Είναι κανείς εδώ; - Page 138
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 138 of 323 FirstFirst ... 3888128136137138139140148188238 ... LastLast
Results 2,056 to 2,070 of 4834
    Senior Member
    Εγω πηγα για ενα καφεδακι!ωραια περασα!εσυ γιατι δεν εισαι καλα?
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Κυκνακι καλημέρα! Εύχομαι καλυτερα σήμερα. Έφυγε η μαμά;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη γιατί ήμουν στον οδοντίατρο και μου έκανε ουλεκτομή...δεν πονάω τώρα αλλά στρεσαρίστηκα (ο οδοντίατρος είναι το χειρότερο μου από γιατρούς μαζί με το γυναικολόγο) συν του ότι σηκώθηκα νωρίτερα απ' ότι ήθελα γιατί είχα πρωί ραντεβού...και θέλω το μεσημέρι να κοιμηθώ αλλά δεν νιώθω την χαλαρότητα που χρειάζεται γι' αυτό...
    Η μαμά μου ίσως δεν φύγει σήμερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ωχ κ εγω το ιδιο!με το ζορι παω οδοντιατρο!!η μαμα σου που θα παει?
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ωχ κ εγω το ιδιο!με το ζορι παω οδοντιατρο!!η μαμα σου που θα παει?
    Ίσως πάει στη θεία μου αν την χρειαστεί γιατί έκανε μια εγχείριση και χρειάζεται λίγη βοήθεια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Ελπίζω να ξεκουράζεσαι και να μην πονάς.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ελπίζω να ξεκουράζεσαι και να μην πονάς.
    Καλημέρα!

Χθες κατάφερα και κοιμήθηκα τελικά για πολλές ώρες, σήμερα ξύπνησα αλλά το πρωί έβλεπα εφιάλτες κι είμαι λίγο αναστατωμένη...
    Όποιος είναι εδώ ας μου γράψει...

Senior Member
    Που εξαφανιστήκατε; Πείτε κάτι, θέλω κάπου να μιλήσω για λίγο...έχω ένταση και δεν καταφέρνω να χαλαρώσω κι η κουβέντα ίσως βοηθήσει...

Senior Member

Είναι κανείς εδώ;

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Που εξαφανιστήκατε; Πείτε κάτι, θέλω κάπου να μιλήσω για λίγο...έχω ένταση και δεν καταφέρνω να χαλαρώσω κι η κουβέντα ίσως βοηθήσει...
    εδώ είμαι.. πες.. όλη αυτιά είμαι
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    εδώ είμαι.. πες.. όλη αυτιά είμαι
    Να 'σαι καλά Τόνια...νιώθω λίγη υπερένταση και θέλω να χαλαρώσω...με εκνεύρισε λίγο κι η συζήτηση πριν...απορώ με τις απόψεις μερικών όταν έχουμε βγει εδώ και χρόνια στην αγορά εργασίας και καλύπτουμε μόνες τα προσωπικά μας έξοδα...ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος (εννοώ ότι έχω το κακό να νιώθω συχνά ένταση μέσα μου, διάβασα κι αυτό κι αποτελειώθηκα)

Senior Member
    Να 'σαι καλά Τόνια...νιώθω λίγη υπερένταση και θέλω να χαλαρώσω...με εκνεύρισε λίγο κι η συζήτηση πριν...απορώ με τις απόψεις μερικών όταν έχουμε βγει εδώ και χρόνια στην αγορά εργασίας και καλύπτουμε μόνες τα προσωπικά μας έξοδα...ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος (εννοώ ότι έχω το κακό να νιώθω συχνά ένταση μέσα μου, διάβασα κι αυτό κι αποτελειώθηκα)
    έχεις δίκιο, μου την έδωσε ο τύπος, τον παράτησα, δεν θα σκάσω κιόλας για τον κάθε βλάκα. λοιπόν έχω αράξει στο ντιβάνι με το τάμπλετ αγκαλιά και μουσικούλα τζαζ και λαγοκοιμάμαι. μου αρέσει η τζαζ, όλες τις ώρες. εν τω μεταξύ με περιμένει ενα ρημάδι κείμενο να το τελειώσω κι αυτό αλλά βαριέμαι. τί μουσική ακούς;

Senior Member
    έχεις δίκιο, μου την έδωσε ο τύπος, τον παράτησα, δεν θα σκάσω κιόλας για τον κάθε βλάκα. λοιπόν έχω αράξει στο ντιβάνι με το τάμπλετ αγκαλιά και μουσικούλα τζαζ και λαγοκοιμάμαι. μου αρέσει η τζαζ, όλες τις ώρες. εν τω μεταξύ με περιμένει ενα ρημάδι κείμενο να το τελειώσω κι αυτό αλλά βαριέμαι. τί μουσική ακούς;
    Κι εγώ τον παράτησα αλλά τώρα άνοιξε και θέμα ο αληταράς και του την είπα, σιγά που θα τον άφηνα...αν θέλεις πάνε να δεις τι γράφει ο κακομοίρης...
    Εγώ έχω desktop οπότε κάθομαι...από μουσική ακούω σχεδόν τα πάντα εκτός από ραπ, πανκ, σκληρό μέταλ...δεν ξέρω αν ξεχνάω τίποτα αυτή τη στιγμή...
    Ωραίο το λαγοκοίμισμα αλλά δεν θέλω να κοιμηθώ τώρα γιατί έχω να δω ταινία μετά...

Senior Member
    το διάβασα. άσε να δούμε πώς θα εξελιχθεί. κάτσε απέξω και μην συγχίζεσαι. έχει τέτοιους πολλούς έξω, εκεί δεν κοτάνε να το ομολογήσουν. εδώ βοηθάει η ανωνυμία οποτε βγάζουν τα μέσα-έξω και όποιον πάρει ο χάρος. λοιπόν κύκνε μου εγώ προσπαθώ να έχω πάντα κάτι να κάνω, διαβάζω, ζωγραφίζω, γράφω, τηλεφωνιέμαι με δυο τρεις φίλες και βγαίνω και έξω αρκετά, όχι όμως νύχτες πια, τόκοψα. τα σκ τα ψιλοβαριέμαι, όπως και τις διακοπές. κάποτε ανησυχούσα για μένα όταν νόμιζα ότι δεν έκανα ό,τι ο πολύς κόσμος, πέρασαν χρόνια πολλά για να καταλάβω ότι ό,τι και να κάνουμε, ο καθένας μόνος του είναι, κι ας είναι μέσα σε όλο τον κόσμο. και έτσι εκτίμησα τη μοναξιά σαν αξία, σαν τρόπο αυτοβελτίωσης. και από τότε έπαψε να με φοβίζει. οι κολλητές με πήρανε χαμπάρι και δεν ανησυχούν :-) λέω κιόλας Κορίτσια θα μου επιτρέψετε να στραφώ μερικές μέρες προς τα μέσα;

Senior Member
    το διάβασα. άσε να δούμε πώς θα εξελιχθεί. κάτσε απέξω και μην συγχίζεσαι. έχει τέτοιους πολλούς έξω, εκεί δεν κοτάνε να το ομολογήσουν. εδώ βοηθάει η ανωνυμία οποτε βγάζουν τα μέσα-έξω και όποιον πάρει ο χάρος. λοιπόν κύκνε μου εγώ προσπαθώ να έχω πάντα κάτι να κάνω, διαβάζω, ζωγραφίζω, γράφω, τηλεφωνιέμαι με δυο τρεις φίλες και βγαίνω και έξω αρκετά, όχι όμως νύχτες πια, τόκοψα. τα σκ τα ψιλοβαριέμαι, όπως και τις διακοπές. κάποτε ανησυχούσα για μένα όταν νόμιζα ότι δεν έκανα ό,τι ο πολύς κόσμος, πέρασαν χρόνια πολλά για να καταλάβω ότι ό,τι και να κάνουμε, ο καθένας μόνος του είναι, κι ας είναι μέσα σε όλο τον κόσμο. και έτσι εκτίμησα τη μοναξιά σαν αξία, σαν τρόπο αυτοβελτίωσης. και από τότε έπαψε να με φοβίζει. οι κολλητές με πήρανε χαμπάρι και δεν ανησυχούν :-) λέω κιόλας Κορίτσια θα μου επιτρέψετε να στραφώ μερικές μέρες προς τα μέσα;
    Μπα, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι μέχρι το βαθμό που δεν μου χαλάει την ηρεμία...άλλωστε κανένας καημένος θα είναι που δεν αρέσει σε καμία και γι' αυτό αναγκάζεται να πηγαίνει στις βρωμιάρες...

Εγώ πάλι την μοναξιά δεν την αντέχω αλλά θέλω να βρίσκομαι μόνο με άτομα που εμπιστεύομαι και νιώθω κοντά μου...όσο για τις διακοπές μου αρέσουν γιατί πηγαίνω στο χωριό που έχει θάλασσα και μου αρέσει πολύ το κολύμπι...

Τώρα για βόλτες αύριο εκτός απροόπτου θα πάω σινεμά να δω την "Πεντάμορφη και το τέρας"

Senior Member
    Μπα, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι μέχρι το βαθμό που δεν μου χαλάει την ηρεμία...άλλωστε κανένας καημένος θα είναι που δεν αρέσει σε καμία και γι' αυτό αναγκάζεται να πηγαίνει στις βρωμιάρες...

Εγώ πάλι την μοναξιά δεν την αντέχω αλλά θέλω να βρίσκομαι μόνο με άτομα που εμπιστεύομαι και νιώθω κοντά μου...όσο για τις διακοπές μου αρέσουν γιατί πηγαίνω στο χωριό που έχει θάλασσα και μου αρέσει πολύ το κολύμπι...

Τώρα για βόλτες αύριο εκτός απροόπτου θα πάω σινεμά να δω την "Πεντάμορφη και το τέρας"
    εγώ δυστυχώς έχω να παω σε μια κηδεία μεσημεριάτικα αύριο. κι όσο υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην πηγαίνω σε κηδείες, μάλλον αύριο πρέπει γιατί φάγανε τον κόσμο να με βρούνε και πρέπει να φερθώ κάπως τυπικά, αν και την αποθανούσα δεν τη χώνευα καθόλου