Είμαι Ακόμα Παρθένος Είναι Φυσιολογικό? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 132
    Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    Τους ρώτησα από εκεί το έβγαλα! Καλά λες να μαι χαζή να μην κόβω και από μούρη αν είναι μικρότεροι μου ή όχι!
    Και κανας 26 να στην πέσει στα κλαμπ φαίνεται ότι είναι ανώριμοι. Τουλάχιστον όσοι την έχουν πέσει σε εμένα!
    Επίσης εγώ θέλω σχέση λες να πηγαίνω με όποιον βρω και να δω ποιος θα μου κάτσει για σχέση; Είναι λύση και συμβουλή αυτή που δίνεις;
    Και σεξ μόνο να θέλα δεν μου αρέσουν δεν με τραβάνε καθόλου!
    δεν ξερω τι να σου πω βρε κοπελια...μπορει να πεφτεις σε μαλακες.......
    μα εγω ενοειται πως δεν σου ειπα να πηγαινεις με οποιον να ναι...
    απλα σου ειπα οτι πριν κανεις σχεση λογικο να εχεις περασει και στο σεξουαλικο κομματι πρωτα....αυτο το βρισκεις μη φυσιολογικο?αυτο ειπα....
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν ξερω τι να σου πω βρε κοπελια...μπορει να πεφτεις σε μαλακες.......
    μα εγω ενοειται πως δεν σου ειπα να πηγαινεις με οποιον να ναι...
    απλα σου ειπα οτι πριν κανεις σχεση λογικο να εχεις περασει και στο σεξουαλικο κομματι πρωτα....αυτο το βρισκεις μη φυσιολογικο?αυτο ειπα....
    Τουλάχιστον εμένα δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου και δεν μου αρέσει. Οπότε λες να το κάνω με το ζόρι επειδή έτσι σας βολεύει; Δηλαδή μου λες εγώ πρώτα θα πάω μαζί τους και αν δεν με θέλουν μετά δρόμο ενώ εγώ σου λέω πως θέλω μόνο ΣΧΕΣΗ.
    Άρα τι μου λες πήγαινε με όποιον βρεις και ΑΜΑ μετά θελήσει σχέση καλώς! Υποτιμάς την νοημοσύνη μου;

Senior Member
    Η συμβουλή σου μεταφράζεται σε :αν ειναι πρωτα σεξ κ μετα σχεση.....τοτε πας ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ και ΑΜΑ ο αλλος σου κανει την χαρη και θελησει σχεση κ εισαι τυχερή τότε ναιιιιιιιι θα βρεις σχεση! ΟΥΑΟΥ;
    τραβα πήγαινε με οποιον βρεις τωρα ΜΠΑΣ και κάποιος από όλους θελήσει σχέση.

Senior Member
    Τουλάχιστον εμένα δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου και δεν μου αρέσει. Οπότε λες να το κάνω με το ζόρι επειδή έτσι σας βολεύει; Δηλαδή μου λες εγώ πρώτα θα πάω μαζί τους και αν δεν με θέλουν μετά δρόμο ενώ εγώ σου λέω πως θέλω μόνο ΣΧΕΣΗ.
    Άρα τι μου λες πήγαινε με όποιον βρεις και ΑΜΑ μετά θελήσει σχέση καλώς! Υποτιμάς την νοημοσύνη μου;
    αντε παλι αυτο σου ειπα?
    οκ πιστευεις οτι καποιος αντρας θα θελει σχεση χωρις να εχει γινει πριν σεξ?

να σου πω πως παει μια σχεση? πρωτα βγαινεις γνωριζεσται,μετα ξαναβγαινετε ,ερχεται το φιλι,μετα το σεξ,μετα εξοδοι μαζι,και μετα απο κανα 2-3 μηνες γινετε σχεση.....
    αυτο που λες να βρεις καποιον χωρις να σε γνωριζει καλα να κανεςι σχεση ειναι αδυνατον...
    αμα δεν γνωριστεις καλα και δεν δεις αν ταιριαζεις και στο σεξουαλικο κομματι πως θα κανεις σχεση?

