Ο σύντροφος μου παίρνει risperdal. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    αν υποφέρει ή όχι προφανώς και πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιον.Δεν νομίζω ότι γίνεται διαφορετικά...
    συγγνωμη δεν διαβασα το οτι δεν σε νοιαζει η επιστημονικη ονομασια..γραψε λαθος..αν οντως υποφερει ρωτα τον ιδιον ναι..

Senior Member
    επισης κ κατι αλλο, εφοσον εσυ τον βλεπεις κ ειναι καλα..κ ειναι ευθυμος κ ηρεμος ..αρα δεν υποφερει...αρα ολα καλα λοιπον εφοσον ειναι νορμαλ...

Senior Member
    επίσης να συμπληρώσω ότι νεύρα έχουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως. :)

Senior Member
    ναι αλλα της ειπε οτι ειχε νευρα κ τους εδωσαν ρισπερνταλ...ειναι δυνατον??
    τα νευρα ειναι συμπτωμα πολλων πραγματων κ οχι ασθενεια.

Senior Member
    Νεύρα έχουν όλοι οι άνθρωποι και όλοι ξεφεύγουν κατά καιρούς.Αν ίσχυε ότι λέει η ψυχιατρική τότε όλοι θα θεωρούνταν "άρρωστοι".
    Άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου!” πόσο μάλλον των ψυχιάτρων.:)
    Τεσπα για να μην ξεφύγει το θέμα ....
    mperdemeni23 απλά συζήτησε το με τον φίλο σου...
    Last edited by black_adder; 21-02-2017 at 15:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mperdemeni23 View Post
    Μαζι με το risperdal παιρνει και akineton.
    Γνωριζω οτι ο γιατρος του μειωσε τη δοση αλλα οχι τον αριθμο και επισης συναντιουνται 1 φορα το μηνα.
    Δε θελω να γινομαι περιεργη και να φαινομαι καχυποπτη.
    Σιγουρα θα ηθελα να ξερω το καθετι πανω στο θεμα αλλα πως να το αντιμετωπισω;
    Στην ψυχρα να του πω θελω να μιλησω με το γιατρο σου; δε γινεται!
    αυτο ,ΞΕΧΝΑ το.
    κανενας σοβαρος γιατρος δεν θα δεχτει να μιλησει με την κοπελα του ασθενη για να την ενημερωσει.
    δεν εισαι μαμα του, ουτε ειναι ανηλικος και υπαρχει και ιατρικο απορρητο.
    το καλο ειναι οτι ηταν ειλικρινης εξ αρχης και σου εμπιστευθηκε το οτι κατι του συμβαινει.
    ενω μπορουσε να στο κρυβει για καιρο.
    πιστευω οτι αν παει καλα η σχεση σας θα σου λυσει ολες τις αποριες ο ιδιος οταν βρεθει αφορμη.
    ενας χρονος ειναι λιγος καιρος και δεν ξερω και ποσο ειστε μαζι.
    μενετε μαζι για ωρες καθημερινα για παραδειγμα,η εχετε σχεση του σαββατοκυριακου?
    το πως ειναι, τι εχει, κι αν εχεις να περιμενεις ασχημες εκπληξεις απο την συμπεριφορα του, μονο σε βαθος χρονου θα το καταλαβεις.

Senior Member
    ειναι κακο δλ να πανε μαζι στον γιατρο??εγω πως παω δλδ με τον συντροφο μου?δεν εννοουσα φυσικα να παρει η κοπελα τον γιατρο του μονη της, απλα να του προτεινει να πανε μαζι..αλλιως ρε παιδια πως θα χτιστει η εμποστοσυνη στην σχεση..?
    κ γω οταν γνωρισα τον αντρα μου του ειπα οτι εχω ΓΑΔ κ κανω επεισοδια καταθλιψης κ οτι παιρνω φαρμακα κατα καιρους...κ καποιες φορες εχει ερθει στον γιατρο μαζι μου..
    εμενα θα με πειραζε περισσοτερο το οτι κατι μπορει να κρυβει..δεν θα μου αρεσε καθολου αυτο.Σε μια σχεση πιστευω οτι πρεπειν α υπαρχει πληρης διαφανεια.

Senior Member
    στον γιατρο ερχεται για να σου κανει παρεα, η για να λυσει τις αποριες του?
    απλη, ερωτηση...

επισης, μην συγκρινεις μια σχεση ζωης και συμβιωση τοσων χρονων, με μια σχεση ενος χρονου.

Senior Member
    οχι..ερχεται γιατι με στηριζει..κ αν δεν ερθει παντα με ρωταει πως πηγε? τι θα κανεις με το φαρμακο?ειναι κατι που δεν τον ενοχλησε απο την αρχη..δεν τον ενοιαξε εφοσον με φαρμακο λειτουργω καλα..κ οταν εχω υποτροπη δεν θορυβειται καθολου..εγω φοβαμαι κ αυτος με ηρεμει λεγοντας μου "ελα ρε πουλακι μου...τι φοβασαι αφου ξερεις τι ειναι..."
    οκ...δεν τον πειραξε καθολου οσες φορες εχω αρνηθει να κανουμε πραματα λογω καταθλιψης, οσες φορες βρωμισαν ολα λογω καταστασης μου..τα ξερει ολα..δεν κρυβω τπτ..απο την πρωτη κιοαλς στιγμη..δεν συο κρυβω οτι οταν του το πα..φοβηθηκα μη την κανει γιατι με ηξερε μονο 1 μηνα..αλλα ειδα οτι δεν τον πειραξε,. οποτε συνεχισαμε κανονικα.

Senior Member
    κ επειδη ειναι φορουμ κ θελω να ειμαι ειλικρινης αν εμενα ο δικος μου επαιρνε ρισπερνταλ θα ειχα θορυβηθει παρα πολυ κ θα το εψαχνα..μπορει να πιεζα κιολας να μαθω τι συμβαινει..
    γιατι να σου πω κατι??εφοσον τον αγαπω κ εχω σκοπο να κανω πραματα μαζι του, θελω να ξερω απο τι υποφερει , τι διαγνωση εχει ακριβως δλδ, ακριβως ομως θα θελα να ξερω την αληθεια..αυριο μεθαυριο μπορει να ερθει ενα παιδι..να μην ξερω πχ απο τι πασχει ο συντροφος μου?ειναι δυνατον???
    το μελλον μου μαζι του το φτιαχνω..αν πχ εχει σχιζο κ κανει καποια υποτροπη κ εγω φρικαρω δλδ να μην το ξερω να ειμαι προετοιμασμενη??
    ο π ρωην μου ηταν πρωην χρηστης! δεν μυο το ειπε ποτε..μεχρι που εκανε υποτροπη ξαφνικα κ επεσε στην ηρωινη ξαφνικα..κατοπιν εμαθα οτι το παιδι ηταν κλεισμενος σε κεντρο απεξαρτησης!! κατοπιν ομως! κ οτι ειχε προβλημα μεγαλο απο μικρος κ εγω ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!
    οχι πες μου! ξερεις τι τραβηξα εγω μετα??? αστα!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    Αν θες πληροφορίες για το φάρμακο απλά κατέβασε από το διαδίκτυο το φύλλο οδηγιών. Δεν πιστεύω όμως ότι τα φάρμακα είναι αυτά που μας καθορίζουν ως ανθρώπους.Ευτυχως δηλαδή.Συνεπως αφού ο φίλος σου δεν είχε κανένα πρόβλημα και ειπε από την αρχή ότι παίρνει αυτό το φάρμακο απλα συζητηστε το. Πώς αλλιώς θα οικοδομήσετε τη σχέση σας αν δεν συζητατε και τέτοια θέματα; Είναι δηλαδή προτιμοτερο να το συζητάς εδώ μέσα με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις από το να το συζητήσεις με τον άνθρωπο σου;
    Τώρα τη δοσολογία παίρνει τι διάγνωση έχει κλπ το μόνο που κάνουν είναι να μπερδεύουν περισσότερο και να δίνουν τροφή για νέα σενάρια στο μυαλό. Τα οποία φυσικά ανατροφοδοτουν νέα σενάρια,ερωτηματικά....Κλπ...
    Ότι παίρνει ο φίλος σου αυτό το φάρμακο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει κιόλας ότι γράφει το φύλλο οδηγιών.Με την ψυχιατρική δεν μπορεί κανένας να είναι σίγουρος γιατί τα αίτια των όποιων "παθήσεων" είναι κατά ομολογία των γιατρων, αγνωστα.Σημασία έχει ο άνθρωπος και τα βιώματα του.
    Το ειχα κατεβασει το φυλλο οδηγιων και εκει ειναι που φρικαρα. Γιατι περιγραφει τις συνηθεις περιπτωσεις που διδεται το φαρμακο. Οταν διαβασα τι εστι risperdal πανικοβληθηκα. Ομως οταν συζητησα με εναν φιλο φαρμακοποιο μου ειπε πως συνταγογραφουν φαρμακα και για αλλους λογους.
    Σιγουρα δε μπορεις να ξερεις γιατι ενας γιατρος δινει καθετι αν δε μιλησεις μαζι του. Απλα ηθελα και αλλες γνωμες ανθρωπων που αντιμετωπιζουν τετοιες καταστασεις ή ξερουν.

Banned
    Quote Originally Posted by mperdemeni23 View Post
    Καλημερα, ποιος ειπε οτι μου το εκρυψε; ισα- ισα μου τα ειπε στο πρωτο τριμηνο της σχεσης μας.
    Απλα εγω θελω να μαθω περισσοτερα για το φαρμακο αυτο και τις ασθενειες που αντιμετωπιζει.
    Δε μππρω να τπ συζηταω καθε μερα μαζι του γιατι δε θελω να τον στεναχωρω ουτε να του δινω αφορμες να σκεφτεται αρνητικα για τον εαυτο του.
    Εννοουσα οτι σου εκρυψε για ποιο λογο το παιρνει.

Junior Member
    Παιδια τελικα το φορουμ.δε ηταν και η καλυτερη ιδεα για πληροφορηση. Οπως και να εχει δε ζητησα απο κανεναν να μου πει ΓΙΑΤΙ κ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ του τα εδωσε ο γιατρος. Μερικες συμβουλες, γνωμες, εμπειριες επι του θεματος ηθελα να μαθω. Ευχαριστω παρα πολυ!

Banned
    Όσο για το αν υποφέρει και βέβαια υποφέρει! Και μόνο οτι δεν θα τον αγαπάει κανείς ποτέ του αληθινά γιατί είναι διαφορετικός και υπάρχει τόσος ρατσισμός λογικό δεν είναι να υποφέρει;; Και απ'την αρρώστια φυσικά την ίδια, απλά για να 'ναι ήρεμος σημαίνει ότι τον πιάνουν κάπως τα χάπια και του κάνει καλό η σχέση!! Ότι θες να μάθεις ρώτα με, πάσχω και εγώ από αυτή την κωλοασθένεια! Σίγουρα έχει σχιζο για να παίρνει ακινετόν, στο απλό άγχος ή και στην διπολική δεν δίνουν! Να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς όσο μπορείς και θα στο ανταποδώσει!!

Senior Member
    Καλα ηρεμηστε λιγο risperdal περνει οχι leponex...
    Κοπελια και εγω περνω ρισπερνταλ και εχω σχιζοφρενεια αλλα ειμ λειτουργικος αν με γνωρισει καποιος δεν καταλαβαινει τιποτα.....το αν καποιος δεν θελει να σχετιστει με σχιζο προβλημα του ουτε εγω θελω να σχετιζομαι με πολλους ...απλως εμεις βλεπουμε τα πραγματα με αλλο τροπο

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast