Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 266
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Έχει σωστή διαίσθηση. Στο επιβεβαιώνω εγω.
    και εσυ απο που μου το επιβεβαιώνεις?
    και 2ον εσυ εισαι ο αισθητηρας που το αισθανεσαι?

Senior Member
    τωρα εγω που να ανοιξω ενα λακκο να κρυφτώ??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post

Μάρα με θεωρείς χαζή τελικά γιατί τα τελευταία χρόνια μάλλον θεωρώ τον εαυτό μου χαζή ενώ παλιά δεν τον θεωρούσα χαζό τον εαυτό μου. Και όσον αφορά αυτό για την ξεπέτα με τον γκόμενο της φίλης μου. Στον κύκλο μου τουλάχιστον δεν έχουνε συμβεί και πολλά τέτοια για αυτό θεωρώ τον εαυτό μου τον μοναδικό Μόγλη του πλανήτη.
    Οχι δεν σε θεωρω χαζη Δελφινι!
    Απλα πρεπει να κουνηθεις λιγακι, και θα κανεις θαυματα!
    Για τον κυκλο σου μη βαζεις το χερι στη φωτια... τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ε ναι jackie.Μας το λέει για κάτι κακό ενώ δεν είναι..
    Εγώ πάντως το είχα πει απο την προηγούμενη εβδομάδα ότι η mara.z είναι ο άνθρωπος της δελφίνι και θα το ξαναπώ.
    Το δελφίνι θέλει κάποιον πάνω απο το κεφάλι της να την πάρει ως μωρό παιδί και να την ξαναβάλει στο στοίβο της ζωής και θεωρώ ότι η mara από ότι φαίνεται,έχει τουλάχιστον την υπομονή και την θέληση να ασχοληθεί μαζί της
    Τώρα ίσως ένα πρόβλημα να είναι η απόσταση καθώς όπως φαίνεται δεν μένουν στην ίδια πόλη και δε ξέρω κατά πόσο η mara θα ήταν διατεθειμένη (πέρα απο τον προσωπικό της χρόνο και σαφώς παραμερισμό των δικών της θεμάτων) να έχει και την οιικονομική δυνατότητα να στηρίξει την όλη προσπάθεια.
    Εγώ λοιπόν θα πρότεινα να ανοιχτεί πχ ένας τραπεζικός λογαριασμός όπου εδώ τα μέλη θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο μικρό ποσό τύπου πχ 0.50-1€ και γενικά ότι έχει ο καθένας ευχαρίστηση μπας και έτσι βοηθηθεί η δελφίνι,γιατί θεωρώ ότι μετά απο 20 χρόνια ταλαιπώριας,της αξίζει μια καλύτερη ζωή..Ναι,ναι ξέρω όλοι υποφέρουμε πολλά χρόνια,τραβάει ο καθένας τον δικό του "σταυρό" απλά θεωρώ ότι η δελφίνι είναι ιδιάζουσα περίπτωση και θέλει ειδική μεταχείριση.
    Στο μυαλό μου μέσα είσαι! (που λέει ο λόγος).
    Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη με μια τέτοια προσπάθεια!
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Δελφίνι εγώ μπατηρακι είμαι από συμβουλές όσες θέλεις τα ευρώ δυστυχώς τα μετράω μέχρι δεκάλεπτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ε ναι jackie.Μας το λέει για κάτι κακό ενώ δεν είναι..
    Εγώ πάντως το είχα πει απο την προηγούμενη εβδομάδα ότι η mara.z είναι ο άνθρωπος της δελφίνι και θα το ξαναπώ.
    Το δελφίνι θέλει κάποιον πάνω απο το κεφάλι της να την πάρει ως μωρό παιδί και να την ξαναβάλει στο στοίβο της ζωής και θεωρώ ότι η mara από ότι φαίνεται,έχει τουλάχιστον την υπομονή και την θέληση να ασχοληθεί μαζί της
    Τώρα ίσως ένα πρόβλημα να είναι η απόσταση καθώς όπως φαίνεται δεν μένουν στην ίδια πόλη και δε ξέρω κατά πόσο η mara θα ήταν διατεθειμένη (πέρα απο τον προσωπικό της χρόνο και σαφώς παραμερισμό των δικών της θεμάτων) να έχει και την οιικονομική δυνατότητα να στηρίξει την όλη προσπάθεια.
    Εγώ λοιπόν θα πρότεινα να ανοιχτεί πχ ένας τραπεζικός λογαριασμός όπου εδώ τα μέλη θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο μικρό ποσό τύπου πχ 0.50-1€ και γενικά ότι έχει ο καθένας ευχαρίστηση μπας και έτσι βοηθηθεί η δελφίνι,γιατί θεωρώ ότι μετά απο 20 χρόνια ταλαιπώριας,της αξίζει μια καλύτερη ζωή..Ναι,ναι ξέρω όλοι υποφέρουμε πολλά χρόνια,τραβάει ο καθένας τον δικό του "σταυρό" απλά θεωρώ ότι η δελφίνι είναι ιδιάζουσα περίπτωση και θέλει ειδική μεταχείριση.
    Ω σε ευχαριστώ πολύ Admforall έχεις καταλάβει απόλυτα το τι τραβάω κυρίως λόγο ψυχολογικών προβλημάτων που μου δημιουργήθηκαν νομίζω από αυτό το ατυχές σκηνικό με τον γκόμενο της φίλης μου. Έπρεπε και εγώ να είχα την στοιχειώδης σοφία να το αποφύγω και να προφυλάξω τον εαυτό μου από αυτόν τον όλεθρο που προκάλεσα εγώ σαν ηλίθια. Επίσης αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα που ακόμη και τώρα ακόμη κλαίγομαι σαν κανένα βλαμμένο. Μακάρι να μπορούσε η Μάρα να με βοηθήσει αν και πολύ φοβάμαι ότι δεν βοηθιέμαι εγώ με έχει πάρει η κάτω βόλτα που λένε. Ήμουνα μια καλλονή και έγινα μια κακάσχημη χοντρή αυτό είναι τρομερό πλήγμα για μένα από μόνο του συν όλα τα άλλα. Επίσης έχω να αντιμετωπίσω και τα οικογενειακά προβλήματα με τον αδελφό μου και όλα αυτά που δημιουργεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    kai πως εισαι σιγουρη οτι οι απαντησεις τις ειναι σωστες?τις εχεις "τσεκαρει"?
    Συμφωνώ με αυτά που γράφει απόλυτα δεν ξέρω αν είναι και σωστά.

