουσα ακομα με τους γονεις μου και αν στεκομουν ποτε στα ποδια μου στην ελλαδα να μου τρυπουσες τη γλωσσα (η μυτη ειναι μεινστριμ πια). Τουλαχιστον εδω μπορω να ζω μονη και να πληρωνω τους λογαριασμους μου, να μην ειμαι βαρος.
    Κατα τα αλλα ναι..δε περιμενω κατι. Απλα υπαρχω.
    δεν ενοουσα σε θεμα δουλειας -καριερας ,ενοουσα κοινωνικα....
    εχω τρυπησει γλωσσα ποναει αστην ;p
    λαθος σκεφτεσαι.....που δεν περιμενεις κατι ενοω.....οτιδηποτε εχουμε στην ζωη μας χτιζεται ,δεν μας ερχεται ετσι απλα.....θελει προσπαθεια και θεληση.....εσυ δεν ξερω τι απο τα δυο εχεις...

Senior Member
    δεν ενοουσα σε θεμα δουλειας -καριερας ,ενοουσα κοινωνικα....
    εχω τρυπησει γλωσσα ποναει αστην ;p
    λαθος σκεφτεσαι.....που δεν περιμενεις κατι ενοω.....οτιδηποτε εχουμε στην ζωη μας χτιζεται ,δεν μας ερχεται ετσι απλα.....θελει προσπαθεια και θεληση.....εσυ δεν ξερω τι απο τα δυο εχεις...
    Α να σου πω θα μας τρελανεις; Μια μας λες αμα δε ξερεις τη γλωσσα και δεν εχεις χρονο μη περιμενεις πολλα και την αλλη λαθος σκεφτομαι που δε περιμενω; Χαχα...ε να εχτιζα κατι στην ελλαδα κοινωνικα να το κανω τι αμα δεν ειχα ελπιδα οικονομικα; Παλι πισω μου θα το αφηνα. Δυο φιλους και γνωστους ειχα εκει. Αλλα δεν εχει σημασια εδω που ειμαι ετσι δεν ειναι;

Senior Member
    Εντάξει μου το χουν κάνει εκατό φορές λοιπόν ένα είναι το ρητό ο άντρας φαίνεται στη χυλοπιτα γεια σ Ναταλάκι από εδώ κ πέρα θα δεις αν αξίζει
    Αυτο βλεπω ελις απο οταν εγινε, οτι αξιζει, αυτο ειναι το θεμα.
    Αλλα το γεγονος δεν αλλαζει.

Senior Member
    Α να σου πω θα μας τρελανεις; Μια μας λες αμα δε ξερεις τη γλωσσα και δεν εχεις χρονο μη περιμενεις πολλα και την αλλη λαθος σκεφτομαι που δε περιμενω; Χαχα...ε να εχτιζα κατι στην ελλαδα κοινωνικα να το κανω τι αμα δεν ειχα ελπιδα οικονομικα; Παλι πισω μου θα το αφηνα. Δυο φιλους και γνωστους ειχα εκει. Αλλα δεν εχει σημασια εδω που ειμαι ετσι δεν ειναι;
    μα ο σκοπος μ ειναι να σε τρελανω :p
    ενοω το λες λαθος....σαν να μην θες....σου ειπα οτι ειναι δυσκολο εφοσον δεν ξερεις την γλωσσα...
    δεν μ πιανεις ναταλι εισαι αδιαβαστη...
    θα ειχες ενα backround ενοω και ισως να μην πηγαινες και μονη σ εκτος..
    και τα μελλοντικα σ χεδια πια ειναι? να μεινεις μονιμα εκτος?

Senior Member
    Μου το έχουν κάνει κι εμένα γυναικεία φύση εγώ εκεί το απέδωσα περαστικά

Senior Member
    μα ο σκοπος μ ειναι να σε τρελανω :p
    ενοω το λες λαθος....σαν να μην θες....σου ειπα οτι ειναι δυσκολο εφοσον δεν ξερεις την γλωσσα...
    δεν μ πιανεις ναταλι εισαι αδιαβαστη...
    θα ειχες ενα backround ενοω και ισως να μην πηγαινες και μονη σ εκτος..
    και τα μελλοντικα σ χεδια πια ειναι? να μεινεις μονιμα εκτος?
    Μα....η μαλακια ποια ειναι; Οτι αυτον τον ανθρωπο για τον οποιο λεω στην ελλαδα τον ειχα γνωρισει και μαλλον θα ερχοταν απο οτι καταλαβα...αλλα κατι μεσα μου δεν μπορουσε να με αφησει σε ησυχια...αφου δε παω καλα.
    Ειμαι ανοιχτη για παν ενδεχομενο στο μελλον. Αν μαθω τη γλωσσα και παρουσιαστουν καλυτερες ευκαιριες μπορει να μεινω ναι. Εκει στοχευω. Το να γυρνουσα μου αρεσει σαν ιδεα αλλα εχοντας δουλεψει για ξενους εργοδοτες ξερω πως ιδιωτικος υπαλληλος στην ελλαδα δε θα γινω με καμια παναγια ξανα :P
    Μονο αν καταφερνα καποτε να εκανα κατι δικο μου...που οπως ειναι τα πραγαματα τι σκατα να κανεις. Τεσπα...

Senior Member
    Μα....η μαλακια ποια ειναι; Οτι αυτον τον ανθρωπο για τον οποιο λεω στην ελλαδα τον ειχα γνωρισει και μαλλον θα ερχοταν απο οτι καταλαβα...αλλα κατι μεσα μου δεν μπορουσε να με αφησει σε ησυχια...αφου δε παω καλα.
    Ειμαι ανοιχτη για παν ενδεχομενο στο μελλον. Αν μαθω τη γλωσσα και παρουσιαστουν καλυτερες ευκαιριες μπορει να μεινω ναι. Εκει στοχευω. Το να γυρνουσα μου αρεσει σαν ιδεα αλλα εχοντας δουλεψει για ξενους εργοδοτες ξερω πως ιδιωτικος υπαλληλος στην ελλαδα δε θα γινω με καμια παναγια ξανα :P
    Μονο αν καταφερνα καποτε να εκανα κατι δικο μου...που οπως ειναι τα πραγαματα τι σκατα να κανεις. Τεσπα...
    και γιατι τον εκανες περα βρε ναταλι?ποτε δεν ειναι αργα ν τ ξαναμιλησεις τοτε....
    πανω απο ολα οπου και να εισαι πρεπει να νιωθεις ευτυχισμενη ναταλι ,αλλιως τι να το κανεις αμα ειναι καλυτερα το οικονομικο?τα υπολοιπα τα θεωρω σημαντικοτερα εγω.......

Senior Member
    Μου το έχουν κάνει κι εμένα γυναικεία φύση εγώ εκεί το απέδωσα περαστικά
    Γιατι γυναικεια; Ανθρωπινη θα ελεγα. Γιατι αν το παμε ετσι θα μπορουσα να σου πω το εξης, οτι η αντρικη φυση σε αντιστοιχη περιπτωση ειναι να βολευεται και με τη πρωτη ευκαιρια να απατα.
    Νομιζω εχει να κανει με το ποσο σεβεσαι τον αλλον. Καμια φορα και το να χωρισεις καποιον ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις απο ενα σημειο και μετα. Η τουλαχιστον εγω ετσι το εκλογικευω...ασε με να αυτοπαρηγορουμαι μη μου το χαλας :P

Senior Member
    και γιατι τον εκανες περα βρε ναταλι?ποτε δεν ειναι αργα ν τ ξαναμιλησεις τοτε....
    πανω απο ολα οπου και να εισαι πρεπει να νιωθεις ευτυχισμενη ναταλι ,αλλιως τι να το κανεις αμα ειναι καλυτερα το οικονομικο?τα υπολοιπα τα θεωρω σημαντικοτερα εγω.......
    Δεν ξερω ρε νικ...οπως ειπα και στον ελις θεωρητικα αμα τα βαλουμε λογικα κατω και υπολογιστικα θα επρεπε να ημασταν χαρουμενοι μαζι με αυτον τον ανθρωπο. Αλλα κατι καταβαθος με τσιγκλαγε, δε με αφηνε να το χαρω και να αφεθω, ειχα το προαισθημα οτι δε θα ευτυχησουμε. Χωρις να μπορω να εντοπισω κάποια συγκεκριμενη αιτια, μου φεροταν και ακομα και μετα το χωρισμο μου φερεται πολυ καλα. Απλα ισως ημασταν λαθος ο ενας για τον αλλον η δεν ημουν ετοιμη; Μιλαμε...
    Αλλα εφοσον ειχα αυτο το ενστικτο μεσα μου να μου λεει οτι κατι δε παει καλα πιστευω και να τα ξαναβρισκαμε θα το ειχα παλι. Ραγισε το γυαλι τωρα. Και εφοσον τον χωρισα δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου να παιζει "ελα φυγε ελα φυγε" με εναν ανθρωπο. Θελω να σεβεται τον εαυτο του οπως τον σεβομαι εγω. Τελείωσε...
    Συμφωνω μαζι σου παντως οτι τα αλλα ειναι σημαντικοτερα απο το οικονομικο.
    Αλλα να καθομαι με τη μαμα και το μπαμπα στα 25 να με συντηρουν και να ψαχνω γκομενο να περναμε καλα η να ψωροβολευτουμε δε θα μου το επετρεπα. Ηθελα να σταθω στα ποδια μου για να εχω την ελευθερια να ζησω οτι ηταν να ζησω αν ηταν να το ζησω ως ολοκληρωμενος ανεξαρτητος ανθρωπος. Βεβαια απο τη μια φυλακη, αυτη της εξαρτησης βρεθηκα στην αλλη, της βιοπαλης, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια :P

Senior Member
    Δεν ξερω ρε νικ...οπως ειπα και στον ελις θεωρητικα αμα τα βαλουμε λογικα κατω και υπολογιστικα θα επρεπε να ημασταν χαρουμενοι μαζι με αυτον τον ανθρωπο. Αλλα κατι καταβαθος με τσιγκλαγε, δε με αφηνε να το χαρω και να αφεθω, ειχα το προαισθημα οτι δε θα ευτυχησουμε. Χωρις να μπορω να εντοπισω κάποια συγκεκριμενη αιτια, μου φεροταν και ακομα και μετα το χωρισμο μου φερεται πολυ καλα. Απλα ισως ημασταν λαθος ο ενας για τον αλλον η δεν ημουν ετοιμη; Μιλαμε...
    Αλλα εφοσον ειχα αυτο το ενστικτο μεσα μου να μου λεει οτι κατι δε παει καλα πιστευω και να τα ξαναβρισκαμε θα το ειχα παλι. Ραγισε το γυαλι τωρα. Και εφοσον τον χωρισα δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου να παιζει "ελα φυγε ελα φυγε" με εναν ανθρωπο. Θελω να σεβεται τον εαυτο του οπως τον σεβομαι εγω. Τελείωσε...
    Συμφωνω μαζι σου παντως οτι τα αλλα ειναι σημαντικοτερα απο το οικονομικο.
    Αλλα να καθομαι με τη μαμα και το μπαμπα στα 25 να με συντηρουν και να ψαχνω γκομενο να περναμε καλα η να ψωροβολευτουμε δε θα μου το επετρεπα. Ηθελα να σταθω στα ποδια μου για να εχω την ελευθερια να ζησω οτι ηταν να ζησω αν ηταν να το ζησω ως ολοκληρωμενος ανεξαρτητος ανθρωπος. Βεβαια απο τη μια φυλακη, αυτη της εξαρτησης βρεθηκα στην αλλη, της βιοπαλης, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια :P
    ησουν ερωτευμενη με αυτον τον ανθρωπο?η απλα ηταν μια σχεση?
    δεν σε αφηνε να το χαρεις επειδη ,εισαι πληγωμενη απο τα προηγουμενα μαλλον και δεν τα εχεις ξεπερασει ακομα και φοβασαι ,μην ξαναπαθεις κατι ιδιο.......
    δεν ξερω ο καθενας κανει τις επιλογες του.......μικρη εισαι ακομα.....δες και την ζωη εξω ....και αποφασιζεις με το τι θες να κανεις......
    το καλο ειναι οτι θα ανεξαρτητοποιηθεις.......και οχι μονο απο γονεις απο τα παντα...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast