ερχομενη απο ψυχιατρο... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Eρις να σου πω τι μου συμβαινει ακριβως.βασικα δεν ξερω τι ειναι αληθεια και τι ψεματα απο αυτα που νιωθω.δεν εμπιστευομαι τις σκεψεις μου και τα συναισθηματα μου.νιωθω χαμενη πλεον και δεν ξερω αν υπαρχει γυρισμος.φταιει και η τελευταια σχεση που ειχα απο τον οποιο ριχα ακουσει εξωφρενικα ψεματα ηταν μια εντελως χαοτικη κατασταση και μ εχει κανει να μην εμπιστευομαι τα λεγομενα ουτε τα δικα μου ουτε των αλλων.θεωρω οτι τα λογια ειναι εφημερα οπως και οι σκεψεις και τα συναισθηματα το μονο που παραμενει αναλλοιωτο και σταθερο ειναι η σιωπη....με τρομαζει αυτη μου η σκεψη παρα πολυ

Senior Member
    Κατάθλιψη είναι γλυκιά μου, κι εγώ κάθε μέρα αυτό αναρωτιέμαι αν έχει τέλος; Αλλά πήρα την απόφαση να γίνω και πάλι λειτουργική. (Για παράδειγμα ξεκίνησα να ζωγραφίζω πάλι... δεν με ευχαριστεί τόσο όσο παλιά, αλλά μολίς χαλαρώσω και δω το αποτέλεσμα... ελπίζω ότι θα νιώσω ικανοποίηση).
    Ξεκινάς από ένα κομμάτι του εαυτού σου και της ζωής σου για να χτίσεις και τα υπόλοιπα. Μην βυθίζεσαι στη σιωπή.... Βγάλε ότι έχεις μέσα σου, όσο εφήμερο ή περαστικό κι αν είναι... εκτονώσου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Νεφελη ναι εχω ξαναεπισκεφθει αλλα φαρμσκολογια τωρα ξεκινσω.ειχα κανει ψυχοθεραπεια παλιοτερα για κρισεις πανικου η οποια λειτουργησε ως εναν βαθμο αλλα τοτε αγαπουσα τον εαυτο μου και ηθελα να τον βοηθησω.και οταν με ειχε πιασει αυτο στην αρχη δηλαδη περισυ πηγα σε ψυχολογο η οποια με εκανε χειροτερα απ οτι ημουν πολυ χειροτερα.ηταν αρκετα παραβιαστικη στις ερωτησεις τις μεχρι και αν εχω κανει τριο με ειχε ρωτησει και αλλες δεξουαλικες ατοπες ερωτησεις κατα τη γνωμη μου.και επισης εφευγσ καθε φορα χειροτερα απο εκεο με προετρεψε να παραιτηθω κσι απο τη δουλεια που ημουν ενω κατα τη γνωμη μου επρεπε να με ωθησει να μεινω τεσπα
    Αν εχεις κανει τριο;;;; τι ερωτηση ειναι αυτη και που αποσκοπει; αν ειναι δυνατόν ! Τι ψυχολογοι ειναι αυτοι γιατι δεν εγιναν σεξολογοι εξαρχης να ησυχασουμε και μεις. Απαραδεκτη

Senior Member
    Πολυ ωραια αυτο που ειπες ερις με ηρμησε καπως..εχω ξεκινησει μαθηματα για το διπλωμα οδηγησης τωρα ψιλοξεχνιεμαι οταν οδηγω.
    Take a break κι εγω την ιδια απορια ειχα με σενα αφου σκαλωσα οταν με ρωτησε.

Senior Member
    Μπράβο! Άρα, έχεις μία σταθερά... και κάτι που σε κάνει να ξεχνιέσαι. Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσεις ακόμη μία σταθερά στη ζωή σου... κάτι που να ξεχνιέσαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Μπράβο! Άρα, έχεις μία σταθερά... και κάτι που σε κάνει να ξεχνιέσαι. Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσεις ακόμη μία σταθερά στη ζωή σου... κάτι που να ξεχνιέσαι...
    βρε ερις στο τελος θα ξεχασει τα παντα ομως,αμα ξεχνιεται συνεχως :p πλακιτσα δεν ξερω τι μ εχει πιασει σημερα συγχωρεστε με...ζητω αφεση ;p

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    βρε ερις στο τελος θα ξεχασει τα παντα ομως,αμα ξεχνιεται συνεχως :p πλακιτσα δεν ξερω τι μ εχει πιασει σημερα συγχωρεστε με...ζητω αφεση ;p
    Συγχωρεμένος τέκνο μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Συγχωρεμένος τέκνο μου!
    ευχαριστω πατερ ;p

Page 2 of 2 FirstFirst 12