ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 54 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 805
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Εγω εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα και ρισπερνταλ επερνα μεχρι 3 mg tn μερα δοση π ειναι για σχιζοφρενεια αλλα τιποτα απλως κοιμομουν σαν ζωο για βδομαδες δεν ειχα στρεσ αλλα ημουν τελειως αλλου στα χαμενα..τωρα ο καινουριος γιατρος με προτεινε μια εξεταση dna την εκανα και περιμενω τν παρασκευη τα αποτελεσματα αντε να δουμε..μ αυτην τν εξεταση λεει θα βρουμε το σωστο φαρμακο βεβαια εδωσα ενα 800 ε μακαρι να κανει δουλεια γιατι μετα δεν ξερω τ αλλο να κανω
    Ρε αγορι μου δεν ξερω ακριβως την κατασταση σου αλλα πρεπει και εσυ να βοηθησεις λιγο τον εαυτο σου!κ εγω με τα φαρμακα μου κολλησε μια ιδεα κ πηγα να παθω κριση!τα φαρμακα δεν κανουν θαυματα,μιπως πρεπει να αλλαξεις κ εσυ καποια πραγματα στην ζωη σου?

Senior Member
    χριστοφορε αθληση κανεις καθολου?
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Εχω παρει απο ssrs/ssri enlift.solben.cybalta.bespar xanan apo anxolutika kai apo antipsyxwtika risperdal.seroguel xr 50..ψυχοθεραπεια εκανα κανα 2 μηνο 1 φορα τν βδομαδα αλλα δεν ειδα αποτελεσμα κ σταματησα γτ δεν ειχα και τν οικονομικη δυνατοτητα να δινω καθε βδομαδα 60 ε..δλδ αυτη η ασθενεια δν φευγει ποτε τελειως απο οτι καταλαβα απλως μια εισαι καλα μια οχι?

Senior Member
    η ασθενεια δεν φευγει ποτε, αν εχεις γαδ..εχεις τελος..αλλα μαθαινεις να την διαχειριζεσαι σωστα κ με την θεραπεια σου κ με την ψυχοθεραπεια..
    επισης πιστευω οτι σταματησες νωρις ψυχοθεραπεια...δεν προλάβες καν να δεθεις με τον ψυχοθεραπευτη ή τουλαχιστον να τριφτεις λιγο μαζι του..επισης υπαρχουν θεραπευτες επισης πιο φτηνοι..εγω κανω με 20 ευρω την φορα..αλλα καθε 15 μερες κ επικοινωνια επισης μεσω τηλ.
    ψαξτο λιγο..
    επισης αν δεν εχεις κινητρα δεν περναει ευκολα..
    πρεπει να βαλεις εναν στοχο η κατιτις..μια δραστηριοτητα κ ας νιωθεις χαλια..
    εγω πχ καταρρεω αλλα προσπαθω να κανω τις δουλειες σπιτιου, να κανω κατι τελος παντων καθημερινα..κ ας τρεμω τοσο πολυ.
    εχεις παρει η αληθεια ειναι πολλα φαρμακα....ειχες παντα ενα γιατρο?
    μηπως να αλλαζες κ γιατρο?μηπως δεν το αντιμετωπιζει κ σωστα?
    κανεις καποια ασκηση?με την ασκηση ανεβαινει η σεροτονινη κ βοηθαει τα χαπια να παρουν μπρος..πχ περπατημα καθημερινο..
    επισης απο διατροφη?
    μπανανες, μαγνησιο βιταμινες b ανεβαζουν την σεροτονινη.

Senior Member
    Ε οχι δεν αθλουμε. τωρα ξεκινησα κανω ποδηλατο π κ π αλλα με το ζορι γενικα κ πριν το παθω ειμαι λιγο τεμπελης και νωχελικος δεν ημουν ποτε δραστηριος πολυ..μ αρεζε να κοιμαμαι πολλες ωρες απλως παλια ενοιωθα καλα με τν ευατο μου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    η ασθενεια δεν φευγει ποτε, αν εχεις γαδ..εχεις τελος..αλλα μαθαινεις να την διαχειριζεσαι σωστα κ με την θεραπεια σου κ με την ψυχοθεραπεια..
    επισης πιστευω οτι σταματησες νωρις ψυχοθεραπεια...δεν προλάβες καν να δεθεις με τον ψυχοθεραπευτη ή τουλαχιστον να τριφτεις λιγο μαζι του..επισης υπαρχουν θεραπευτες επισης πιο φτηνοι..εγω κανω με 20 ευρω την φορα..αλλα καθε 15 μερες κ επικοινωνια επισης μεσω τηλ.
    ψαξτο λιγο..
    επισης αν δεν εχεις κινητρα δεν περναει ευκολα..
    πρεπει να βαλεις εναν στοχο η κατιτις..μια δραστηριοτητα κ ας νιωθεις χαλια..
    εγω πχ καταρρεω αλλα προσπαθω να κανω τις δουλειες σπιτιου, να κανω κατι τελος παντων καθημερινα..κ ας τρεμω τοσο πολυ.
    εχεις παρει η αληθεια ειναι πολλα φαρμακα....ειχες παντα ενα γιατρο?
    μηπως να αλλαζες κ γιατρο?μηπως δεν το αντιμετωπιζει κ σωστα?
    κανεις καποια ασκηση?με την ασκηση ανεβαινει η σεροτονινη κ βοηθαει τα χαπια να παρουν μπρος..πχ περπατημα καθημερινο..
    επισης απο διατροφη?
    μπανανες, μαγνησιο βιταμινες b ανεβαζουν την σεροτονινη.

τεραστιο λαθος και βεβαια φευγει ανξιους...
    ειχα εγω και μου εφυγε ....τελειως εδω και χρονια
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    η γαδ εχει εξαρσεις κ υφεσεις....αυτο ειναι! αυτο εγω ζω 20 χρονια τωρα.....αλλα εχω μεγαλα πολυ μεγαλα διαστηματα που ειμαι εντελως καλα.

Senior Member
    η γαδ εχει εξαρσεις κ υφεσεις....αυτο ειναι! αυτο εγω ζω 20 χρονια τωρα.....αλλα εχω μεγαλα πολυ μεγαλα διαστηματα που ειμαι εντελως καλα.
    σε εσενα λειτουργει ετσι...

σε εμενα εχει φυγει τελειως

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    τεραστιο λαθος και βεβαια φευγει ανξιους...
    ειχα εγω και μου εφυγε ....τελειως εδω και χρονια
    ναι κ γω δεν το ειχα για 7-8 χρονια περιπου..τελικα μετα μου εδειξε οτι ειναι ακομα εδω..χααχαχα!!!

Senior Member
    οταν μου εφυγε κ δεν το ειχα για 8 χρονια..ενιωσα πως δεν θα ξαναρθει..σε μενα παντως ξαναρθε..την πυροδοτουν καποια ασχημα γεγονοτα...
    εγω πιστευω ετσι?δεν ειμαι κ επιστημονας!!! ας μιλησει καλυτερα κανας γιατρος.

Senior Member
    ναι κ γω δεν το ειχα για 7-8 χρονια περιπου..τελικα μετα μου εδειξε οτι ειναι ακομα εδω..χααχαχα!!!
    αφου τα χουμε πει ρε ανξιους εισαι περιπτωσαρα γι αυτο χααχχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Ε οχι δεν αθλουμε. τωρα ξεκινησα κανω ποδηλατο π κ π αλλα με το ζορι γενικα κ πριν το παθω ειμαι λιγο τεμπελης και νωχελικος δεν ημουν ποτε δραστηριος πολυ..μ αρεζε να κοιμαμαι πολλες ωρες απλως παλια ενοιωθα καλα με τν ευατο μου..
    θελει ασκηση ρε..να οξυγωνονεται ο εγκεφαλος κ να αιματωνεται..κανε πιο συχνα ποδηλατο.

Senior Member
    οταν μου εφυγε κ δεν το ειχα για 8 χρονια..ενιωσα πως δεν θα ξαναρθει..σε μενα παντως ξαναρθε..την πυροδοτουν καποια ασχημα γεγονοτα...
    εγω πιστευω ετσι?δεν ειμαι κ επιστημονας!!! ας μιλησει καλυτερα κανας γιατρος.

ε μιλησα ,σου ειπα φευγει

Senior Member
    αφου τα χουμε πει ρε ανξιους εισαι περιπτωσαρα γι αυτο χααχχαχα
    ρε πεθανε ο πατερας μου...τι ηθελες να κανει η γαδ??να κοιμηθει???χααχ!
    δεν υπηρχε περιπτωση....καταρχην ειναι κ θεμα ιδιοδυγκρασιας..αν εισαι αγχωτικος..εισαι για ολη σου τη ζωη...μολις συμβει ξανα κανα περιεργο..νταξ...δεν νομιζω οτι δεν θα με ξαναπιασει.

Senior Member

ε μιλησα ,σου ειπα φευγει
    ελα ρε DOC ! doc απο τα LIDL..ΧΑΑΧΑΧ!
    για πες..ποσα χρονια εχει να σε πιασει κ ποσο χρονων εισαι θυμισε μου.

Page 5 of 54 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast