Results 151 to 165 of 170
Thread: Προβλημα με αγορι!
-
01-02-2017, 20:27 #151
- 01-02-2017, 20:55 #152
01-02-2017, 23:44 #153
02-02-2017, 00:16 #154
02-02-2017, 00:49 #155
05-02-2017, 04:52 #156
Καλησπέρα και πάλι σε ολους!!Συγγνωμη για το μεγάλο κείμενο αλλά έγιναν πολλά!!Σημερα λοιπόν ακούστε τι έγινε γιατί Νταξει είμαι πολύ γκαντεμω δεν εξηγείτε διαφορετικά!Σημερα λοιπόν είχαμε μαζευτεί όλοι μαζί στο σπίτι ενός από την παρέα μας επειδή απολύθηκε από τον στρατό και ήθελε να το γιορτάσει!!Ολα καλά στην αρχή γελάγαμε όλοι μαζί φάγαμε ο άλλος ήταν πολύ φιλικός χαμογελαστός μια χαρά και λέω εδώ είμαστε πρέπει κάπως να βρω την ευκαιρία απόψε να του το ξεφουρνίσω κάπως αυτό Τελοσπαντων που είχα σκεφτεί να κάνω!!Η βραδιά κυλούσε μια χαρά χόρευαμε κάναμε βλακείες όλοι μαζί!Εντωμεταξυ η μητέρα του παιδιού που έκανε το πάρτι επειδή τυχαίνει να είναι από την Κρήτη μας έφερνε ρακη να πίνουμε σε όλους και να η μια ρακη και να και η αλλη και να και η τριτη οι μισοί είχαν ψιλόμεθύσει καλά για τον άλλον δεν το συζητώ είχε πιει τα αντερα του συν τα δυο ποτήρια κρασί που είχε πιει είχε γίνει χάλια εγώ είχα αρχίσει λιγο να ζαλίζομαι και επειδή δεν πίνω γενικά καθόλου τα τρία ποτηράκια ρακη με πείραξαν!Τελοσπαντων η ώρα περνούσε και σε μια στιγμή έτσι όπως ήταν χάλια τυφλά πραγματικά πάνε οι δυο φίλες μου και τον ρωτάνε ξεκάθαρα στα ισααα"Πες μας ποια γουστάρεις τώρα"Και γυρνάει και κάνει αυτός"Δεν μπορώ να πω"Τον ξανά ρωτάνε πάλι τα ίδια δεν τους έλεγε και σε μια στιγμή γυρνάει και τους κάνει ότι είναι συναισθηματικά φορτισμένος!!
Τελοσπαντων παει αυτό σε μια στιγμή είχα κάτσει λιγο στην πολυθρόνα γιατί ζαλιζομουν και έρχεται το παιδί που έκανε την γιορτή που είναι φίλος μας"Και γυρνάει και μου κάνει τι έγινε τι έχεις;;Και γυρνάω και του λέω"Άμα ο άλλος είναι βλακας και δεν καταλαβαίνει εγώ δεν μπορώ να κάνω κατι"Και ακούστε τι γυρνάει και μου λέει!!
Μιλάμε για το γνωστό θέμα εεε;;Και του λέω ναιι!!Λοιπόν μου λέει "Άκου επειδή έχω μιλήσει πρόσφατα μαζί του δεν είναι ότι δεν του αρεσεις του αρεσεις και μάλιστα πολύ,αλλά επειδή βγήκε από σχέση δυο χρόνων πριν από περίπου 3 μήνες δεν θέλει να ξαναμπεί σε μια σχέση σοβαρή τόσο γρήγορα γιατί σε θεωρεί πολύ σοβαρή και πολύ σωστή κοπέλα για να κάνει κάτι τετοιο μαζί σου,και του λέω ναι φυσικά και το καταλαβαίνω ότι έχει βγει από σχέση πρόσφατα και εννοείται ότι εγώ είμαι και τελειως άπειρη και ελπίζω να το καταλαβαίνει αυτό,και μου λέει ότι ακριβως επειδή το γνωρίζει αυτό δεν θέλει να κάνει βλακεία μαζί σου!!Μου είπε επισης ότι το γεγονός ότι μόλις βγήκε από μια σχέση 2 χρόνων και δεν θέλει να μπει σε κάτι σοβαρό τόσο γρήγορα,αλλά να είναι από δω και από κειι το καταλαβαίνει,αλλά του έχει πει ότι από τη στιγμή που από την αρχή το ήξερες αυτό ήταν βλακεία σου που έκανε όλα αυτά που έκανε και δεν με έπιασε ξεκάθαρα να μου πει αυτό και αυτό,και του λέω εγώ ότι ναι μεν τα καταλαβαίνω όλα αυτά αλλά εγώ του λέω ούτε πρόκειται να τον παρακαλέσω ούτε να τον πιέσω ούτε να τον κυνηγήσω!!Και γυρνάει και μου λέει και πολύ καλά θα κανεις!!
Αυτά μου είπε!!Και μετά από λιγο αφού είχε συνέλθει κάπως και ο άλλος κάθισε και του είπε όλη τη συζήτηση που είχαμε γιατί τους είδα που μιλούσαν και είμαι σίγουρη ότι μιλούσαν γι'αυτο,καλύτερα για να ξέρει ότι εγώ άμα δεν θέλει αυτος μια εγώ δεν θέλω δέκα!!Και ότι ούτε πρόκειται να τον παρακαλάω!!Αυτα έγιναν σήμερα!!Εγω τι να κάνω μετά από όλα αυτά μήπως τελικά πρέπει να τα παρατήσω αφού έχουν έτσι τα πραγματα;;;Ποια είναι η γνώμη σας;;
05-02-2017, 07:47 #157
Συμβουλη οταν καποιος λεει "βγηκα απο σχεση δεν θελω κατι σοβαρο" φευγεις.
Για καιρο θελει δε θελει θα επεξεργαζεται το χωρισμο ακομα και αν δηλωσε πως εφυγε γιατι βαριοταν.
Εισαι μια χαρα κοπελα και 1000 φορες καλυτερα να ξεκινησεις τις εμπειριες σου με καποιον που θα ειναι 99% ετοιμος να ανοιχτει μαζι σου και να ζησει γνωρισει εσενα.
Τις περισσοτερες φορες οταν εχει βγει ο αλλος απο σχεση ακολουθει δραμα μη αμοιβαιου.
Μακαρι να πεφτω εξω και να βγει διαφορετικα η ιστορια αλλά το κρυο ζεστη ξανα και ξανα ειναι ψυχοφθορο.
Καλη σου ημερα."Make sure your worst enemy isn't you"
05-02-2017, 08:08 #158
να στο πω οσο πιο κομψα μπορω.
το γαμησατε και ψοφησε...
ΤΙ τις ηθελες τις συζητησεις μεσω τριτων??????
και κακως τις ξεκινησες, και κακως τις συνεχισες.
για να μην αντιμετωπισεις τον ιδιο, θεωρησες οτι οι φιλoι θα βοηθησουν.
ΔΕΝ βοηθανε οι φιλοι.
οι τριτοι ξενερωνουν μια τετοια κατασταση.
το "μυστικο" και το ανεκφραστο ειναι προκλητικο οταν παιζεται μεταξυ των δυο, οχι οταν μπαινει και η γεωργια βασιλιαδου στην μεση!
δεν υπαρχουν "σοβαρα" και γελοια κοριτσια. οταν θελει καποιος, ειναι μαζι σου .ολα αυτα ειναι δικαιολογιες. δηλαδη, τι παει να πει αυτο που σου ειπε? οτι θελει αλητισες? μπουρδες.
το να συζητατε μεσω τριτων που ποιος ξερει πως τον συμβουλευουν για να περναει η ωρα τους, και να σοβαρευει ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! ειναι Ο΄ΤΙ χειροτερο μπορεις να κανεις για μια υποτιθεμενη σχεση.
με τον τροπο που εξελισσοταν αυτη η ιστορια και οι συζητησεις, το παιδι μπηκε στην θεση αυτου που αποφασιζει για το αν θα αρραβωνιαστει, κι οχι αν θα κανει κατι με μια κοπελα που του αρεσει. ε προφανως και δενε χει κατα νου να αρραβωνιαστει. να περασει καλα θελει. και μια χαρα μπορουσατε να περνατε καλα , χωρις ολες αυτες τις ανοητες συζητησεις με τους φιλους σας. ετσι ξεκινανε οι σχεσεις που κρατανε μια ζωη. αναλαφρα και χωρις καταναγκασμους. οχι με συμβολαια. η σχεση σοβαρευει οταν και οι δυο δουν οτι ταιριαζουν και θελουν να ειναι συνεχεια μαζι, οχι με προξενητρες.
δυο τινα μπορει να συμβαινουν. η εχετε γινει το θεμα της παρεας και τον εβαλε να σε γειωσει ευγενικα, επειδη βλεπει οτι τον θελεις και δεν θελει να σε πληγωσει, η πραγματικα τα ειπε και τα εννοουσε ολα αυτα, και ο τριτος απλα στα μετεφερε.
το θεμα ειναι, οτι αν δεν βαζατε τριτους να πηγαινοφερνουν μηνυματα και αποψεις, θα υπηρχε περιθωριο να δοκιμασετε την τυχη σας κι ας ειχε βγει απο 30 σχεσεις.
παρατα το εντελως.
αν αλλαξει κατι, ξερει πολυ καλα οτι τον θελεις, θα κανει κινηση εκεινος.
05-02-2017, 11:21 #159
05-02-2017, 11:23 #160
05-02-2017, 13:46 #161
Αφού τον ποτήσανε και πάλι δεν κάθεται...
05-02-2017, 16:15 #162
Τι πάει να πει "μου αρεσεις ,αλλα έχω βγει από σχέση και δεν θέλω κάτι αυτόν το καιρο"?
Ή θέλεις ή δεν θέλεις.
Ή έχει ξενερώσει με αυτήν την ιστορία με τα "σου'πα, μου 'πες" ή δεν ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να γίνει κάτι. Και στις δύο περιπτώσεις δεν φαίνεται να προχωράει το πράμα. Άστον και πήγαινε παρακατω, μικρή κοπελα Είσαι, θα βρεις κάποιον που θα σε θέλει περισσότερο. Μην σκας. :)
05-02-2017, 16:43 #163
05-02-2017, 17:10 #164
05-02-2017, 18:09 #165
ε τοτε παρατα τον....το παιζει πολυ ουαου....
και επειδη ξερει οτι εισαι απειρη θελει να στο παιξει ιστορια...
προχωρα θα βρεις αλλονΣε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.