Όταν σε θέλει για φίλο..... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 277
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Εγω μεχρι και πριν λιγο καιρο δεν ειχα πάει με τετοια γυναικα γτ ήθελα να βρω κοπέλα και να μην πάω ποτε εκει. Τίποτα δεν εγινε. Δε ξερω αν ειναι το '30 αλλα για μενα ετσι είναι. Βεβαια και τωρα που πηγα το μονο που κατάφερα ειναι να απογοητευτω... αλλα ακόμα και ετσι δεν αλλάζει το γεγονός πως είναι δυσκολο να βρεις σεξ. Ισως σε κάποιους που εχουν πολυ αυτοπεποιθηση και ότι αλλο ειναι αυτο που σας αρεσει να είναι κάτι πανέυκολο, αλλα για κάποιον που δε το έχει τότε για αυτόν ειναι μονόδρομος. Σαν να έχει σταματησει ο χρόνος στο '30...
    Archagel δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι όταν μερικά πράγματα δεν γίνουν στην ώρα τους, μετά γίνονται όλο και πιο δύσκολα.
    Δεν ξέρω πως ήταν η δική σου εφηβεία και γιατί δεν κοινωνικοποιήθηκες τότε ώστε να μπεις στη διαδικασία των σχέσεων... φαντάζομαι ήσουν ντροπαλός ή δεν έτυχε... μεγαλώνοντας είναι λογικό αυτό να δυσκολεύει για έναν και μόνο λόγο. Γιατί χαμηλωνει ακόμα περισσότερο η αυτοπεποίθηση, μεγαλώνει το άγχος, δημιουργούνται ίσως φοβίες.
    Κάνεις βήματα όμως! Και από όσο σε έχω δει εδώ μέσα δεν μου δίνεις καθόλου την αίσθηση του "προβληματικού". Μια χαρά παιδί φαίνεσαι και κοινωνικός και με τα χόμπι σου και με χιούμορ και απ όλα! Σου έχω πει ποιο νομίζω ότι είναι το λάθος που κάνεις και χαλάει η ιστορία.
    Κατά τη γνώμη μου καλά έκανες και πήγες και στο στουντιο γιατί κι αυτό ως βάρος το κουβαλούσες που δεν είχες καθόλου εμπειρία. Νομίζω οτι τώρα θα είσαι πιο χαλαρός και πιο άνετος την επόμενη φορά :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Πιστεύεις ότι τώρα είναι αργά;
    Φυσικά και όχι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν μίλησα για γκομενοκατακτητές ούτε για αυτούς που έχουν κάθε μέρα και άλλη.
    Αυτό που θέλω να πω είναι οτι στην εποχή μας πια που δεν υπάρχουν τόσα ταμπου τα πραγματα είναι πιο απλά.
    Ενα αγόρι στα 15-17 που λογικά θα πηγαίνει σχολείο, θα έχει τις παρέες του αναμεσα σε αυτές και κορίτσια, θα έχει κοινωνικοποιηθεί φυσιολογικά, θα έχει διάφορες δραστηριότητες χόμπυ..ε όλο και καποια θα του αρέσει και όλο και με κάποια θα αρχίσει να γίνεται κάτι. Δεν είναι απλησίαστα πια τα κορίτσια!
    Αν εσύ ήσουν κλειστός όπως λες (πολλοί είναι, δεν είναι απαραίτητα κακό), είναι λογικό να μην είχες τέτοιες ευκαιρίες.
    Αν δεν είχες καθόλου φίλους όμως... τότε κατά τη γνώμη μου αναζήτησε εκεί την πηγή κι όχι στο τι ψάχνουν οι γυναίκες.
    Γυναίκες υπάρχουν πολλές και η καθεμιά ψάχνει διαφορετικά πράγματα.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Συγνωμη που γελάω ελισαβετ μου αλλα αυτο ειναι πολυ αστείο. Υπάρχουν γυναίκες για όλους; Δεν ειναι απλησίαστα; Σε πιο πλανητη;
    Εγω μια ζωη τωρα βλέπω να πηγαίνουν με τους ιδιους και τους ίδιους. Να τους κολλανε ακομα και αν ειναι παντρεμενοι. Και αν πάει κάποιος ανυπαντρος να τους κολλησει να τον βρίζουν. Ειχα κολλησει σε κοπέλα που ειχε κάτσει σε παντρεμένο γτ ηταν σοβαρός λεει (πολυ σοβαροι οι παντρεμένοι σαρανταρηδες που κολλανε σε 20χρονα) ενω λεει εγω δεν ήμουν σοβαρός επειδη εκανα μερικες φορες χιουμορ για να γελαει (επειδη σας αρέσουν οι άντρες με χιουμορ).
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    ΤΙΙΙΙ;
    Ηταν καλό; πως ήταν;
    Ε, εκείνη την περίοδο που το βίωνα κι είχα ανάγκη περισσότερο για αυτοεπιβεβαίωση, έπαιρνα ευχαρίστηση. Αλλά, όπως σου είπα, η αυτοεπιβεβαίωση ήταν το ζητούμενο! Κι αυτό το καταλαβαίνω τώρα! Θεωρούσα το σεξ σαν την άθληση ένα πράγμα.... Κάτι, το οποίο χρειάζεται εξάσκηση!
    Τώρα πια, από τότε που ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή για ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές οι επισκέψεις μου εκεί έχουν ελαττωθεί δραματικά! Κι αυτό, γιατί αντλώ αυτοπεποίθηση από άλλα πράγματα....
    Last edited by GiannisNik3; 18-03-2017 at 01:38.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Συγνωμη που γελάω ελισαβετ μου αλλα αυτο ειναι πολυ αστείο. Υπάρχουν γυναίκες για όλους; Δεν ειναι απλησίαστα; Σε πιο πλανητη;
    Εγω μια ζωη τωρα βλέπω να πηγαίνουν με τους ιδιους και τους ίδιους. Να τους κολλανε ακομα και αν ειναι παντρεμενοι. Και αν πάει κάποιος ανυπαντρος να τους κολλησει να τον βρίζουν. Ειχα κολλησει σε κοπέλα που ειχε κάτσει σε παντρεμένο γτ ηταν σοβαρός λεει (πολυ σοβαροι οι παντρεμένοι σαρανταρηδες που κολλανε σε 20χρονα) ενω λεει εγω δεν ήμουν σοβαρός επειδη εκανα μερικες φορες χιουμορ για να γελαει (επειδη σας αρέσουν οι άντρες με χιουμορ).
    Archangel, απ' ότι καταλαβαίνω έχεις κι εσύ μπόλικες "περιπτώσεις" στο βιογραφικό σου.....

Senior Member
    Ενδόμυχα ίσως, ποτέ όμως φανερά!
    Η αλήθεια είναι ότι έχω αυτό το κόμπλεξ του να θέλω να πουλήσω μούρη στους άλλους, σε αυτά τα θέματα (γκόμενες κλπ)! Το' χω απωθημένο!
    Κι αυτό γιατί μια ζωή έβλεπα τους άλλους πιο μπροστά από μένα και κόμπλαρα.........
    Θυμάμαι όταν πρωτοείδα την ταινία "Σπάιντερμαν".
    Πήγαινα δευτέρα Γυμνασίου.
    Ταυτίστηκα με τον Πήτερ Πάρκερ, πλήρως!
    Για πολύ καιρό φαντασιωνόμουν ότι κάτι "μαγικό" γινότανε και άλλαζε η ζωή μου!
    Και από ντροπαλός και κοινωνικός παρίας γινόμουν ο σούπερ ήρωας και γιατί όχι και ο "γαμάω" της υπόθεσης!!

Απο μικρος είχα ταυτιστει μαζί του κι εγω. Ακομα και τωρα περιμενω να γίνει κάτι και να γίνω σουπερ.
    Πιθανων όσο θα ζω θα περιμένω κάτι να γίνει
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Φυσικά και όχι!
    Προσπαθώ, αλλά έρχομαι αντιμέτωπος με το γεγονός ότι αρκετοί έχουν προχωρήσει, μέχρι και παιδιά έχουν! Αισθάνομαι, σα να μου υπενθυμίζουν χωρίς να το θέλουν τη δικιά μου μειονεξία και λάθος να μείνω πίσω σε αυτά! Τελικά ό,τι σε φοβίζει πρέπει να το αντιμετωπίζεις εκείνη τη στιγμή! Νόμιζα ότι σα μεγάλωνα θα γινόμουν πιο θαρραλέος, χωρίς να κάνω δουλειά με τον εαυτό μου, αλλά έκανα λάθος!
    Τι πήγε στραβά σε μενα;
    Οι ορμόνες μου με έκαναν να ωριμάσω αργότερα;
    Τι έφταιξε;
    23 χρόνων ήμουν θυμάμαι και στα θέματα "γυναίκες" αισθανόμουν σα 13-14!
    Ένιωθα ότι περνούσα μία άλλη εφηβεία!
    Κι ένας θείος μου, που είναι θεολόγος και της Εκκλησίας, είναι 45 χρόνων και δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα, διότι θεωρεί αμαρτία τις προγαμιαίες σχέσεις........

Senior Member
    Archagel δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι όταν μερικά πράγματα δεν γίνουν στην ώρα τους, μετά γίνονται όλο και πιο δύσκολα.
    Δεν ξέρω πως ήταν η δική σου εφηβεία και γιατί δεν κοινωνικοποιήθηκες τότε ώστε να μπεις στη διαδικασία των σχέσεων... φαντάζομαι ήσουν ντροπαλός ή δεν έτυχε... μεγαλώνοντας είναι λογικό αυτό να δυσκολεύει για έναν και μόνο λόγο. Γιατί χαμηλωνει ακόμα περισσότερο η αυτοπεποίθηση, μεγαλώνει το άγχος, δημιουργούνται ίσως φοβίες.
    Κάνεις βήματα όμως! Και από όσο σε έχω δει εδώ μέσα δεν μου δίνεις καθόλου την αίσθηση του "προβληματικού". Μια χαρά παιδί φαίνεσαι και κοινωνικός και με τα χόμπι σου και με χιούμορ και απ όλα! Σου έχω πει ποιο νομίζω ότι είναι το λάθος που κάνεις και χαλάει η ιστορία.
    Κατά τη γνώμη μου καλά έκανες και πήγες και στο στουντιο γιατί κι αυτό ως βάρος το κουβαλούσες που δεν είχες καθόλου εμπειρία. Νομίζω οτι τώρα θα είσαι πιο χαλαρός και πιο άνετος την επόμενη φορά :)

Αυτο είναι αληθεια. Ισως αν πηγαινα απο τα 18 μου να ειχα καταφερει κάτι ως τωρα.

Ειχα απο μικρός μεγαλο πρόβλημα μπουλινγκ στο Δημοτικο. 3 σχολεια αλλαξα. Οσοι δεν με έδερναν δε με έκαναν παρέα για να μην φανε κι αυτα ξυλο. Μόνο μερικά κορίτσια με έκαναν παρέα κι αυτό λίγο.
    Και στο Γυμνάσιο ειχα λιγο πρόβλημα αλλα ήταν λίγο, παρόλα αυτα είχα μια φοβία στο να κάνω φίλους.

Ευχαριστω :) Κανω βηματα αλλα είναι πολυ μικρα (babysteps) και είμαι πολυ μεγαλος πια. Με αυτο το ρυθμο θα κάνω πρωτη φορα κανονικη σχέση στα 50 μου..... και αυτο με αγχωνει πολυ.

Οχι ακριβως στουντιο... δεν εχουμε τέτοια εδω που είμαι... αλλα τουλάχιστον μου έφυγε αυτο το βάρος

Senior Member
    Ε, εκείνη την περίοδο που το βίωνα κι είχα ανάγκη περισσότερο για αυτοεπιβεβαίωση, έπαιρνα ευχαρίστηση. Αλλά, όπως σου πάει, η αυτοεπιβεβαίωση ήταν το ζητούμενο! Κι αυτό το καταλαβαίνω τώρα! Θεωρούσα το σεξ σαν την άθληση ένα πράγμα.... Κάτι, το οποίο χρειάζεται εξάσκηση!
    Τώρα πια, από τότε που ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή για ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές οι επισκέψεις μου εκεί έχουν ελαττωθεί δραματικά! Κι αυτό, γιατί αντλώ αυτοπεποίθηση από άλλα πράγματα....

Το ρωτάω γιατι θα ήθελα να ζησω μια φορα κατι τετοιο. Ειχα φίλο στο στρατο που μου είχε πει πως ειχε κάνει με την ξαδερφη του (δεν θυμάμαι αν ηταν 2η ή 3η) και μια φίλη της. Ηταν για μια φορα λεει μόνο γτ πάντα τον γούσταρε εκείνη και ήθελε να του το κάνει δωρο ο_Ο. Δε ξερω αν ήταν αληθεια ή ψέμματα, για αυτο σε ρωταω για να δω αν αυτο που μου είπε πως αισθάνθηκε ταιριάζει με αυτα που αισθάνθηκες εσυ.

Senior Member
    Απο μικρος είχα ταυτιστει μαζί του κι εγω. Ακομα και τωρα περιμενω να γίνει κάτι και να γίνω σουπερ.
    Πιθανων όσο θα ζω θα περιμένω κάτι να γίνει
    Σούπερ μπορεί να μη γίνεις, όμως μπορείς να "τελειοποιήσεις" τον εαυτό σου μέχρι εκεί που τον παίρνει!
    Εμένα με βοηθάει η δουλειά μου!
    Εργάζομαι με παιδιά και μου κάνουν πολύ καλό!
    Έχουν μία αθωότητα, μία ανιδιοτέλεια, μία ειλικρίνεια....
    Παίζει να' ναι η μοναδική κατηγορία ανθρώπων, με τους οποίους μπορώ να συνεννοηθώ χωρίς παρεξηγήσεις!

Senior Member
    Αυτο είναι αληθεια. Ισως αν πηγαινα απο τα 18 μου να ειχα καταφερει κάτι ως τωρα.

Ειχα απο μικρός μεγαλο πρόβλημα μπουλινγκ στο Δημοτικο. 3 σχολεια αλλαξα. Οσοι δεν με έδερναν δε με έκαναν παρέα για να μην φανε κι αυτα ξυλο. Μόνο μερικά κορίτσια με έκαναν παρέα κι αυτό λίγο.
    Και στο Γυμνάσιο ειχα λιγο πρόβλημα αλλα ήταν λίγο, παρόλα αυτα είχα μια φοβία στο να κάνω φίλους.

Ευχαριστω :) Κανω βηματα αλλα είναι πολυ μικρα (babysteps) και είμαι πολυ μεγαλος πια. Με αυτο το ρυθμο θα κάνω πρωτη φορα κανονικη σχέση στα 50 μου..... και αυτο με αγχωνει πολυ.

Οχι ακριβως στουντιο... δεν εχουμε τέτοια εδω που είμαι... αλλα τουλάχιστον μου έφυγε αυτο το βάρος
    Πόσο χρονών είσαι;
    Εγώ 28.
    Η πρώτη μου φορά ήταν στα 22.

Αυτό το bullying είναι έγκλημα τελικά!

Senior Member
    Το ρωτάω γιατι θα ήθελα να ζησω μια φορα κατι τετοιο. Ειχα φίλο στο στρατο που μου είχε πει πως ειχε κάνει με την ξαδερφη του (δεν θυμάμαι αν ηταν 2η ή 3η) και μια φίλη της. Ηταν για μια φορα λεει μόνο γτ πάντα τον γούσταρε εκείνη και ήθελε να του το κάνει δωρο ο_Ο. Δε ξερω αν ήταν αληθεια ή ψέμματα, για αυτο σε ρωταω για να δω αν αυτο που μου είπε πως αισθάνθηκε ταιριάζει με αυτα που αισθάνθηκες εσυ.
    Με την ξαδέρφη του;
    Τι μου λες τώρα;

Senior Member
    Πόσο χρονών είσαι;
    Εγώ 28.
    Η πρώτη μου φορά ήταν στα 22.

Αυτό το bullying είναι έγκλημα τελικά!

29 και σε 2 μηνες 30....
    η πρωτη μου φορα ηταν πριν λιγο καιρο.... ουτε μηνα....

μεγαλο εγκλημα

Senior Member
    Σούπερ μπορεί να μη γίνεις, όμως μπορείς να "τελειοποιήσεις" τον εαυτό σου μέχρι εκεί που τον παίρνει!
    Εμένα με βοηθάει η δουλειά μου!
    Εργάζομαι με παιδιά και μου κάνουν πολύ καλό!
    Έχουν μία αθωότητα, μία ανιδιοτέλεια, μία ειλικρίνεια....
    Παίζει να' ναι η μοναδική κατηγορία ανθρώπων, με τους οποίους μπορώ να συνεννοηθώ χωρίς παρεξηγήσεις!
    Δε θα γινω εε?! Κρίμας.... :Ρ
    ναι. κι εγω με τα μικρα τα πάω καλυτερα... μπορω να κάνω καλη παρέα μαζί τους...

Senior Member
    Με την ξαδέρφη του;
    Τι μου λες τώρα;

Ναι. Ετσι μου είπε. Τον γουσταρε λεει απο μικρη και πηγε μαζί τους μια βραδιά με την φίλη της.
    Αυτός τότε δουλευε μπαρμαν και μετα την δουλεια τις πηγε σπίτι της ξαδέρφης που έγινε και ότι έγινε

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast