Results 46 to 60 of 248
Thread: Ειμαι ηλιθιος
-
18-01-2017, 00:21 #46
- 18-01-2017, 00:39 #47
Στο τηλέφωνο γιατί δεν μιλάτε;
Βρε συ δεν γίνεται να μην έχεις μια αίσθηση για το τι συμβαίνει!
Όσες φορές μιλήσατε στο τηλέφωνο, πώς την είδες; Ήταν άνετη; Σου φάνηκε ντροπαλή, σφιγμένη; Ή από κοντά όταν φιληθήκατε, πώς ήταν εκείνη;
18-01-2017, 00:55 #48
Εγώ πάντως, με τις νέες πληροφορίες που μας έδωσες, ότι φιληθήκατε δύο φορές και ήρθε και στη δουλειά σου, αν και είναι μητέρα με υποχρεώσεις, αυτά δείχνουν ενδιαφέρον από την πλευρά της.
Όσον αφορά την αξιολόγηση εννοώ σαν χαρακτήρα, σαν άνθρωπο, όχι ψυχολογική κατάσταση δηλαδή αν είναι απελπισμένη. Επίσης θεωρώ πως ήταν λάθος σου να της πεις ψέματα σχετικά με τις προηγούμενες σχέσεις σου. Να παρουσιάζεις και να υποστηρίζεις αυτό που είσαι, όχι αυτό που νομίζεις ότι αρέσει.
18-01-2017, 01:01 #49
για αρχη ασε τα ξενοδοχεια.....θα πιεις πορτοκαλαδα μην αγχωνεσαι :P
Λοιπον απο αυτα π διαβασα μαλλον δεν εχει ενθουσιαστει τρελα μαζι σου...αλλα μην αγχωνεσαι με σωστες κινησεις αυτο αλλαζει....
επειδη βαριεμαι να διαβασω οτι εχει προηγηθει θες να μου κανεις μια περιληψη? με ολα......
18-01-2017, 03:10 #50
Μωρε και 3 δουλειες να εχει, αν θελει να σε δει, θα κανει τα αδυνατα δυνατα για να το καταφερει. Φαντασου που ειστε και στην αρχη της σχεσης, μες στο παθος και στο συναισθημα.
Οτι ειναι ανυπαντρη μαμα δεν σε εχει κανει να σκεφτεις λιγο? Οτι ειναι σε αλλο επιπεδο αυτη και οτι εχει αλλες προτεραιοτητες στη ζωη της πλεον, πχ για να πατε ενα ταξιδι θα πρεπει να κανει ολοκληρες ετοιμασιες.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
18-01-2017, 08:22 #51
Δεν γουσταρει φίλε μου! Επειδη εισαι και κάπως πρωταρης σε τετοια, γι αυτο το πήρες καπως κατακαρδα.
Θα έλεγα ότι δίνει λιγο περιθωριο αν η μεταξυ σας επικοινωνια γινόταν, έστω λίγες φορές, με δικη της πρωτοβουλία!
Ενας μηνας ειναι πολύς καιρός για να μην εχετε συναντηθεί.
Και ήταν λαθος σου αν της μίλησες για το ξεσπασμα σου στο σπίτι. Βγαζουμε τον καλο εαυτο μας αμα θελουμε να κερδισουμε καποια και για τον υπολοιπο (εαυτο μας) αγωνιζομαστε να τον αλλαξουμε.γιάννης
18-01-2017, 11:10 #52
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-01-2017, 11:21 #53
Eγώ πιστεύω ότι δεν τρελαίνεται αλλά σίγουρα θέλει από την στιγμή που την χώρισες και τα ξαναβρήκατε...
Οκ έχει και αυτή τις έννοιές της ....
Πιστεύω ότι σκέφτεται κάτι σε ''καλό παιδί ο archangel , ας δοκιμάσω μια σχέση μαζί του, θέλω να πιω πορτοκαλάδα :p'' κάτι τέτοιο.....
Μπορεί απλά να θέλει και ένα φλερτ και να της φτάνουν τα μηνύματα, αλλά πιστεύω ότι θα το τελειώνατε κιόλας, όταν της είπες να χωρίσετε, θα είχε επιτευχθεί ο σκοπός της...άρα θέλει και το κάτι παραπάνω........
Σίγουρα θεωρώ ότι δεν πρέπει να σε έχει δεδομένο και όλη μέρα πίτσι πίτσι στα τηλέφωνα και τηγανίτα τίποτα!
18-01-2017, 11:39 #54
Αλήθεια; ενδιαφερετε;
Σιγουρα ηταν καλυτερο απο να της πω την αληθεια.
Εγω τωρα ποιο να πιστεψω; της αρεσω ή οχι;
Ελπιζω να πιω.... εχω κορακιασει απο την διψα :Ρ
Λοιπόν. Στην δουλεια μου ηρθε αυτη να παρει μια τυχερη σακκουλα για το παιδι της. Εκει πιασαμε την κουβεντα όπου μου ειπε την ιστορία της. Απο τα πολλα μου εδωσε το τηλεφωνό της να της πω μια καλημερα. Την επομενη μερα ξυπνησα απο της 8 (ειχα ρεπο) για να της στειλω μηνυμα μια καλημερα και να ξανακοιμηθω. Της αρεσε αυτο. Μιλησαμε στο τηλεφωνο κια τελος παντων ολα καλα. Συνεχισαμε να μιλαμε με μηνυματα συνεχεια, που και που τηλεφωνο. Εγινε κατι με εναν φίλο της που ειχαν μαλωσει κι αυτός ειχε εξαφανιστει και φοβόταν μη κανει καμια τρελα αυτός κι εγω την εδωσα κουραγιο. Της ειπα πως την επόμενη θα εμφανιστει στην πορτα της πραμα ου έγινε, και αυτο την εκανε να ερθει πιο κοντα. Μεχρι πως με λατρευει αρχισε να λεει.... τωρα λεει πως με αγαπαει... Θελαμε να βρεθουμε αλλα απο την μια αυτη δουλευει σε 2 δουλειες, εγω απο το μεσημερι μεχρι της 12 το βραδυ. Τελικα κανονισαμε να βρεθουμε στις 4 του μηνα και να παμε για καφε. Μερικες μερες πριν αρρωστησε βαρια, και ηθελε να βρεθουμε γτ δεν ηθελε λεει να με απογοητευση. Της ειπα ας το αφησουμε για την επόμενη φορα και ειπε οκ, και πως με ευχαριστει για την κατανοηση μου και πως ειμαι τελειος. Μιλησαμε κι αλλο και τελικα την επεισα να μου στειλει μερικες "πονηρες" φωτογραφιες της.... που ηταν πολυυυυ ωραιες.
Την προηγουμενη παρασκευη ηταν να βρεθουμε αλλα την πεμπτη μου ειπε με κλαμματα (μου εστειλε φωτο) πως δεν μου αξιζει (μαλλον εννοουσε δεν της αξιζω) πως ειμαι τελειως κι αυτη όχι και πως πρεπει να το ακυρωσουμε γτ η γιαγια της δεν ειναι καλα και πως θα πρεπει να παει. Το βαλαμε λοιπον για την δευτερα και πως θα με φιλησει πολλες φορες για να την συγχωρεσω που το ανεβαλε.
Την δευτερα λοιπον εγινε ότι σου αναφερω στην αρχη του θέματος. Μου είπε πως αφου το ακυρωσαμε μια φορα για αυτην ας το ακυρωσουμε και για μενα και πως μου αξιζει και πωςδεν εχει προβλημα ο_Ο. Της ελεγα πως θελω να βρεθουμε αλλα αυτη τιποτα. Αργοτερα μου είπε πως το ακυρωσε επειδη ηταν δυσκολη η μερα μου. Και ρωτω τις γυναίκες, αν ενας αντρας εχει δυσκολη μερα δεν θα βρεθειται μαζι του;
Μου είπε ακομα πως μόλις παει σπιτι θα μου στειλει πολλες πονηρες φωτο και πως αφου το ακυρωνουμε ξανα, οταν βρεθουμε θα αφησουμε τελειως το καφε και να βρεθουμε σεξουαλικα. Της ειπα πως δεν εχω καποιο μερος μονο σε ξενοδοχειο, δεν ενθουσιαστηκε με την ιδεα, δεν ηθελε να την δει κανενας αλλα το δεκτηκε. Μετα της ειπα πως θελω να κοιμηθω αλλα ειχα νευριασει τοσο που δε μπορουσα και της εγραψα να χωρισουμε. Το δεκτηκε αλλα φαινόταν απο τον τρόπο που το εγραφε πως δε χαρηκε..... τελικα το κουβεντιασαμε για λιγο και ειπαμε να κανουμε μια προσπαθεια.
Αυτο εγινε πανω κατωΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-01-2017, 11:41 #55
18-01-2017, 11:43 #56
18-01-2017, 11:46 #57
18-01-2017, 12:07 #58
Μένετε με γονείς? και τι ηλικία είναι το παιδί της?
18-01-2017, 12:10 #59
Νομίζεις. Αν και δεν πιστεύω πως έχει νόημα, ειδικά στην αρχή, να αναφέρει κανείς το "ερωτικό βιογραφικό" του, σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να παρουσιάζεις αυτό που είσαι. Έτσι κι αλλιώς, όταν έρθει η "κρίσιμη" ώρα, θα φανεί πιστεύω το αν είχες σχέσεις ή όχι. Τα ψέματα κάποια στιγμή γίνονται αντιληπτά, σε περίπτωση που θέλεις "μόνιμη" σχέση.
18-01-2017, 12:19 #60
Archangel πότε σκέφτεσαι να βρεθείτε για Πορτοκαλαδίτσα...???
Ελπίζω αυτήν την φορά να μην στο αναβάλλει!Δώσε άλλη μια ευκαιρία...Last edited by Stavros; 18-01-2017 at 13:12.