Από εφιάλτες πώς πάμε ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    [QUOTE=pink floyd;664595]
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post

Δεν ξερω αν μπορουμε να το αφησουμε πισω μας αλλα τουλαχιστον να βρουμε τον τροπο να το διαχειριστουμε κ να μην μας επηρεαζει στην ζωη μας!
    Κ εγω απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου το κανω!ενας λογος που απεκτησα τον φοβο της τρελλας ειναι το m.d!
    Το βιώνει αρκετός κόσμος. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Συνήθως οι καλλιτέχνες το έχουν σε μεγάλο βαθμό (μουσικοί, συγγραφείς κ.ο.κ) Εμένα θα τολμούσα να πω ότι με βοήθησε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις της ζωής μου που ήμουν έτοιμος να καταρρευσω. Μέχρι πρότινος που δεν ήξερα πως ονομάζεται το έλεγα απλά "δυνατή φαντασία". Ένας άνθρωπος εν τέλει με τόσο δυνατή φαντασία μπορεί να πείσει τον εαυτό του για οτιδήποτε. Μπορεί να αφήσει πίσω του όλα τα "κακα" και να προχωρήσει μπροστά. Αυτό λένε άλλωστε ότι είναι το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα, να το πιστέψεις.

Senior Member
    Βλεπω , βλεπω , αλλα τελευταια εχει ολο επαναληψεις .......

Senior Member
    [QUOTE=ge0rge;664647]
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Το βιώνει αρκετός κόσμος. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Συνήθως οι καλλιτέχνες το έχουν σε μεγάλο βαθμό (μουσικοί, συγγραφείς κ.ο.κ) Εμένα θα τολμούσα να πω ότι με βοήθησε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις της ζωής μου που ήμουν έτοιμος να καταρρευσω. Μέχρι πρότινος που δεν ήξερα πως ονομάζεται το έλεγα απλά "δυνατή φαντασία". Ένας άνθρωπος εν τέλει με τόσο δυνατή φαντασία μπορεί να πείσει τον εαυτό του για οτιδήποτε. Μπορεί να αφήσει πίσω του όλα τα "κακα" και να προχωρήσει μπροστά. Αυτό λένε άλλωστε ότι είναι το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα, να το πιστέψεις.
    Δεν εχουμε md!ειναι λιγο διαφορετικο!στο md το ατομο πλαθει διαφορετικες προσωπικοτητες,κατι τετοιο κ ειναι τοση εντονη η φαντασια τους που τους επηρεαζει κ στην ζωη,ζουν περισσοτερο στην φαντασια τους!
    Εγω παντως στεναχωριεμαι που δεν πηγα νωριτερα στον γιατρο κ τοσα χρονια πιστευα οτι δεν ειμαι νορμαλ κ τωρα αναγκαστικα πηγα!!γι αυτο κ εσυ να μην το αφησεις να πας οσο πιο γρηγορα μπορεις!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    [QUOTE=pink floyd;664671]

Δεν εχουμε md!ειναι λιγο διαφορετικο!στο md το ατομο πλαθει διαφορετικες προσωπικοτητες,κατι τετοιο κ ειναι τοση εντονη η φαντασια τους που τους επηρεαζει κ στην ζωη,ζουν περισσοτερο στην φαντασια τους!
    Εγω παντως στεναχωριεμαι που δεν πηγα νωριτερα στον γιατρο κ τοσα χρονια πιστευα οτι δεν ειμαι νορμαλ κ τωρα αναγκαστικα πηγα!!γι αυτο κ εσυ να μην το αφησεις να πας οσο πιο γρηγορα μπορεις!!
    Δεν θα το αφήσω, θα πάω το συντομότερο δυνατό και ελπίζω να αρκεί η ψυχοθεραπεία. Να είσαι πάντα καλά!

Junior Member
    Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ οι εφιάλτες είναι τα μόνα όνειρα που βλέπω, ή θα δω εφιάλτη ή δε θα δω τίποτα. Και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με θάλασσα και εμένα να πνίγομαι. Γενικά όλα μου τα όνειρα καταλήγουν με εμένα να πεθαίνω.

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες και σε όλους!
    Εδώ και 2 εβδομάδες σε καθημερινή βάση έχω "δυνατούς" εφιάλτες +το ότι ξυπνάω μέσα στην νύχτα τουλάχιστον δύο φορές, έτσι χωρίς λόγο. Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου είχα αλλά όχι με τέτοια συχνότητα. Αντιλαμβάνομαι ότι ευθύνεται το έντονο στρες που με διέπει εδώ και μήνες, από την άλλη όμως πάλι ξέρω πως μπορεί οι εφιάλτες να είναι αποτέλεσμα κάποιας δυσλειτουργιας του σώματος κατά την διάρκεια του ύπνου (όπως υπνικη άπνοια κτλπ) και αυτό με αγχώνει εξαιτίας του ότι ρίχνει περισσότερο νερό στο κρασί της αρρωστοφοβιας μου. Ας μείνω όμως στο ότι φταίει καθαρά και μόνο το στρες, υπάρχει κάποιος που να έχει βρει κάποια λύση; κάτι που να βοηθήσει έστω και λίγο;
    σε καταλαβαινω το βιωνω και εγω λογω στρες νοιωθω αθλια ενας αχημος εφιαλτης που εχω κατακαιρους ειναι να να μου φευγει καποιο δοντι το εχω δει δυο φορες τον τελευταιο καιρο και τον εχω δει και παλιοτερα φυσικα εχω δει και αλλους τωρα τελευταια εγωλυη δεν εχω βρει παντως

Page 2 of 2 FirstFirst 12