Results 1 to 15 of 129
-
12-03-2017, 09:19 #1
ποια επαγγελματα δεν θα κανατε ποτέ
Ναι , ποια επαγγελματα δεν θα κανατε με τιποτα ......Κυοιακη γαρ , τα παιδια παιζει ....
μπατσος ( τους μισω )
μαγειρας ( δεν συμπαθω την μαγειρικη , τρωω απλα , ασχετος )
γραφειο κηδειων ...
παπας .....
δασκαλος ( δεν αντεχω παιδια , και δη μικρα) .....
νοσοκομος .....
ανθοπωλης ..... ( καθολου αντρικο ) ..
ενοχλητικος τηλεφωνητης που σου λεει για προγραμματα κινητης και μη τηλεφωνιας ....καιεπιμενει ...
και φυσικα πολιτικος ......
ολα ταλλα δεκτα .......αν και καποιο θα μου διαφευγει ....
A, ξεχασα το πανελιστας σε εκπομπη κους -κους ...Last edited by Macgyver; 12-03-2017 at 14:00.
- 12-03-2017, 11:40 #2
Εγω σερβιτόρα και γενικά ότι έχει να κάνει με επισιτισμό φούρνους, σαντουτσαδικα κλπ.
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
12-03-2017, 11:56 #3
Καθαριστής βοθρων(αν κ τίμια δουλεια) κ όλα όσα συνδέονται με τον "βόθρο" όπως πολιτικός, τραπεζίτης, πάπας, αστυνόμος, δικαστής, μεγάλο επιχειρηματίας(ας μη γελιωμαστε κανεις απο αυτους δεν έβγαλε τα λεφτά τιμια).
Ανθοπωλης θα μου άρεσε γιατί είσαι κοντά σε χαρές κ λύπες. μ'αρεσουν τα λουλούδια.
Βιβλιοπώλης, βιβλιοθηκονομος, αρχαιολόγος τα ιδανικά για μεναIt is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
12-03-2017, 12:16 #4
Με τίποτα νοσοκόμα, φοβάμαι παρα πολύ τις βελόνες-ενέσεις-εξετάσεις αίματος. Και νομίζω δεν θα μπορούσα να δουλέψω ποτέ στο χρηματιστήριο, μου φαίνεται πολύ άγριο περιβάλλον.
12-03-2017, 12:31 #5
παπας και τραπεζιτης
12-03-2017, 13:58 #6
Μου άρεσε ο ορισμός του "βόθρου" από τον serios και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.
Επίσης τίποτα που να έχει να κάνει με νοσοκομεία, γιατρούς κτλ
Πολιτικός με τίποτα
Γενικά θα ήθελα μια δουλειά δημιουργική που να μπορώ να βλέπω στην πράξη τα αποτελέσματα της, να μπορώ να έχω την ελευθερία να την προσαρμόζω εκεί που θέλω. Νομίζω η δουλειά που κάνω τώρα μου το δίνει κάπως αυτό, αν και πάλι όχι απόλυτα. Νομίζω μόνο το να είσαι καλλιτέχνης σου δίνει αυτή την απόλυτη ελευθερία.
12-03-2017, 14:47 #7
Οπως θετεις το ερωτημα το καταλαβαινω ως "τι δουλεια δεν θα κανατε σε οσο μεγαλη αναγκη και αν βρισκοσασταν"...η μονη που δεν θα εκανα λοιπον ειναι η αρχαιοτερη. Αυτη και παπας, επειδη πρωτον δεν μπορω σα γυναικα και δευτερον δεν το λες και δουλειά :P
(Επισης δυσκολο να βρεθεις εκει απο αναγκη ξαφνικα λολ)
Κατα τα αλλα δεν εχω θεμα με τιποτα. Ουτε βλεπω αφ'ηψηλου καποια δουλεια ουτε σιχασιαρα ειμαι ουτε τιποτα.
Αν βαλουμε την πολυ μεγαλη αναγκη στην ακρη και μου διναμε ενα μικρο περιθωριο επιλογης ωστοσο, δεν θα επελεγα την προωθηση/πωληση προιοντων που ξερω οτι ειναι μαπα...θα απεδιδα με δυσκολια η οχι καλα αν επρεπε να "σπρωχνω" πραγματα που ξερω οτι ειναι για τον πεο. Θα προϋπεθετε να πιστευω και η ιδια οτι προσφερω κατι καλο για να κανω τετοια δουλεια.
12-03-2017, 15:25 #8
Δε θα γινομουν οδοντιατρος
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
12-03-2017, 17:23 #9
Σε οτιδηποτε σχετικο με τα ζωα, σφαγεια, εκτροφεια, πειραματοζωα, κτηνιατρος, τσιρκο, ζωολογικοι κηποι, πετ σοπ , ψαρας....
12-03-2017, 17:31 #10
12-03-2017, 17:38 #11
Εγώ από μικρή ήθελα να γίνω κτηνίατρος για να βοηθάω τα ζώα αλλά δεν θα άντεχα να χειρουργώ οπότε δεν το προσπάθησα...
Τώρα όσον αφορά το τι δεν θα έκανα όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες κι επιπλέον το αρχαιότερο επάγγελμα που λέει κι η Ναταλία, οδοκαθαριστής, καθαριστής βόθρων και πολιτικός όπως είπε ο σείριος, χειρούργος, επαγγελματίας οδηγός (π.χ. ταξιτζού) γιατί σίγουρα θα σκότωνα κανέναν μιας και δεν έχω γρήγορα αντανακλαστικά...αυτά νομίζω, αν μου έρθει κάτι άλλο θα το συμπληρώσω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-03-2017, 18:13 #12
Φανταζομαι Νατ , οτι εχεις δει την 'ανηθικη προταση ' , Ρ.Ρεντφορντ , προσφερει 1 εκ . $ για μια νυχτα με την γυναικα καποιου , θα μου πεις , ειναι ο Ρ.Ρεντφορντ , πολλες πηγαιναν και τσαμπα , αν δεν ηταν ομως αυτος ,αλλα ενας συμπαθης ανθρωπος , και σου προσφερε , ξερωγω , 100.000 $ , παλι θαταν οχι η απαντηση ,? .....
αν θελει ας απαντησει και ο Κυκνος ......αντε 150.000$ , δεν δινω αλλα....ολα εχουν την τιμη τους .....μια νυχτα , και τερμα ......
12-03-2017, 18:17 #13
Εγώ πάλι όχι θα έλεγα γιατί πέραν του αν είναι ηθικό ή όχι που για μένα δεν είναι δεν μπορώ να κάνω κάτι με κάποιον για τον οποίο δεν έχω συναισθήματα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-03-2017, 19:13 #14
να δουλευω σε ψησταρια καλοκαιρι απο αυτες που φτιαχνουν πιτες με γυρο αφου δε θα αντεχα τη ζεστη εκει μεσα
12-03-2017, 20:01 #15
Το προβληματακι εδω ειναι οτι δεν ειμαι η γυναικα καποιου... Αυτο το βιτσιο εχει ο ανθρωπος, σε αυτο υστερουμε και αρα αποκλειομαστε χαχαχαχα
Περα της πλακας παντως, οπως το λες, γινεται και τζαμπα. Και με καθε σοβαροτητα θα σου πω πως προτιμω να το βλεπω ως κατι το προσωπικο που επιλεγω να κανω επειδη ετσι θελω και επειδη λαμβανω αυτο που θελω, οχι ως συναλλαγμα. Επισης ειναι ντεκαυλε ο μονος τροπος να σε πεισει καποιος να ειναι να σε πληρωσει.Λεφτα να βγαλεις υπαρχουν πολλοι τροποι αμα μονο αυτο σε καιει, κλαιν. Και το θεμα δεν ειναι να σε "πεισει", ειναι να σου προκαλεσει την επιθυμια
Χωρια που εγω μιλησα για επαγγελμα, καθημερινο, σε φυσιολογικα τιμολογιακα πλαισια. Περα απο τους κινδυνους, δε γινεται να μη σου ρουφηξει τη χαρα απο τη ζωη σου αργα η γρηγορα σε αυτο το κομματι με τον καθε ασχετο στραβο περιεργο η μ**κα που δε μπορει να ζητησει απο τη γυναικα του δεν ξερω τι...αυτες οι "μαρτυριες" δεν ειναι για τα δικα μου ματακια και αυτια, ας τα κανει οποια αντεχει λολ θα με ετρωγε μεσα μου το να εβλεπα την "αλλη πλευρα"...γενικα την αλλη πλευρα, τη σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου ξερω γω :P Το πως αναζητα τον ερωτα η ο, τι αναζητα οποιος διαφέρει...η το πως τον στερειται τελικα η γιατι/η τι ψαχνει ακομα και οποιος δεν διαφερει και πολυ...γενικα ολα αυτα θα με ψυχοπλακωναν. Αντι να βγαζω λεφτα θα εβγαζα διατριβη πανω στην ανθρωπινη φυση και μετα θα πηδουσα απο το παραθυρο χαχαχαχα
Και δεν το βρισκω μεμπτο σαν επαγγελμα απο επιλογη (αν και πολλα και διαφορα παίζουν σε αυτο το κομματι που κανονικα θα επρεπε να μας κανουν να αναρωτηθουμε αλλα τεσπα), οποιος/οποια μπορει και θελει με γεια του με χαρα του.
Απλα δεν δεχομαι να συναλλαγματοποιησω μια απο τις λιγες αυθεντικες χαρες/απολαυσεις της ζωης, μια μαλιστα που βρισκω "empowering" (ξεχασα τα ελληνικα μου παναθεμα τη ξενιτια -_-)
Ειναι απλα η προσωπικη μου πεποιθηση αυτη...
Τωρα για τα τεραστια ποσα που λες...
Ο πρωτος απλα εχει τη διαστροφη να δει ποιος θα "πουλησει" την γυναικα του, αυτο τον φτιαχνει.
Οι υπολοιποι αγοραζουν τη παρθενια απο μοντελα. Ουτε μοντελο ουτε παρθενα εδω, λολ.
Και αν για καποιον λογο καποιος αποφασιζε να μου προσφερει 150 χιλιαρικα θα εφευγα τρεχοντας γιατι κατι δεν παει καθολου καλα, μαλλον θα θελει να με κολλησει aids :P