Results 16 to 30 of 50
-
18-01-2017, 22:28 #16
- 18-01-2017, 23:25 #17
Κατάθλιψη και δουλεια, μεγάλο θέμα. Ειδικά αν ειναι σε χώρο με κόσμο, εξυπηρετηση πελατων κτλ. Δεν μπορω να σου πω πηγαινε χωρις να το σκεφτεις και μην φοβασαι. Μπορει να μην τα καταφερεις, να σε παρει απο κατω και να φοβασαι να ξαναδοκιμασεις μετα, να στειλεις αλλου βιογραφικα κτλ, να χασεις πολλες δουλειες, οχι μια. Απο την άλλη ουτε μην πηγαινεις μπορω να σου πω. Τετοιες ευκαιριες δεν ερχονται συχνα, μπορει η επομενη να ειναι μετα απο τρια χρονια. Το καλυτερο για μενα ειναι βλεποντας και κανοντας. Δοκιμασε, αν δεις οτι κανεις καποια λαθη, οχι ομως τοσα ωστε να δημιουργουνται σοβαρα προβληματα και βγαινει η δουλεια, μεινε και παλεψε το, αλλωστε ξερουν κι αυτοι γιατι δινουν μια βδομαδα. Αν δεις οτι δεν τα καταφερνεις και αρχιζουν να δημιουργουνται προβληματα, δυσανασχετουν, αγχωνεσαι και κανεις ακομη περισσοτερα λαθη και δεν βγαινει η δουλεια, σταματα, μην το τραβηξεις πολυ. Δεν εκθετεις την φιλη σου, πολλοι δοκιμασανε σε μια δουλεια και φυγανε χωρις να τρεχει τιποτα. Την φιλη την εκθετεις αν παραμεινεις και δημιουργεις προβλημα εκει. Μπορει να μην θες να φυγεις για να μην εκθεσεις την φιλη σου, μπορει ομως και εκεινοι να μην θελουν να σε διωξουν λογω της φιλης σου και να μπειτε ετσι σε μια διαδικασια που δεν βγαζει πουθενα. Εσυ θα κρινεις! Το πρωτο κριτηριο ειναι να μην σε παρει απο κατω. Πανω απο ολα η ψυχολογια μας! Μπορει να τα καταφερνεις μια χαρα και να σου βγει απο αλλου, απο στραβους συναδελφους που να σε υποβιβαζουν, να σε υπονομεουν κτλ, πολυ συχνο φαινομενο. Συνηθως τετοιοι ειναι παλιοι που δεν τους κανει τιποτα ο υπευθυνος ακομη κι αν εχεις εσυ δικιο. Αν σε χαλαει παρα πολυ και τοτε σταματας. Πρωτα η ψυχολογια μας. Να μην δοκιμασεις καθολου ομως, δεν λεει, γιατι με αυτη την λογικη οι καταθλιπτικοι δεν επρεπε να δοκιμαζουν τιποτα, ουτε δουλιες, ουτε σχεσεις, ουτε τιποτα. Πηγαινε δες, ενημερωνε κι εδω να παιρνεις γνωμες.
19-01-2017, 14:31 #18
Τι συμπτωματα ε; καταρχην αυτην την στιγμη όλα τα κάνω αργά και δεν έχω πρόγραμμα διολου, μετα εκει πήγαινα και μου ερχοτανε να λιποθημησω...
21-01-2017, 13:40 #19
Και εγώ τις ίδιες σκέψεις έχω γενικά...
Μπορώ να δουλέψω;
Και αν βγουν στην φόρα τα νευρολογικά μου ψυχολογικά μου;
Και αν φανεί κάτι;
Και αν δεν αντέξω..;
Και αν ξαναπέσω σε κατάθλιψη...;
Και δυστυχώς εγώ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ...
Δούλευα και ξαφνικά τότε στο δίμηνο πάνω μου βγήκαν ξανά όλα τα ψυχολογικά και δεν άντεχα ΤΙΠΟΤΑ...
Συνέχισα για ένα διάστημα με λεξοτανίλ να πηγαίνω αλλά δεν την παλευα...
Παραιτήθηκα πριν προλάβουν αυτοί να καταλάβουν κάτι...
Απλά με βλέπαν αφηρημένο, κουρασμένο, στον κόσμο μου...
Αλλά ως εκεί...
Τίποτα παραπάνω δεν μπορεί να φανεί από αυτό προς τα έξω...
Τώρα μετά από έναν χρόνο ψυχοθεραπειά και μισό αντικαταθληπτικό νιώθω πιο έτοιμος να ξαναβγω στην εργασία...
100% έτοιμη - σίγουρη - ασφαλής δε θα είσαι ποτέ.
Και αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο.
Καμία δουλειά αν δεν την ξεκινήσεις δεν ξέρεις αν μπορείς να αποδόσεις, αν σου αρέσει αν αν αν...
Τώρα λέω ας με πάρει μια δουλειά και ας με κρατήσει και μια βδομάδα...
Έστω να βάλω κανένα ένσημο και κανένα ευρώ στην άκρη (γιατί ένσημα σπανίως κολλάνε)...
Στην τελική ποιος νοιάζεται;
Οκ αν συμβεί κάτι θα σου επιβεβαιώνει την κατάσταση σου ε οκ.
Θα σου δίνει και την πληροφορία όμως ότι κάτι δεν ρύθμσες καλά στον εαυτό σου...
Πχ εμένα η "αποτυχία" μου στην εργασία εκεί μου έδωσε πολυτιμα στοιχεία για το τι πήγε στραβά μετά από κουβέντα με ψυχίατρο και ψυχολόγο...
Είδα τις παραμέτρους που με οδήγησαν εκεί (αλλαγές στην αγωγή, διακοπή αντικαταθληπτικών τότε από κακή ψυχίατρο κτλ) και απλά ΔΕΝ ξανακάνω τα ίδια λάθη...
Οκ ίσως κάνω άλλα στην επόμενη δουλειά.
Ε θα ξέρω να τα αποφύγω ΚΑΙ αυτά στην μεθεπόμενη...
Ξέρω είναι δύσκολο, ξέρω θέλει δύναμη και ξέρω ότι και τώρα σε εμένα μιλάει λίγο και το σίπραλεξ που μου κρατά το άγχος...
Χωρίς αυτό τώρα απλά δε θα έκανα την παραμικρή κίνηση να ξαναβρώ δουλειά...
Αλλά ΟΚ λέω αυτός είμαι.
Είμαι ο Παναγιώτης συν το σίπραλεξ του...
Αυτό βγάζω προς τα έξω (την επιπλέον κοινωνικότητα, άνεση κτλ)...
Με αυτό ισορροπησα εν τέλη και αυτός είμαι απο δω και περά και δεν το κόβω ξανά...
21-01-2017, 20:53 #20
Παναγιωτη κι εγω ακριβως αυτα σκεφτομαι ειμαι σε αγωγη εδω κι ενα μηνα...ειμαι αποσυντονισμενη ακομα αν και στη δουλεισ ειμαι σε σταδιο εκπαιδευσης ακομα...ο υπευθυνος μου λεει να μην αγχωνομαι αλλα εγω δεν μπορω!!! Παιζει να μ εχει καταλαβει...δεν ξερω την δευτερα θα μου πουνε αν θα συνεχισω...θα απογοητευτω πολυ αν μου πουν οχι αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν θα τα καταφερω κιολας γτ ημουν πολυ καιρο στασιμη και επεσα κατευθειαν στα βαθεια...τεσπα θα δειξει
22-01-2017, 16:49 #21
Μελίνα γειά σου, μην απογοητεύεσαι... δοκίμασε να δουλέψεις και μπορεί να σου κάνει καλό, να σε βοηθήσει να επανέλθεις γρηγορότερα... Δεν υπάρχει κάτι για να καταλάβουν... το πολύ να πιστέψουν, ότι είσαι περισσότερο αγχώδης από όσο πρέπει. Η δουλειά είναι μια ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείς και μία σταθερά για να σταθείς στα πόδια σου. Τουλάχιστον, δοκίμασε... κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να είσαι ικανοποιημένη από τον εαυτό σου.
23-01-2017, 11:19 #22
Τι έκανες τελικά με τη δουλεια?
γιάννης
23-01-2017, 18:30 #23
μελινα ναι δωσε μας νεα?
23-01-2017, 20:13 #24
Παιδια καλησπερα παω στα εκπαιδευτικσ αυριο τελειωνουν...αυριο θα ξερω αν θα με παρουν δεν ξερω 50 50 ειμαι...θα δουμε αυριο αν κ δεν νομιζω...θα σας ενημερωσω παντως!
23-01-2017, 20:29 #25
23-01-2017, 21:45 #26
Ετσι μου φαινεται θα δειξει τωρα....ειμαι ανισορροπη ακομα...
τα παντα ρει που λεει και ο φιλτατος Ηρακλειτος
23-01-2017, 21:48 #27
24-01-2017, 08:38 #28
Η δουλεια πάντα μας κάνει να ξεφευγουμε απο τα προβληματα. Ιδίως όταν είναι κάτι (έστω σχετικά) καλό.
γιάννης
25-01-2017, 12:58 #29
Παιδια δεν με πηραν στη δουλεια κλ το λεω εγω οτι δεν κανω για τιποτα
25-01-2017, 13:27 #30