εχουν τα ατυχηματα ταξικο προσημο ? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 88 of 88
    Senior Member
    Λοιπον κανω μια ερωτηση!!μικρη εχω δεχτει σεξουαλικη παρενοχληση απο συγγενικο προσωπο!!μας επαιρνε ολα τα παιδια για βολτα κ εμενα δεν με αφηνε να παιξω,με βαζε να τον χαιδευω!οι γονεις μου ηταν ησυχη,ειναι ολα τα παιδια παρεα κ τα προσεχει αυτος!!που στο καλο φταινε οι γονεις μου?απο την στιγμη που αυτοι κ μονο ειναι υπευθυνη για μενα!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αρα ηθικα δεν εχεις ευθυνη αν δεν του μαθεις εσυ να οδηγει κ αν δεν του εχεις δωσει εσηυ τα κλειδια κλπ κλπ..
    νομικα συμφωνω οτι φταινε γιατι πολυ απλα ΕΤΣΙ ειναι ο νομος..οκ ...
    αλλα ηθικα δεν θα ειχες καμια ευθυνη αν εσυ λοιπον δεν του ειχες μαθει να οδηγει κ δεν του ειχες δωσει τα κλειδια κ ας σε παρακαλαγε, ερχεσαι καπως σε αυτο που ελεγα..
    ομως απο τον νομο την εχεις κατσει την βαρκα... κ αυτο ειναι μαλακια! γιατι εσυ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ, ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ Κ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ (μπορει να ειχε μαθει να οδηγει με καποιον φιλο κ να μην το ηξερες)
    στην προκειμενη λοιπον ΗΘΙΚΑ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ------> ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ..
    ε καλα, τωρα το ακους οτι εχεις νομικες ευθυνες για πολλα πραγματα που μπορει να μην εχεις πραγματικη ευθυνη?

να επαναλαβω ομως οτι το σεναριο μας ειναι υποθετικο.
    στην πραγματικοτητα μπορει ο πατερας να ειχε οντως την ευθυνη και να του το εδινε το αυτοκινητο.

τωρα, επειδη τελειωσα με την δουλεια και εχει κρασακι με τον καλο μου το προγραμμα, αφηνω τις ευθυνες και τις ξαναπιανουμε αλλη φορα ))
    καλο σκ!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε, ας προσπαθησει να σκοτωσει και 4 ανηλικα ο γνωστος σου να δουμε αν θα παει...
    Ο δευτερος κοριτσακι παρεσυρε κ το παρατησε!δεν ειναι απαντηση αυτο που γραφεις!μαλλον ζουμε σε διαφορετικη χωρα,στην πολη μου να γινονται κ στην δικια σου οχι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ο δευτερος κοριτσακι παρεσυρε κ το παρατησε!δεν ειναι απαντηση αυτο που γραφεις!μαλλον ζουμε σε διαφορετικη χωρα,στην πολη μου να γινονται κ στην δικια σου οχι!
    βρε πινκ, δεν υπαρχει περιπτωση να γλυτωσε την φυλακη!!
    κι επειδη βγηκε εξω την επομενη?? οριστηκε δικαστηριο. δν σημαινει οτι θα τον εκτελεσουν επιτοπου. εμεινε μια μερα λογω αυτοφωρου και μετα οριστηκε δικαστηριο. ειπε κανεις οτι δεν ειχε ευθυνες????
    δεν ειναι οσο απλο οσο νομιζεις να σκοτωνεις ανθρωπους με το αμαξι...

Senior Member
    ε καλα, τωρα το ακους οτι εχεις νομικες ευθυνες για πολλα πραγματα που μπορει να μην εχεις πραγματικη ευθυνη?

να επαναλαβω ομως οτι το σεναριο μας ειναι υποθετικο.
    στην πραγματικοτητα μπορει ο πατερας να ειχε οντως την ευθυνη και να του το εδινε το αυτοκινητο.

τωρα, επειδη τελειωσα με την δουλεια και εχει κρασακι με τον καλο μου το προγραμμα, αφηνω τις ευθυνες και τις ξαναπιανουμε αλλη φορα ))
    καλο σκ!!!!!
    εγινε καλα κρασα που λενε!!!! χχααχαχ! καλο σκ!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    εγινε καλα κρασα που λενε!!!! χχααχαχ! καλο σκ!!!!
    κυριολεκτικα !!!
    αχαχαχαχαχαχαχαχ!
    καλα να περασετεεε !!!

Senior Member
    θεεενξξξξ !

Senior Member
    βρε πινκ, δεν υπαρχει περιπτωση να γλυτωσε την φυλακη!!
    κι επειδη βγηκε εξω την επομενη?? οριστηκε δικαστηριο. δν σημαινει οτι θα τον εκτελεσουν επιτοπου. εμεινε μια μερα λογω αυτοφωρου και μετα οριστηκε δικαστηριο. ειπε κανεις οτι δεν ειχε ευθυνες????
    δεν ειναι οσο απλο οσο νομιζεις να σκοτωνεις ανθρωπους με το αμαξι...
    Πραγματικα νομιζω οτι ζουμε σε διαφορετικες χωρες!!τι διαολο μονο στην πολη μου δεν πανε μεσα??γινετε ενα δικαστηριο μετα απο δυο χρονια,ε και?ελευθεροι παλι

Senior Member
    Η ανωριμότητα,ανευθυνότητά κ η βλακεία δεν έχουν κάτι το ταξικό. Είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά ορισμένων.

Θα σου πω τι θεωρώ εγώ ταξικό.
    Ταξικό είναι το μνημόνιο οπου το 97% βυθίζεται στην φτώχια,χάνονται τα εργασιακά κεκτημένα,αυτοκτονουν κ το 3% έχει αύξηση του πλούτου του.
    Ταξικό ατύχημα είναι όταν ένας εργολάβος δεν λαμβάνει μετρα προστασιας για το κέρδος κ έχουμε θανάτους.Όταν πολυεθνικές που πατανε στην ανέχεια του κόσμου καταστρέφουν περιβαλλον κ ζωές για να αυξήσουν τα κέρδη της μειοψηφίας.

Γράφονται πολλές βλακειες κατα καιρους κ παντού βλέπουμε τον διαχωρισμό κ διχασμό.

Τα αυτοκινητιστικα ατυχήματα στην Ελλάδα πιστεύω έχουν να κανουν πρωτίστως με την παιδεία κ νοοτροπία του Έλληνα κ δευτερευόντως με την αναγκη επίδειξης που ίσως είναι αποτέλεσμα αυτής της έλλειψης.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Παιδιά αυτό με την ευθύνη την ηθική εννοώ, είναι πολύ μπέρδεμα και δεν μπορεί να είναι απόλυτο σε κάθε περίπτωση. Νομικά, ναι οι γονείς είναι υπεύθυνοι για ό, τι κάνει το παιδί τους μέχρι τα 18, αλλά ηθικά....μπερδεύει πολύ το πράγμα.
    Δεν ξέρω την συγκεκριμένη περίπτωση καθόλου, αλλά οτι υπάρχουν και περιπτώσεις γονιών με εγκληματική συμπεριφορά όσον αφορά στα παιδιά τους, δε το συζητώ. Εγώ τουλάχιστο βλέπω συνεχώς γονείς να δίνουν το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι στο παιδί από τα 15. Ή να οδηγούν οι ίδιοι μεθυσμένοι και να του δίνουν το καλό παράδειγμα. Τότε δεν έχουν ευθύνη;

Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις σαν αυτές που λέτε, που ο γονιός μια χαρά μπορεί να μεγάλωσε το παιδί του, να το δίδαξε να είναι υπεύθυνο, προσεκτικό κτλ αλλά...στην εφηβεία το αίμα βράζει! Οι δικοί μου γονείς ήταν πολύ προσεκτικοί, δεν μας έμαθαν να οδηγούμε πριν τα 18 (άσχετο που είχαμε μάθει ήδη από φίλους) και γενικά πρόσεχαν πολύ. Μια μέρα ο αδερφός μου σε ηλικία 8-10 χρονών και παιδί με ειδικές ανάγκες, βγαίνει στο πάρκινγκ, πάει στο αυτοκίνητο κάποιων που είχαν έρθει επίσκεψη στο σπίτι μας και το είχαν αφήσει ξεκλείδωτο, βρίσκει μέσα μια καραμπίνα(? αεροβόλο? κάτι τέτοιο τελοσπαντων δεν εχω ιδέα από όπλα) το οποίο ο τύπος είχε αφήσει μέσα στο αμάξι του και μάλιστα γεμάτο και έριξε μια στον αέρα!!! Από θαύμα δεν χτύπησε κάποιον ή δεν σκοτώθηκε ο ίδιος! Αν γίνοταν το οτιδήποτε φυσικά οι γονείς μου θα πήγαιναν φυλακή...αλλά είχαν όντως ευθύνη; Εκτός κι αν θεωρούμε οτι πρέπει να είναι πίσω από το παιδί 24/24 το οποίο και πρακτικά δεν γίνεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Πραγματικα νομιζω οτι ζουμε σε διαφορετικες χωρες!!τι διαολο μονο στην πολη μου δεν πανε μεσα??γινετε ενα δικαστηριο μετα απο δυο χρονια,ε και?ελευθεροι παλι
    Και στην δική μου πόλη τότε! Πολύ στενό μου πρόσωπο σκοτώθηκε στην άκρη του δρόμου από διερχόμενο μεθυσμένο οδηγό και ο συγκεκριμένος δεν πήγε ούτε μια μέρα μέσα!! Ούτε μία!!! Εδώ ίσως να είναι και λίγο ταξικό....αν έχεις λεφτά να πληρώσεις καλό δικηγόρο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Η ανωριμότητα,ανευθυνότητά κ η βλακεία δεν έχουν κάτι το ταξικό. Είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά ορισμένων.

Θα σου πω τι θεωρώ εγώ ταξικό.
    Ταξικό είναι το μνημόνιο οπου το 97% βυθίζεται στην φτώχια,χάνονται τα εργασιακά κεκτημένα,αυτοκτονουν κ το 3% έχει αύξηση του πλούτου του.
    Ταξικό ατύχημα είναι όταν ένας εργολάβος δεν λαμβάνει μετρα προστασιας για το κέρδος κ έχουμε θανάτους.Όταν πολυεθνικές που πατανε στην ανέχεια του κόσμου καταστρέφουν περιβαλλον κ ζωές για να αυξήσουν τα κέρδη της μειοψηφίας.

Γράφονται πολλές βλακειες κατα καιρους κ παντού βλέπουμε τον διαχωρισμό κ διχασμό.

Τα αυτοκινητιστικα ατυχήματα στην Ελλάδα πιστεύω έχουν να κανουν πρωτίστως με την παιδεία κ νοοτροπία του Έλληνα κ δευτερευόντως με την αναγκη επίδειξης που ίσως είναι αποτέλεσμα αυτής της έλλειψης.
    Like!!! (δεν εχει εδω τετοιο να μπορώ να σου κάνω)

Ζουμε σε μια κοινωνια που το να εισαι ή εστω να φαινεσαι πλουσιος ειναι το παν. Αυτο εχει απο μονο του μια ταξικοτητα.

Το αμαξι ειναι ο πιο ευκολος τροπος να φανεις γαμαω-ταω χωρις να ξοδεψεις στην πραγματικοτητα πολλα χρηματα. Ο πιτσιρικας των δυτικων προαστιων αναπληρωνει την ελλειψη στατους και χρηματων κανοντας πολυ θορυβο με το φτιαγμενο saxo-ακι του, ο πιτσιρικας των ΒΠ κανει επιδειξη το στατους του και τα φραγκα του κανοντας πολυ θορυβο με την slk του....

Οποτε συνοπτικα ναι, εχουν ταξικο προσημο, αλλα αυτο δεν αναιρει την ανθρωπινη πλευρα των δυστυχηματων.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456