και επισης γτ μου επιτιθεσαι δεσποινις σκατουλα?
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Η συμβουλή σου μεταφράζεται σε :αν ειναι πρωτα σεξ κ μετα σχεση.....τοτε πας ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ και ΑΜΑ ο αλλος σου κανει την χαρη και θελησει σχεση κ εισαι τυχερή τότε ναιιιιιιιι θα βρεις σχεση! ΟΥΑΟΥ;
    τραβα πήγαινε με οποιον βρεις τωρα ΜΠΑΣ και κάποιος από όλους όσους πας θελήσει σχέση. ΕΥΓΕ!

Senior Member
    τραβα πήγαινε με οποιον βρεις τωρα ΜΠΑΣ και κάποιος από όλους θελήσει σχέση.
    αυτο λεω δλδ?

ισα ισα π φενεσαι γλυκια κοπελα με ηθικες αξιες και χαιρομε να ακουω κοπελες στην σημερινη εποχη που δεν δινουν το μ***ι τους δεξια και αριστερα...

αλλα προσπαθω να σ πω κατι αλλο....

θελω να μου πεις εσυ πως φανταζεσαι οτι θα κανεις σχεση με καποιον?να μ το αναλυσεις λιγο..δλδ π.χ γνωριζεσε,βγαινεις ,ξαναβγαινεις και μετα κανεις σχεση?

Senior Member
    αυτο λεω δλδ?

ισα ισα π φενεσαι γλυκια κοπελα με ηθικες αξιες και χαιρομε να ακουω κοπελες στην σημερινη εποχη που δεν δινουν το μ***ι τους δεξια και αριστερα...

αλλα προσπαθω να σ πω κατι αλλο....

θελω να μου πεις εσυ πως φανταζεσαι οτι θα κανεις σχεση με καποιον?να μ το αναλυσεις λιγο..δλδ π.χ γνωριζεσε,βγαινεις ,ξαναβγαινεις και μετα κανεις σχεση?
    Ναι αν ταιριάζετε και υπάρχει χημεία γιατί να μην γίνει σχέση πρώτα;
    Αλλά ξέχασα εσείς οι άντρες οι ευαισθητούληδες θέλετε ΧΡΟΝΟ οι καημενουληδες για να κανετε σχέση...αλλά εμεις οι γυναίκες δεν θέλουμε χρόνο για τίποτα! Πάμε και κάνουμε σεξ με όποιον βρούμε και το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ! Δεν είμαστε ευαίσθητες σαν εσάς που θέλετε τον χρόνο σας για να ενδιαφερθείτε και να θελήσετε σχέση με μία κοπέλα που σας αρέσει και βγαίνετε.

Φυσικά και κάνουμε σχέση βγαίνουμε περνάμε χρόνο μαζί δείχνουμε ενδιαφέρον ο ένας στον άλλον....θέλουμε να δούμε ο ένας τον άλλον! Μας λείπει ο άλλος. Που σου φαίνεται το περίεργο ακριβώς; Και προκύπτει και το σεξ εφόσον είμαστε καλά μαζί!

Senior Member
    Ναι αν ταιριάζετε και υπάρχει χημεία γιατί να μην γίνει σχέση; Τι εσείς οι άντρες οι ευαισθητούληδες θέλετε ΧΡΟΝΟ οι καημενουληδες για να κανετε σχέση...αλλά εμεις οι γυναίκες δεν θέλουμε χρόνο για τίποτα πάμε και κάνουμε σεξ με όποιον βρούμε και το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ! Δεν είμαστε ευαίσθητες σαν εσάς που θέλετε τον χρόνο σας για να ενδιαφερθείτε και να θελήσετε σχέση με μία κοπέλα που σας αρέσει και βγαίνετε.
    Φυσικά και κάνουμε σχέση βγαίνουμε περνάμε χρόνο μαζί δείχνουμε ενδιαφέρον ο ένας στον άλλον....θέλουμε να δούμε ο ένας τον άλλον! Μας λείπει ο άλλος. Που σου φαίνεται το περίεργο ακριβώς; Και προκύπτει και το σεξ εφόσον είμαστε καλά μαζί!
    ενταξει εγω παντως με οσες κοπελες εκανα σχεση πρωτα ειχα σεξ...
    δλδ για να κανεις σχεση πρεπει να γνωρισεις τον αλλον καλα...δεν θες ενα τριμηνο τουλαχιστον? ε σε αυτο το τριμηνο δεν θα εχεις καει σεξ?
    παντως αλλα σου λεω αλλα μου απαντας...εχεις πλακα γτ εχεις μια επιθετικη συμπεριφορα χααχαχαχ....αλλα εγω σκατουλα δεν σ εχω κανει τπτ ,να σ βοηθησω προσπαθω

προσπαθω να σ εξηγησω καποια πραγματα..αλλα δεν θες να τα ακουσεις:p

Senior Member
    ενταξει εγω παντως με οσες κοπελες εκανα σχεση πρωτα ειχα σεξ...
    δλδ για να κανεις σχεση πρεπει να γνωρισεις τον αλλον καλα...δεν θες ενα τριμηνο τουλαχιστον? ε σε αυτο το τριμηνο δεν θα εχεις καει σεξ?
    παντως αλλα σου λεω αλλα μου απαντας...εχεις πλακα γτ εχεις μια επιθετικη συμπεριφορα χααχαχαχ....αλλα εγω σκατουλα δεν σ εχω κανει τπτ ,να σ βοηθησω προσπαθω

προσπαθω να σ εξηγησω καποια πραγματα..αλλα δεν θες να τα ακουσεις:p
    Σου λέω κατι πολύ απλό η λογική σου είναι λάθος.
    Απλούστατα! Εσύ λες πρώτα σεξ μετά σχέση. Δηλαδή πες πως πάω με 20 άτομα και δεν θέλει κανείς σχέση μετά εεεε και πχ ο 20στος ίσως αυτός θελήσει σχέση! Τι ωραία εεεεεεε θα λύσω το θέμα μου. Ειναι συμβουλή αυτή που δίνεις; Να τα πεις στην κόρη σου αν κάνεις ποτέ αυτά να σε δούμε!

Senior Member
    Εδώ μας λες χύμα τράβα πήγαινε με όποιον βρεις μπας και κάποιος σου κάνει την χάρη για σχέση. Καλά τσίπα δεν έχεις πάνω σου;

Senior Member
    καλα αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις εσυ....

τι να σου πω...

αυτο σου ειπα ε???///?

σου ειπαααααααααααα οτι πριν κανεις σχεση κανεις σεξξξξξ....ετσι ειναι αυτα τι να κανω........να το αλλαξεις δεν γινετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεε

Senior Member
    καλα αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις εσυ....

τι να σου πω...

αυτο σου ειπα ε???///?

σου ειπαααααααααααα οτι πριν κανεις σχεση κανεις σεξξξξξ....ετσι ειναι αυτα τι να κανω........να το αλλαξεις δεν γινετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεε
    Καλά μάλλον έχεις πρόβλημα αντίληψης. Παιδί μου πως κάνεις πρώτα σεξ και μετά σχέση;;;;;;;;;; Άρα κάνεις σεξ και ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ σχέση καλώς!Μια χαρά κατάλαβα τι λες. Φτάνει πια με τις συμβουλές σου! Να τα πεις αυτά στην κόρη σου άμα κάνεις να πηγαίνει με όποιον βρει και ίσως μετά της κάνει την χάρη να κάνει μια σχεσούλα μαζί της!

Senior Member
    Καλά μάλλον έχεις πρόβλημα αντίληψης. Παιδί μου πως κάνεις πρώτα σεξ και μετά σχέση;;;;;;;;;; Άρα κάνεις σεξ και ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ σχέση καλώς!Μια χαρά κατάλαβα τι λες. Φτάνει πια με τις συμβουλές σου! Να τα πεις αυτά στην κόρη σου άμα κάνεις να πηγαίνει με όποιον βρει και ίσως μετά της κάνει την χάρη να κάνει μια σχεσούλα μαζί της!
    καλα κανε οτι θες δεν θα κατσω να σκασω....
    αφου δεν ξερεις καν πως λειτουργουν οι σχεσεις......νομιζεις σε κατι ουτοπικο που ουτε καν υπαρχει...
    αμα δεν θες να καταλαβεις μην θες

Senior Member
    καλα κανε οτι θες δεν θα κατσω να σκασω....
    αφου δεν ξερεις καν πως λειτουργουν οι σχεσεις......νομιζεις σε κατι ουτοπικο που ουτε καν υπαρχει...
    αμα δεν θες να καταλαβεις μην θες
    Δεν είναι καθόλου ουτοπικό σε αυτόν τον κόσμο ζω.
    Και αν μπεις και σε φόρουμ που χουν γινει γκαλοπ όπως στο e-steki μπες δες και ξεστραβωσου. ΕΧΕΙ ΓΚΑΛΟΠ μετά από πόσο καιρός ΣΧΕΣΗΣ κάνατε σεξ......και αν θυμάμαι καλά οι πιο πολλοί έχουν απαντήσει μετά από ένα και μετά απο δύο ΜΗΝΕΣ!
    Προφανώς και εσύ ψάχνεις μόνο σεξ και ΑΜΑ προκύψει όπως είπες και πριν θα κάνεις και σχέση. Δεν ψάχνουν όλοι μόνο σεξ όπως εσύ! Ή μάλλον ψάχνουν όλοι οι άντρες. Τώρα αυτές πως τους κατάφεραν να κάνουν σχέση (και χωρίς σεξ πρώτα και άμα μας γουστάρει θα σου κάνουμε την χάρη) δεν ξέρω!

Senior Member
    Δεν είναι καθόλου ουτοπικό σε αυτόν τον κόσμο ζω.
    Και αν μπεις και σε φόρουμ που χουν γινει γκαλοπ όπως στο e-steki μπες δες και ξεστραβωσου. ΕΧΕΙ ΓΚΑΛΟΠ μετά από πόσο καιρός ΣΧΕΣΗΣ κάνατε σεξ......και αν θυμάμαι καλά οι πιο πολλοί έχουν απαντήσει μετά από ένα και μετά απο δύο ΜΗΝΕΣ!
    Προφανώς και εσύ ψάχνεις μόνο σεξ και ΑΜΑ προκύψει όπως είπες και πριν θα κάνεις και σχέση. Δεν ψάχνουν όλοι μόνο σεξ όπως εσύ! Ή μάλλον ψάχνουν όλοι οι άντρες. Τώρα αυτές πως τους κατάφεραν να κάνουν σχέση (και χωρίς σεξ πρώτα και άμα μας γουστάρει θα σου κάνουμε την χάρη) δεν ξέρω!
    ενταξει εγω δεν μπηκα να μαλωσω μαζι σου..
    εγω απλα ειπα τις αποψεις μου πανω στο θεμα..
    μακαρι σου ευχομαι να εχεις δικιο....και βρεις καποιον να σου αρεσει και να κανεις σχεση....
    απο εκει περα ο καθε ανθρωπος εχει τις αποψεις του...και αυτα π εχει ζησει απο την ζωη του..
    εγω δεν στεκομαι ουτε σε γκαλοπ ουτε πουθενα....σου λεω με βαση αυτα π εχω ζησει...

και δεν ψαχνω μονο για σεξ.........
    δεν μπορω να ξερω απο πριν γτ ψαχνω....εισαι λιγο αδικη αλλα δεν πειραζει....

εγω σε συμπαθω γτ εχεις ωραιο νικνειμ:p

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast