ερωτεύτηκααααα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 196
    Senior Member
    Η απαντηση στην απορια σου γιατι σου λενε ολοι εδω αυτο που σου λενε για να στο πω χυμα ειναι η εξης: χειραγωγηση.
    Δεν θα μπορεσεις με τιποτα να εχεις ισοτιμη σχεση με εναν ανθρωπο που εχει τις γνωσεις - τοσο επιστημονικες οσο και προσωπικες για εσενα- αλλα και την θεση ισχυος στην οποια βρισκεται απεναντι σου και την επιρροη για να σε φερνει εκει που θελει.
    Μεσα απο την ψυχοθεραπευτικη σας σχεση ξερει ολα τα ενδομυχα σου, πως αντιδρας, πως σκεφτεσαι, πως να σου δωσει αυτο που νομιζεις οτι θελεις για να το χρησιμοποιησει για το συμπερον του. Δεν θα εισαι ελευθερη σε αυτη τη σχεση αμα γινει κατι μεταξυ σας, θα εισαι η μαριονεττα του. Και αυτη την επιρριψη της ευθυνης του εαυτου σου πανω του την μπερδευεις με ασφαλεια και ζεστασια. Αυτο το "παρε τη ζωη μου στα χερια σου" που σου βγαινει δεν σε ελευθερωνει να εισαι ο εαυτος σου οπως νομιζεις επειδη και καλα θα σε αποδεχτει οπως εισαι...του δινει απλα την δυναμη να σε καταστρεψει. Been there done that. Καταλαβαινεις τι εννοω;

Senior Member
    Και δεν σημαινει απαραιτητα πως ειναι κανας κακος ανθρωπος...μπορει να ειναι απλα πλεονεκτης αλλα μπορει και να εχει δικα του ψυχολογικα, κανα συνδρομο του λευκου ιπποτη η να ειναι ναρκισσος. ..οπως και να εχει...χειριστη η ιδεα να μπλεξεις. (Βλεπεις οτι το αντιδεοντολογικο μπλα μπλα δεν ειναι καν μεσα στο επιχειρημα μου, απλα σου παρουσιαζω το γιατι κατι τετοιο θεωρειται αντιδεοντολογικο, ποια ειναι η λογικη βαση για να το θεωρουμε ετσι)....
    Προσεχε.

Senior Member
    an h kopelia einai toso apelpismenh kai den mporei na kanei mia sxesh logiko einai na tin vrei me ton giatro...! edw ftasame.....

Nefeli28
    Guest
    ....εχει ανοιξει το σεντουκι αποψε. (Οχι οτι εκλεισε και ποτέ, λεμε τωρα)
    Απλα διαβαζοντας ολα αυτα που γραφουν ολοι και πριν λιγο οσα είπε η Ναταλια, (οπου συμφωνω και επαυξανω), θυμήθηκα διαφορες φρασεις που μου ειχε πει κατα καιρούς και δειχνουν το μεγαλειο της ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ που υπεστην.
    Μιλωντας σε κάποια συνεδρία και καθώς για πολλοστη φορα εξέφραζα την δυσφορία μου για την τοση εξάρτηση στο πρόσωπό του, γύρισε και μου ειπε:
    " χαλάρωσε, ειμαστε στη φαση του δημιουργικου έρωτα. Και δεν εννοω οτι θα με πηδηξεις και θα σε πηδηξω, καταλαβαινεις τι θελω να πω"

Το μονο που καταλαβαινα τοτε ηταν οτι τραβουσα κατα την κόλαση.
    Τωρα καταλαβαινω οτι με χειριζοταν απολυτα και ολοκληρωτικα.
    Εαν αυτό σε καλυπτει, ζησε το.
    Εγω δεν αντεχα την ύπαρξή μου μεσα σε αυτη τη φυλακή.

Senior Member
    συμφωνω απολυτα για την χειραγωγηση π αναφερθηκε
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Καταρχην μου λεει οτι ειμαι πολυ ομορφη και πολυ ευαισθητη για να αισθανομαι ετσι οπως αισθανομαι οτι κ κλ ειναι αδικο για μενα και μου ειπε κιολας και φαντασπυ στα λεω εγω αυτα που για να πω καλο λογο για γυναικα δεν παιζει.επισης μου ειπς οτι οταν τελειωσουν οι συνεδριες μας θα εχουμε καποια αλλου ειδους σχεση..την τελευταια φορα που πηγα και ημουν μπνη μ η συζητηση κινηθηκε γυρω απο το σεξ χωρις να εχω αναφερει κατι εγω γι αυτο το κομματι..επισης ειναι καπως αμηχανος οταν ειμαστε μαζι ειδικα την τελευταια φορα που ημασταν μονοι και τον εχω πιασει να με κοιταει αρκετες φορες οταν φευγω σε διαφορα σημεια αυτα :p
    Λογικά, σε αυτέςς τις περιπτώσεις, ο ειδικός σε στέλνει σε άλλον και γίνεται ερωτιικός σου σύντροφος, σύζυγος κλπ. Μη βιάζεσαι να παρασυρθείς από σκέψεις δικές σου ή να παρερμηνεύεις.
    Κι αν αφήνει αόριστες νύξεις, δεν κάνει σωστή και σοβαρή δουλειά μαζί σου.

Αν όντως έχει αισθήματα για σένα, δεν μπορεί να σε βοηθήσει πια σαν ψυχοθεραπευτής αου...

Senior Member
    Τουλάχιστον να ηταν και κανας ωραιος τριανταρης, τριανταπενταρης ο γιατρος χαλάλι της αλλά τώρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Μελινα,
    οταν πρωτοενιωσα αυτο το συναίσθημα ειχα ακριβώς την ιδια αίσθηση με σένα.
    Οτι μονο αυτος με καταλαβαίνει και μονο πλάι του βρισκω παρηγοριά.
    Δεν ημουν καν μονη μου οπως εσυ. Είχα αντρα, παιδια και παρολα αυτα μονο αυτος ηταν σημαντικός. Τι πειραζε να ενιωθα ετσι; Αφου μονο στο γραφειο του επαιρνα χαρα.
    Η μερα που πηγαινα ηταν κατι σαν ραντεβού. Αρχισα να φτιαχνω μαλλια, να σκεφτομαι τι θα βαλω, να αναρωτιέμαι αν προσεξε που απο καστανή μια μερα εγινα ξανθιά....
    Μονο 45 λεπτα διαρκουσε αυτη η "χαρα". Αλλα ηταν το οξυγονο μου.
    Στην αρχη ηταν ετσι. Σιγα σιγα αρχισα να σκέφτομαι μηπως να του πω πως νιωθω... Και μονο στη σκεψη το στομάχι μου δενοταν κομπος.
    Μετα απο 2 βασανιστικους μηνες το πηρα αποφαση. Ολοι μου ελεγαν πες το, να δουμε τι θα πει. Αν ειναι σωστος θα σε παραπεμψει.
    Και μια ωραια μερα, του το ειπα.
    "Νομιζω πως ολα αυτα τα συναισθήματα ασφάλειας και ζεστασιάς και οικειότητας που νιωθω για σενα, μπορει να είναι και έρωτας"
    Ημουν να πεθανω....
    Μου ειπε οτι φτσιολογικο ειναι να αισθανομαι ετσι, εχω αναγκη να πιαστω απο καπου, συμβαίνουν αυτα δεν ειναι τιποτα κι οτι με τον καιρο θα μου φυγει.
    Ελα ομως που αντι να μου φυγει χειροτέρεψε. Εγινε απολυτη εξαρτηση.
    Κι οχι μονο δεν με έστειλε αλλου, αλλα τοτε ηταν που ξεκινησε να μου μιλαει για την προσωπικη του ζωη.
    Να με κραταει 1 ωρα παραπανω (χωρις παραπανω λεφτά) και να μου λεει ιστοριες απο τη ζωη του.
    Να μου μιλαει για γκομενες, σεξουαλικά και να μου βαζει να ακουω μουσικη που ειχε γραψει εκείνος.
    Να φεύγω απο το γραφειο του σαν ζόμπι και να γυρνάω σπιτι για να γραψουμε ο ενας στον αλλο mail...
    Να περιμενω την απαντηση στο mail μου, σαν ζήτημα ζωης και θανατου.
    Να αρχίζω να του ζηταω να με δει και 2η και 3η φορά μεσα στην ιδια βδομάδα και στο τελος να κανουμε και διπλες συνεδριες 90 λεπτα συνεχόμενα (το καλύτερο μου, τον ειχα τοση ωρα εκει για μενα...)
    ΔΕΝ αρνηθηκε, και δεν ειπε οχι ποτέ σε καμια απο τις παραλογες απαιτησεις μου.
    Κάποτε του ζητησα πια .....ραντεβου.
    Του ειπα οτι βρισκομουν στα μερη του και εαν ηθελε να πηγαίναμε για καφε.
    Ετυχε να ειναι σε συνεδριο, αφησε ομως να εννοηθεί οτι θα το κανονιζαμε αλλη φορά. Μου ειχε δωσει αναλυτικα περιγραφή της περιοχης, οδου και του σπιτιού του.
    ΔΕΝ με σταμάτησε ποτέ και πουθενά.
    Μου μιλουσε με μυστηριο, γοητεια, κι ενα σωρό τετοια κι εγω ηλιθια βουλιαζα στον ψεύτικο κόσμο που ειχα πλασει....

Δεν ξερω αν τα εχω ξαναπει αυτα ετσι, νομιζω πως οχι.
    Προσπαθω να σου πω απλα την ιστορια μου. Να σε βοηθήσω να δεις οτι αυτη η εξαρτηση που μολις σου ξεκίνησε, δεν θα σε οδηγησει καπου, παρα μονο στην τρέλα και την διαλυση του εαυτου σου.
    Εισαι ενηλικη κι ελευθερη να κρινεις εσυ την πορεια σου.
    Δυστυχώς εγω δεν ηξερα το φόρουμ τότε, ουτε ειχα κανεναν να μου πει δυο κουβέντες.
    Τώρα πληρωνω τις συνέπειες και το κόστος ειναι μεγάλο.
    πλακα κανεις! επαθα σοκ..!!!
    κ μετα Νεφελη τι εγινε?? ηρθατε πιο κοντα?

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    πλακα κανεις! επαθα σοκ..!!!
    κ μετα Νεφελη τι εγινε?? ηρθατε πιο κοντα?
    Μετα μου ειπε οτι "ειμαστε στη φαση του δημιουργικου ερωτα, οχι οτι θα σε πηδηξω και θα με πηδήξεις, αλλα με μια ευρυτερη έννοια"
    Επι λεξη αυτα.
    Και άλλα πολλα τέτοια....
    Μετα απογειωθηκε η φαση με τα mail, γραφαμε συνέχεια, απορω πού εβρισκε τοσο χρονο για να καθεται να γραφει...
    Εγω βουλιαξα στην εξαρτηση κι εκείνος απολαμβανε οσα ειχε καταφέρει, μεχρι που εφυγα απο αυτη τη φυλακη μπας και σωσω τιποτα.
    Δεν εγινε κατι μεταξυ μας αν αυτο εννοεις.
    Οσοι γνωρισαν ολη την ιστορια απο κοντά ολο αυτο τον καιρο (2χρονια ημουν εκει), μιλουσαν για κατι ερωτικο που υπήρχε σε ολη τη διαδικασία.
    Εγω επειδη ειμαι ετσι και αμφιβάλω για τα παντα, δεν ξερω τι ηταν.
    Σιγουρα ξερω οτι τα ειδα ολα σε αυτη τη σχεση....

Senior Member
    Εσυ νεφέλη ειχες τελειωτική αγνοια του κινδυνου τουλαχιστον η μελινα ειναι υποψιασμενη πια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Τουλάχιστον να ηταν και κανας ωραιος τριανταρης, τριανταπενταρης ο γιατρος χαλάλι της αλλά τώρα...
    μα αυτο λεω ,ειναι και βρωγερος....
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Banned
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Εσυ νεφέλη ειχες τελειωτική αγνοια του κινδυνου τουλαχιστον η μελινα ειναι υποψιασμενη πια.
    Στην υποψία βουτηγμένη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Ερις αυτο με τον κοινωνικο ελεγχο μπορεις να μου το αναλυσεις παιρετερω?ειμαι πολυ κολωστρα για νσ του πω κατι τετοιο...κι αυτος δεν πιστευω οτι θσ διακινδυνευε την θεση του εξαλλου αυτο που ανεφερε εοναι οταν τελειωσουν οι συνεδριες.
    Νικ σιγουρα παιζει ρολο η ασφαλεια που νιωθω επειδη αυτη ειναι η δουλεια του σλλα κινειται και κατι αλλο στην ατμοσφαιρα ελπιζω να μου φυγει ευτυχως αν δεν μου δινει εναυσμα και ο αλλος μου φευγουν ευκολα τα κολληματα :p
    Όταν τελειώσουν οι συνεδρίες θα είναι αργά. Αυτό είναι το αντιδεοντολογικό του πράγματος. Δεν μπορείτε να έχετε και θεραπευτική σχέση και κοινωνική. Είναι απαγορευτικό για κάθε ψυχολόγο ή ψυχίατρο να "κουράρει" άτομα με τα οποία έχει φιλικές, ερωτικές ή ακόμη και συγγενικές σχέσεις. Χάνεται η αντικειμενικότητα. Επίσης, οφείλω να σου πω ότι από την δική σου την πλευρά έχει ήδη χαθεί, διότι εφόσον τον βλέπεις "ερωτικά" πλέον, θα συμπεριφέρεσαι ανάλογως. Ο κοινωνικός έλεγχος είναι αυτό ακριβώς που σου έχουν αναφέρει όλα τα παιδιά, η χειραγώγηση. Η ταπεινή μου άποψη είναι, να αλλάξεις ψυχίατρο κι αν σου αρέσει τόσο ο συγκεκριμένος άντρας, το βλέπεις αλλιώς... Σου πρότεινα να το του πεις, όχι για να έρθετε πιο κοντά... δεν εννοώ να του κάνεις ερωτική εξομολόγση. Εννοώ, πως πρέπει να το αναφέρεις διότι είναι κάτι που προφανώς θα αρχίσει να παρακωλύει τη θεραπευτική διαδικασία.

Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Όταν τελειώσουν οι συνεδρίες θα είναι αργά. Αυτό είναι το αντιδεοντολογικό του πράγματος. Δεν μπορείτε να έχετε και θεραπευτική σχέση και κοινωνική. Είναι απαγορευτικό για κάθε ψυχολόγο ή ψυχίατρο να "κουράρει" άτομα με τα οποία έχει φιλικές, ερωτικές ή ακόμη και συγγενικές σχέσεις. Χάνεται η αντικειμενικότητα. Επίσης, οφείλω να σου πω ότι από την δική σου την πλευρά έχει ήδη χαθεί, διότι εφόσον τον βλέπεις "ερωτικά" πλέον, θα συμπεριφέρεσαι ανάλογως. Ο κοινωνικός έλεγχος είναι αυτό ακριβώς που σου έχουν αναφέρει όλα τα παιδιά, η χειραγώγηση. Η ταπεινή μου άποψη είναι, να αλλάξεις ψυχίατρο κι αν σου αρέσει τόσο ο συγκεκριμένος άντρας, το βλέπεις αλλιώς... Σου πρότεινα να το του πεις, όχι για να έρθετε πιο κοντά... δεν εννοώ να του κάνεις ερωτική εξομολόγση. Εννοώ, πως πρέπει να το αναφέρεις διότι είναι κάτι που προφανώς θα αρχίσει να παρακωλύει τη θεραπευτική διαδικασία.
    Νομίζω ότι άδικα μιλάμε και δεν θέλω να πάρω άποψη... Να έχεις πραγματικό πρόβλημα και εσύ ο ίδιος ο ασθενής - θεραπευόμενος, να λες στα ίσια στο γιατρό αου "ε'ιμαι εξαρτημένος και ερωτευμένος / η μαζί σου ;;;"

Ξέρει κανείς σας εδώ τι είναι ψυχοθεραπεία και ψυχολογικό πρόβλημα;;; Ή μήπως δημιουργείτε δυνάστες μόνοι σας ΄πάνω στην πλήξη σας;;;

Θα τα ρίχνατε στον παθολόγο σας;;

Γίνεται να υπάρχει τόση άγνοια πραγματικά;;;

Senior Member
    Κοίτα μελίνα, εγώ λέω κάνε ό,τι γουστάρεις. ΑΛΛΑ.

α) βρες καινούριο ψυχολόγο. Εϊναι προφανές ότι εδώ η δουλειά έχει τελειώσει. Αν μιλάτε για σεξ και σχέσεις, χαιρέτα μου τον πλάτανο. Αν θες μπορείς να συνεχίσεις να τον βλέπεις ΕΚΤΟΣ ιατρείου.

β) Προχώρα μόνο αν το δεχτείς ότι αυτό μπορεί να τελειώσει πολύ άσχημα πχ να σε εκβιάσει αν δεν του κάνεις πράγματα κτλ. Γιατί ξέρει πολλά πράγματα για σένα. Αν είναι να καταρρεύσεις τελείως όταν σε παρατήσει, να πέσεις να καταστραφείς κτλ, τότε ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

Αυτά.

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast