ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 54 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 805
    Senior Member
    Βρηκα ενα παρομοιο θεμα στο φορουμ!δεν ξερω αν θα σε βοηθησει!
    https://www.e-psychology.gr/forum/th...99%CE%9A%CE%97
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    πολυ σωστη πινκ! μπραβο που βρηκες το θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ρε συ βαλε κεντρο ψυχ υγειας στο google κ βαλε την κοντινη σου περιοχη πχ κεντρο ψυχ υγειας Ευοσμου...κ δες που εχει κ παρε τηλ κ κλεισε ραντεβου.
    δεν ειναι τιποτα..σαν εξωτερικα ιατρεια ειναι,δεν ειναι κλινικη κ εχουν μεσα ψυχιατρους και ψυχοθεραπευτες.παρε παρε.
    πως ειστε σημερα?
    εγω εχτες πηρα μισο ζαναξ γιατι ειχα μια διαφωνια με τον συντροφο μου κ ελπιζω να λυθει...δεν μπορουσα να κοιμηθω , σκεφτομουν σκεφτομουν...κ σκατουλες..τωρα ειμαι πιο ψυχραιμη.
    Καλημερα anxious!!εγω ειμαι καλα σημερα!ειναι σοβαρο το θεμα?νταξ ολοι διαφωνουμε μην αγχωνεσαι και μην βαζεις ασχημες σκεψεις στο μυαλο σου!!
    Να σε ενημερωσω οτι ο ερωτας της ζωης σου ο nick δςν θα ξαναγραψει στο φορουμ!!την ημερα των ερωτευμενων σε παρατησε!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    πολυ σωστη πινκ! μπραβο που βρηκες το θεμα.
    Αφου τα θελει ολα ετοιμα!!τα χει παιξει απ το αγχος,ουτε μια αναζητηση στο νετ δεν μπορει να κανει κ θελει να μου κοψει τα φαρμακα!!!τι θα κανουμε με αυτο το παιδι???

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Βρηκα ενα παρομοιο θεμα στο φορουμ!δεν ξερω αν θα σε βοηθησει!
    https://www.e-psychology.gr/forum/th...99%CE%9A%CE%97
    Δες κ αυτο!!
    http://www.ekepsye.gr/web/guest/thessaloniki

Senior Member
    γιατι με παρατησε??? σου το πε???μπουαααα!
    σου το ειπε??ειναι αληθεια???θα φαρμακωθωωω!

οσον αφορα τον συντροφο τον επισημο λοιπον, ναι ειναι λιγο σοβαρο το θεμα κ αφορα το μεριδιο μου το οικονομικο στο σπιτι, δεν ειχα πολλα λεφτα αυτον τον μηνα κ δεν εδωσα αρκετα για το σπιτι , με αποτελεσμα να πιεστει κ να βγαλει μουτρα..απελπιστηκε απο το οικονομικο κ εχτες μου πεταξε ενα " να μεινει μονος του για να του παει καλυτερα οικονομικα.." δλδ οτι θα κανει περισσοτερη οικονομια μονος του κ οτι ειναι απελπισμενος κ δεν ξερει τι να κανει..
    κ του ειπα να με χεσει! ετσι ακριβως..επειδη εναν μηνα δεν ειχα λεφτα (μου επεσαν πολλα ασφαλεια αυτοκινητου κλπ) , κανει σαν ηλιθιος...οκ ..ας μεινει κατι πισω..πχ ας πληρωσουμε τα κοινοχρηστα της πολυκατοικιας αργοτερα..ελεος!
    μετα επεσε κοιμηθηκε κ δεν ξαναμιλησαμε...ευχομαι σημερα να ξαναμιλησουμε γι αυτο το θεμα..οταν τελειωσουμε την δουλεια κ οι δυο...ή τουλαχιστον το βραδακι..
    γενικως ειναι πολυ αγχωτικος με το θεμα των λεφτων, θελει να ειναι τυπικος κ αψογος, εχει κ τα δικια του οκ..γιατι δεν ημουν τυπικη αυτον τον μηνα..αλλα ετυχςε τι να κανω?
    δεν ειναι κατι που γινεται συχνα..πως κανει ετσι??
    τωρα λες να με στειλει?δεν ξερω.....πολυ φοβαμαι...αν κ δεν το πολυπιστευω γι αυτο ειμαι κ ψυχραιμη αυτη τη στιγμη..
    ουφ δεν ξερω.....βαρεθηκα...αι σιχτιρ..μολις βρηκα κ γω τις ισορροπιες μου...δεν αντεχω να με πηδανε ετσι..νευριαζω.

Senior Member

Senior Member
    Λοιπον στο θεμα μας!ο αντρας σου μου θυμιζει τον πατερα μου,αγχος μια ζωη για τα λεφτα κ η μανα μου ποτε δεν ηξερε να κανει οικονομια ενω αυτος....
    Απο την στιγμη που μενετε μαζι θεωρω οτι εχετε κοινο ταμειο αρα κ τις υποχρεωσεις τις εχετε μαζι!επρεπε να πληρωσεις την ασφαλεια του αμαξιου,τι να κανες δλδ να μηβ την πληρωνες για να χετε λεφτα??να σε αφησεθ δεν το πιστευω,πανω στα νευρα μας λεμε πολλα!

Senior Member
    Kαλημερα!!

Anxious στη σχεση πιστευεις στο κοινο ταμειο?
    Εγω πάλι όχι. Ο καθενας τα δικα του.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    εγω εχω προσυμφωνησει να πληρωνουμε λογαριασμους στο μισο κ επειδη εχουμε δανειο σπιτιου..ο συντροφος βαζει το δανειο που ειναι πολυ, 400 ευρω κ γω πληρωνω δεη, κοινοχρηστα , ιντερνετ,σουπερμαρκετ κλπ..δλδ 250 ευρω περιπου καθε μηνα.
    αυτον τον μηνα δεν ειχα τοσα λογω της ασφαλειας αυτοκινητου, λεφτα ψυχολογου κλπ...κ εδωσα μονο 170 κ φρικαρε..τον δικαιολογω..θα πρεπε να ειχα κανει σωστοτερη διαχειριση..
    οκ...θα τα βαλω σε ταξη σιγα σιγα..καπως αγχωθηκα τωρα...κ αναπνεω με δυσκολια..εκλαψα κ λιγο αλλα οκ...θα τα βαλω σε ταξη οπως ειπα, η ζωη ειναι δυσκολη.
    επισης συμφωνω στο οχι κοινο ταμειο..θελω να δινω του σπιτιου να ξεμπερδευω κ τα υπολοιπα στην τσεπη μου..ο καθενας να λειτουργει ως μοναδα...δεν θελω να εχω κοινο ταμειο με κανεναν...τι?να ρωταω αν θα μπορω να παρω ενα βρακι..!? οχι...παιρνω το βρακι μονη μου κ εγω θα υποστω κ τις συνεπειες...αυτο..μονο σε αυτο πιστευω κ μονο αυτο θελω.

Senior Member
    εχω αγχωθει πολυ...τελικα...εχω δυσπνοια...
    εχω κ ενα δανειο δικο μου καταναλωτικο..σκατα τα εχω κανει! με πηραν κ μου ειπαν πως αν δεν βαλω 150 ευρω αυριο θα γινει καταγγελια συμβασης...
    οποτε θα δανειστω...απο τον αδερφο μου κ θα του ζητησω να μου τα κρατησει απο τον μισθο..οποτε κ τον αλλο μηνα πιεσμενη!! παιδια...δεν την παλευω..

Senior Member
    εν τω μεταξυ παρατηρω οτι δεν θελω να πω τιποτα κ σε κανεναν παρα μονο στ αδερφια μου..νιωθω οτι δεν θελω να το πω ουτε σε φιλους ουτε τιποτα κ τα περναω ολα μονη μου..
    δλδ ο.τι γινεται τα παιρναω στην ουσια μονη μου. τ αδερφια δεν βοηθανε οικονομικα..στην μανα μου δεν λεω τιποτα γιατι θα παθει εγκεφαλικο..κ πρατηρω οτι σε ολα μια ζωη ειμαι μοναχη μου...
    η ψυχοθεραπεια με μαρανε....

Senior Member
    Προσπαθησε να χαλαρωσεις κοπελα μου!δεν κερδιζεις κατι!ολα θα τα κανεις!να σαι ψυχραιμη!!αν παρεις δανεικα απο τον αδερφο σου δεν μπορεις να του τα δωσεις με δοσεις??για να μην τα χεις μαζεμενα!
    Νταξ εχετε ξεχωριστο ταμειο αλλα σε μια δυσκολη φαση δεν πρεπει να σε στηρηζει ο συντροφος σου?

Senior Member
    με τι να με στηριξει???με δοση δανειου? δεν νομιζω..εχει απελπιστει πολυ.!!
    ξερεις τι?δεν θελω καμια στηριξη αληθεια..δεν εχω μαθει να με στηριζουν στα οικονομικα..
    παντα δανειζομαι κ τα επιστρεφω..δεν θα τα δωσω με δοσεις στον αδερφο μου, θα τα δωσω μια κ καλη να τελειωνω κ θα ανασανω απο τον μεθεπομενο μηνα..
    δεν φανταζεστε ποσο ασχημα μου μιλησε Η τραπεζα!! να δεν δωσω αυριο 150 ευρω θα καταγγελεται η συμβαση!! ξερεις τι εχει να γινει μετα??η καταγγελια συμβασης ειναι η αρχη μια ζωης με δεινα!! θα μου παρουν το σπιτι κ το αμαξι..μου το ειπε ξεκαθαρα..μιλησα με δικηγορο κ μου ειπε να προσπαθησω να αποφυγω καταγγελια συμβασης..αν γινει καταγγελια ..τοτε παει εξωδικο στην μανα μου(γριουλα που θα παθε ιεγκεφαλικο μολις δει κατι τετοιο)..παει δικαστικως οπου εγω απαγορευεται να παραστω..με βαζουν κ παζω υποθηκη το σπιτι..απαιτουν το καταναλωτικο δανειο να πληρωθει σε 15 μερες οοοολο το ποσο, αν δεν πληρωθει προχωρανε σε κατασχεση ψιλης κυριοτητας !!! παιρνουν δλδ το σπιτι μολις πεθανει η μαμα..και κατασχεση αυτοκινητου..
    η μανα παθαινει εγκεφαλικο κ γω καταληγω στο δαφνι!! καταλαβες??
    οποτε πρεπει να τρεξω!! φωτια πηρε ο κωλος μου! πολυ λυπαμαι.

Senior Member
    αν σκεφτεις οτι ο συτντροφος δινει 400 κ γω 250 ..πιστευω οτι ειναι οκ..τον ριχνω κιολας..εχει παθει δερματιτιδα απο το αγχος του κ ολο ξυνεται, πηγαμε στον γιατρο κ του ειπε να παρει αγχολυτικα γιατι ειναι ψυχολογικης φυσεως , απο στρες..
    τι να του πω??δωσε μου 200 ευρω γαι την τραπεζα???χααχαχ! θα μου πει "τι λες κουκλιτσα μου! μας δουλευεις??"
    αν δεν δουλευα χεστηκα..εφοσον δουλευω..δεν εχω δικαιολογιες..
    παιρνω 800 ευρω...οποτε...απλα τον Μαρτη θα μεινω με 200 ευρω να τον περασω..οκ..ευτυχως δεν βγαινω κ δεν πινω αλκοολ..
    θα τα φτιαξω οκ...θελω να εχω καλη σχεση με τον ανθρωπο μου κ τους γυρω μου..για μενα αυτο μετραει...μας ηρθαν τα κοινοχρηστα 108 ευρω!!!! εχουμε κ κηπο μη χεσω!!!

Page 33 of 54 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast