εχουν τα ατυχηματα ταξικο προσημο ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 88
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα κι εμεις θα μπορουσαμε να το ειχαμε κανει!
    ειτε ως ενηλικες ειτε ως ανηλικοι παλιοτερα.
    αυτο δεν μας απαλλασει απο την ευθυνη.

απ οπου κι αν το δεις, η ευθυνη ειναι των γονιων. αυτο δεν σημαινει οτι μπορουσαν να το αποτρεψουν, γιατι οπως λες, δεν ειναι εφικτο να ξερουν καθε λεπτο τι κανει το παιδι τους.
    εχουν την ευθυνη ομως.

οι αλλοι στο παρκιγκ δενειχαν την παραμικρη ευθυνη, ουτε εδειξαν καποια αμελεια.
    απο ποια αποψη ειχαν την ευθυνη οι γονεις??? θες να το εξηγησεις καπως αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Εμ δεν τους κοβει σε τετοια ηλικια!δεν εχουν την αισθηση της ευθυνης!νταξ δεν ησχυει για ολους!!εγω ρε συ εχω δει κ κατι γκομαρια να κανουν χοντραδες!τι να λεμε?!ο καθενας με την τυχη του!
    ρε σεις, κι εμεις τα εχουμε κανει αυτα.
    αλλα ειμασταν τυχεροι και ζησαμε.
    ΑΝ δεν ειχαμε ζησει, καποιοι ειχαν ευθυνες.
    τοσο απλο...

Senior Member
    τοτε εφοσον κ εμεις τα ειχαμε κανει αυτα , τι ευθυνη ειχαν οι γονεις?
    εγω επινα κ οδηγουσα μηχανες στην Λεωφ. Βουλιαγμενης.. αν σκοτωνα ή σκοτωνομουν θα ειχαν ευθυνη οι γονεις μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    απο ποια αποψη ειχαν την ευθυνη οι γονεις??? θες να το εξηγησεις καπως αυτο?
    απο την πολυ απλη αποψη οτι οταν το παιδι ειναι ανηλικο, οι γονεις εχουν την ευθυνη για την ασφαλεια του.την ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.
    αν ρωτας αν μπορουσαν να το αποτρεψουν, θα απαντουσα πολυ δυσκολα και με πολυ μεγαλη αμφιβολια.

αν ρωτας ποιος εχει την ευθυνη γι αυτο που εγινε, σου απαντω, ο ενηλικος που εδωσε το αυτοκινητο σε εναν ανηλικο χωρις διπλωμα και οι γονεις που αφησαν τα παιδια να μπουν στο αυτοκινητο .
    δεν τα αφησαν γιατι δεν ρωτηθηκα προφανως, αλλα ειχαν ευθυνη να ξερουν που ειναι και τι κανουν τα παιδια τους.
    ανεφικτο? ναι, αλλα η ευθυνη υπαρχει.

Senior Member
    οντως αν πεις μια γνωμη αντιθετη απο την δικη τους σε στολιζουν, δεν ξερω γιατι γινεται αυτο..... πεφτει πολυ κραξιμο εδω μεσα, σε σημειο μερικες φορες να σκεφτεσαι αν μπορεις τελικα να διαφωνησεις ή οχι...
    επειδη μπορει πχ να πιστευεις κ να εχεις εντελως αλλη αποψη, δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα πιστευω, ο καθε ανθρωπος κρινει υποκειμενικα καποια πραματα..
    δεν ξερω αν υπαρχει μια υποβοσκουσα επιθετικοτητα εδω ή απλα ο γραπτος λογος ειναι καπως διαστρεβλωτικος...
    Θα σου πω την γνωμη μου!εγω ειμαι υπευθυνη γι αυτο που γραφω εσυ εισαι υπευθυνη γι αυτο που καταλαβαινεις γι τ'οτι γραφω εγω!!επισης εσυ εισαι υπευθυνη πως θα διαχειριστεις αυτο που δεν σου αρεσε!δεν γινετε να αρχιζεις πρωτη να με στολισεις με επιθετα κ μετα να λες οτι εγω κραζω!!στην ουσια κανεις κ εσυ το ιδιο!!δλδ τα βαζεις μαζι μου κ πεφτεις εσυ στο επιπεδο μου!δλδ αστειο!το ιδιο κ με τα ατυχηματα,οι περισσοτεροι που κραζαν τρεχαν-τρεχουν σαν μουρλη αλλα οχι φταιει ο πλουσιος γτ ειναι κακομαθημενος!ασχετο το ενα με το αλλο βεβαια αλλα δοξα τω θεω απο επιθετα κ παραδειγματα δεν ξεμενουμε ποτε!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    τοτε εφοσον κ εμεις τα ειχαμε κανει αυτα , τι ευθυνη ειχαν οι γονεις?
    εγω επινα κ οδηγουσα μηχανες στην Λεωφ. Βουλιαγμενης.. αν σκοτωνα ή σκοτωνομουν θα ειχαν ευθυνη οι γονεις μου?
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΣΟΥ!!! ΤΟ ΡΩΤΑς???