Senior Member
    Δελφίνι, ομορφός είναι ο άνθρωπος που όταν γελάει, γελάνε και τα μάτια του... αυτός που έχει καθαρό και φωτεινό βλέμμα. Τα υπόλοιπα είναι το περιτύλιγμα, που μπορεί να αλλάξει! Εσύ έπαθες και είναι καιρός να μάθεις, κάθε δυσκολία μας κάνει πιο σοφούς! Μάζεψε όλη αυτή τη γνώση και γίνε πάλι καλλονή... το χρωστάς στον εαυτό σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δελφίνι, ομορφός είναι ο άνθρωπος που όταν γελάει, γελάνε και τα μάτια του... αυτός που έχει καθαρό και φωτεινό βλέμμα. Τα υπόλοιπα είναι το περιτύλιγμα, που μπορεί να αλλάξει! Εσύ έπαθες και είναι καιρός να μάθεις, κάθε δυσκολία μας κάνει πιο σοφούς! Μάζεψε όλη αυτή τη γνώση και γίνε πάλι καλλονή... το χρωστάς στον εαυτό σου!
    Πολλά like σε ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Η Μαρα ειναι εξυπνη δηλαδή? Ποια ειναι η Μάρα ρε παιδια?
    Ειναι η ΜαραΖ. θύμα της πρώην Ολγας και νυν δελφινιού.
    Αν κοιταξεις την θεματολογία του δελφινιού,θα καταλάβεις.

Senior Member
    Οταν λες θυμα πιστευω μεταφορικα ε .. οκ MaraZ εχω διαβασει μερικα post. Τη βρίσκω αρκετά ανοιχτομυαλη και βαθυστόχαστη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ειναι η ΜαραΖ. θύμα της πρώην Ολγας και νυν δελφινιού.
    Αν κοιταξεις την θεματολογία του δελφινιού,θα καταλάβεις.
    τι εννοείς????

Δελφίνι,

Είναι η εντυπωσή μου ή αναζητάς ανθρώπους-ομπρέλες να καλυφθείς και να βρεις καταφύγιο?Έχεις ιδιόμορφη προσωπικότητα,έχεις ανάγκη από κατανόηση και ασφάλεια.Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό.Όμως αν εσύ η ίδια δεν αναπτύξεις σε έναν βαθμό καποια στοιχεία αποφασιστικότητας,ακόμα και αν δεν το θες θα γίνεσαι φορτική στους άλλους.Προσπάθησε να κινητοποιηθείς και οι ανθρωποι να σε υποστηρίξουν θα είναι εκεί.Πρόσεχε την γκρίνια και την βαρεμάρα είναι οι χειρότεροι εχθροί,επινοούν πολλές δικαιολογίες

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    τι εννοείς????
    Οτι χρειάζεσαι βοήθεια από ειδικό,γιατί έχεις διάφορα θέματα ψυχολογικά,που κατα πάσα πιθανότητα στα έχει δημιουργήσει η οικογένειά σου,όπως και στην πλειοψηφία των ανθρώπων και έχεις βρει έναν άνθρωπο,την ΜαραΖ.στην οποία λες τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά όπως και σε παλαιότερα θέματα και έχεις δημιουργήσει στον εαυτό σου ψυχαναγκασμούς όπως ο γκόενος της φίλης σου από το παλιό.....και ούτω καθεξής....

Το αν είσαι χαζή ή έξυπνη δεν θα στο πούμε εμείς,ούτε και έχουμε ρόλο να κρίνουμε μυαλά!
    Αλλά ακόμα και χαζή να είσαι δεν έχει να κάνει με την θεραπεία σου σαν άνθρωπο!
    Μπορεί για παράδειγμα εσύ να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο από άλλους,αλλά αυτό δεν έχει απαραίτητα να κάνει με την ευφυία σου

Το ότι η Μαρα σε ακούει συνεχώς και σου απαντάει με αγάπη δεν θα σου λύσει το πρόβλημα.
    Είναι σίγουρο και ξεκάθαρο!
    Αυτό εννοώ! Πήγαινε σε κάποια καλή ψυχολόγο να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου-αυτό είαι το πρόβλημά σου-και εγώ αυτό κάνω!Και πίστεψε με,παρολο που περνιέμαι για έξυπνη,έκανα πολλά πάρα πολλά χρόνια να καταλάβω την πηγή των προβλημάτων μου.....και ακόμα είμαι στην αρχή!

Αλλά τουλάχιστον βλέπω κάποια αλλάγή.

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι η Μάρα είναι θύμα μου είσαι υπερβολική!!!!

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast