Προβληματική σχέση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 83
    Senior Member

Angry Προβληματική σχέση

Είχα κάνει μια σχέση πριν 2,5 χρόνια, η οποία με χαντάκωσε....
    Βέβαια αυτό το κατάλαβα όταν ένιωσα τις επιπτώσεις μετά το χωρισμό!
    Ήμουν 25 κι εκείνη 23.
    Γνωριστήκαμε online, μέσω του perfect date και συναντηθήκαμε.
    Εκείνο που μου άρεσε εξαρχής ήταν ότι δε φαινότανε ιδιαίτερα πιεστική και ένιωθα πως υπήρχε συναίσθημα, πράγμα που δεν το είχα βιώσει πρωτύτερα. Ένιωθα ότι με καταλάβαινε δηλαδή και αυτό είχα περισσότερη ανάγκη εκείνη την περίοδο.
    Τα δύσκολα όμως ήρθαν όταν ήθελε να συγκατοικήσουμε μαζί!
    Συγγνώμη, λίγο νωρίς δεν είναι όταν τον άλλον δεν τον ξέρεις ούτε ένα χρόνο να θέλεις και να συγκατοικήσετε;
    Ή το άλλο που ήθελε να πάω και στο χωριό της, να με γνωρίσει στους δικούς της;
    Αυτό που το πας;
    Σεπτέμβρη του '14 γνωριστήκαμε, Ιούλιο του '15 ήθελε να πάω στο χωριό της!
    Δεν είμαστε καλά....
    Το χειρότερο απ' όλα ήταν το σεξουαλικό κομμάτι...
    Με είχε πρήξει με την παρθενιά της!
    Με παίρνει τηλέφωνο μια μέρα για να μου πει ότι ο πρώην της, της τηλεφωνεί για να της κάνει πλάκα κι ότι τη ρώταγε αν ήταν ακόμη παρθένα και να μην τον πιστεύω εάν με βρει κι εμένα και μου πει ότι μ' έχει ξεπαρθενέψει κι ότι το λέει σ' όλη την Ηλεία ότι την έχει ξεπαρθενέψει κι ότι εγώ είμαι ο πρώτος της...... Άλλα ντ' άλλα κουτρουβάλα, της Παρασκευής το γάλα...... Όταν πηγαίναμε να κάνουμε κάτι, τη στιγμή που πήγαινα να "μπω", τα πόδια της αρχίζανε να τρέμουν.... Μια, δυο, τρεις... εγώ άρχιζα να τσαντίζομαι, αλλά πρόσεξε... δεν έπρεπε να το δείχνω, διότι τις ελάχιστες φορές που το έδειχνα έβαζε τα κλάμματα και μου κανε ψυχολογικό εκβιασμό ότι θα χωρίσουμε και δε συμμαζεύεται! Μη ρωτήσεις γιατί καθόμουνα.... Ούτε κι εγώ δεν ξέρω ν' απαντήσω! Αυτό που ξέρω είναι ότι με χαντάκωσε σαν άντρα! Μ' έκανε να αισθάνομαι σαν άπειρος στο σεξ, σα να μη ξέρω τι μου γίνεται! Μου μετέδωσε - δεν ξέρω πως- τη δικιά της απειρία.... (Που δεν ήταν απειρία, αλλά αυτό θα το πούμε πιο μετά!) Τι άλλα μου έλεγε ότι δεν ήξερε που ήταν η τρύπα της και πήγαινε στο μπάνιο για να την βρει (!), τι μου πετούσε σε ανυποψίαστους χρόνους μέσα σε συζήτηση -και καλά- ότι η φίλη της δεν αισθάνεται τίποτα κατά τη σεξουαλική πράξη κι αν αυτό είναι φυσιολογικό...... με αποτέλεσμα εγώ να λέω μέσα στο μυαλό μου "γιατί μου τα λέει τώρα αυτά;", "μήπως είμαι άχρηστος στο σεξ;"..... Κουρέλι μ' έκανε.... Και να πεις ότι δεν είχα πάει με γυναίκα, πάει στην ευχή..... Αλλά μ' αυτή ένιωθα πως ξέχασα κι αυτά που ήξερα! Μια και μοναδική φορά που ένιωσα πως είχα μπει κι ήμουν σίγουρος ότι θα τελείωνα άρχισε να φωνάζει "έχεις βγει, βγήκες", "είσαι σε λάθος τρύπα"! Της λέω εγώ "και τι μ' αυτό;" Μου λέει "θα μου κάνεις ζημιά στην ουρήθρα"!!! Μιλάμε παιδιά για τέτοιο Μεσαίωνα!!! Σκοταδισμός!! Ακόμα δεν ξέρω πως την ανέχτηκα!! Ίσως, διότι δεν είχα ξαναπάει με παρθένα και νόμιζα πως έτσι είναι...... Μια μέρα που είχαμε ξεκινήσει καλά κι είχαμε πάει για μπύρες κι είχαμε ζαλιστεί λίγο, την είχα πάει σπίτι μου κι ενώ ξεκινήσαμε καλά, στην πορεία μου λέει ένα "άσε με, δε μπορώ τώρα" και με κοίταξε μ' ένα βλέμμα λες κι είχε μπροστά της έναν άγνωστο!! Που δεν τον ήξερε καν! Εμένα μου πέρασε από το μυαλό τότε, μήπως έχει κακοποιηθεί από κάποιον στο παρελθόν! Σοβαρά μιλάω τώρα... Το Πάσχα θυμάμαι που μου' χε πει πως ο αδερφός της, ο μικρός, 18 χρονών ήτανε της έσκασε μπάτσο στα μούτρα κι οι γονείς της δεν είπαν τίποτα! Οπότε φαντάσου τι μπορεί να γινόταν άλλες φορές, λέω εγώ τώρα....
    Όταν πια απηύδησα με την παρθενιά κι άρχισα να' χω αγωνία αν "έσπασε" ή αν δεν "έσπασε", αποφασίσαμε να πάμε σε γυναικολόγο. Δική μου ήταν η πρωτοβουλία δηλαδή, αν δεν επέμενα δε θα πήγαινε... Περιττό να πω ότι αρχικά μου έλεγε ότι δεν ήθελε να πάει σε γυναικολόγο αν ήταν άντρας! Τέλος πάντων, βρήκαμε μια γυναικολόγο γυναίκα και πήγαμε...
    Να πηγαίνει άντρας σε γυναικολόγο τη γκόμενά του για να δει αν "έσπασε" η παρθενιά της νομίζω πως δεν ξανάγινε! Αλλά σε τέτοιο σημείο με είχε φέρει.... Στη γυναικολόγο όταν πήγαινε να βάλει το δάχτυλό της στο "μέρος" έσκουζε, στρίγγλιζε σα γουρούνι στη σφαγή!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε!!! Απηύδησε η γυναίκα.... Έρχεται και μου λέει "ελάτε λίγο εδώ θέλει εσάς να της κρατάτε το χέρι".... Δεν ήμαστε καλά! Πήγα και τότε η γιατρός όταν απόκαμε πέταξε ένα " ε μα κορίτσι μου δεν είσαι 8 χρονών, έτσι πως κάνεις πώς να κάνει τη 'δουλειά' του ο άνθρωπος;"..... Ένιωσα τότε ότι το ποτήρι ξεχείλισε! Τέτοιο ρεζιλίκι, τέτοια ταπείνωση ελπίζω να μην ξανανιώσω ποτέ στη ζωή μου.......... Τη χώρισα, σε μια βδομάδα από τότε, και πολύ κράτησε!
    Θέλετε να μάθετε τη συνέχεια; Διότι ο παραλογισμός δε σταματά εδώ!
    Την τελευταία μέρα που συναντηθήκαμε για να της δώσω κάποια πράγματα που είχε αφήσει στο σπίτι μου, ξέρετε τι είπε;
    Ότι ένας άντρας γυναικολόγος, τον οποίο της σύστησε η θεία της (!), στην Ηλεία της είπε να αλλάξει γκόμενο!!
    Κι' ότι αν καθόταν περισσότερο μαζί μου θα της έκανα ζημιά στα γεννητικά όργανα!! Ότι δεν ήξερα που παν τα τέσσερα, στην ουσία...
    Ακούτε λίγο; Με "ευνούχισε" και ζητούσε και τα ρέστα! Απίστευτο το θράσος της! Ότι καλύτερα που χωρίσαμε κι ότι οι φίλες της της είπαν ότι ξανάνιωσε κι έγινε κι άλλος άνθρωπος και λοιπές παπαριές...... Α και το άλλο; ότι συνάντησε τον πρώην της το καλοκαίρι και την έκανε να αισθανθεί γυναίκα! Ακούτε εδώ...... Αφήστε γιατί γίνομαι, ως τα σήμερα, έξαλλος και μόνο που τα γράφω και τα θυμάμαι...........
    Μου άφησε ένα "τραύμα" η συγκεκριμένη... Αυτό που σας είπα και πιο πάνω, συναισθηματικό και σεξουαλικό. Συναισθηματικό, διότι μου' χε πει όταν της είπα ότι δε με τραβάει σα γυναίκα, ότι δε ξέρω ν' αγαπώ σε μια σχέση και σεξουαλικό γιατί μ' όλα αυτά ένιωθα ότι δεν μπορούσα ν' αποδώσω μ' οποιαδήποτε άλλη γυναίκα..... Εγώ απ' όλα τα παραπάνω που τα συνδύασα, κατάλαβα ότι δεν ήταν πραγματικά παρθένα, απλά το έπαιζε! Γιατί πώς εξηγείτε εμένα να μου βγάζει το λάδι και στον πρώην της που την έπαιρνε τηλέφωνο για να τη δουλέψει να αισθάνθηκε γυναίκα; Ή αυτό με το γυναικολόγο;
    Δε ξέρω ρε παιδιά... Την τρέλα του καθενός και της καθεμιάς και πώς δουλεύουν...
    Λίγο καιρό μετά που χωρίσαμε την είχα δει στον ύπνο μου... Είμασταν λέει σπίτι της στην κρεβατοκάμαρα, ήταν νύχτα, μαύρο σκοτάδι... Το μόνο φως που υπήρχε ήταν ένα κόκκινο χρώματος, που ερχόταν από κάπου που δεν έβλεπα, σαν αυτά που βάζουμε τη νύχτα. Επιπλέον το φως του φεγγαριού έμπαινε μέσα από το παράθυρο και φώτιζε ελάχιστα. Εκείνη τότε και καλά ανακαλύπτει ότι έχει διόραση και έβλεπε τα πνεύματα των νεκρών, όπου βρίσκονταν! Και να μου λέει ότι τη δεδομένη στιγμή έβλεπε τέσσερα φαντάσματα -τύπου gargoyle- , τα οποία καθόντουσαν στα τέσσερα σημεία του κρεβατιού, στην κουπαστή. Εγώ της λέω να φύγουμε από κει και να πάμε σπίτι μου. Και στο σπίτι μου τα ίδια! Και στο δωμάτιό μου το ίδιο σκηνικό: σκοτάδι, αυτό το κόκκινο φως και να βλέπει ότι υπάρχουν κακοποιά πνεύματα! Εγώ τότε της λέω: "κορίτσι μου χρειάζεσαι βοήθεια και δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος για να στην προσφέρω" και της ζητάω να χωρίσουμε. Χαιρετηθήκαμε, τελειώνοντας με το "όλα καλά θα πάνε" και "έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας" και τότε σταματά στην πόρτα του ασανσέρ και μου λέει μ' ένα τόνο μάντη που αναγγέλλει καταστροφές: "μόνο που δεν ξέρεις για πόσο θα ζεις ακόμη"! Ξύπνησα μ' ένα πόνο στο στήθος....
    Και τέλος ένα άλλο όνειρο - που το είχα δει μετά από μια βδομάδα, αφότου είδα το προαναφερθέν-... Ήμουν στο εξοχικό μου αυτή τη φορά και θα τη συναντούσα τελευταία φορά κι ήταν ο αδερφός μου και μου λεγε να προσέχω, διότι αυτή θα κοιτάξει να με "ρίξει" ψυχολογικά και να μην λάβω της μετρητοίς ό,τι μου πει.... Τέλος τη συναντώ και μου έδειχνε το αιδοίο της λέγοντας μου: "να βλέπεις; έτσι πρέπει να γίνεται", "είσαι ανίκανος" και όλα τα σχετικά.......... Χαντάκωση.... Πλήρης χαντάκωση... Και πάλι καλά που ξέμπλεξα!
    Ήθελα αυτό να καταθέσω σήμερα... Κυρίως για να ρωτήσω γνώμες και εάν έχει τύχει σε κανέναν από σας τέτοια παλαβή περίπτωση...... Αισθάνομαι καλύτερα αυτό το διάστημα, είναι αλήθεια, όμως ακόμα δεν έχω τολμήσει να κάνω σχέση!
    Ένα ραντεβού που βγήκα με μια κοπέλα, τον περασμένο Φλεβάρη, δεν το προχώρησα διότι μου ξύπνησαν οι μνήμες της καταπίεσης που υπέστην, εντελώς αντανακλαστικά!! Πώς χτυπάμε το γόνατο μ' ένα σφυρί; Τέτοιο πράγμα...
    Πείτε μου σας παρακαλώ....
    Είναι όλες οι γυναίκες τόσο καταπιεστικές;
    Έχω ελπίδα να βρω μια πιο "νορμάλ" περίπτωση;
    Last edited by GiannisNik3; 09-03-2017 at 23:43.

Senior Member
    Γεια σου...με συγχωρεις αλλα γελουσα οταν διαβασα το θεμα...οχι με κατι που εκανες η που ειπες εσυ, αλλα με τη παλαβη περιπτωση που πετυχες (αν ειναι αληθινα οσα μας λες γιατι δυσκολευομαι να το πιστεψω) ... :)
    Φυσικα και εχεις ελπιδες να βρεις πιο νορμαλ περιπτωση, φυσικα και δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι...η πλειοψηφια μας ξερουμε που ειναι η τρυπα μας (κλαιω ακομη απο τα γελια, τελευταια φορα απορησα για αυτο το πραγμα στα 11).
    Προφανως η κοπελα μεγαλωσε με πολυ καταπιεστικο περιβαλλον, σκοταδιστικο οπως ειπες κι εσυ ειδικα σε θεματα σεξουαλικοτητας και κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα της...περα απο την ελλειψη γνωσεων ανατομιας εχει μαλλον και ψυχολογικα θεματακια...εμμονές, νευρωσεις, κατι παιζει σιγουρα...
    Οσο για το αν ηταν η δεν ηταν παρθενα στην αρχη...δε ξερω. Οπως και να εχει για να λες οτι ησουν σε σημειο να τελειωσεις και να μας περιγραφεις μια νορμαλ (λεμε τωρα) επαφη δεν ηταν, τουλαχιστον μετα. Τον γυναικολογο τι τον ηθελε? Και τι σημασια εχει αν εσπασε ο υμενας η οχι; Δηλαδη αμα πηδιεσαι αβερτα και ειναι ελαστικος και δεν σπαει εισαι παρθενα; Λολ. Η αμα δεν ματωσεις σημαινει οτι δεν ησουν παρθενα; Ελεος...και βασικα αφου υποτιθεται εσυ ξερεις καλυτερα, γιατι καθεσαι και χαλιεσαι οτι "σου την ελεγε" η οτι δεν ηξερες τι κανεις; Απλα ετυχε να μην ειναι συντονισμενη με το σωμα της εκεινη...ακουσε εκει λαθος τρυπα και θα της χαλασεις την ουρηθρα...στην ουρηθρα το εβαλες ρε; χαχαχα φυσικα και οχι...απλα η ιδια ειναι πολυ μπερδεμενη.

Ρε συ μηπως απλα ειχε κολπικες συσπασεις με πονο κατα την επαφη (που η ολη ψυχολογικη της κατασταση ταιριαζει με κατι τετοιο, με τετοια σκεπτικα και εμμονες που να χαλαρωσει)? Ισως πονεσε την πρωτη φορα επειδη εχει το μυαλο της γεματο με ενα σωρο σκοταδιστικα περι παρθενιας και αγχωθηκε και απο εκει και περα απλα φοβαται οτι θα ξαναπονεσει και οντως ξαναποναει; Ειναι μια πιθανοτητα...

Οσο τα περι του οτι ο πρωην της την εκανε να νιωσει γυναικα μπορει να φοβαται οτι η ιδια εχει καποιο προβλημα ανατομικο η υγειας εκει και ηταν η αποπειρα της να κατηγορησει εσενα σαν μηχανισμος αρνησης η απο ντροπη...

Σε ενα πραγμα μονο συμφωνω με εκεινη...της ειχες πει οτι δεν σε τραβαει σαν γυναικα; Ε τοτε τι ηθελες μαζι της; Και πως ακριβως ηθελες να αισθανθει ανετα μαζι σου και να "νιωσει"? Φυσικα και δεν επροκειτο, για λογους καθαρα ψυχολογικους. Το μισο παιχνιδι στο σεξ αν οχι παραπανω ειναι εγκεφαλικο. Ασχετα που αυτο που ειπε οτι δεν ξερεις να αγαπας ειναι παπαρια (τα εχει μπερδεμενα στο μυαλο της), δεν ειχε και αδικο που δεν της εκανες κουκου...και εσυ τι την ηθελες αφου δεν σε τραβουσε; Ετσι για να λες οτι εχεις γκομενα;
    Ηταν λαθος εξαρχης η σχεση σας, δεν υπηρχε ελξη...συμβιβαστηκατε και οι δυο και τραυματιστηκατε και ερωτικα.
    Αν και ακομα δεν καταλαβα εσυ που κολλας; Αφου ξερεις οτι οσα σου ελεγε ηταν λαθος...

Banned
    δε διαβασα ολα τα κατεβατα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εφταιγε οτι ηταν προβληματικη η σχεση εφταιγε οτι δεν ειχες διαθεση να κανεις υπομονη για μια παρθενα αν την αφηνες οπως ειναι και τις ελεγες το παμε ετσι και οποτε το κανουμε θα το δεχοταν

αρα αν ολο αυτο σου φαινεται προβληματικο ας τη χαριζες σε καπιον αλλο... :-/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Γεια σου...με συγχωρεις αλλα γελουσα οταν διαβασα το θεμα.
    Ακριβώς αυτό φανταζόμουν κι εγώ όταν πήγαινα να κάνω κάτι μαζί της... Φαντάσου να με έβλεπε κανείς τρίτος πώς θα γελούσε!
    Λες κι έπαιζα σε μαύρη κωμωδία!

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σε ενα πραγμα μονο συμφωνω με εκεινη...της ειχες πει οτι δεν σε τραβαει σαν γυναικα; Ε τοτε τι ηθελες μαζι της; Και πως ακριβως ηθελες να αισθανθει ανετα μαζι σου και να "νιωσει"? Φυσικα και δεν επροκειτο, για λογους καθαρα ψυχολογικους. Το μισο παιχνιδι στο σεξ αν οχι παραπανω ειναι εγκεφαλικο. Ασχετα που αυτο που ειπε οτι δεν ξερεις να αγαπας ειναι παπαρια (τα εχει μπερδεμενα στο μυαλο της), δεν ειχε και αδικο που δεν της εκανες κουκου...και εσυ τι την ηθελες αφου δεν σε τραβουσε; Ετσι για να λες οτι εχεις γκομενα;
    Ηταν λαθος εξαρχης η σχεση σας, δεν υπηρχε ελξη...συμβιβαστηκατε και οι δυο και τραυματιστηκατε και ερωτικα.
    Αν και ακομα δεν καταλαβα εσυ που κολλας; Αφου ξερεις οτι οσα σου ελεγε ηταν λαθος...
    Υπήρχε αγάπη στην αρχή, έλξη όμως όχι.
    Κι αυτό ήταν που με μπέρδευε!
    Πώς γίνεται να αισθάνεσαι ότι αγαπάς κάποιον και ταυτόχρονα να μη σε ελκύει;
    Ότι ήθελα να έχω γκόμενα, ήθελα... Σίγουρα μου άρεσε που ήμουν σε σχέση, δεν αντιλέγω!
    Είναι λάθος οι συμβιβασμοί τελικά... Την πάτησα μια, δεν πρόκειται την επόμενη...
    Ξέρεις τι; Επειδή άκουγα ότι πολλοί δεν μπορούν να έχουν αυτό που θέλουν, το γνωστό "δε μπορούμε να τα' χουμε όλα δικά μας", μπορεί να παιξε κι αυτό ρόλο! Άσχετα αν εγώ το έφτασα στα άκρα..... Είπαμε συμβιβασμοί, όχι κι έτσι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε διαβασα ολα τα κατεβατα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εφταιγε οτι ηταν προβληματικη η σχεση εφταιγε οτι δεν ειχες διαθεση να κανεις υπομονη για μια παρθενα αν την αφηνες οπως ειναι και τις ελεγες το παμε ετσι και οποτε το κανουμε θα το δεχοταν :-/
    Πόση υπομονή πια;
    Που κατέληξα να φορτωθώ τα δικά της κόμπλεξ;
    Θα μου πεις, ποιος σου το' πε να το κάνεις αυτό;
    Κανείς και είναι λάθος, όταν γίνεται.
    Όμως όταν είσαι με κάποιον, όσο να' ναι επηρεάζεσαι!
    Και να' ταν μόνο αυτά;
    Που έβριζε τη μάνα μου στο τέλος και έλεγε ότι εκείνη μας χώρισε.....
    Ότι και καλά εγώ και εκείνη την κράζαμε πίσω από την πλάτη της!
    Όλα αυτά στο τέλος βγήκανε στη φόρα....
    Σούργελο το άτομο!
    Που λιποθυμούσε στο δρόμο, όποτε ύψωνα λίγο τη φωνή μου;
    Μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις!!!
    Σιγά μην έκανα υπομονή για ένα τέτοιο άτομο......

..... Ώπα! Αυτή τη σχέση την περιεγραψες στον γιατρό;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    ..... Ώπα! Αυτή τη σχέση την περιεγραψες στον γιατρό;
    Ασφαλώς και το κανα!

Ιδιαίτερη εμπειρία και όπως αναφέρεις σε άλλο θέμα σου πλέον σε δυσκολεύει για να προχωρήσεις ;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Ακριβώς αυτό φανταζόμουν κι εγώ όταν πήγαινα να κάνω κάτι μαζί της... Φαντάσου να με έβλεπε κανείς τρίτος πώς θα γελούσε!
    Λες κι έπαιζα σε μαύρη κωμωδία!

Υπήρχε αγάπη στην αρχή, έλξη όμως όχι.
    Κι αυτό ήταν που με μπέρδευε!
    Πώς γίνεται να αισθάνεσαι ότι αγαπάς κάποιον και ταυτόχρονα να μη σε ελκύει;
    Ότι ήθελα να έχω γκόμενα, ήθελα... Σίγουρα μου άρεσε που ήμουν σε σχέση, δεν αντιλέγω!
    Είναι λάθος οι συμβιβασμοί τελικά... Την πάτησα μια, δεν πρόκειται την επόμενη...
    Ξέρεις τι; Επειδή άκουγα ότι πολλοί δεν μπορούν να έχουν αυτό που θέλουν, το γνωστό "δε μπορούμε να τα' χουμε όλα δικά μας", μπορεί να παιξε κι αυτό ρόλο! Άσχετα αν εγώ το έφτασα στα άκρα..... Είπαμε συμβιβασμοί, όχι κι έτσι!
    Αυτο ακριβως...ο συμβιβασμος σε αυτο το κομματι ηταν λαθος και εκανε κακο και στους δυο σας...
    Ωστοσο δεν καταλαβαινω γιατι σε δυσκολευει αυτο να συνεχισεις σε νεα σχεση...που ακριβως κολλας; Αν υπαρχει χημεια δεν υπαρχει λογος να αντιμετωπισεις τετοια κουλα ξανα...τι φοβασαι;

Banned
    η μονη εξηγιση που θα δινα γιατι εμεινες μαζι της ηταν επειδη σου αρεσαν καπια πραγματα εξωτερικα που ειχε πανω της ποδια κλπ...

ομως δε το καταλαβες οτι αυτη ετσι ηταν και οπως λεω οπιος εχει τα γενια εχει και τις τσατσαρες και εσυ ηθελες το ενα χωρις το αλλο ενω και τα 2 πηγαιναν μαζι

αν ο παραλογισμος δε σταματα εδω τοτε ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ειναι πολυ απλο νομιζω

εσυ εκανες σχεδια δικα σου αλλα λογαριαζες χωρις τη ξενοδοχο... που απλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΕΞ.

Senior Member
    σορρυ κιολας αλλα στα 23 να ψαχνει γκομενο μεσω ιντερνετ και dating sites, απο αυτο και μονο κατι βρωμαει...
    Στη ζωη της τι εκανε? σπουδαζε? παρεες ειχε?κοινωνικα πως στεκοταν??

ΔΕΝ μπορω να πιστεψω με την καμια οτι αυτη η συμπεριφορα ειναι αληθινη... μαλλον για παρθενοπιπιτσα την κοβω που γουσταρε να σου βγαζει το λαδι και να σε εχει του χεριου της !
    Για σχεση μην πιεστεις, η πιεση φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα. Κοινωνικοποιησου χαλαρα!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Καλυτερα να σβησεις το ονομα της γυναικολογου ....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ιδιαίτερη εμπειρία και όπως αναφέρεις σε άλλο θέμα σου πλέον σε δυσκολεύει για να προχωρήσεις ;
    Ναι, σε σχέση...

Senior Member
    Δεν έχω και παρέα...
    Αυτό είναι βασικό πρόβλημα.
    Κάποιες φορές βγαίνω μόνος μου σε μπαράκια, μήπως "χτυπήσω" καμιά γκόμενα, αλλά τίποτα....

Senior Member
    εγω λεω κατι παιζει με τον πρωην της

Page 1 of 6 123 ... LastLast