σεισμος...φταιω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 85
    Senior Member
    Toν σεισμό θα τον προκαλέσει η κίνηση των τεκτονικών πλακών και το πότε θα γίνει δεν μπορείς να το προβλέψεις.

Τώρα είναι πραγματικά πολλές φορές περίεργο πως στους ψυχωσικούς συμβαίνουν οι πιο περίεργες συμπτώσεις με βάση το περιεχόμενο των σκέψεων τους.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    μα ειναι απλα συμπτωση οτι το σκεφτομουν κι εγινε??
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Toν σεισμό θα τον προκαλέσει η κίνηση των τεκτονικών πλακών και το πότε θα γίνει δεν μπορείς να το προβλέψεις.

Τώρα είναι πραγματικά πολλές φορές περίεργο πως στους ψυχωσικούς συμβαίνουν οι πιο περίεργες συμπτώσεις με βάση το περιεχόμενο των σκέψεων τους.
    Έχεις παρατηρήσει να συμβαίνουν όντως συμπτώσεις; Αυτό μπορεί να εξηγείται κάπως βέβαια από την συχνότητα των σκέψεων και τον αριθμό τους. Εννοώ οτι αν εγώ πχ κάνω πάρα πολλές σκέψεις σχεδόν για τα πάντα... ε όλο και κάποια θα πετύχει οπότε θα φανεί σαν σύμπτωση. Αλλα έχεις παρατηρήσει όντως να συμβαίνουν τέτοιες συμπτώσεις; Γιατί με την μικρή εμπειρία μου με κάποιον που έκανε τέτοιες σκέψεις, όντως κι εγω έβλεπα συμπτώσεις και αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο να τον πείσω οτι ήταν μόνο οι σκέψεις του.

Και εγώ έχω αγχωθει με αυτά που λέγονται για σεισμούς. Έκανε ήδη έναν Μυτιλήνη κάπου εκεί γύρω και ανακοίνωσαν ότι περιμένουμε κι άλλους. Μπου δεν είναι δικό σου λάθος ή ευθύνη. Το έχουν γράψει εδώ και μέρες νομίζω σε κατι site ότι θα συμβεί.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Μπου ο σεισμός που έγινε απ ότι βλέπω τώρα ήταν πολύ μικρός, ξέρεις πόσοι τέτοιοι γίνονται συνεχώς κι απλά δεν τους παίρνουμε χαμπάρι;
    Επίσης όλες αυτές τις μέρες μιλούσαν συνεχώς για σεισμούς στην Μυτιλήνη κάθε μέρα γινόταν σχεδόν, πιθανόν να άκουσες κάτι και απο κει σε συνδυασμό με το το άγχος σου να σου μπήκε η ιδέα.
    Ίσως ακόμα και να είχες ένα προαίσθημα...συμβαίνει σε όλους καμιά φορά.
    Γιατί δεν δοκιμάζεις να το σκεφτείς ανάποδα; Ταράχτηκες όλη μέρα και τι ήταν τελικά; Ένας μικρός σεισμός...σιγά :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post

Τώρα είναι πραγματικά πολλές φορές περίεργο πως στους ψυχωσικούς συμβαίνουν οι πιο περίεργες συμπτώσεις με βάση το περιεχόμενο των σκέψεων τους .
    Αυτο πραγματικα χρονια το αναρωτιεμαι και εγω. Μιλαμε για απιστευτες συμπτωσεις, σε σημειο να σου σηκωνεται η τριχα καγκελο. Και η απολυτη ουτοπια, να πεισεις τον ψυχωσικο οτι εχει αδικο...

Μηπως και τις συμπτωσεις το μυαλο τους τις φτιαχνει? και συνδεει διαφορα γεγονοτα μεταξυ τους με τετοιο τροπο που καταληγουν στην συμπτωση οπως την οριζει το ψυχωσικο μυαλο?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Επίσης να συμπληρώσω για να μη νιώθεις ότι όλα είναι από την ασθένεια σου και συμβαίνει κάτι περίεργο, οτι αυτές τις μέρες κι άλλο άτομο φιλικό μου που δεν έχει κάποιο ψυχ νόσημα μου είπε οτι φοβάται οτι θα κάνει μεγάλο σεισμό. Το συζητούσαν συνεχώς παντού, οπότε είναι πολύ φυσιολογικό να αγχωνόμαστε καμιά φορά και να επηρεαζόμαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Αυτο πραγματικα χρονια το αναρωτιεμαι και εγω. Μιλαμε για απιστευτες συμπτωσεις, σε σημειο να σου σηκωνεται η τριχα καγκελο. Και η απολυτη ουτοπια, να πεισεις τον ψυχωσικο οτι εχει αδικο...

Μηπως και τις συμπτωσεις το μυαλο τους τις φτιαχνει? και συνδεει διαφορα γεγονοτα μεταξυ τους με τετοιο τροπο που καταληγουν στην συμπτωση οπως την οριζει το ψυχωσικο μυαλο?
    Κι εσύ Μάρα;;!! Επιτέλους ας το πει κάποιος !!! Εγώ νόμιζα οτι μου κάνει πλάκα το σύμπαν! Κι ήταν ακριβώς έτσι... ήταν τόσες οι συμπτώσεις που μετά ήταν αδύνατο να πείσεις τον άλλον οτι όντως είναι απλά σύμπτωση!!!

Senior Member
    Boo θα σου πω το εξης...
    πριν χρονια η μανα μου πηγε στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας να αγορασει ενα γλυκο για μενα. Κατι της ειπε ο ψιλικατζης που το ερμηνευσε πολυ αρνητικα για μενα, και ηρθε σπιτι και εγινε ο κακος χαμος!!! εγω λοιπον κλαιγοντας και παρα πολυ στενοχωρημενη λεω απο μεσα μου ποσο πολυ μισω αυτον τον ανθρωπο και ευχομαι να πεθανει.
    Την αλλη μερα καθως οδηγουσε το αυτοκινητο του επεσε σε γκρεμο και σκοτωθηκε.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Μάρα κουβαλάς αίσθημα ενοχής για το γεγονός;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    ήταν τόσες οι συμπτώσεις που μετά ήταν αδύνατο να πείσεις τον άλλον οτι όντως είναι απλά σύμπτωση!!!
    κι αν επιμενεις, σου λεει οοοοοχι, σου δινουν ναρκωτικα να μην καταλαβαινεις.
    Ωραια, ας παμε σε νοσοκομειο να μου κανουν εξετασεις να δεις οτι δεν παιρνω ναρκωτικα.
    Οχι, θα ξεφτιλιστουμε στους γιατρους.
    Τοτε γιατι τα λες στη γειτονια?
    Γιατι το ξερουν ολοι.

αντε να βγαλεις ακρη..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μάρα κουβαλάς αίσθημα ενοχής για το γεγονός;
    πηγα να το γραψω και το εσβησα....

το σκεφτομαι αλλα συνειδητα οχι, δεν νιωθω ενοχη γιατι ειπε οντως κατι που η μανα μου το εξελαβε πολυ αρνητικα, με αποτελεσμα να ακουσω χοντρο βρισιμο και να φαω ενα γερο ξυλο.
    ειχα στενοχωρηθει τοσο πολυ που οταν πεθανε, ξερεις τι ειπα? υπαρχει θεος ...
    μιλαμε για ηλικια 7-8 χρονων.

Ε ναι. Εσύ δέχθηκες κακοποίηση εκείνος ήταν άγνωστος και πιστεύω ως παιδιά κάνουμε τόσο εύκολα αυτές τις σκέψεις. Αν ως ενήλικη το κουβάλαγες ως ενοχή θα ήταν βάρβαρο. Δλδ τα γλυκά ήταν ναρκωτικά; στο νου της μήτηρ εννοώ. μάλιστα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    κι αν επιμενεις, σου λεει οοοοοχι, σου δινουν ναρκωτικα να μην καταλαβαινεις.
    Ωραια, ας παμε σε νοσοκομειο να μου κανουν εξετασεις να δεις οτι δεν παιρνω ναρκωτικα.
    Οχι, θα ξεφτιλιστουμε στους γιατρους.
    Τοτε γιατι τα λες στη γειτονια?
    Γιατι το ξερουν ολοι.

αντε να βγαλεις ακρη..............
    Δεν βγάζεις άκρη όχι...δυστυχώς.
    Εμένα μου λεγε οτι μπορεί να είμαι διχασμένη προσωπικότητα και να τα κάνω (όλα αυτά για τα οποία με κατηγορούσε) χωρίς να το καταλαβαίνω.
    Πάμε σε έναν ψυχίατρο να του τα πούμε όλα και οι δύο να δούμε τι θα μας πει.
    Όχι, δεν θα καταλάβει, θα με περάσει για τρελό.
    Μα θα εξετάσει κι εμένα, θα είσαι εκεί να ακούσεις αν έχω όντως κάτι.
    Όχι, γιατι αν είσαι διχασμένη θέλει πολύ καιρό για να το καταλάβει.

Κι όταν έλεγα την λέξη σύμπτωση,γιατί δεν είχα κι αλλη εξήγηση να δώσω, γινόταν Τούρκος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δλδ τα γλυκά ήταν ναρκωτικά; στο νου της μήτηρ εννοώ. μάλιστα.
    ....................................

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast