Πήγα στον ψυχίατρο στο νοσοκομείο. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 146
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ρε συ Δελφινι, σου κανουν διάγνωση με βάση τις όποιες κατα καιρους διαγνωσεις τους λες εσύ οτι ειχες;;;
    Εκεινοι δεν εχουν δικα τους κριτηρια για να κάνουν τη διαγνωση;
    Ψυχομετρικα τεστ μπηκαν στον κοπο να σου κανουν ποτε;
    Τεστ είχα κάνει το 2002 στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Να τους λέω εγώ την διάγνωση και να στηρίζονται μόνο σε αυτήν δεν πιστεύω... τόσο βλαμμένοι να είναι δηλαδή???

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Μπορεί να φαίνομαι από την εικόνα μου ότι έχω ψύχωση. Τι να πω? Δεν έχω ιδέα. Για να λένε αυτοί κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρουνε. Μπορεί να είναι και κάτι περαστικό δηλαδή να τα πάρω τα χάπια και κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχω ιδέα. Και μένα μου φάνηκε πολύ παράξενο που λένε ότι έχω ψύχωση και με χαπακώνουνε αλλά γιατροί είναι θα ξέρουνε καλύτερα.
    Αλοιμονο αν κριναμε απο την εικονα!οι γιατροι κανουν κ λαθοι ,δεν ειναι θεοι!δυστηχως στα ψυχολογικα μπερδευοντε γτ πολλα πραγματα ειναι κοινα!
    Παντως ο αδερφος μου δεν φαινοταν κ οταν ηταν σε επισοδιο ψυχωσης κανενας απ εξω δεν τον καταλαβε!τωρα φαινεται οτι εχει καποιο προβλημα αλλα απο τοτε που αρχισε την αγωγη!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Βέβαια 41 χρονών που είμαι έπρεπε να είχα μια μόνιμη δουλειά και μια οικογένεια. Το αντίθετο δεν είναι φυσιολογικό!!!
    Δηλαδη οποιος έχει πατήσει τα 40 δεν είναι παντρεμένος και δεν έχει μόνιμη δουλειά τι είναι ανώμαλος;
    Last edited by black_adder; 18-02-2017 at 13:00.

Senior Member
    Βέβαια 41 χρονών που είμαι έπρεπε να είχα μια μόνιμη δουλειά και μια οικογένεια. Το αντίθετο δεν είναι φυσιολογικό!!![/QUOTE]
    Το τι ειναι φυσιολογικο για τον καθενα μας ειναι αλλο θεμα!νομιζω οτι σου εχουν περασει λαθος μυνηματα για την ζωη!δεν ειναι ολοι για οικογενεια!ποσοι γονεις παρατανε τα παιδια τους??για να μην πω πιο ακραιες καταστασεις!κ στην τελικη αν θελεις τοσο πολυ να κανεις οικογενεια βρες καποιον να την κανεις!δεν γινετε να μην κανεις τπτ κ να κλαιγεσαι γτ δεν εχεις κανει οικογενεια!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Banned
    Πήγα στον ψυχίατρο στο νοσοκομείο και επιμένει ότι μάλλον κάτι έχω και ότι πρέπει να παίρνω φάρμακα και θα δούμε τι θα κάνουμε που το σολιάν μου κόβει την περίοδο άρα παιδιά μάλλον έχω όντως ψύχωση για να το λένε τόσοι γιατροί και πρέπει να εξακολουθώ να παίρνω χάπια , δυστυχώς. Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να βγάλω ποσοστό αναπηρίας από το ΚΕΠΑ μήπως και έχω τίποτα βοηθήματα. Ξέρετε τίποτα για τα βοηθήματα ότι ξέρετε γράψτε το εδώ...
    Να κάτσεις κάτω και να σκεφτείς, στο παρελθόν σου, τι σε ευχαριστούσε. Τι σε έκανε να νιώθεις καλά, χαρούμενη, ευδιάθετη και κάνε μια λίστα από αυτά. Μπορεί αυτά να ήταν συζητήσεις με κάποιον... Κάποια τοποθεσία στην οποία σε ευχαριστούσε να πηγαίνεις... Κάποια παιδική ασχολία/δραστηρίοτητα... ένα αγαπημένο φαγητό / γλυκό... μια χειροτεχνία ή ένα hobby το οποίο είχες.

Στη συνέχεια θα χρειαστείς να πραγματοποιήσεις ένα μικρό θάυμα... μόνη σου.

Ακόμα και αν αυτά τα πράγματα τα οποία κάποτε σε ευχαριστούσαν, σήμερα σου φαίνονται "γκρίζα" ή αδιάφορα, να προσπαθήσεις
    α. να τα εντάξεις στην καθημερινότητα σου και
    β. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ να προσπαθήσεις να τα κάνεις ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ από αυτά.
    γ. Να επιμείνεις. Δεν υπάρχει προκαθορισμένος χρόνος στον οποίο θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. (προτροπή μη επίσκεψης σε ειδικό για ψυχιατρικό/ψυχολογικό θέμα).

Αυτό το μήνυμα, έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ να ενδιαφερθώ εγώ για σένα. Δεν είναι αρκετό αυτό. Χρειάζεται να ενδιαφερθείς ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Τις καλύτερες ευχές μου.
    Last edited by Aeon; 20-02-2017 at 13:13.

Senior Member
    Για να ξεκαθαρίσουμε εγώ είμαι μια χαρά στην ψυχολογία μου δηλαδή δεν αισθάνομαι δυστυχισμένη, μια χαρά αισθάνομαι.... κάνω διάφορα πράγματα που με ευχαριστούνε όπως να πηγαίνω γυμναστήριο, γαλλικά, γερμανικά κλπ.

Nefeli28
    Guest
    Για να ξεκαθαρίσουμε εγώ είμαι μια χαρά στην ψυχολογία μου δηλαδή δεν αισθάνομαι δυστυχισμένη, μια χαρά αισθάνομαι.... κάνω διάφορα πράγματα που με ευχαριστούνε όπως να πηγαίνω γυμναστήριο, γαλλικά, γερμανικά κλπ.
    Δεν εισαι μια χαρα στην ψυχολογία σου.
    Το οτι κανεις 2-3 πράγματα που σε ευχαριστούν, δε σημαίνει οτι εισαι καλα.
    Εαν ησουν καλα, δεν θα ησουν χρονια ολοκληρα στα φορουμ να ρωτας τις ιδιες ερωτησεις και να περιμενεις καποιον τριτο που δεν σε γνωριζει να σου πει ποια εισαι και τι θέλεις απο τη ζωη.

Senior Member
    Δεν εισαι μια χαρα στην ψυχολογία σου.
    Το οτι κανεις 2-3 πράγματα που σε ευχαριστούν, δε σημαίνει οτι εισαι καλα.
    Εαν ησουν καλα, δεν θα ησουν χρονια ολοκληρα στα φορουμ να ρωτας τις ιδιες ερωτησεις και να περιμενεις καποιον τριτο που δεν σε γνωριζει να σου πει ποια εισαι και τι θέλεις απο τη ζωη.
    Στο φόρουμ είμαι μόνο 5 χρόνια ενώ άλλοι είναι 10+. Εντάξει δεν πετάω και σε πελάγη ευτυχίας αλλά δεν είμαι και χάλια.

Junior Member
    Καλα οσα λες,αλλα το ζητημα ειναι τι θέλεις να κανεις στην ζωη σου.

Senior Member
    Θέλω να βρω δουλειά μόνιμη και να παντρευτώ.

Nefeli28
    Guest
    Θέλω να βρω δουλειά μόνιμη και να παντρευτώ.
    Αν ησουν καλα, κάποιες απο τις φιλοδοξιες σου θα ειχαν βρει ανταπόκριση. Δεν φταιει για ολα η κακη μας μοιρα.
    Εμεις οριζουμε πολλα απο τα πράγματα στη ζωη μας.

Senior Member
    ελεος ρε παιδια.

η ψυχωση ειναι για extreme περιπτωσεις.

με τα χαπια δε θα βρεις δουλεια ή αντρα, το αντιθετο μαλιστα, θα στιγματιστεις για μια ζωη, θα εισαι σαν ζομπι, θα αλλαξει ο εαυτος σου και δε θα τον θυμασαι καν, θα χαζεψεις, θα σου κοπει η περιοδος, θα αποκτησεις αγχος, ισως παθεις διαβητη, πιο ευκολα εγκεφαλικο, θα παχυνεις σιγουρα πολυ κλπ.

για αυτο κοιτα να το επιλυσεις καλυτερα με ψυχολογο.

γνωμη μου.

τα φαρμακα επισης ειναι δηλητηρια, ειναι σαν να ριχνεις μια χειροβομβιδα για να καθαρισεις ενα σπιτι λενε.

δεν ειναι ακινδυνα, ουτε εχει ερευνηθει η μακροχρονια χρηση τους.

για αυτο αμα δεν εχεις συμπτωματα που εμποδιζουν τη ζωη σου κοιτα να το λυσεις με ψυχολογο και ασε τα δηλητηρια-φαρμακα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Ρε παιδιά δεν γίνεται μπήκανε και οι γονείς μου στην μέση τώρα και δεν θα με αφήσουνε να κόψω τα φάρμακα , τώρα που το είπε και ο γιατρός. Και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μου λέει ότι έχω άτυπη ψυχωτική διαταραχή ..... μια χαρά αισθάνομαι αλλά μήπως αισθάνομαι μια χαρά γιατί παίρνω χάπια.... αλλά πάλι ούτε φωνές ακούω, ούτε παραλυτικές ιδέες έχω, ούτε είχα ποτέ γιατί μου λένε ότι έχω ψύχωση?

Επίσης μου κάνει εντύπωση που μια φίλη μου οι ψυχίατροι την βγάλανε με διπολική διαταραχή και πέρασαν χρόνια από τότε και αυτή ζει και βασιλεύει χωρίς χάπια.

Αναρωτιέμαι όποιος και αν πάει στην πόρτα τους του βγάζουνε μια διάγνωση και τον στιγματίζουνε για μια ζωή και του δίνουνε χάπια???

Senior Member
    Αν ησουν καλα, κάποιες απο τις φιλοδοξιες σου θα ειχαν βρει ανταπόκριση. Δεν φταιει για ολα η κακη μας μοιρα.
    Εμεις οριζουμε πολλα απο τα πράγματα στη ζωη μας.
    Ε, αφού έχω άτυπη ψυχωτική διαταραχή λέμε!!!!

Senior Member
    Κι εγώ δελφινακι μου τι θα κάνουμε;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast