Results 76 to 90 of 140
Thread: Τυπικος ή διαχυτικος θεραπευτης;
-
09-01-2017, 23:21 #76Nefeli28Guest
Ναι ειχα σχεση.
Δεν ξερω τι σκατα ηταν. Παντως ηταν φυλακη. Δεν το αντεχα.
Δεν ξερω τι θα γινόταν αν έμενα κι αλλο εκει. Οσοι γνωριζουν την ιστορια απο κοντα μου λενε οτι σιγουρα το ειχε δει καπως.
Εγω πιστεύω απλως οτι γούσταρε να γ.....αει μυαλα. Αυτο στο υπογραφω. Οπως ξερω οτι απο ενα σημειο και μετα η ολη κατασταση ηταν σαν γκομενικη.
Ευτυχως που εφυγα απο το μαλακα.
Δεν θελω να φαντάζομαι ποσο χειροτερα θα μπορούσα να ειμαι.
Και φυσικα πληρωνοταν.....αυτο ειναι το καλυτερο.
- 09-01-2017, 23:32 #77
με το συντροφο σ το συζητησες?του το ειπες?
μηπως δεν σ καλυπτε ο συντροφος και ηθελες διεξοδο και μπερδευτηκες?
δεν μπορω να ξερω..το θεμα ειναι οτι ησουνα εξαρτημενη....και για να εξαρτηθεις απο αυτο το ατομο....παει να πει κατι....μηπως ενιωθες καποια μορφη εξουσιας πανω σ και σ αρεσε?θελω να πω μηπως με τον τροπο σου τον εκανες να στα λεει αυτα?
αυτος ειχε βρει το παραμυθι και σ λεει πληρωνομαι γτ να μην το συνεχισω?
09-01-2017, 23:42 #78Nefeli28GuestΟ συντροφος μου ηξερε οτι παω σε αυτον. Δεν ηξερε ομως την εξαρτηση μου. Φυσικα καποια στιγμη το καταλαβε, αλλα ηταν οταν πια εφυγα απο κει. Σιγουρα επαιξε ρολο το γεγονος οτι δεν ημασταν και στα καλυτερα μας, αλλα πιο πολυ νομίζω ειχε να κανει με αυτο που ειπες περι εξουσιας.
Παντα γοητευομουν απο τυπους "εξουσιαστικους", τυπαδες, "κακα παιδια", αυθεντιες κλπ.
Μαλλον εκει εγινε η ζημια. Δεν ξερω.
Αυτο που σιγουρα μπορω να πω ειναι οτι πηγα εκει με την κατάρρευση μου με την ΕΛΠΙΔΑ να γινω καλα. Οποτε αφησα πανω του πολυ μεγαλη προσδοκια. Τον εμπιστευτηκα.Τον εκανα Θεο. Στηριχτηκα σε ο,τι μου ελεγε.
Ειπες οτι μπορει εγω να προκαλουσα αυτα που μου ελεγε.
Τι σοι θεραπευτης ειναι αυτος ρε συ; Να σου λεει αυτα για τα οποια τον προκαλεις; Για ποιό λογο; Ειναι σοβαρα πράγματα αυτα;;;
09-01-2017, 23:54 #79
εκει εγινε σιγουρα η ζημια....αυτος στα ελεγα ολα αυτα για να σ κανει να τον γουσταρεις ,ειχε καταλαβει την αδυναμια σου.....και μπορει παρα πολλα π σ ελεγε να ηταν ψεματα.....ηξερε οτι γουσταρεις να σ "εξουσιαζουν"
και βεβαιως ηθελε να παθεις εξαρτηση μαζι τ,γι αυτο τα εκανε ολα....ισως να σ παρουσιασε και κατι που δεν ηταν....πολυ πιθανο....
το θεμα ειναι γτ?εφοσον δεν κανατε σεξ ...που αποσκοπουσε ολο αυτο? στο χρηματικο μονο? η ηθελε καποια ειδους επιβεβαιωση?> μηπως ειχε και αυτος ψυχολογικα θεματα?
μα δεν ειπα οτι ηταν καλος θεραπευτης...αυτος δεν επρεπε να εκμεταλευτει την αδυναμια σου ,σε καμια περιπτωση...ουτε να προσπαθησει να κανει ερωτικη την "σχεση" σας....
ειχες πει οτι πας σ καινουργιο θεραπευτη..θα σ προτεινα να μην πας ξανα σε αντρα θεραπευτη.....γτ ισως να παθεις σχεση εξαρτησης και με αυτον....
09-01-2017, 23:59 #80Nefeli28GuestΑυτα τα ερωτήματα με απασχολουν: γιατι να το κανει αυτο; γιατι να εκμεταλευτει την αδυναμια μου;
Τελικα ηταν εκεινος προβληματικος; Ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι "ειδικοι";
Πάντως οσοι τον γνωρισαν, εστω και σε 1 συνεδρια που τον ειδαν (καποιοι δικοι μου που ζητησε να τους δει) ειπαν οτι το επαιζε πολυ ξερολας και αποζητουσε την αποθεωση.
Τωρα βλεπω γυναικα ψυχολογο...
10-01-2017, 00:10 #81
αμα ειχε γινει κατι μεταξυ σας θα μ ειχε λυθει και εμενα η απορια :p
καποιο θεμα ειχε ο τυπος και μαλλον κακο παρελθον ,ισως θυμα μπουλινγκ η κατι του εκανε καποια κοπελα και ηθελε να βγαζει τα σπασμενα...
ισως και το χρηματικο.....γι αυτο σ εστελνε και ιμειλ π ελεγες ,για να κρατησει αυτην την σχεση εξαρτησης...να μην σ αφησει να σκεφτεις καθαρα
εσενα σ απασχολουν αυτα τα ερωτηματα μονο γτ δεν σ εκανε καλα και σ εφαγε τα λεφτα η γτ ηθελες να γινει κατι περισσοτερο?
σωστο π βλεπεις γυναικα......τωρα προς το παρων ισως να σ καλο η ψυχολογος....αλλα μελλοντικα ισως χρειαστεις και αγωγη βεβαια...
ελπιζω να μην παιξει k με αυτην το ματακι σ χαχαχαχααχ.....πλακιτσα :p ,χωρις παρεξηγηση αγαπητη νεφελη
10-01-2017, 00:47 #82Nefeli28GuestΕμενα με νοιαζει που πηγα 2 χρονια, πηρε τρια χιλιαρικα και δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ απο οσα ειχε υποσχεθει. Μου εταζε λαγους με πετραχηλια οσον αφορα τη θεραπεια μου. Οτι θα με κανει καλα, οτι κανεις αλλος δεν θα με βοηθουσε εκτος απο αυτον (καμια μεθοδος, προσεγγιση ή ψυχιατρος με φαρμακα), οτι οχι απλως θα με θεραπευε, αλλα θα περνούσαμε σε πληρη ΙΑΣΗ.
Οτι θα τον ευγνωμονούσα πολλα χρονια μετα το περας της θεραπειας για το καλο που θα μου ειχε κανει....
Με νοιαζει που πατησε πανω στην αδυναμία και την αναγκη μου για να δοξαστεί και να βγαλει τα οποια απωθημενα κομπλεξ του.Με νοιαζει που μου εφαγε τα λεφτα σ 'αυτους τους δυσκολους καιρους που ζουμε. Με νοιαζει που δεν μπορώ να του κανω τιποτα γιατι ειναι ανύπαρκτος. Γιατί το σύστημα ειναι ανυπαρκτο.Γιατι ο Ελληνας θεραπευομενος ειναι απροστάτευτος. Και ανιδεος....
10-01-2017, 01:07 #83
10-01-2017, 01:59 #84
Nεφελη εχω την εντυπωση οτι ολοι αυτοι που φιλοσοφουν κοινωνιολογοτεχνικα εχουν ενα καποιο πνευμα ναρκισσισμου...
Αυτος πορωμενος ηταν με αυτα που νομιζε οτι ηξερε, μουρη πουλουσε μεσω της επιδειξης γνωσης.
Δεν πιστευω οτι επαιζε κατι ερωτικο-σεξουαλικο στην επικοινωνια σας. Ειναι υπερβολικο ολες τις σχεσεις να τις βλεπουμε υπο το πρισμα της σεξουαλικοτητας...
Φιλε Νικ εχουμε και δουλειες να κανουμε! Προβληματα να λυσουμε! δεν ασχολουμαστε ολη την ωρα με ερωτες και σεξουαλικα... Οταν η Νεφελη πλενει πχ τα ρουχα 100 φορες μεσα στη μερα, ειναι δυνατο να βλεπει ερωτικα τον ψυχοτετοιο? αφου για να τη βοηθησει στο προβλημα της πηγε, δεν πηγε γυρευοντας για γκομενο...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
10-01-2017, 02:17 #85
10-01-2017, 02:30 #86Nefeli28GuestΝαρκισσιστης του κερατα Μαρα...
Ξερολιαση, φιλοσοφιες-παπατζιλικια και μυθολογικα μπαρμ******λα.
Παρε να'χεις για να θεραπευτεις απο την ΙΔΨ.
Ανικανοι, αχρηστοι, ασυνειδητοι, ανηθικοι μαλακες.
Εγω την πατησα. Πεταξα τρια χιλιαρικα και ψυχικο βουρκο που δε μετριεται.
Ας σωθει κανας αλλος που θα τυχει να διαβασει.
Εγω πηγα σαν το προβατο στη σφαγη.
Τους εμπιστευτηκα ολους.
Κι αυτον τον αχρειο, και αυτον που μου τον συστησε.
10-01-2017, 10:06 #87
Να σου πω ρε νεφελη οταν πηγαινες τρεις φορες την βδομάδα σου εκανε καποια εκπτωση στην τιμή; να δούμε πόσο άθλιος ήταν! Για μενα το θεμα εξουσιας αρχιζει απο την νηπιακη ηλικια οταν ο πατερας αντι να ειναι ο πατερας ειναι ο εξουσιαστης απο κει και περα ο Θεός να σε φυλάει με τι άνδρες θα μπλέξεις αφου εχεις μάθει χρόνια να υποτασσεσαι με την βια. Ο σωστός ψυχιατρος ξερει να βαζει όρια εκεί που χρειαζονται και άλλες φορές να είναι πιο οικείος εκεί που πάλι χρειάζεται, αν είναι ενας ψυχοτετοιος που ειναι δυσκολο να σου δειξει οποιοδηποτε συναισθημα τοτε πως αυτόν τον άνθρωπο να τον συμπαθησεις ή όταν εσύ κάνεις εμετό σε βλέπει 10 λεπτά γιατι δεν μπορεις να συμμετασχεις προφανως στην συζητηση και σου λεει δως μου κανονικη επισκεψη! Μετα πως να τον συμπαθησεις εσενα σου βγαινει η ψυχη και αυτος τα λεφτα.
Last edited by take a break; 10-01-2017 at 10:33.
10-01-2017, 14:08 #88Nefeli28GuestΟταν αρχισα να πηγαινω 3 φορες την εβδομάδα, μου εκανε εκπτωση ναι.
Συμφωνω οτι ο σωστος ειδικος θα βαλει ορια. Αλλωστε αυτο ειναι ουτως η αλλως κατι στο οποιο χρειαζεται να εκπαιδευσει τον θεραπευομενο του. Αν λοιπον εκεινος δεν τα βαλει, πως θα τα "διδαξει" κατοπιν;
Τα ορια στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία ειναι απαραιτητα. Αφου μεσα απο αυτη την σχέση, θα μαθει ο θεραπευομενος τρόπους για να φτιαξει και επαναπροσδιορισει τα πραγματα.
Εαν ο "ειδικος" δεν σταθει υπευθυνα, με συνεπεια και επαγγελματισμο σε αυτο που κανει, τοτε δεν μιλαμε για θεραπεια αλλα για σκουπιδια, τα οποια πληρωσες κιολας.
10-01-2017, 15:36 #89
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Από τα θέματα του μ87 έχεις μπει σε λίστα συμπάθειας :p
Ναι έχω 2,3 (8,10 :p) πρακτικά ερωτήματα...
Κάθε πότε βγαίνεις με τους γνωστούς , κάθε μήνα κάθε βδομάδα?
Σκ δουλεύεις ?
Σε τι διάστημα τους απέκτησες αυτούς τους γνωστούς? σε ένα χρόνο, σε 10?
Κατά πόσο σε καλύπτουν συναισθηματικά? Έστω για την μέρα που θα τους δεις θα χαρείς , θα είναι μια καλή μέρα για σένα ή νιώθεις μοναξιά ?
Αυτούς που αποκαλείς φίλους σου ενώ τους άλλους γνωστούς, γιατί τους λες φίλους? ξέρουν τα προβλήματά σου , κάνατε παλιά παρέα ας πούμε?
Αυτούς τους φίλους γιατί τους βλέπεις μια φορά το χρόνο και όχι τρεις πχ?
Πόσα χρόνια μένεις εκεί που μένεις? από πάντα?
Αν είχες δέκα γνωστούς , χωρίς να έχεις μια συγκεκριμένη παρέα και έβγαινες συχνότερα θα ήσουν οκ?
Υπάρχουν καλές στιγμές στην καθημερινότητα πχ θα απολαύσω τον καφέ μου ή λες ''ας τον πιω να πάνε τα φαρμάκια κάτω? παράδειγμα σου φέρνω.......
Κάθε πότε έχεις φλερτ/ μια γνωριμία/ ένα ραντεβού/ ενδιαφέρον για κάποια άλλη( ή και από το διαδίκτυο )? κάθε 10 χρόνια, κάθε μήνα?
Την διαταραχή σου την κρύβεις από τις γνωριμίες σου?
Ερωτήσεις έχω, απαντήσεις δεν έχω :p
Μάρα αναλαμβάνεις χαχ
10-01-2017, 15:58 #90