Results 211 to 225 of 233
-
15-01-2017, 10:35 #211
Θεος δεν τους κρινει, κρατος δεν τους κρινει, συνειδηση δεν τους κρινει καρμα δεν τους κρινει , ιατρικη επιτροπη δεν τους κρινει να δει αν εχουν κανονικα πτυχια ποιος θα τους κρινει , μπατε σκυλοι αλεστε η κατασταση!
- 15-01-2017, 10:55 #212
Εγώ κανονικά πιστεύω ότι πρέπει να κρίνονται μόνοι τους και αυτό να χει προέλθει από δική τους σκέψη, αλλιώς πως θα σε βοηθήσουν κιόλας πνευματικά? Με το να φοβούνται θεούς και νόμους? ξέρω γω τι να πω.........Ο νόμος σε υποχρεώνει να μην κάνεις κακό, δεν σου λέει κάνε καλό........για αυτό και η κοινωνία πάει κατά διαόλου......απλώς με τους νόμους ίσως αποτρέψεις και τα εγκλήματα, τα προμελετημένα τουλάχιστον, τα υπόλοιπα όχι.........
15-01-2017, 11:04 #213
Cube αν περιμενεις να κρινονται μονοι τους αλοιμονο μας! Αλοιμονο και τρισαλοιμονο ! Θα επρεπε να υπαρχουν ελεγκτικοι μηχανισμοι αντικειμενικοι να κρινουν οχι μονο τον γιατρο , τον δασκαλο, τον δημοσιο υπαλληλο κτλ ξερεις γιατι ειμαστε σε οικονομικη επιτροπεια κτλ γιατι ελεγχοι δεν εγιναν ποτε και καθεις ειναι οτι δηλωσει σε βαρος του αλλου οποτε φτασαμε στον πατο. Αν φοβασαι εναν μηχανισμο μαζευεσαι και μετα οι μαιμου - ψυχοθεραπευτες δεν θα κυκλοφορουσαν
15-01-2017, 11:22 #214
Εδω απο τους 2800 υπάλληλους στα hot spots ουτε οι μισοι δεν πανε και παιρνουν κανονικα χρηματα σημερα τα ελεγε το σκαι και αφου ελεγχος δεν γινεται γιατι να πανε; και μενα αν μου ελεγαν κατσε στο δημοσιο να πληρωνεσαι και μην κανεις τιποτα γιατι να αρνηθω δηλ; χαζη θα μουνα; οι ψυχοτετοιοι χαζοι ειναι αφου δεν ελεγχονται να μην παιρνουν ευκολο χρημα με λιγη δουλεια; ποιος στραβος δεν θελει το φως του; σου λεει εγω εκανα οτι μου υπεβαλλε η συνειδηση μου
15-01-2017, 11:52 #215
Κάποια στιγμή θα είμαστε ΚΑΙ οργισμένοι (όπως είμαστε ήδη αρκετοί) ΚΑΙ πεινασμένοι. Και θα το εκμεταλλευτούν αυτό προκειμένου να γίνει μια ανταλλαγή:
Η ανταλλαγή θα αφορά ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ την εκχώρηση του συνόλου των ελευθεριών μας προκειμένου ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ να μας δώσουν μια δρακόντεια "δικαιοσύνη" η οποία θα χρησιμοποιηθεί αρχικά εναντίον των πολιτικών κλπ καθιζημάτων (θεσμικοί επενδυτές, πολυεθνικές κλπ) και εν συνεχεία ενατίον μας.
Το νου σας.
15-01-2017, 13:16 #216
Ναι ειμαι οργισμενη γιατι οταν μου παρουσιαστηκε η καταθλιψη μου ειπαν ειναι ιασιμη τρεξε σε ειδικο και πηρα τους δρομους να γινω καλα και ειμαι τριχειρότερα απο πριν εξαρτημενη απο εφεξορ και ζαναξ και χανοντας πια την ελπιδα μου πως κατι θα αλλαξει να βγω απο το τουνελ , αυτο το τελευταιο το χρωστω στους ψυχοθεραπευτες μου πριν ειχα την ψυχιατρικη πολυ ψηλα σε υποληψη!
15-01-2017, 18:53 #217
Ωριμώτητα. Πχ, να ζητάμε εξηγήσεις, διευκρινήσεις και όταν αρχίζει να κάνει άσχετες ερωτήσεις και σχόλια να τον διακόπτουμε ευγενικά μ' ένα "Με συγχωρείτε, εμένα άλλλο ειναι το πρόβλημά μου και σας παρακαλώ να με ακούσετε.."
Γιατί άσχετες ερωτήσεις κάνουν και οι παθολόγοι φερ' ειπείν.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΩΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, την έχω πατήσει και κατάλαβα ότι είναι καιρός ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
Εντύπωση μου έκανε ότι, μια γυναικα ψυχολόγος από τις τρεις που είδα κατα καιρούς, μου έμαθε τρόπους και ατάκες, για να κόβω τη φόρα στα τρελά που μου έκανε μέσα στη συνεδρία μου ο ψυ που με παρακολουθεί.... Το έκανε τυχαία;; από καλή καρδιά;; ή υπαρχει κοινή τακτική να παρατείνουν τη δουλειά τους όλοι αυτοί;;
Να μη διαλέγουμε ειδικό από στόμα σε στόμα, τη φίλη, το συγγενή μας, αλλά από καταχωρήεις σε καταλόγους. εφημερίδες. Μετηλέφωνα ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ του ψυ, που ν΄αναγραφονται οι σπουδές τους και που σπούδασαν ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥΣ, ακόμα πού άρχισαν να εργάζονται στην αρχή.
Δεν είναι πανάκεια αυτό, αλλά μια καλή προσπάθεια να προστατευσουμε τους εαυτούς μας.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΟΜΜΩΤΗ, όταν με το έτσι θέλω μου έκοψε σύριζα τα μαλλιά μου. Επιμένω όπως θέλω πια εγώ...
Επαγγελματίας και ο κομμωτης. επαγγελματίας και ο ψυ.
Δε λέμε ψέματα, δεν έχουμε φαντασιώσεις. Οπότε κοιτάμε το όφελός μας, ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΜΑΣ και κοιτάμε το αυμφέρον μας, όπως κανουν και όλοι αυτοί. Αφού πια αντιληφθηκαμε τι συμβαίνει εδώ.
Συγνώμη για το έντονο ύφος, αλλά φωνάζω για να τ΄ακουσω και εγώ.
Καταθέτουμε τις εμπειρίες μας, εντοπίζουμε ότι κάτι στράβωσε πολύ.
Αν μείνουμε στο ρόλο του θύματος, δεν προσπαθούμε να ενημερωθούμε και να προστατέψουμε τον εαυτό μας, τότε εχουμε αυτό που μας αξίζει.
ΠΡΟΤΑΣΗ. Στον επόμενο ειδικό που θα χρειαστεί να πάμε, μην λέμε πήγαινα στον τάδε και μου έκανε αυτό κι αυτό.
Μην ψάχνουμε σαν παιδιά να μας χαιδεψει η μαμά τρυφερά, ούτε να δημιουργήσουμε αλλον ένα εξουσιαστή μας, για να εκδικηθούμε τον πρώην ψυ μας.
Ο μπακάλης ασχολείται με ρεβύθια και ο θεραπευτής με ψυχές.
Δυστυχώς.Last edited by Αναζητηση; 15-01-2017 at 19:28.
15-01-2017, 20:31 #218Nefeli28GuestΑναζητηση,
οταν ζητουσα εξηγησεις απο τον ψ , με ελεγε χειριστικη. Οταν ελεγα οτι δεν υπαρχει βελτιωση με τις φιλοσοφιες με ειπε εγωιστρια, οταν ειπα οτι χρειάζομαι βοηθεια γιατι βουλιάζω μου ειπε οτι κανω τη συνθεραπευτρια.
Ξερω,θα πειτε ας εφευγες.
Δεν πηγα για να φυγω. Πηγα για να κανω δουλεια. Κι οπως εμενα στη δουλεια μου με ελεγχει το αφεντικο και η συνειδηση μου, περιμενα απο εναν ψυχοτετοιο αν μη τι αλλο να κανει το ιδιο. Οταν καταλαβα πια το μέγεθος της σαπιλας, εφυγα.
Η ζημια όμως εγινε. Δεν εμπιστευομαι κανεναν. Και συνεχιζω να χρειαζομαι βοηθεια για να διαχειριστω τη ζωη μου και τη γ@@@μενη καθημερινότητα μου.
Τωρα τι; Πηγαινε στον επομενο για να φτιαξεις τα του προηγούμενου;
Τι μαλακιες ειναι αυτες;
Φωνάζουμε για να ακουσουμε εμεις και οσοι εχουν αυτια ν' ακούσουν.
ΑΝ ειχα μπει νωριτερα σε τετοια φορουμ κι ειχα διαβασει πεντε πραγματα, δεν θα ειχα παει σαν ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ.
15-01-2017, 20:39 #219Nefeli28GuestΕπισης:
1. Πηγα συστημενη. (......)
2. Δεν ασχολουνται με ψυχες. Μονο με την τσεπη τους ασχολουνται
3. Δεν εχει σημασια πού πιστεύουν (αν και αφου τιποτα δεν "φοβουνται", σιγουρα τους δινει μια αβάντα να τα κανουν κ@λο), ουτως ή αλλως ούτε αυτο που κανουν δεν πιστεύουν.
Αν το πιστευαν, θα τους ένοιαζαν οι θεραπευομενοι να γινουν αποθεραπευμενοι.
4. Σαφως και κρινονται μονοι τους. Αφου δεν υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ που να παρεχει προστασια στον θεραπευομενο. Κ@λοχανειο δηλαδή και να λεμε και ευχαριστω.
15-01-2017, 20:52 #220
Και εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν πια Νεφέλη.
Ο ίδιος ήταν χειριστικός, αναφαλής και το έριχνε σ' εσένα. Πάντως, ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας στο εξής, ότι σήμερα οι κινωνίες λειτουργούν χειριστικά, όπως και η ψυχοθεραπεία.
Και κάποιος της εκκλησίας, της κάθε εκκλησίας, θα μας πει: "εσύ φταις, που δεν έχεις πίστη".
15-01-2017, 20:55 #221
Με το υπάρχον καθεστώς ανομίας και μη-ελέγχου, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας:
1. Στο πρώτο τηλεφώνημα ρωτάμε πόσα χρεώνει και αν θα συνεργαστεί δίνοντας μας έγγραφη συναίνεση στην καταγραφή των συνεδριών με όποιον τρόπο επιθυμούμε και για κάθε νόμιμη χρήση.
Εάν αρνηθεί την παραχώρηση έγγραφης συναίνεσης δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε. Πάμε παρακάτω. Το ότι συντεταγμένα διδάχθηκαν να αρνούνται συνεργασία η οποία περιλαμβάνει τον έλεγχο τους από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο δεν με αφορά. Εγώ κοιτάω το δικό μου συμφέρον επειδή το κράτος δεν μου το εξασφαλίζει.
2. Ενώ έχουμε φροντίσει να καταγράφουμε - κατά προτίμηση με εικονοληψία και ηχοληψία - μόλις τελειώσουμε με το ιστορικό και αφού του έχουμε πει τα πάντα απαιτούμε έγγραφη / ενυπόγραφη διάγνωση και πλάνο εργασίας.
Εάν σας πει "προφορικά μόνο" πληρώστε και εσείς "προφορικά" λέγοντας "όταν τα γράψεις / υπογράψεις θα πληρωθείς" και σηκωθείτε φύγετε.
3. Σε κάθε περίπτωση έχουμε υπόψιν ότι ο "επαγγελματίας ψυχικής υγείας" είναι αμφιβόλου ηθικής, και ανεξέλεγκτος από κάθε άποψη και ότι είναι συμφέρον του να μην αποθεραπευτούμε ποτέ. Τα σημεία ενοχής του δεν θα βρίσκονται μόνο στο τι λέει, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣ.
Εδώ πρέπει να διαβάσει κανείς το ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ (οι σελίδες 13 και 14 έχουν από μια ακόμα κακή πρακτική τους που δεν αναφέρεται στο κυρίως κείμενο) και να κοιτάει τι άλλες δημιουργικές ******** κάνει ο "επαγγελματίας ψυχικής υγείας" μέσα στο γραφείο του μακριά από τα μάτια όλων εκτός από τα δικά μας προκειμένου να κάνει την μια συνεδρία δέκα.
4. Αυτά ισχύουν ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ μπορούν να σας πείσουν ότι έχουν αποθεραπευσει και άλλους και ότι θα αποθεραπευθείτε και εσείς. Δηλαδή ο "επαγγελματίας ψυχικής υγείας" οφείλει να κριθεί εκ του αποτελέσματος.
Μπορεί να σας παρουσιάσουν συγγενείς / φίλους / ηθοποιούς / άλλους ψυχοτέτοιους και να σας λένε εκείνοι ότι έπασχαν από μπέρι-μπέρι και ποδάγρα και το κληρονομικό χάρισμα του "επαγγελματία ψυχικής υγείας" και δυό αυγά τουρκίας τους έκανε καλά. Μην μείνετε σε αυτό, όπως μην μείνετε σε οποιονδήποτε σας πει "εγώ βοηθήθηκα" ή "με βοήθησε".
Υφίστανται πάντα οι δύο συγκρίσεις:
Α. [ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ "επαγγελματία ψυχικής υγείας"] και [ΤΙ ΠΗΡΕ από τον "επαγγελματία ψυχικής υγείας"].
Β. [ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ "επαγγελματία ψυχικής υγείας"] και [ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ από τον "επαγγελματία ψυχικής υγείας"].
Είναι σαν και να μου έρθεις εμένα με δεκατοειδή πυρετό και να έχεις καρκίνο και να στο παίξω εγώ "ογκολόγος" χορηγώντας σου μια κομπρέσα. Υπό τη στενή - και εν προκειμένω βλακώδη - έννοια της βελτίωσης εσύ θα είσαι βελτιωμένος. Δεν θα μπορείς να αρνηθείς π.χ. ότι η κομπρέσα σε δροσίζει. Είναι αυτό που χρειαζόσουν όμως; Εσύ μπορεί να έχεις ανάγκη ενός χειρουργείου για να αφαιρεθεί ο καρκίνος ή ακτινοθεραπείας ή άλλων φαρμάκων. Όσο λοιπόν επιμένουν ότι πήραν "βελτίωση" ή ότι "βοηθήθηκαν" εγώ θα σε ρωτάω "που είναι οι αποθεραπευμένοι των επαγγελματιών ψυχικής υγείας;".
Αλμπάνης ψυχοτέτοιος ξέρω να το παίζω και εγώ. Δεν θέλει κόπο... μόνο να μη σε νοιάζει ότι παίζεις με ανθρώπινες ψυχές και πραγματικό πόνο.
5. Όποιος ******* ή *********** πουλάει "συνυπευθυνότητα" με το υπάρχον διοικητικό, νομικό, ελεγκτικό, επαγγελματικό καθεστώς να **** να ******* να ******** και του **** το ***** της ***** του.
Καλή συνέχεια.
15-01-2017, 21:06 #222
Λυπάμαι, αλλά αν δεν υπάρχΕι τρόπος να σταματήσει αυτό το ΣΠΑΜ μήνυμα, αναγκάζομαι να φύγω. Και αποκλεισμό να βάλώ στο χρήστη,, θα επηραζονται οι υπόλοιποι.... Κανονική ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ..
15-01-2017, 21:26 #223
Αυτά που έγραψα σαν οδηγίες, Νεφέλη, προέρχονται από επίσημους συλλόγους ιατρών και θεραπευτών παγκοσμίως.
Μπορούμε να μην ασχοληθούμε ξανά με θεραπευτές ή με ψυχολογία. Κανείς δεν μας υποχρεώνει κι ούυτε κανείς τους θα έρθει να μας ενοχλήσει.
Δηλαδή επειδή ενας χειρουργός ξέχασε βελόνα μέσα μας, θα σκοτώσουμε όλους;;;
Παράτησε τον υπολογιστή, νιώσε χαρά που έχεις πια θεραπευτή που σε καλύπτει. Ανέπνυσε ΄λίγο καθαρό αέρα.
Αστον πίσω σου. Δεν αξίζει.
Ξεκόλλα απ' τη μιζέρια.
Προσωπικά, νιώσω άρρωστη α' αυτό το φόρουμ πια.
15-01-2017, 21:46 #224Nefeli28GuestΔεν καταλαβαινω, Αναζητηση, τι ακριβως σε ενοχλεί. Εθεσες ενα θεμα που σε απασχολει και εμφανιστηκαν άνθρωποι να μοιραστούν παρόμοια προβληματα, σκεψεις και εμπειριες με ψ.
Το να λεμε τα προβληματικα και κακως κείμενα απο τις ψυχοθεραπείες μας, δεν ειναι αρρωστια. Ειναι πραγματικότητα.
Δεν δεχομαι ουτε τον χειρουργο που ξέχασε βελόνα, ουτε τον ψ που διελυσε τα μεσα μου. Και αυτο δεν ειναι μιζέρια. Ειναι το δικαίωμά μου να εκφραζομαι για τον αντιεπαγγελματισμο, την ασυνέπεια και την ανικανοτητα οσων εργάζονται στα επαγγελματα υγειας. Ψυχικης τε και σωματικής.
Και φυσικα θα ασχοληθω με το θεμα, ειδικα οταν βλεπω και ακουω και μοιραζομαι τα ιδια παθηματα απο ανθρωπους που υπεφεραν/υποφερουν και απο ανθρωπους που ισως διαβασουν αυτα που γραφουμε και πανε πιο διαβασμενοι στους...."ειδικούς"
Δεν τους καταδικαζω ολους. Σαφως υπαρχουν και αυτοι που κάνουν τη δουλεια τους καλα.
Οταν συναντησω καποιον, πιστεψε με θα το μοιραστω κι αυτο.
15-01-2017, 22:22 #225WhyAlwaysMe?GuestΔεν πολυγράφει ο Μ87 πλέον,τι έγινε?