Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 104 of 109 FirstFirst ... 45494102103104105106 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ πιστεύω ότι έκανε τους άντρες ότι ήθελε μέχρι που την πήραν χαμπάρι και έγινε η ζωή της χάλια
    Σωστό αυτό είναι έλις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι αυτες τις μερες πας γυμναστηριο ή λογω χιονια μενεις σπιτι??

Όχι δεν πάω Μάρα μου.

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι το Δελφινι ηταν ενα ευαισθητο και ομορφο κοριτσακι στα 20 της αλλα βρεθηκε σε λαθος περιβαλλον, ελεγε σε ολα και ολους ναι, ενω μεσα της εβρρρραζε, καταπιεζοταν παρα πολυ, και με αφορμη τη φιλη τη βλαμμενη και την ξεπετα με το γκομενο της, αυτοκατακριθηκε, αυτοενοχοποιηθηκε, νομιζε οτι το ξερει ολος ο κοσμος, οτι την κοροιδευουν, τη διαπομπευουν , πηγαινε στην εκκλησια και νομιζε οτι ολοι μιλανε για αυτην και για την ξεπετα της, οτι ειναι η αμαρτωλη κλπ. Πιστεψε οτι ολοι θελουν το κακο της και κλειστηκε στο καβουκι της...
    Δελφινι ακουγες και φωνες να σου λενε οτι εισαι αμαρτωλη, κακια και αχρηστη?
    Όχι γλυκιά μου! Μακάρι να τα καταφέρω να βγω από αυτό το λούκι και στο σπίτι με το αδελφό μου χάλια η κατάσταση.

Senior Member
    Ξέρω ρε δελφίνι ότι είναι σωστό το κατάλαβα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγώ δεν κατάλαβα γιατί θεσ άντρα αφού είναι άχρηστοι θα σ δημιουργήσει ένα κάρο προβλήματα μακροπρόθεσμα σε αυτές τις ηλικίες μόνο οι προβληματικοι μείναμε

Senior Member
    Θα έχεις κ πεθερά σκέψου λίγο δεν θα είναι καλά άκου τον παλιό

Senior Member
    φοβάμαι μην καταστραφώ βρε παιδιά τα πράγματα στην ζωή μου δεν πάνε καλά εδώ και 17 χρόνια

Θυμάμαι και αναπολώ τα χρόνια που ήμουνα μια καλλονή: ήμουνα τραβηχτική ανθρώπινη όχι σαν της πλαστικές κούκλες που κυκλοφορούνε... άραγε θα ξαναγίνω έτσι???
    Last edited by δελφίνι; 12-01-2017 at 08:48.

Senior Member
    Επίσης η μάνα μου λέει ότι δεν θα παντρευτώ πλέον γιατί δεν είμαι περιποιημένη

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δελφινι, αν συνεχισεις το γυμναστηριο, θα χτισεις κορμι τουμπανο, θα αδυνατισεις, θα κανεις κοψιματα και γωνιες στο προσωπο. Δηλαδη θα γινεις κουκλαρα!!
    Και δεν θα χρειαζεσαι ουτε ακριβα ρουχα ουτε επιτηδευμενο μακιγιαζ για να εισαι ομορφη. Θα εισαι ΘΕΑ ακομη και με ρουχα της λαικης και αμακιγιαριστη γιατι το γυμνασμενο κορμι ειναι εντυπωσιακο και το προσωπο λαμπει !!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ε περιποιήσου και εσύ λιγάκι τον εαυτό σου!
    Και σταμάτα επιτέλους να την ακούς!

Senior Member
    Δελφινι, αν συνεχισεις το γυμναστηριο, θα χτισεις κορμι τουμπανο, θα αδυνατισεις, θα κανεις κοψιματα και γωνιες στο προσωπο. Δηλαδη θα γινεις κουκλαρα!!
    Και δεν θα χρειαζεσαι ουτε ακριβα ρουχα ουτε επιτηδευμενο μακιγιαζ για να εισαι ομορφη. Θα εισαι ΘΕΑ ακομη και με ρουχα της λαικης και αμακιγιαριστη γιατι το γυμνασμενο κορμι ειναι εντυπωσιακο και το προσωπο λαμπει !!!
    Ναι το είχα κάνει και παλιά αυτό αλλά τώρα που τσαγανό να κάνω τόσα πράγματα μετά από όλα αυτά που πέρασα δεν ήμουνα εγώ για να περάσω τόσα ....

Μάρα σου έστειλα πμ για μία που με κυνήγησε πολύ στο παλιό το έλαβες πώς φάνηκε αυτή η ΞΠ? Ποιο όμορφη από μένα? Με ανταγωνιζότανε πολύ με αθέμιτο τρόπο η σκύλα. Αυτή δεν έδωσε δικαιώματα με γκομενοδουλειές έκανε άλλες χαζομάρες όπως να περάσει την εκκλησία για πασαρέλα και να επιδεικνύεται σαν μανεκέν κα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ε περιποιήσου και εσύ λιγάκι τον εαυτό σου!
    Και σταμάτα επιτέλους να την ακούς!
    Βρε ας την μανούλα να λέει δεν με πειράζει καθόλου ....... κόλλησε η βελόνα και εσένα με την μαμά μου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βρε ας την μανούλα να λέει δεν με πειράζει καθόλου ....... κόλλησε η βελόνα και εσένα με την μαμά μου
    Δεν σε πειράζει καθόλου?
    Αφού όλο για αυτήν γράφεις και φαίνεται ότι σε επηρεάζει αρνητικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν σε πειράζει καθόλου?
    Αφού όλο για αυτήν γράφεις και φαίνεται ότι σε επηρεάζει αρνητικά.
    Μανούλα μου είναι όμως και την αγαπάω ε?

Senior Member
    Ναι το είχα κάνει και παλιά αυτό αλλά τώρα που τσαγανό να κάνω τόσα πράγματα μετά από όλα αυτά που πέρασα δεν ήμουνα εγώ για να περάσω τόσα ....

Μάρα σου έστειλα πμ για μία που με κυνήγησε πολύ στο παλιό το έλαβες πώς φάνηκε αυτή η ΞΠ? Ποιο όμορφη από μένα? Με ανταγωνιζότανε πολύ με αθέμιτο τρόπο η σκύλα. Αυτή δεν έδωσε δικαιώματα με γκομενοδουλειές έκανε άλλες χαζομάρες όπως να περάσει την εκκλησία για πασαρέλα και να επιδεικνύεται σαν μανεκέν κα.
    βρε Δελφινι τι εκκλησια ηταν αυτη? ουτε σεναριο Φωσκολου δηλαδη...
    χαλια ειναι ολες οσες μου εστειλες, χαλια ομως... και κακες!!!
    οχι, δελφινι δεν ηταν καμια απο αυτες τις 2 πιο ομορφη απο σενα...
    ΑΛΛΑ την ομορφια μας πρεπει να την προστατευουμε, να μην αφηνομαστε και χαλαμε...
    Νεος ανθρωπος εισαι... ελεος, η ζωη δεν ειναι μονο στα 20. Εχεις σοφια, εμπειρια, ωριμοτητα τωρα που δεν ειχες στα 20. Γνωσεις εχεις, μυαλο που κοβει στροφες εχεις, αμα ξεκολλησει και η βελονα απο το 20 χρονια πριν-γκομενος-παλαιο, θα ζησεις μια καλη ζωη...
    Ξερεις τα ορια σου, εκτιμησε οσα θετικα εχεις που δεν ειναι και λιγα, και ΖΗΣΕΕΕ!

στο ιεκ τι ειδικοτητα τελειωσες? δεν κανεις ενα νεο ιεκ με καμια αισθητικη πχ?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!