Results 1 to 15 of 20
Thread: Πώς γνωριστηκατε?
-
01-05-2017, 18:38 #1
Πώς γνωριστηκατε?
Για πείτε! πως γνωρίσατε την σχέση σας και ποιος έκανε το πρώτο βημα?
Θα έχει ενδιαφέρον!
ας κάνω την αρχή εγω..
είχα βγει τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν για ποτό με άτομα από τη δουλειά μου... τον είδα απέναντι στο μπαρ με την παρέα του... κοιτουσε λιγο... κοιτούσα και εγω διακριτικά. .. ντρεποταν και δεν ήρθε να μου μιλησει... την επόμενη μέρα εψαξα στο φβ και βρήκα στο μαγαζί το check in που είχαν κανει...(εμείς δεν είχαμε κάνει και θα ήταν αδύνατο να με βρει) και του εστείλα αίτημα φιλιας... ευτυχώς τουλάχιστον έστειλε αυτός το πρώτο μνμ για να πιάσουμε την κουβέντα μετά από 2 μέρες εφόσον δεν είχα σκοπό να στείλω εγώ πρωτη. .. και κάπως έτσι είμαστε ήδη 4 μήνες μαζί!
ποιος-α έχει σειρά?
- 01-05-2017, 19:07 #2
εεεε ποιες από ολες τις σχεσεις? θα γραφω μεχρι αυριο...
01-05-2017, 19:13 #3
Χαχαχαχ οποία θες... :-P διάλεξε!
01-05-2017, 19:20 #4
καλα η πιο μακροχρονια σχεση μου ηταν 4 χρονια με μια τραπεζιτρια από την ρουμανια...
πριν αρχισω τις οικοδομες ειχα συνεργειο υδραυλικών και ειχα κανει μια οικοδομη υδραυλικα.. ε εκει νοικιασε ένα διαμερισμα η κοπελια... ειχε μια διαρροη στα υδραυλικα και μιας και ημουν ο μονος που ηξερα αγγλικα πηγα εγω... και εκανα την διαρροη... ε δυο μερες μετα με ξαναπηραν ότι ειχε και άλλη διαρροη... τελικα δεν ειχε...!!! εδειξε ενδιαφερον ταχα μου για τις οικοδομες που είχαμε στα σχεδια και ηθελε να τα δει... ε της ειπα να παμε για καφε να της δειξω τα σχεδια...
και ο ενας από τους 2500 θεους ο ερως εκανε την δουλεια του
01-05-2017, 21:28 #5
Χαχαχαχαχαχαχ αυτά είναι! Καλά τα καταφερατε κύριε υδραυλικε [emoji12]
01-05-2017, 21:32 #6
Ήταν νύχτα...Η σιωπή είχε αγκαλιάσει το φεγγάρι και μαζί του και μένα....Μες την απόλυτη σιγαλιά, γοργά τα βήματά μου ξεκούραζαν την ατέλειωτη παύση της σιωπής.....Το φεγγάρι χάριζε απλόχερα το φως του στις διάφανες δροσοσταλίδες και εκείνες από αγάπη αντανακλούσαν την απέραντη ομορφιά του....και από την τόση ομορφιά κατέρρεαν σαν δάκρυα και έπεφταν στη γη, όπως καταρρέει μια ψυχή που κλαίει, όταν δεν υπάρχει κανείς να την ακούσει .....και ξάφνου ....βλέπω εκείνον......ήταν τόσο πληγωμένος......αγκάθια τρυπούσαν το κορμί του και το αίμα πάλευε να ξεφύγει μανιωδώς από την πονεμένη του καρδιά ....από τα μάτια του.... ξεχύνονταν οι ομορφότερες δροσοσταλίδες που γέννησε ποτέ η φύση .....και από τα χείλη του ...έβγαινε η ωραιότερη νότα της σιωπής.....''Ποιος είσαι ?'' του λέω.....'' ποιος σε πλήγωσε ?'' .......''κανείς '' μου λέει .......''Ήπια τον κ.λο μου εδώ δίπλα σε ένα μπιτσόμπαρο και πήγα και γκρεμοτσακίστηκα σα μαλ@κας σε ένα κάκτο ''.................κάπως έτσι γνωριστήκαμε :P :P
01-05-2017, 21:33 #7
01-05-2017, 21:50 #8
01-05-2017, 22:07 #9
Νουμακ θα στο πω χυμα η ιστορια σου θυμιζει τσοντα λολ...ε μα ο υδραυλικος; Και η τραπεζιτρια; Χαχαχαχα
Κιουμπ θεα απλα :)
Εγω δεν εχω κανει σχεση που δε ξεκινησε ονλαιν...μαλακια αλλα ετσι ετυχε, σημεια των καιρων τι να πεις. Η αυτο η δεθελωνατοσκεφτομαι. Λολ
Φυσικα μπορω να περιγραψω την καθε ιστορια με λεπτομερειες μες στη ροματζαδα σα της κιουμπ αλλα αυτα παντου ειναι σαλτσες ουτως η αλλως, ονλαιν και δια ζωσης :)
01-05-2017, 22:59 #10
01-05-2017, 23:21 #11
όταν λέμε σχέση τί εννοούμε ακριβώς; lol. δώστε ιδέα να πιαστώ. ουκ έστιν αριθμός, θέλω τη βοήθεια του κοινού
η αιτία του φόβου είναι η άγνοια
02-05-2017, 01:34 #12
Ήμουν σε ενα καφε , υποστηριξη στο κολλητο που ειχε πιασει εκει δουλεια , και αυτη καθοταν απεναντι μου...2 γαλαζια ματια σαν αγριος ωκεανος..Με κοιταζε πεταχτα αλλα εγω ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο σαν χανος που λεμε..Ε μολις σηκωθηκε να φυγει κολλωσα πολυ και δεν μιλησα απλα την χαζευα να φευγει. Και λιγο πριν χαθει(στις αυτοματες σκαλες του μετρο) εριξε ενα τελευταιο βλεμμα. Εκει πεταχτηκα και ετρεξα για να την προλαβω(εριξα τον καφε πανω μου μαζι με ενα σερβιτορο). Ημασταν 2 χρονια μαζι και τωρα στα χωρισματα δυστυχως...Δεν εχω ξαναερωτευτει τετοια ματια σαν τα δικα της!
02-05-2017, 02:46 #13
02-05-2017, 10:06 #14
Καλημέρα! Εγώ είχα μπανίσει την κοπέλα μου όταν περίμενε το λεωφορείο στη μικρή πόλη που ζούσαμε. Ήμασταν φοιτητές. Δε την είχα ξαναδεί και είχα όρεξη να την φλερτάρω αλλά μου φάνηκε κάπως κατσουφιασμένη και σκέφτηκα ότι μάλλον κάτι τέτοιο δε θα ήταν καλή ιδέα τελικά. Λίγο καιρό μετά πήγα να βάλω πλυντήριο στις φοιτητικές εστίες και πέρασε από εκεί που ήμουν με μια φίλη της που γνώριζα. Είπα ένα "γεια" και στις δύο χαμογελαστός, με χαιρέτησαν και καθώς έφευγαν εκείνη γύρισε ξανά αυθόρμητα και μου χαμογέλασε ενώ στη συνέχεια ντράπηκε και το μάζεψε πάλι. Μου έκαψε κάνα δυο ασφάλειες στον εγκέφαλο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει 100% γιατί δεν έκανα την κίνηση να την κυνηγήσω μετά από αυτό. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι πέφτουλας αλλά, όταν μου το βγάζει μια κοπέλα, δε δυσκολεύομαι να τη φλερτάρω. Ήμουν και σε μια φάση που είχα πιο ρομαντικές απόψεις για το κάρμα κλπ και πίστευα ότι αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει. Τελικά μου έστειλε ένα αίτημα φιλίας στο fb. Ε από εκεί και πέρα έκανα τις απαραίτητες κινήσεις με πολύ προσοχή. Βγήκαμε μερικά ραντεβού και μετά τα φτιάξαμε. Μετά από λίγο καιρό συγκατοικήσαμε. Δεν ήταν πάντα εύκολα αλλά είμαστε μαζί σχεδόν 6 χρόνια στα εύκολα και στα δύσκολα και αν στρώσουν κάποια πράγματα (δουλειά κλπ) θέλω να την παντρευτώ.
02-05-2017, 13:08 #15
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....