ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 753
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 753 of 1380 FirstFirst ... 2536537037437517527537547557638038531253 ... LastLast
Results 11,281 to 11,295 of 20693
    Senior Member
    Ναι θα είμαι καλύτερα πιστεύω.Το προσπαθώ πολύ.Ίσως είμαι τόσο χάλια γιατί για έναν παράξενο λόγο νιώθω πολύ θυμωμένη αυτές τις μέρες.Νιώθω ότι θέλω να ξεσπάσω κάπου.Δεν ξέρω τι παίζει.Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό?

Senior Member
    Να μοιραστεις τα συναισθηματα σου και το τι σε θυμωνει σε εναν ανθρωπο με λογια οχι γραπτα και απο προσωπικη εμπειρια αν πας για χαλαρο τρεξιματακι με δυνατη μουσικη στα αφτια θα χαλαρωσεις...δεν χρειαζεται πολυ κανα 20λεπτο

Nefeli28
    Guest
    Γνωριζεις απο πού προέρχεται ο θυμος;
    Καλο παντως θα σου κανει να τον εκτονωσεις με κάποιο τροπο.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
    kavkaz θα προσπαθήσω να το κάνω αυτό ελπίζω να πιάσει.
    nefeli28 δεν ξέρω νιώθω απλά ότι με ενοχλούν όλοι.Νιώθω θυμωμένη με όλους.Μπορεί να ειναι κούραση δεν ξέρω.Δεν πάω και πολύ καλά έτσι?

Senior Member
    Μην ματαιωνεις την προσπαθεια σου μαιρουλα η καθε μερα ειναι διαφορετικη ειναι φυσιολογικα αυτα και μενα με πιανει τρελα να θυμωσω να απομονωθω σημασια εχει πως κινεισαι για να σαιλειτουργικη και να τα βγαζεις περα οσο πιο καλα μπορεις με τον εαυτο σου....παντως σε ολους μας το προβλημα δεν ειν εξωτερικο ειν μεσα μας αλλες φορες εγω θυμωνω με τους αλλους αλλες οχι εξαρταται το πως θα μαι

Senior Member
    Ναι είμαι λειτουργική.Νομίζω αυτό μετράει αρκετά.Ευχαριστώ kavkaz

Senior Member
    θελω να φυγω απο το σπιτι των δικων μου.δεν τους αντεχω αλλο.κανουν οτι θελουν.θελουν να εχουν τον ελεγχο για τα παντα.επεμβαινουν στα προσωπικα μου και κανουν οτι θελουν παραβιαζοντας τον προσωπικο μου χωρο το δωματιο μου.βαρεθηκα.καλα ημουν φοιτητρια
    2η μερα τσακωμων με τη μανα μου.με εχει βγαλει εξω απο τα ρουχα μου και χανω τον ελεγχο απο τα νευρα μου και βριζω πολυ ασχημα.
    και συνεχιζουν να κανουν τα δικα τους.αυτο με ξεπερναει
    τα νευρα μου
    δεν παμε καλα
    η μονη μου ελπιδα ειναι να περασω σε μια σχολη να φυγω αλλα δεν το βλεπω..φρικαρω στην ιδεα να μεινω κι αλλο μαζι τους
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Υπομονή boo και εγώ μία από τα ίδια περνάω.Η μητέρα μου ειδικά δεν παίζεται.Βάλε στόχο να περάσεις και να φύγεις να είσαι καλύτερα.Είναι κάτι γονείς που δεν παλεύονται με τίποτα.Εμένα όλοι οι συμφοιτητές μου ανυπομονούσαν να γυρίσουν σπίτι για διακοπές και εγώ έφευγα τελευταία για να μείνω όσο λιγότερο μπορούσα.

Senior Member
    ρε φιλε τους λεω 2 κουβεντες και ειμαι εκτος οριων και την επομενη ξανα τα ιδια λες και ειμαι 10 χρονων.ενα χωρο εχω κι εγω το δωματιο μου και ακομα και σ αυτο κανουν οτι θελουν και με κρινουν κιολας και με βριζει η μανα μου.δε με υπολογιζουν.οτι τους κατεβει στο κεφαλι αυτο πρεπει να ειναι και το σωστο.
    δε θελω να εχω το δωματιο μου συγιρισμενο και να ειναι ολα σε ταξη, δε θελω το γραφειο μου να λαμπει και να με λεει η αλλη πως ειμαι βρωμιαρα γιατι δεν το εχω καθαρισει με αζαξ.η να μου λεει ντρεπομαι να σε κυκλοφορησω επειδη δεν εχεις πλυνει τα χερια σου.τα δικα τους δεν τα βλεπουν.αλλα με εχουν καβαλησει κανονικα.ποσους καφεδες πινεις, ποσο διαβαζεις, ποσο το ενα ποσο το αλλο δεν κανεις αυτο δεν κανεις εκεινο εισαι ετσι εισαι γιουβετσι..βαρεθηκα να τα ακουω καθε μερα να με κρινουν και να μειωνουν και να μη με παιρνουν στα σοβαρα.λες και ειμαι 10 χρονων και εχουν λογο πανω μου.29 ειμαι ρε.εγω αποφασιζω για μενα και εγω ξερω τι πρεπει να κανω και τι οχι.
    με εκνευριζει οταν μπαινουν στο δωματιο οποτε γουσταρουν και να κανουν οτι γουσταρουν και μετα να βγαινουν και απο πανω
    και με χαρακτηριζουν κιολας δε κοιτανε τα χαλια τους
    νευρα παλι ζαναξ θα παρω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Τι να πεις?Και εγώ λίγο πολύ τα ίδια τραβάω.Μου σπάνε τα νεύρα.Εγώ μπορεί να θέλω να φάω στο κρεβάτι και να κοιμηθώ στο τραπέζι.Σπίτι μου είναι και δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ.Και να πεις ότι είμαι καμία που κάνει φασαρία ή λερώνει.Ησυχη κάθομαι και πάλι τους ενοχλώ.

Senior Member
    Θεωρείται μαμούχαλος αυτός δε χορεύει σε κλαμπ; Πιο συγκεκριμένα, άμα δεν ξέρει να χορεύει, άλλα και δεν το κάνει γιατί είναι πολύ κλειστός! Και κυρίως, κρίνεται απ'αυτό το συγκεκριμένο αν κάποιος δε χορεύει σε κλαμπ με τίποτα;

Σκέφτομαι πως θα ήθελα να ήταν η ζωή μου για να κοιμάμαι το βράδυ ήσυχα!
    γιάννης

Quote Originally Posted by rolen View Post
    Θεωρείται μαμούχαλος αυτός που δε χορεύει σε κλαμπ; Πιο συγκεκριμένα, άμα δεν ξέρει να χορεύει, άλλα και δεν το κάνει γιατί είναι πολύ κλειστός! Και κυρίως, κρίνεται απ'αυτό το συγκεκριμένο αν κάποιος δε χορεύει σε κλαμπ με τίποτα;
    (πρόσθεσα ένα που... ξέχασες να το βάλεις)

Όχι! Δεν κρίνεται από το αν ξερει να χορεύει! Μπορεί να ναι χαηβάνι ή μπούλης ή απλά να παριστάνει τον καμπόσο και γι αυτο χορεύει! Απλά κάνεις αισθητή την παρουσία σου, δλδ δεν πας σε καμιά γωνιά ούτε κρύβεσαι πίσω ή μέσα σε πολλούς, και δείχνεις ότι παιρνάς όμορφα.
    ΆΛλο κλειστός κι άλλο επιλεκτικός! Διάλεξε τι εισαι! Ο δευτερος ξανοίγεται εκει που αξίζει τον κόπο, δεν εμπιστεύεται εύκολα τον καθένα όπως κάνει ο πρώτος.
    γιάννης

Quote Originally Posted by boo View Post
    ρε φιλε τους λεω 2 κουβεντες και ειμαι εκτος οριων και την επομενη ξανα τα ιδια λες και ειμαι 10 χρονων.ενα χωρο εχω κι εγω το δωματιο μου και ακομα και σ αυτο κανουν οτι θελουν και με κρινουν κιολας και με βριζει η μανα μου.δε με υπολογιζουν.οτι τους κατεβει στο κεφαλι αυτο πρεπει να ειναι και το σωστο.
    δε θελω να εχω το δωματιο μου συγιρισμενο και να ειναι ολα σε ταξη, δε θελω το γραφειο μου να λαμπει και να με λεει η αλλη πως ειμαι βρωμιαρα γιατι δεν το εχω καθαρισει με αζαξ.η να μου λεει ντρεπομαι να σε κυκλοφορησω επειδη δεν εχεις πλυνει τα χερια σου.τα δικα τους δεν τα βλεπουν.αλλα με εχουν καβαλησει κανονικα.ποσους καφεδες πινεις, ποσο διαβαζεις, ποσο το ενα ποσο το αλλο δεν κανεις αυτο δεν κανεις εκεινο εισαι ετσι εισαι γιουβετσι..βαρεθηκα να τα ακουω καθε μερα να με κρινουν και να μειωνουν και να μη με παιρνουν στα σοβαρα.λες και ειμαι 10 χρονων και εχουν λογο πανω μου.29 ειμαι ρε.εγω αποφασιζω για μενα και εγω ξερω τι πρεπει να κανω και τι οχι.
    με εκνευριζει οταν μπαινουν στο δωματιο οποτε γουσταρουν και να κανουν οτι γουσταρουν και μετα να βγαινουν και απο πανω
    και με χαρακτηριζουν κιολας δε κοιτανε τα χαλια τους
    νευρα παλι ζαναξ θα παρω
    Τι κάνεις εσύ για τη ζωη σου ώστε να ανεξαρτητοποιηθείς από τους γονείς σου?
    Εννοώ έχεις σπουδάσει κάτι, εργάζεσαι, ψάχνεις να βρεις δουλειά?
    Το ότι μενεις με τους γονείς σου κατ αρχας εμενα δε μου φαινεται κακό, το θεμα ειναι το πόσο ανεξάρτητος είσαι, δλδ προσωπικη ζωη τουλαχιστον εκτος σπιτιου, ανεπηρεαστος στις σκεψεις, οικονομικά δικα σου.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Παιδιά αλήθεια τώρα μέσα στην απελπισία μου.Δεν το κάνω πάντα.Είναι που νιώθεις ότι θα σκάσεις και θέλεις να κάνεις κάτι τόσο ευχάριστο να ανέβεις.Που δεν γίνεται αλλιώς.Ψώνισα έβαλα τέρμα μουσική και εχω κλείσει καφέ με τρεις παρέες για αύριο.Θα πάω για τρέξιμο σε λίγο.
    ioannis2 και εγώ μερικές φορές γινομαι ιδιότροπη ειδικά αν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο συνήθως δεν παίρνω τίποτα.
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Μην απολογεισαι ρε συ μαιρη δεν σε κατακρινουμε ανθρωπινο ειναι και ουτε σε συγγτινω με μενα εγω το κανω απο καταναγκασμο
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Ιωαννη οπως σε ακουω πρωτον δεν μ κανεις για παρορμητικος δευτερον ιδως ψαχνεις το ιδανικο για σενα και δεν συμβιβαζεσαι με κατι αλλο ξερω γω π.χ στην αγορα ρουχων...

Και εγω ταυτιζομαι με την μαιρη ψαχνω ρξωτερικα πραγματα να γεμισουν το κενο μου και δεν γεμιζω με τιποτα
    Δεν είμαι παρορμητικός φίλε, γι αυτο όλα αυτα τα χρόνια όλο με το ίδιο στυλ ντυσίματος είμαι!
    Mary, shopping therapy το λένε αυτό. Δεν είναι κάτι κακο. Ίσα ισα μας προκαλεί χαρα, σαν μια μικρη αποτυχία το να ψωνίσουμε κάτι που μας άρεσε. Ειναι μια γαλήνη μέσα στο βούρκο της ζωής. Όπως και τα άλλα όμορφα, όπως έξοδοι παρέας, μουσική, βόλτες σε μέρη που μας γεμίζουν, χόμπις κλπ πράγματα που μας γεμίζουν ευχαριστηση αλλα και μας βοηθαν να ξεφυγουμε.
    Και όντως, όλα αυτα τα κακα μπορεί να ναι αποτελεσμα των καταναγκασμων που μας κυβερνούν.
    γιάννης