Σχέση ή όνειρα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Junior Member

Σχέση ή όνειρα

Καλημερα σε ολους
    Θελω την γνώμη σας για ενα θεμα που με απασχολεί εδω και αρκετό καιρό. Ειμαι 26 χρονών και εγω σχεση 4 χρόνια με κάποιον που ειναι 40. Ποτε δεν ειχα θεμα με την ηλικια και τον συγκεκριμένο τον ηθελα πολυ πριν κανουμε σχεση. Τον αγαπαω πολυ και το ιδιο και εκεινος. Παντα ημουν ανθωπος που δεν ηθελε την Ελλαδα για πολλούς λογους και οταν πριν 2 χρονια πιγα πρωτη φορα στο Λονδινο ηξερα οτι εκει ηθελα να ζήσω και τωρα που ειμαι Λινδινο για 2η φορα βλεπω οτι αυτο δεν εχει αλλάξει. Ο φιλος μ εχει σταθερη και καλη δουλια για δεδομενα ελλαδας κ δεν θελει να φύγει αλλα εγω θελω τοσο πολυ. Δεν ξερω τι να κανω? Δεν θελω να μετανιώνω για κατι που φεν εκανα....

Senior Member
    Λονδίνο Μαρία, τα όνειρά σου κυνήγα Μαρία. 40άρηδες θα βρεις πολλούς, όνειρα στην ώρα τους όμως όχι.
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    καλησπερα.
    πως συνδεεις σε μια παραγραφο τα φαινομενικα ασυνδετα θεματα της ηλικιας του φιλου σου και της παραμονης (η οχι) στο εξωτερικο?

Junior Member
    Τεριαζουμε σε πολα πραγματα απο αποψεις μεχρι τροπο διασκεδασης και πολλα αλλα ισος φτεη και παταγωδώς αποτυχια της προηγουμενης σχεσης μ που με κανει να νιώθω ασφάλεια τωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria_the_neko View Post
    Τεριαζουμε σε πολα πραγματα απο αποψεις μεχρι τροπο διασκεδασης και πολλα αλλα ισος φτεη και παταγωδώς αποτυχια της προηγουμενης σχεσης μ που με κανει να νιώθω ασφάλεια τωρα
    εννοουσα, τι σχεση εχει η ηλικια του με το αν θα πας στο εξωτερικο?

Junior Member
    Δεν εχει σχεση απλα εκινος δεν θελει να αφυσει την δουλια του γιατι μπορει να μην ξανα βρει κατι που κατανοώ πλήρως
    Καλημερα σε ολους
    Θελω την γνώμη σας για ενα θεμα που με απασχολεί εδω και αρκετό καιρό. Ειμαι 26 χρονών και εγω σχεση 4 χρόνια με κάποιον που ειναι 40. Ποτε δεν ειχα θεμα με την ηλικια και τον συγκεκριμένο τον ηθελα πολυ πριν κανουμε σχεση. Τον αγαπαω πολυ και το ιδιο και εκεινος. Παντα ημουν ανθωπος που δεν ηθελε την Ελλαδα για πολλούς λογους και οταν πριν 2 χρονια πιγα πρωτη φορα στο Λονδινο ηξερα οτι εκει ηθελα να ζήσω και τωρα που ειμαι Λινδινο για 2η φορα βλεπω οτι αυτο δεν εχει αλλάξει. Ο φιλος μ εχει σταθερη και καλη δουλια για δεδομενα ελλαδας κ δεν θελει να φύγει αλλα εγω θελω τοσο πολυ. Δεν ξερω τι να κανω? Δεν θελω να μετανιώνω για κατι που φεν εκανα....
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εννοουσα, τι σχεση εχει η ηλικια του με το αν θα πας στο εξωτερικο?

Senior Member
    Δεν εχει σχεση απλα εκινος δεν θελει να αφυσει την δουλια του γιατι μπορει να μην ξανα βρει κατι που κατανοώ πλήρως
    αυτο δεν εχει σχεση με την ηλικια ομως. Μπορει στα 25 να εχεις μια ευκαιρια αλλα να μην την αξιοποιησεις και μετα να μην ξαναβρεις κατι παρομοιο, οπως επισης και στα 50 να εχεις μια τρελη ευκαιρια. Αυτα τυχερα ειναι, οποτε ασταθμητα.

Εσενα τι ακριβως σε προβληματιζει? η εξ αποστασεως σχεση?? νιωθεις οτι η σχεση σου αντιπαλευει την επαγγελματικη σου εξελιξη?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Junior Member
    Με προβληματιζει οτι θα πρεπει να χωρίσουμε γιατι μ εχει πει οτι δεν θελει σχεση απο απόσταση. Νομιζω οτι και εκείνος μεσα του το καταλαβενει οτι εγω θελω να φιγω γιατι μ εχει πετάξει ανα διαστήματα σποντες

Senior Member
    Με προβληματιζει οτι θα πρεπει να χωρίσουμε γιατι μ εχει πει οτι δεν θελει σχεση απο απόσταση. Νομιζω οτι και εκείνος μεσα του το καταλαβενει οτι εγω θελω να φιγω γιατι μ εχει πετάξει ανα διαστήματα σποντες
    εχεις
    καποια συγκεκριμενη προταση που πρεπει συντομα να απαντησεις, η σκεφτεσαι να πας εκει και μετα να ψαξεις τι θα κανεις?

Senior Member
    Ονειρο δαγκωτο.

Junior Member
    Ειναι ο αδερφος μου εκει και μπορω να παω να ψαξω δουλια εκει. Εχω μιλησει και με μια κοπελα που ημασταν μαζι στην σχολη κ μενη εκει κ μου ειπε οτι υπαρχει ζήτηση στον τομεα μ σε αντιθεση με την Ελλαδα.

Senior Member
    Ειναι ο αδερφος μου εκει και μπορω να παω να ψαξω δουλια εκει. Εχω μιλησει και με μια κοπελα που ημασταν μαζι στην σχολη κ μενη εκει κ μου ειπε οτι υπαρχει ζήτηση στον τομεα μ σε αντιθεση με την Ελλαδα.
    εκεινος
    τι σου προτεινει να κανεις?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εκεινος
    τι σου προτεινει να κανεις?
    Μου λεει ν κανω αυτο που θελω αλλα αν φύγω δεν θα ακολουθήσει

Senior Member
    Μου λεει ν κανω αυτο που θελω αλλα αν φύγω δεν θα ακολουθήσει
    πού να πάει ένας σαραντάρης βρε Μαρία; στο φτου κι απ την αρχή; είμαι κάθετη και κλείνω γιατί έχω δουλειά εκτός σπιτιού, ότι αν θέλεις να εκπληρώσεις τα όνειρά σου, κάντο με όποιο κόστος. αν στα ονειρά σου δεν περιλαμβάνεται ή για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορεί να περιληφθεί ο τύπος, φύγε. ή άλλαξε όνειρα. φιλιάαααα!
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Έχει υποχρεώσεις εδώ πέρα? Παιδιά ίσως απο προηγούμενο γάμο?
    Αν όχι, γιατί αποκλείεται να σε ακολουθήσει? Αν έχει αντικειμενικά προσόντα (πτυχίο, γλώσσα, καλή προϋπηρεσία) μπορεί να βρει καλή δουλειά και εκεί. Ή τουλάχιστον να το προσπαθήσει.

Αν δε θέλει, στα δικά μου μάτια είναι μονόδρομος το να φύγεις.

Page 1 of 2 12 LastLast