Θέλω να αυτοκτονήσω! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    κοριτσακι μου , δεν γινεται να ριχνεις ευθυνες σε εναν ανθρωπο, στην προκειμενη την Μαρα, απο το φορουμ.... οκ εδω μιλαμε αλλα δεν ειμαστε φιλοι.. εκτος κ αν εχετε γινει κολλητες κ βρισκεστε κ εκτος.. αλλα κ παλι δεν ειναι λογος αυτοκτονιας αυτος..
    κ η Μαρα εχει τα δικα της προβληματα να ασχοληθει, εμμεσα με αυτον τον τροπο θα την κανεις να νιωσει τυψεις που δεν μπορει να σου μιλησει..
    για οσα εχεις να απευθυνεσαι σε εναν ψυχολογο καλυτερα κ να εχεις μια καλη θεραπευτικη σχεση μαζι του ...
    η Μαρα ειναι απλα ενα μελος εδω κ δεν μπορει να παιρνει τετοιο βαρος , ουτε να της δινεις εσυ τετοιο βαρος..
    οσον αφορα τον γαμο..οκ.. κ τι εγινε αν δεν παντρευτεις?? δλδ μονο οσοι παντρευονται αξιζουν? η ζωη εχει τοσο ομορφα πραματα να κανεις!!!
    ισα ισα ο γαμος εινια σοβαρη δεσμευση..μπορει κ να πιεζοσουν κιολας μεσα σε ενανα γαμο..
    θελω να πω οτι δεν ειναι πανακεια, ουτε εινια κατι ονειρεμενο οπως τα βλεπουμε στις ταινιες μερικες φορες... οκ.. απλα δεν ειναι ολα ροδινα σε εναν γαμο..
    δεν θα αξιζεις λιγοτερο αν δεν παντρευτεις ποτε.
    Συμφωνω απολυτα μαζι σου, το μονο ευκολο ειναι να βρεθει ο φτεχτης, το ζητουμενο ειναι η λυση, μπορουμε ολοι να παραπονιομαστε η να προσπαθουμε για το καλυτερο!
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Banned
    αν θυμουμε καλα , τελευταιες φορες που εμπενα συχνα στο φορουμ ,πριν χρονια δλδη ! παλυ εσυ , αν θυμαμαι καλα λεω κι παλυς ,ελεγες τα ιδια ότι θες να αυτοκτονήσεις! παλυ τα ιδια λες?
    Αν δε καμω λαθος κι εισαι η ιδια , τι σε κρατα κι δε το κανεις? μημπως πρεπει να βρεις τους λογους που σε αποτρεπουν να το κανεις παρα να ψάχνεις τους λογους που θες να το καμεις?
    Λυπάμαι αν αντιμετοπιζεις καποιο ψυχολογικο πρόβλημα , αλλα επειδή δυστυχως καποιες ψυχες οντως αυτοκτονησαν ! κι επειδή είναι μεγαλος ο πονος σε αυτους που αφησαν πισω, σε παρακαλω να σεβαστείς όλα αυτά τα παιδια κι να μην "παιζεις" με αυτές τις κουβέντες!

Senior Member
    δεν ειναι παντα παιχνιδι, το λενε αυτοκτονκη ιδεοληψια.

Senior Member
    Παιδιά τι να πω έτσι όπως ζω με προβλήματα με τον αδελφό μου με πρόβλημα βρίσκομαι άσχημα

Senior Member
    Δελφινι εδω ειμαι! επεσαν δουλιτσες και δεν πολυμπαινω...

Με το γυμναστηριο πως τα πας??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ολγίτσα εκτός από την κλασική ιατρική έχεις δοκιμάσει και κάτι άλλο; Ας πούμε βελονισμό-ομοιοπαθητική.
    Υπάρχουν πολλοί καλοί θεραπευτές που μπορούν να ανακουφίσουν και να θεραπεύσουν προβλήματα που οι κλασικοί γιατροί δεν μπορούν.

Καλά μη νομίζεις ότι όλοι οι υπόλοιποι βρίσκουμε μεγάλο νόημα ζωής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι εδω ειμαι! επεσαν δουλιτσες και δεν πολυμπαινω...

Με το γυμναστηριο πως τα πας??
    Καλά αλλά δεν χάνω κιλά αγάπη μου και θα λένε αυτό πολύ βούρλο είναι και με τον γυμναστή καλά τα πάω αλλά ντρέπομαι λιγάκι γιατί εκεί οι κοπέλες δεν χάνουνε το βήμα τους ενώ εγώ τα χάνω..... και επειδή ασχολείται μαζί μου αυτός με πιάνει άγχος όταν πηγαίνω στο γυμναστήριο. Μάρα με θεωρείς έξυπνο κορίτσι γιατί εγώ με θεωρώ λίγο βλαμμένο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ολγίτσα εκτός από την κλασική ιατρική έχεις δοκιμάσει και κάτι άλλο; Ας πούμε βελονισμό-ομοιοπαθητική.
    Υπάρχουν πολλοί καλοί θεραπευτές που μπορούν να ανακουφίσουν και να θεραπεύσουν προβλήματα που οι κλασικοί γιατροί δεν μπορούν.

Καλά μη νομίζεις ότι όλοι οι υπόλοιποι βρίσκουμε μεγάλο νόημα ζωής.
    Ναι έχω δοκιμάσει και δεν έγινε τίποτα

Senior Member
    Δελφίνι αγάπη χρειάζεσαι στο δινω με εγγύηση όλα αυτά που έχεις περνάνε με αγάπη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δελφίνι δεν αρκεί να δοκιμάζεις πράγματα, πρέπει και να προσπαθείς για να βελτιωθείς! ...Χρειάζεται δουλειά και καθημερινή προσπάθεια!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δελφίνι δεν αρκεί να δοκιμάζεις πράγματα, πρέπει και να προσπαθείς για να βελτιωθείς! ...Χρειάζεται δουλειά και καθημερινή προσπάθεια!!
    με ψυχωση δεν μπορω

Senior Member
    Δεν μπορούν, όσοι δεν θέλουν. Το αποτέλεσμα είναι ανάλογο της προσπάθειας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δεν μπορούν, όσοι δεν θέλουν. Το αποτέλεσμα είναι ανάλογο της προσπάθειας...
    μπορούνε να προσπαθήσουνε όσοι έχουνε ψύχωση?

Senior Member
    Όλοι μπορούν να προσπαθούν, ασχέτως με τι έχουν ή δεν έχουν. Αρκεί ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του... Το ότι έχεις ψύχωση, δεν σημαίνει ότι δεν έχεις επιλογές,

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Καλά αλλά δεν χάνω κιλά αγάπη μου και θα λένε αυτό πολύ βούρλο είναι και με τον γυμναστή καλά τα πάω αλλά ντρέπομαι λιγάκι γιατί εκεί οι κοπέλες δεν χάνουνε το βήμα τους ενώ εγώ τα χάνω..... και επειδή ασχολείται μαζί μου αυτός με πιάνει άγχος όταν πηγαίνω στο γυμναστήριο. Μάρα με θεωρείς έξυπνο κορίτσι γιατί εγώ με θεωρώ λίγο βλαμμένο
    Kανεις δεν τα λεει αυτα... εσυ τα εικαζεις και αυτοχαντακωνεσαι ρεεεε!!!!!
    Keep up the good work!!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast