Μετα το 1ο ραντεβου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 86
    Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    χορηγούς; όχι και έτσι, μή το ρίχνεις στα πατώματα. έχουν ξαναγίνει τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα, που στο τέλος ξέφυγαν πολύ. είναι κρίμα να φύγεις με λάθος εντυπώσεις. αν η λέξη Προοπτικές που χρησιμοποίησα μεταφράστηκε μέσα σου σε λεφτά, τότε υποψιάζομαι ότι θα ξαναδώ το ίδιο έργο. μόνον λεφτά δεν είχα στο μυαλό μου
    Ετσι ακουγεται

Banned
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    λιγο ΕΛΕΟΣ δεν γραφω για εσενα προσωπικα σιγα μην θελω να δωσω ξυλο τα υπολοιπα βεβαια ισχυουν
    μηπως εχεις κρυφο καημο να ασχοληθεις με τη ξυλογλυπτικη?

Senior Member
    η αληθεια πρεπει παντα να λαμπει
    Νικ με συγχωρεις αλλα η μονη αληθεια που λαμπει με το σχολιο σου ειναι το πως σκεφτεσαι εσυ...τις δικες σου αντιληψεις για τις σχεσεις και τις γυναικες και τα δικα σου απωθημενα αντικατοπτριζει, τιποτα αλλο...
    Και ο μπακ επισης...τι βλεπω για χορηγους και χαζα;
    Επισης νικ θες να μας πεις πως ο καθε αντρας μετα τα 30 εχει καποιο αφροδισιο; Τι κουφα ειναι αυτα;
    Και βασικα για εντελως διαφορετικα πραγματα μιλαει η Τονια. Σορυ αλλα ωρες ωρες ειστε απαλευτοι, αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bak View Post
    Ετσι ακουγεται
    ανάλογα με το τί θέλει να ακούσει κανείς
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    ωρες ωρες ειστε απαλευτοι, αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου :P
    αυτο πρεπει να το βαλεις για υπογραφη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μηπως εχεις κρυφο καημο να ασχοληθεις με τη ξυλογλυπτικη?
    πλακα πλακα εχω αρκετα ξυλινα τηλ αεροπλανακια. ομως τα εχω βαρεθει εδω και αρκετο καιρο.

κοριτσια οι περισσοτεροι αυτα ακριβως σκεφτονται για τις γυναικες. θυμαστε τον αειμνηστο σταθη στις ταινιες του;;;
    ποιος ηταν ο καημος του;; μια μηχανη για να του κατσει η γκομενα

Senior Member
    Νικ δε ξερω τι λες αλλα ξερω πολλους που δεν εχουν λεφτα αλλα στα γκομενικα τους δεν εχουν προβλημα. Αρα λεω αρα μηηηηηηηηπως απλα αυτο το σκεπτικο ειναι ενας τροπος για να αποδωσει καπου οποιος εχει δυσκολια με τις γυναικες αυτη τη δυσκολια ενω αλλα ειναι τα αιτια; Μια ιδεα ριχνω :)

Banned
    αυτο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερα διαφορετικο αφου μηχανες εχουν αρκετοι αρα με αυτο το σκεπτικο η γκομενα θα φυγει και θα του μεινει στο χερι

οι ανθρωποι δεν κερδιζονται με κολπα τους κερδιζεις με την αξια σου αλλα μεσα απο ανουσιες συζητισεις αρκετες φορες.
    το κολπα βρισκονται στο λεγε λεγε..μονο...

Senior Member

κοριτσια οι περισσοτεροι αυτα ακριβως σκεφτονται για τις γυναικες. θυμαστε τον αειμνηστο σταθη στις ταινιες του;;;
    ποιος ηταν ο καημος του;; μια μηχανη για να του κατσει η γκομενα
    ρε σεις, όταν αντιλαμβάνομαι ότι αυτό που ακούω, αυτό που συμβαίνει, είναι λάθος, γιατί να το αναμασήσω; θα το πολεμήσω το λάθος. η κριτική σκέψη στη σύγχρονη κοινωνία έχει αμβλυνθεί με τον τρόπο που μας "ψεκάζουν". θα κρατηθώ σε εγρήγορση να μην μου σαπίσουν το μυαλό. δεν θα κάθομαι να επαναλαμβάνω μπούρδες. δηλαδή εμείς παιδιά δεν έχουμε; δεν αναθρέψαμε; δεν είδαμε τα αποτελέσματα; μα ειλικρινά, μου φαίνεται τραγικό να διαγράφετε με μια μολυβιά το καλό και να εστιάζετε στην ανοησία. και μήν μπερδεύεις τις ταινίες, σάτιρα είναι, κοροϊδεύουν τις χαζές αντιλήψεις του σύγχρονου κόσμου, δεν τις εξυψώνουν. σταματήστε πια να το παίζετε θύματα. ωχου τόχετε κουράσει το θέμα.
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bak View Post
    Ουτε δευτερα μπορω γενικως δεν μπορω καθημερινες γιατι παω σχολειο και μετα εχω προπονησεις... παρασκευη και σαββατο μπορω

●να μην της στειλω κανα μηνυμα σημερα ;
    δεν ξερω τι εκανες τελικα.
    αν νοιωθεις οτι θελεις να στειλεις ενα μηνυμα, στειλε, αλλα το σκεπτικο ειναι να μην την "βομβαρδιζεις" με μηνυματα- τηλεφωνηματα- προτασεις αν δεν ανταποκρινεται κι εκεινη.
    κανε μια κινηση, αν βρεις ανταποκριση, συνεχισε. αν οχι, ξαναδοκιμασε μετα απο λιγες μερες, αν παλι δειξει αδιαφορια, αστο , μην ασχολεισαι.

παρε οποτε θελεις και πες της να βγειτε τοτε που εχεις χρονο. αν θελει κι εκεινη, θα φανει.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερω τι εκανες τελικα.
    αν νοιωθεις οτι θελεις να στειλεις ενα μηνυμα, στειλε, αλλα το σκεπτικο ειναι να μην την "βομβαρδιζεις" με μηνυματα- τηλεφωνηματα- προτασεις αν δεν ανταποκρινεται κι εκεινη.
    κανε μια κινηση, αν βρεις ανταποκριση, συνεχισε. αν οχι, ξαναδοκιμασε μετα απο λιγες μερες, αν παλι δειξει αδιαφορια, αστο , μην ασχολεισαι.

παρε οποτε θελεις και πες της να βγειτε τοτε που εχεις χρονο. αν θελει κι εκεινη, θα φανει.
    Αυτο θα κανω

Banned
    Αυτο θα κανω
    δηλαδη δινεις λιγα και παιρνεις πολα :-)
    αρα μετρα τα μυνηματα ενα ενα σημερα εστειλα αυριο δε στελνω μεθαυριο στελνω και παει λεγοντας...
    its cool...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δηλαδη δινεις λιγα και παιρνεις πολα :-)
    αρα μετρα τα μυνηματα ενα ενα σημερα εστειλα αυριο δε στελνω μεθαυριο στελνω και παει λεγοντας...
    its cool...!
    αυτο ειναι λαθος οι περισσοτεροι αντρες δινουν πολλα για να παρουν λιγα απο τις σχεσεις τους με το αλλο φιλο.
    τα φορουμ ειναι γεματα απο θεματα αντρων του τυπου της εστειλα μηνυμα δεν μου απαντησε τι να κανω κτλ
    αντιθετα οι γυναικες δεν εχουν καθολου αγχος σε τετοιες περιπτωσεις

Senior Member
    ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ !!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    αυτο ειναι λαθος οι περισσοτεροι αντρες δινουν πολλα για να παρουν λιγα απο τις σχεσεις τους με το αλλο φιλο.
    τα φορουμ ειναι γεματα απο θεματα αντρων του τυπου της εστειλα μηνυμα δεν μου απαντησε τι να κανω κτλ
    ναι ειναι σα να λες οτι ενας ηλιθιος εχει περισσοτερες ικανοτητες απο ενα εξυπνο αλλα καπιες φορες μπορει να θες να δωσει πολα σε ενα θεμα χωρις να περιμενεις τιποτα ετσι για αλλαγη μια ηλιθιος μια εξυπνος συνεχεια το ιδιο δε λεει.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast