ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 54 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 805
    Senior Member
    Και κατι αλλο πιστευω οτι πρεπει απο καπου να πιαστουμε!εγω δεν ηθελα να δειξω στην δουλεια οτι δεν ειμαι καλα και απ αυτο επαιρνα δυναμη να σηκωθω απο το κρεβατι!αν δεν ειχα την δουλεια δεν θα εβγαινα απο το σπιτι!!

Senior Member
    Και γω δεν περιμενα να βρω τοσα ατομα με ιδια θεματα τελικα πολυς κοσμος ταλαιπωρηται..και.εγω καπως ετσι φοβομουν στν σχολη μν τρελαθω και δν καταλαβενω τ κανω κ ερχομουν σπιτι ξαπλωνα κ εψαχνα στο ιντερνρτ συνεχεια να βρω τ εχω αλλα δεν μπορουσα να κλαψω γτ απο αισθηματα τιποτα κενος ουτε χαρα ουτε λυπη

Senior Member
    κι εγω μεχρι πριν λιγες μερες εβλεπα ανθρωπους να τους εχω καρφωσει ενα τσεκουρι στο κεφαλι.η γιατρος και μια ψυχολογος μου ειπε οτι προκειται για ιδεοληψια και οτι δε προκειται να κανω κατι τετοιο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αυτο το ουτε λυπη ουτε χαρα ουτε τιποτα..ΕΙΝΑΙ χαρακτηριστικο του στρες που βαραει κοκκινα..μηδεν συναισθημα..ενα μπερδεμα κ θολουρα..τιποτα..
    ομως εγω ονομαζω κ καποιες στιγμες μεσα στην μερα,που τις λεω αναλαμπες..οταν εκει κοντα στο απογευμα καπως ερχεται για μια στιγμη μια χαλαρωση απο στρες κ νιωθεις για ελαχιστα λεπτα κανονικα..ατο εγω το ονομαζω απο μονη μου αναλαμπη...σιγα σιγα αυτες οι στιγμες γινονται μεγαλυτερες..εμ την βοηθεια του χαπιου παντα εννοω..μονη μου σιγα! δεν υπηρχε περιπτωση να συνελθω , ακομα θα παλευα.
    κ επισης κανω κ ψυχοθεραπεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αυτο το φοβομουν κ γω στη δουλεια μη τρελλαθω ξαφνικα κ λεω αρλουμπες! χααχαχ!
    ρε συ αν δεν υπηρψε το νετ..θα νομιζα οτι μονο εγω τα παιρναω σε αυτον τον κοσμο!!κανεις δεν μιλαει γι αυτα στην πραγματικη ζωη..κ νιωθεις ξενος κ τρελλος.
    οταν ημουν μικρουλα που τα επαθα ολοι πιστεψαν οτι το χασα το μυαλο μου, επειδη ετρεμα ρε συ!! γιατι πριν 20 χρονια δεν υπηρχε ενημερωση, δεν ειχαμε ιντερνετ...δεν γνωριζε κανεις τι παει να πει ΓΑΔ.οταν μου εδωσαν διαγνωση...νομιζα οτι μου ειπαν "κοπελια εχεις ΓΑΔ..κ σιγα σιγα θα πεθανεις ή θα τρελλαθεις"...δεν ηξερα που να ακουμπησω..που να πω τον πονο μου..ημουν τοσο μικρη.
    Εγω στην αρχη φοβομουν να μιλησω,ειχα την μανα μου μην το λες ,θα σε παρεξηγησουν κλπ!εε,δεν αντεξα καποια στιγμη και το ειπα στην παρεα και τι ανακαλυψα οτι ολοι τους ειχαν ασχημες σκεψεις και φοβιες με την διαφορα οτι αυτοι δεν τρελενοτουσαν οπως κ εγω!με εχουν στηρηξει παρα πολυ αλλα δεν μπορουσαν να μς βοηθησουν κ ας ειχαν τις ιδιες φοβιες με εμενα!!εγω χρειαζομουν εναν ειδικο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    κι εγω μεχρι πριν λιγες μερες εβλεπα ανθρωπους να τους εχω καρφωσει ενα τσεκουρι στο κεφαλι.η γιατρος και μια ψυχολογος μου ειπε οτι προκειται για ιδεοληψια και οτι δε προκειται να κανω κατι τετοιο
    νομιζω boo.. . πασχεις απο κατι αλλο..οποτε θα εχεις κ αλλα συμπτωματα..εννοω μη τρομαξει κ ο θεματοθετης, επειδη ο ερμος, βρισκεται σε κατασταση αμοκ τωρα..καλο ειναι να μην λεμε τετοια που δεν ισχυουν τοσο πολυ στην ΓΑΔ..
    υπαρχει μια διαφοροποιηση οσον αφορα την ιδεοληψια στην σχιζο..αν δεν κανω λαθος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Οσο για αυτο για τις ιδεες που λες οτι φοβοσουν μην φουνταρεις με το αμαξι κ εγω κατι ιδδες οτι να ναι τρελες δλδ ειμαι στν σχολη μου μιλαει ο chef κ.εγω σκεφτομαι μην τν μαχαιρωσω επειδη εχουμε μαχαιρια στν σχολη σκεφτομαι εκει π με λεει να αρχισω να τν βριζω η να γελασω σε λεω τρελα πραματα κ λεω καλα τ σκεφτεσαι δν πας καλα συνελθε και πλεον δεν εμπιστευομαι τις σκεψεις δεν εχω αυτογνωσια και αλλαα πολλα δεν ξερω ουτε εγω δεν μπορω να καταλαβω τι νοιωθω πολλες φορες αλλα τλπ καταλαβα καποια πραματα απο τις απαντησεις σας θα προσπαθησω σιγα σιγα να τις εφαρμοζω
    Εγω ολοκληρη γαιδουρα και κοιμομουν με την μανα μου,εκει να δεις φοβο μην της κανω κατι κακο!!αφου οταν πηγα στον γιατρο του ειπα οτι μαλλον εχω ιδψ αλλα αυτος δεν το δεχεται,καταθλιψη λεει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Και γω δεν περιμενα να βρω τοσα ατομα με ιδια θεματα τελικα πολυς κοσμος ταλαιπωρηται..και.εγω καπως ετσι φοβομουν στν σχολη μν τρελαθω και δν καταλαβενω τ κανω κ ερχομουν σπιτι ξαπλωνα κ εψαχνα στο ιντερνρτ συνεχεια να βρω τ εχω αλλα δεν μπορουσα να κλαψω γτ απο αισθηματα τιποτα κενος ουτε χαρα ουτε λυπη
    Μην ψαχνεις στο νετ!!εγω ειχα κολλησει τοσο πολυ που ακουγα εναν ηχο κ ρωταγα τημ μανα μου αν το ακουσε κ αυτη!οταν οδηγουσα εκανε θορυβο το αμαξι κ εγω τσεκαρα αν κανει το σωστο θορυβο η αν εγω ακουω κατι αλλο!!ασε δραμα!!

Senior Member
    ΜΩΡΕ αυτα ειναι σχετικα..τα ιδψ με την ΓΑΔ..γενικα λιγο μπερδευονται..κ γω εχω περασει τετοιες σκεψεις..αλλα σιγα αυτες ηταν το λιγοτερο στην ΓΑΔ..
    ολα τα αμφισβητεις στην ΓΑΔ κ ολα φαινονται τρομακτικα κ αξεπεραστα..
    θα ελεγα οτι νιωθεις σαν να εχεις παρει πολλα ECSTASY.. k εχεις χαωθει εντελως..κ νιωθεις κ μεσα σου τοση ενταση σαν να εχεις πιει 20 φραπε μαζι!!
    οποτε κ νοητικα προκαλει κ μπερδεμα στον εγκεφαλο, λαθος σηματα, οι αισθησεις οξυνονται κ οι σκεψεις γινονται σαν φιδια που σε ζωνουν.
    αληθεια στα παλια χρονια οι ανθρωποι στα χωρια που εχουν περασει κ τοσες κακουχιες ...πως ξεπερνουσαν κατι τετοιο?να υπηρχε αραγε??

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Μην ψαχνεις στο νετ!!εγω ειχα κολλησει τοσο πολυ που ακουγα εναν ηχο κ ρωταγα τημ μανα μου αν το ακουσε κ αυτη!οταν οδηγουσα εκανε θορυβο το αμαξι κ εγω τσεκαρα αν κανει το σωστο θορυβο η αν εγω ακουω κατι αλλο!!ασε δραμα!!
    ακριβως τα ιδια..ακουγα ομιλιες κ ρωταγα τους αλλους αν τα ακουνε κ αυτοι!! απιστευτο!

Senior Member
    ειμαστε τοσο γρηγοροι που δεν μας προλαβαινω..το thread εχει μετατραπει σε chat..xaaxax

Senior Member
    ακριβως τα ιδια..ακουγα ομιλιες κ ρωταγα τους αλλους αν τα ακουνε κ αυτοι!! απιστευτο!
    Χαχαχα!!δεν παμε καλα ρε!!!
    αχ ρε παιδια μακαρι μια μερα να τα σκεφτομαστε και να γελαμε!!

Senior Member
    H αληθεια ειναι οτι πλεον τα σκεφτομαι κ γελαω..κ αυτο μου ειναι ευχαριστο..

Senior Member
    το πιο αστειο ειναι οτι ημουν γραφειο κ περπατουσα κ ενιωθα το εδαφος σαν να εχει τρυπες κ λεω "νατη η ψυχωση ηρθε..την ζω θεε μου!!"
    κ παω καθομαι στο γραφειο μου, κοιτα απο κατω το παπουτσι μου κ ρε φιλε μου ειχε φυγει το τακουνι!!!!!!!!!! χαχχα! ΤΡΑΓΙΚΟ!

Senior Member
    το πιο αστειο ειναι οτι ημουν γραφειο κ περπατουσα κ ενιωθα το εδαφος σαν να εχει τρυπες κ λεω "νατη η ψυχωση ηρθε..την ζω θεε μου!!"
    κ παω καθομαι στο γραφειο μου, κοιτα απο κατω το παπουτσι μου κ ρε φιλε μου ειχε φυγει το τακουνι!!!!!!!!!! χαχχα! ΤΡΑΓΙΚΟ!
    Χαχαχαχα,ελιωσα!!εισαι απιστευτη!!

Page 10 of 54 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast