Results 1 to 15 of 88
-
31-03-2017, 04:01 #1
εχουν τα ατυχηματα ταξικο προσημο ?
Αναφερομαι στο περιφημο πια ατυχημα με την πορσε , που εγινε χαμος στα ΜΜΕ , κατηγορουσαν τα γρηγορα αυτοκινητα , το ιδιο το παιδι , και γενικως υπηρχε μια αρνητικοτατη σταση στον υπαιτιο του ατυχηματος , που τελικα απεδειχθη οτι ηταν ενα σκασμενο λαστιχο .................προ ημερων ,, εγινε το ατυχημα στον Ευοσμο , που δεν υπηρχε ουτε πλουσιος μπαμπας , ουτε ακριβο αυτοκινητο , κι ομως , παροτι σκοτωθηκαν 4 παιδια απο 17 εως 19 ετων , κι ενα χαροπαλευει , η ειδηση περασε σχετικα στα ' ψιλα ' των ειδησεων , ουτε παραθυρα στις ειδησεις , ουτε αναλυσεις επι αναλυσεων , τιποτα απο ολα αυτα , αντιμτωπισθηκε σαν ενα συνηθισμενο τυχημα .....................καταληγοντας , δοιαπιστωνω οτι ειμαστε ενα εθνος κομπλεξικων και φθονερων ανθρωπων , ειχε ο αλλος πορσε , ηταν πλουσιος ? επανω του , να τον φαμε , αυτοι ειμαστε ....
- 31-03-2017, 09:42 #2
δεν καταλαβα πως εγινε αυτο στον ευοσμο.δεν το ακουσα.
τα παιδια ηταν μεσα στο αυτοκινητο που τρακαρε, η επεσαν επανω τους?
για το αλλο με το σκασμενο λαστιχο, εγω διαβασα οτι ηταν ασυντηρητα τα λαστιχα εξ ου και το σκασιμο.
τα αυτοκινητα δεν φταινε για τα ατυχηματα, οι οδηγοι φταινε ειτε λογω κακης οδηγησης , ειτε λογω κακης συντηρησης.
στην πορσε εγιναν και τα δυο.
31-03-2017, 09:44 #3
μολις διαβασα για τον ευοσμο.
τραγικο αλλα με πολλες ευθυνες ενηλικων....
αν ειχαν ευθυνες τα παιδια, θα εφταιγαν κι εκεινα.
η οικογενεια που ειχε παρκαρει εκτος δρομου σε ασφαλες παρκιγκ, τι εφταιγε να πεσουν πανω τους να τους σκοτωσουν? το ιδιο ειναι?
31-03-2017, 10:15 #4
Οπως η οικογενεια που ειχε παρκαρει δεν εφταιγε ετσι κ τα παιδια στο αμαξι δεν φταιγανε αλλα ο οδηγος που ετρεχε!α μακ εννοει των διαχωρισμο!ετρεχε το παιδι με την πορσε κ τι δεν ειπαν ενω για τον πιτσιρικα τωρα τιποτα!
Μακ αυτοι ειμαστε του δηθεν!!να κραζουμε,να βαζουμε ταμπελες σε ανθρωπους!δυστηχως!!κριμα τα παιδια που εφυγαν!!No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
31-03-2017, 10:49 #5
τα παιδια εφταιγαν που μπηκαν σε αμαξι με οδηγο ανηλικο χωρις διπλωμα.
αλλα επειδη δενε χουν ευθυνες τα παιδια, φταινε οι γονεις που δεν ειχαν γνωση...
καποιος που φταιει γιατι εκανε ενα λαθος, δεν σημαινει οτι αξιζει να πεθανει η να χασει το παιδι του, προς θεου, , να ξερουμε τι συζηταμε.
αλλα οι αλλοι στο παρκιγκ ηταν εντελως αμετοχοι. καμια ευθυνη δεν ειχαν γι αυτο που τους συνεβη.
αν εγω μπω σε αμαξι με οδηγο μεθυσμενο η οδηγο ανηλικο, δεν φταιω που μπηκα?
31-03-2017, 10:51 #6
Στην πόρσε υπάρχει 'ένοχος' και 'αθώος', ευκαιρία για κράξιμο δηλαδή......
Στο άλλο τι να πεις? Αφού οι ενοχοι είναι τα θύματα , είτε είναι οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους είτε τα ίδια τα παιδιά......
Αν ήταν κάνα φτωχαδάκι βέβαια αντί για πόρσε ( και ας πήγαινε τερμα τα γκάζια όσο άντεχε το αυτοκίνητο του) θα λέγανε, το καημένο το παιδί, κρίση κλπ
Πάντως στον χατζηνικολάου έδειχνε ''ήρωες'' αστυνομικούς με φθαρμένα λάστιχα και καταδιώξεις.....ο ήρωας δεν ξέρω ποιος είναι? δηλαδή να πας να σκοτώσεις και κάνα αθώο, τι είσαι ήρωας? ξέρω γω.........
31-03-2017, 11:03 #7
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
31-03-2017, 11:34 #8
κανεις δεν φταιει! φταιει ο μακ που ανοιγει τετοια θεματα!!!!
αυτον να καταδικασετε! αυτος φταιει για ολα!!!!! χαχαχαχαχαχ!
αμαν ρε μακ!!
31-03-2017, 11:38 #9
η αληθεια ειναι οτι θα συμφωνησω με την πινκ, μεγαλωνεις ενα παιδι, του δινεις καποιες αξιες κ καποιες αρχες, οκ..δεν μπορεις να ευθυνεσαι εσυ για οσα κανει!
πολλα παιδια δυστυχως φευγουν τα βραδια απο το σπιτι κρυφα, τι να κανει ο γονιος? να κοιμαται με τα κλειδια του αυτοκινητου στο χερι μη τυχον και?
με την ιδια λογικη, να βαλει κ λουκετο στα συρταρια της κουζινας μηπως κ παρουν κανα μαχαιρι κ σφαξουν... μετην ιδια λογικη να μην τα αφησουν να βγουν ποτε απο το σπιτι για να μην πιουν, μην τσακωθουν κλπ κλπ..
τι φταιει ο γονιος σητν προκειμενη που κοιμαται ο ερμος κ το κωλοπαιδο του παιρνει τα κλειδια κ την κανει με το αμαξι????
31-03-2017, 11:45 #10
Εντάξει μωρέ δεν τα λες και κωλόπαιδα!! ποιος δεν βγήκε κρυφά, δεν έπαιρνε μηχανάκια, δεν έκανε μαλακίες κλπ?
Οκ να χεις λίγο ωριμότητα θέλει, παίρνεις το αμάξι, στα 17 σου προφανώς πόσα χλμ να χεις κάνει? ελάχιστα......
Μεταφέρεις και ψυχές, δεν σου κόβει λίγο να είσαι προσεκτικός, να μην τρέχεις κλπ?
31-03-2017, 11:47 #11
Εγω εδω,ζωντανο παραδειγμα!!κοιμηθηκαν οι δικοι μου κ βγηκα κρυφα την νυχτα χωρις να με παρουν χαμπαρι για να δω τον τοτε γκομενο μου!!εχω κανει αρκετες μαλακιες η αληθεια ειναι κ οι γονεις μου ποτε δεν τα μαθαν!!
Το θεμα ομως ηταν αλλο!!γιατι στο ενα κραξιμο κ στο αλλο οχι??
Μακ δες εδω τι γινετε,στο φορουμ!λες μια γνωμη που μπορει να μην συμφωνουν κ σε στολιζουν με επιθετα!το ειρωνικο ειναι οτι αυτοι που σε στολιζουν με τα επιθετα(χωρις να εχεις αναφερθει σε αυτους)αυτοι σε κρινουν κ ολας!!No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
31-03-2017, 12:01 #12
31-03-2017, 12:21 #13
οντως αν πεις μια γνωμη αντιθετη απο την δικη τους σε στολιζουν, δεν ξερω γιατι γινεται αυτο..... πεφτει πολυ κραξιμο εδω μεσα, σε σημειο μερικες φορες να σκεφτεσαι αν μπορεις τελικα να διαφωνησεις ή οχι...
επειδη μπορει πχ να πιστευεις κ να εχεις εντελως αλλη αποψη, δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα πιστευω, ο καθε ανθρωπος κρινει υποκειμενικα καποια πραματα..
δεν ξερω αν υπαρχει μια υποβοσκουσα επιθετικοτητα εδω ή απλα ο γραπτος λογος ειναι καπως διαστρεβλωτικος...
31-03-2017, 12:22 #14
μα κι εμεις θα μπορουσαμε να το ειχαμε κανει!
ειτε ως ενηλικες ειτε ως ανηλικοι παλιοτερα.
αυτο δεν μας απαλλασει απο την ευθυνη.
απ οπου κι αν το δεις, η ευθυνη ειναι των γονιων. αυτο δεν σημαινει οτι μπορουσαν να το αποτρεψουν, γιατι οπως λες, δεν ειναι εφικτο να ξερουν καθε λεπτο τι κανει το παιδι τους.
εχουν την ευθυνη ομως.
οι αλλοι στο παρκιγκ δενειχαν την παραμικρη ευθυνη, ουτε εδειξαν καποια αμελεια.
31-03-2017, 12:23 #15
εδω εμενα μου ειπαν οτι ειμαι στην καρα******κλαρα μου, επειδη αρνηθηκα να απαντησω σε ερωτησεις τις οποιες μου απηυθυναν με καπως επιθετικο τροπο..
οκ..την επομενη φορα σταυρωστε με λοιπον, που εχω τα δικα μου πιστευω, που θεωρηθηκα εγωιστρια κ "δεν κοιταω την δικη μου καμπουρα" ή τον εαυτο μου στον καθρευτη..
δεν ξερω ρε πινκ..μηπως δεν παιρνουν τα φαρμακα τους καποιοι??????