έχει γεμίσει αυτός ο τόπος goldiggers? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    μια αδήλωτη είναι και αυτη
    ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ !!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    μια αδήλωτη είναι και αυτη
    πρόβλημα εντοπίσθει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ε ναι Μάρα, έχει κι η ανοχή κι η υπομονή μου τα όρια της...ελπίζω να μην με παρεξηγείς...
    οχι καλε...και μονο απο τα ροζ γραμματακια σε συμπαθω!!! αχ αυτα τα ροζ συννεφακια που λεγαμε....κι εγω φευγω απο εδω, δεν θελω να χαλασω την καλη μου διαθεση σημερα!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Κυκνε μη μου συγχυζεσαι, μην τα παιρνεις προσωπικα ολα αυτα!!
    Συνηθως κατι τετοια τα λενε κατι περιθωριοποιημενοι τυποι-μπακουρια που δεν εχουν σταυρωσει γυναικα κοινωνικα, και τη βγαζουν μονο με εκδιδομενες.. Που ξερεις? μπορει να ειναι και πρεζονια οι ιδιοι...
    Για να δικαιολογησουν τη δικη τους ανικανοτητα βγαζουν ανικανους τους αλλους.
    Σα να βγω εγω πχ που εφαγα μια πατατα στα αισθηματικα προσφατα και να λεω οτι ολοι οι αντρες ειναι μαλακες και εκμεταλλευτες ή εσυ να λες οτι ολοι οι αντρες ειναι βιαστες... δεν ειναι ετσι ομως...
    η λογικη του τσουβαλιασματος ισοπεδωνει... Που ειναι η ευθυνη που εχουμε? που ειναι η ελευθερια στις επιλογες μας??
    ελευθερία επιλογών έχουμε όταν υπάρχουν επιλογές.Δυστυχώς είναι όλες ίδιες.έφαγες πατάτα..Δηλαδή το δεν είχε μάλλον το Ε που ήθελες.Η δεν το μοιράζονταν μαζί σου..θα σκεφτόταν ένας πολύ πονηρός

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    οχι καλε...και μονο απο τα ροζ γραμματακια σε συμπαθω!!! αχ αυτα τα ροζ συννεφακια που λεγαμε....κι εγω φευγω απο εδω, δεν θελω να χαλασω την καλη μου διαθεση σημερα!
    Σε λίγο θα φύγω κι εγώ γιατί ο τύπος δεν αξίζει ούτε να τον φτύσεις κι έχω να δω ρομαντική ταινία μετά κι ούτε εγώ θέλω να χαλάσω τη διάθεση μου...άστον με τους άλλους πικραμένους που τον υποστηρίζουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Λέω έχει γεμίσει με γυναίκες που το πουλάνε σαν να είναι διακριτικες εκδιδόμενες..ψάχνουν άραγε σχέσεις οι γυναίκες Η υποψήφιους χορηγούς.Ποτέ άραγε θα παραδεχτούν οι γυναίκες αυτό που πραγματικά είναι και όχι αυτό που παριστάνουν. .Επιτέλους ας πάψουν να είναι δει λες και ας πουν τι είναι αυτό που θέλουν πραγματικά..εκτιμάμε την ειλικρίνεια ακομα και αν ειναι και ανηθικη και δεν γουστάρουμε τις κοτουλες
    Η γυναίκα εκ φύσεως μισεί και απεχθάνεται τον άντρα*. Ούτε κατώτερες είναι οι γυναίκες ούτε ανώτερες, αλλά εκ φύσεως ίσες και αντίθετες, γι' αυτό και απέναντι στον άντρα λειτουργούν με τέτοιον εχθρικό τρόπο.
    *: Ασφαλώς και μισεί τον άντρα, τον αποφεύγει, διότι έτσι είναι προγραμματισμένη από την μητέρα φύση να κάνει και να λειτουργεί, γιατί με την σειρά του ο άντρας έχει περισσότερες ορμές από την γυναίκα και η δουλειά του είναι, προγραμματισμένος και αυτός από την φύση, να "κατακτήσει" όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί ώστε να αφήσει περισσότερους απογόνους. Ο σκοπός ενός είδους στη φύση είναι πρώτον, η αναπαραγωγή του και δεύτερον, η επιβίωση του απέναντι στο εχθρικό περιβάλλον. ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ως εκ τούτου λοιπόν, εκ φύσεως ο άντρας έχει τους εξής διακριτούς ρόλους: Γέννηση (σπέρμα) και χορηγία τροφής στα τέκνα του καθώς και χορήγηση/παραχώρηση περιβάλλοντος ασφαλείας ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά του με όσον το δυνατόν λιγότερους κινδύνους.
    Η γυναίκα έχει τον ρόλο της αναπαραγωγής (να φέρνει δλδ. τον άνθρωπο στον κόσμο ολοκληρωμένο σωματικά) και της ανατροφής εντός του περιβάλλοντος ασφαλείας που έχει από τον πατέρα.

Ερχόμενος τώρα στα λεγόμενα σου, ότι οι γυναίκες είναι χρυσοθήρες, αυτό είναι εξέλιξη των παραπάνω, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής. Όλοι και όλες απορρίπτουν την σήμερον ημέρα υποψήφιους/ες συντρόφους γιατί έχουν στο κεφάλι τους λανθασμένα πρότυπα, οι μεν γυναίκες επειδή είναι μεγαλωμένες σαν άντρες είναι πλέον ανεξάρτητες και οι άντρες επειδή έχουν μεγαλώσει μαζί με γυναίκες ψάχνουν να βρουν μια γυναίκα σαν αυτές που βλέπουν στις ταινίες του χόλυγουντ. Οι άντρες έχουν πάψει να είναι κηνυγοί γιατί φοβούνται και οι γυναίκες βλέπουν ότι δεν χρειάζονται έναν άντρα να τους παρέχει όλα αυτά που είναι προορισμένες από την φύση τους να ψάχνουν (σε έναν άντρα).

Το μέλλον διαγράφεται μάλλον δυστοπικό, ίσως σε 2-3000 χρόνια (μπορεί και πολύ νωρίτερα) το ανθρώπινο είδος να είναι άφυλο και η αναπαραγωγή να γίνεται στο εργαστήριο, αν μέχρι τότε ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει καταφέρει να επιβιώσει είτε από κάποιο θερμοπυρηνικό ολοκαύτωμα είτε από τον επερχόμενο πόλεμο με τα ρομπότ (τεχνητή νοημοσύνη) είτε από κάποιον εξωγήινο ιό....

Super Moderator
    Έχω διαγράψει τον θεματοθέτη, αφού του έστειλα πάμπολες προειδοποιήσεις.
    Κλειδώνω το θέμα, δεν έχει λόγο ύπαρξης

Page 2 of 2 FirstFirst 12