κι επειδη τα καναμε κι εμεις, δεν υπηρχε ευθυνη καποιων?

Senior Member

Πως θα ειχαν την ευθυνη??αφου δεν το ξεραν οι ανθρωποι!η κορη τους ηταν στο σχολειο πηγε σπιτι της φιλης της ενω η κορη επινε!!

Senior Member
    απο την πολυ απλη αποψη οτι οταν το παιδι ειναι ανηλικο, οι γονεις εχουν την ευθυνη για την ασφαλεια του.την ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.
    αν ρωτας αν μπορουσαν να το αποτρεψουν, θα απαντουσα πολυ δυσκολα και με πολυ μεγαλη αμφιβολια.

αν ρωτας ποιος εχει την ευθυνη γι αυτο που εγινε, σου απαντω, ο ενηλικος που εδωσε το αυτοκινητο σε εναν ανηλικο χωρις διπλωμα και οι γονεις που αφησαν τα παιδια να μπουν στο αυτοκινητο .
    δεν τα αφησαν γιατι δεν ρωτηθηκα προφανως, αλλα ειχαν ευθυνη να ξερουν που ειναι και τι κανουν τα παιδια τους.
    ανεφικτο? ναι, αλλα η ευθυνη υπαρχει.
    νομικα μπορει να εχουν την ευθυνη, ηθικα πιστευω οτι δεν ειχαν καμια απολυτως ευθυνη, γιατι πρακτικα ο γονιος κοιμαται κ το παιδι αυτοβουλως εχει δρασει κ εχει παρει τα κλειδια κ εχει φυγει.. οπως κ να εχει, ειναι πολυ λυπηρο κ αυτοι οι γονεις δεν θα συνελθουν ποτε..
    αν βαλω τον εαυτο μου στην θεση τους, θα ηταν κατι τρομερο το να εχω χασει το παιδι μου, αλλα κ να με κατηγορουν κιολας απο πανω.
    Μετα τον θανατο καποιου οικειου μας, παντα γεμιζουμε μερικες φορες με τυψεις κ χωρις λογο μαλιστα, ποσο μαλλον αυτοι οι γονεις..
    ο πατερας θα καθεται κ θα σκεφτεται " αν ειχα κρυψει τα κλειδια θα ηταν αλλιως τα πραματα"... κριμα τον καιμενο τον ανθρωπο..
    αυτοι που μενουν πισω τραβανε το λουκι, μακαρι ο Θεος να τους δωσει δυναμη ..... κ να μην ερθει ποτε ξανα κανεις στην δικη του θεση....

Senior Member

δεν σε καταλαβαινω... γιατι ειχαν ευθυνη οι γονεις μου? που εγω αντι να ειμαι σχολειο επινα κ οδηγουσα μηχανες?? η ερμη η μανα μου νομιζε οτι ημουν στο σχολειο..
    εννοειται οτι μου εδωσε αρχες ...ομως τι αλλο θα μπορουσε να κανει?

Senior Member
    Θα σου πω την γνωμη μου!εγω ειμαι υπευθυνη γι αυτο που γραφω εσυ εισαι υπευθυνη γι αυτο που καταλαβαινεις γι τ'οτι γραφω εγω!!επισης εσυ εισαι υπευθυνη πως θα διαχειριστεις αυτο που δεν σου αρεσε!δεν γινετε να αρχιζεις πρωτη να με στολισεις με επιθετα κ μετα να λες οτι εγω κραζω!!στην ουσια κανεις κ εσυ το ιδιο!!δλδ τα βαζεις μαζι μου κ πεφτεις εσυ στο επιπεδο μου!δλδ αστειο!το ιδιο κ με τα ατυχηματα,οι περισσοτεροι που κραζαν τρεχαν-τρεχουν σαν μουρλη αλλα οχι φταιει ο πλουσιος γτ ειναι κακομαθημενος!ασχετο το ενα με το αλλο βεβαια αλλα δοξα τω θεω απο επιθετα κ παραδειγματα δεν ξεμενουμε ποτε!
    τι ψανχεις ρε πινκ? εδω η αλλη σε ειχε πει *******!! μας κανεις πλακα??? τα ξεχνας??? δεν ξεχνιουνται......

Senior Member
    νομικα μπορει να εχουν την ευθυνη, ηθικα πιστευω οτι δεν ειχαν καμια απολυτως ευθυνη, γιατι πρακτικα ο γονιος κοιμαται κ το παιδι αυτοβουλως εχει δρασει κ εχει παρει τα κλειδια κ εχει φυγει.. οπως κ να εχει, ειναι πολυ λυπηρο κ αυτοι οι γονεις δεν θα συνελθουν ποτε..
    αν βαλω τον εαυτο μου στην θεση τους, θα ηταν κατι τρομερο το να εχω χασει το παιδι μου, αλλα κ να με κατηγορουν κιολας απο πανω.
    Μετα τον θανατο καποιου οικειου μας, παντα γεμιζουμε μερικες φορες με τυψεις κ χωρις λογο μαλιστα, ποσο μαλλον αυτοι οι γονεις..
    ο πατερας θα καθεται κ θα σκεφτεται " αν ειχα κρυψει τα κλειδια θα ηταν αλλιως τα πραματα"... κριμα τον καιμενο τον ανθρωπο..
    αυτοι που μενουν πισω τραβανε το λουκι, μακαρι ο Θεος να τους δωσει δυναμη ..... κ να μην ερθει ποτε ξανα κανεις στην δικη του θεση....
    δεν υπαρχει αυτοβουλως, οταν το παιδι ειναι ανηλικο.
    εγω αν το παιδι μου επαιρνε ενα αυτοκινητο και σκοτωνοταν και σκοτωνε και αλλους 4, θα ενοιωθα υπευθυνη κι ας μην του ειχα δωσει αδεια να το κανει.
    θα ηταν τρομερο να εχω χασει το παιδι μου κι ακομα πιο τρομερο το οτι θα σκεφτομουν οτι εχω ευθυνες γι αυτο που εγινε.

φυσικα κριμα. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.
    αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν ευθυνες και ενοχες αυτοι οι ανθρωποι, οπως θα ειχε και καθε αλλος στην θεση τους.

Senior Member
    δεν σε καταλαβαινω... γιατι ειχαν ευθυνη οι γονεις μου? που εγω αντι να ειμαι σχολειο επινα κ οδηγουσα μηχανες?? η ερμη η μανα μου νομιζε οτι ημουν στο σχολειο..
    εννοειται οτι μου εδωσε αρχες ...ομως τι αλλο θα μπορουσε να κανει?
    δεν καταλαβαινω καν την ερωτηση.
    η απαντηση ειναι οτι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ αν αντι να εισαι στο σχολειο επινες και οδηγουσες μηχανες.
    αν δεν το βλεπεις, δεν ε χω κατι να πω.

Senior Member
    και δεν το ξερεις καθολου αν εκλεψε καποιο κλειδι η καποιος του το εδωσε. το ξερεις? δεν ειδα να το γραφουν πουθενα.

Senior Member
    δεν υπαρχει αυτοβουλως, οταν το παιδι ειναι ανηλικο.
    εγω αν το παιδι μου επαιρνε ενα αυτοκινητο και σκοτωνοταν και σκοτωνε και αλλους 4, θα ενοιωθα υπευθυνη κι ας μην του ειχα δωσει αδεια να το κανει.
    θα ηταν τρομερο να εχω χασει το παιδι μου κι ακομα πιο τρομερο το οτι θα σκεφτομουν οτι εχω ευθυνες γι αυτο που εγινε.

φυσικα κριμα. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.
    αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν ευθυνες και ενοχες αυτοι οι ανθρωποι, οπως θα ειχε και καθε αλλος στην θεση τους.
    Ενοχες ναι,λογικο να εχουν αλλα ευθυνη οχι!ειδικα στην δευτερη περιπτωση ο πατερας δεν το ηξερε οτι το παιδι εχει παρει το αμαξι!ετσι διαβασα!

Senior Member
    Ενοχες ναι,λογικο να εχουν αλλα ευθυνη οχι!ειδικα στην δευτερη περιπτωση ο πατερας δεν το ηξερε οτι το παιδι εχει παρει το αμαξι!ετσι διαβασα!
    ενοχες γιατι να εχουν, αν δεν εχουν ευθυνη?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast