Μια απο τα ιδια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αρα απο οσα λες, το προβλημα εντοπιζεται στην πορεια...
    ΕΣΥ μπορεις να εντοπισεις τι ειναι αυτο που τις απομακρυνει?
    μηπως εισαι φλυαρος? μιλας πολυ για τον εαυτο σου? δεν τις καταλαβαινεις? δεν τους αφηνεις χωρο να ανασανουν? μηπως γινεσαι τσιμπουρι? μηπως βιαζεσαι?? κλπ

Ναι. στη πορεια.
    απλως δεν εχω κατι ενδιαφερον να πω.
    συνηθως της αφηνω να μιλανε περισσοτερο αυτες. προτειμω να τις ακουω απο το να μιλαω εγω. χωρο τους δινω πολυ.... μαλλον περισσοτερο απο οτι πρεπει αφου δε θελω να τις πιεζω... και οπως αποδειχτηκε μαλλον αρεσει να τις πιεζουν...
    οταν λες τσιμπουρι τι εννοεις;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    κολλητηλικι χωρις η αλλη να γουσταρει...

πρεπει να δημιουργεις ενα ενδιαφερον γυρω απο σενα... γενικα ο κοσμος, ανδρες και γυναικες, γουσταρουν παραμυθιασμα! δε λεω να λες ψεμματα, αλλα να εξιδανικευσεις οσα κανεις, τη δουλεια σου, τα ενδιαφεροντα σου, να δειξεις προς τα εξω ότι εισαι παθιασμενος με τη ζωη σου, μπορεις....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member

πρεπει να δημιουργεις ενα ενδιαφερον γυρω απο σενα... γενικα ο κοσμος, ανδρες και γυναικες, γουσταρουν παραμυθιασμα! δε λεω να λες ψεμματα, αλλα να εξιδανικευσεις οσα κανεις, τη δουλεια σου, τα ενδιαφεροντα σου, να δειξεις προς τα εξω ότι εισαι παθιασμενος με τη ζωη σου, μπορεις....
    Ακριβώς! Παραμύθιασμα!
    Όπως τα λέει φίλε....
    Το ζήτημα είναι τι παραμύθι να φτιάξεις εάν είσαι άνεργος και ζεις ακόμα με τους γονείς σου και γενικά αν δεν το' χεις με το παραμύθιασμα!
    Ακόμα και τα ενδιαφέροντά μου είναι τόσο "ειδικά" που δεν ξέρω κατά πόσο θα πιάσει τόπο αν αρχίσω και μιλάω γι' αυτά.....
    Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.......
    Την Κυριακή των Βαΐων είχα βγει με μια κοπέλα, ήταν η μοναδική που ήταν της συζήτησης σαν και μένα αλλά δε μου βγαζε αυτό το "κάτι".
    "Σημείο" ότι και η πολλή φιλοσοφία ξενερώνει.......
    Περισσότερο για φίλη θα την κρατούσα! Εκείνη ήθελε βέβαια, εγώ δεν ήθελα να αρχίσουμε τίποτα...... Χώρια που έχει και την ίδια διαταραχή με εμένα, την "οριακή", οπότε λέω από μέσα μου "παλεύω που παλεύω τον εαυτό μου, δε θα άντεχα να παλεύω δύο σαν και μένα".......... Να λείπει το βύσσινο.....
    Το δικό μου πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχει κάποια για μένα, τόσο, όσο το ότι με πλησιάζουν αυτές που δε γουστάρω και δε με θέλουν εκείνες που γουστάρω!
    Last edited by GiannisNik3; 01-05-2017 at 12:26.

Senior Member
    Ναι. στη πορεια.
    απλως δεν εχω κατι ενδιαφερον να πω.
    συνηθως της αφηνω να μιλανε περισσοτερο αυτες. προτειμω να τις ακουω απο το να μιλαω εγω. χωρο τους δινω πολυ.... μαλλον περισσοτερο απο οτι πρεπει αφου δε θελω να τις πιεζω... και οπως αποδειχτηκε μαλλον αρεσει να τις πιεζουν...
    Μα με αυτό που λες εδώ είναι προφανές γιατί σε παίρνουν για φίλο!
    Διότι κάθεσαι και τις ακούς......
    Εγώ σου προτείνω να είσαι πιο άνετος γενικώς.
    Το πρόβλημα είναι ότι είσαι αγχώδης!
    Αυτό πρέπει να κοιτάξεις να λύσεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Ακριβώς! Παραμύθιασμα!
    Όπως τα λέει φίλε....
    Το ζήτημα είναι τι παραμύθι να φτιάξεις εάν είσαι άνεργος και ζεις ακόμα με τους γονείς σου και γενικά αν δεν το' χεις με το παραμύθιασμα!
    Ακόμα και τα ενδιαφέροντά μου είναι τόσο "ειδικά" που δεν ξέρω κατά πόσο θα πιάσει τόπο αν αρχίσω και μιλάω γι' αυτά.....
    Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.......

ΤΟ παραμυθιασμα εχει εφαρμογη παντου! και στα επαγγελματικα, μην πω ειδικα στα επαγγελματικα....
    σκεφτομαι αυτες τις μερες τι παραμυθιασμα να ξεφουρνισω για τα 7 χρονια καθυστερησης στο διδακτορικο μου...
    ο πραγματικος λογος ειναι οτι ειχα ξεπατωθει στα 12ωρα για χρονια, επεσαν κατι νοσηλειες και θανατοι συγγενων, μετα παραιτηθηκα απο τη δουλεια μου για να διαβασω αλλα μου προεκυψε ενα αυτοανοσο που μεχρι να το ρυθμισω εχασα περιπου 3 χρονια, μετα μετακομισα επαρχια, και κολλησα με εναν τυπο που στραγγιξε ολη τη νοητικη μου ενεργεια...και κατεληξα τωρα με αντικαταθλιπτικα για να παρω μπρος...
    εδω πειτε μου τι παραμυθιασμα ριχνω στον καθηγητη που θα με ρωτησει γιατι καθυστερησατε? ξερετε ποσοι ενδιαφερομενοι περιμενουν σε λιστα αναμονης? και πως ξερουμε αν στο μελλον δεν φερθειτε με τον ιδιο τροπο? τι εχει αλλαξει??

εδω σας θελω....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    εχω την απαντηση σε αυτο!!!
    ασχολεισαι με τα ενδιαφεροντα σου, διαβαζεις, παιζεις μουσικη, γραφεις κλπ. Εισαι σε φαση προετοιμασιας για το μεγαλο βημα στην καριερα σου. Νιωθεις πολυ τυχερος που μπορεις να ασχολεισαι με οσα σου αρεσουν κλπ
    Και ναι μεν μενεις στο πατρικο αλλα ειναι φαση-ξενοδοχειο καθως πηγαινεις σπιτι μονο για μπανιο και υπνο. Και σε βολευει απο αποψη αποστασεων. Αν νοικιασεις, θα επιλεξεις ενα διαμερισμα στην ταδε περιοχη (φροντισε να βρεις μια περιοχη που να ειναι μακρια και καλη) για να βλεπεις πχ τη θαλασσα ή το βουνο...

Senior Member
    ασχολεισαι με τα ενδιαφεροντα σου, διαβαζεις, παιζεις μουσικη, γραφεις κλπ. Εισαι σε φαση προετοιμασιας για το μεγαλο βημα στην καριερα σου. Νιωθεις πολυ τυχερος που μπορεις να ασχολεισαι με οσα σου αρεσουν κλπ
    Και ναι μεν μενεις στο πατρικο αλλα ειναι φαση-ξενοδοχειο καθως πηγαινεις σπιτι μονο για μπανιο και υπνο. Και σε βολευει απο αποψη αποστασεων. Αν νοικιασεις, θα επιλεξεις ενα διαμερισμα στην ταδε περιοχη (φροντισε να βρεις μια περιοχη που να ειναι μακρια και καλη) για να βλεπεις πχ τη θαλασσα ή το βουνο...
    Καλό!
    Δεν το σκέφτηκα.....

Senior Member

Κοιτα. μολις δω πως η κοπελα δε γουσταρει σταματαω.... εχω και εναν εγωισμό, και μια περηφανια.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Μα με αυτό που λες εδώ είναι προφανές γιατί σε παίρνουν για φίλο!
    Διότι κάθεσαι και τις ακούς......
    Εγώ σου προτείνω να είσαι πιο άνετος γενικώς.
    Το πρόβλημα είναι ότι είσαι αγχώδης!
    Αυτό πρέπει να κοιτάξεις να λύσεις...

δυσκολο.

να καταλαβεις, οσες φορες πηγα σε... πληρωσα για να κανω κατι.... δεν τελειωσα απο το αγχος μου.
    Μαλιστα εχω να ρωτησω και κατι για αυτο. μηπως επειδη τοσα χρονια δεν εκανα σεξ πλεον δε με ευχαριστει; γτ το σεξ με εχει απογοητευσει πολυ....

Senior Member
    μμμμ εσυ εισαι καλη....
    θελω να με διδαξεις στη τεχνη του παραμυθιασματος.

απλως ειναι παραξενο... γτ δεν αρεσει στις γυναικες η ειλικρίνεια; γτ προτειμουν το παραμυθιασμα;

Senior Member
    Στις γυναίκες αρέσει η αλήθεια, αλλά δοσμένη με έναν όμορφο τρόπο. Σε πολλές περιπτώσεις οι άντρες μπερδεύουν την ειλικρίνεια με την ωμότητα και την αγένεια. (Βέβαια, όλα αυτά τα συμπερασμάτα είναι γενικεύσεις... αλλά τέλος πάντων..). Αν διαλέξεις το παραμύθιασμα σε κάποια φάση θα καταρεύσει. Θα μπορούσες να δείξεις στην κοπέλα που σου αρέσει τον καλό σου εαυτό, χωρίς να την παραμυθιάζεις. Αν πραγματικά, έχεις να δώσεις σε μία γυναίκα, αργά η γρήγορα κάποια θα το εκτιμήσει και θα σου φερθεί κι αυτή με ανάλογη ειλικρίνεια.

Banned
    Tι είναι αυτοπεποίθηση? ( Για την δουλειά λέει και τις συνεντεύξεις αλλά το ίδιο είναι)

Αναλογίσου για ένα λεπτό ανθρώπους που σε έχουν εντυπωσιάσει με την αυτοπεποίθησή τους. Είναι όμορφοι σαν τον Μπραντ Πιτ, χαρισματικοί σαν τον Στιβ τζομπς , έξυπνοι σαν τον Στίβεν Χόκινγκ? κατά πάσα πιθανότητα όχι. Όλοι μας έχουμε συναντήσει καθημερινούς ανθρώπους χωρίς τεράστιου μεγέθους ταλέντα και χαρίσματα που μοιάζουν όμως να εκπέμπουν αυτή την αδιατάρακτη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Τι κάνει αυτούς τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν?

Δεν είναι μόνο εξωστρεφείς άνθρωποι με ικανότητα στις πωλήσεις και εγκάρδιο σφίξιμο χεριού. Οι πιο εντυπωσιακοί υποψήφιοι για αγορά εργασίας είναι οι πιο ντροπαλοί, οι πιο ήσυχοι τύποι ανθρώπου πολύ περισσότερο από τους επιδειξίες που αυτοπροβάλλονται . Όλοι όμως που κερδίζουν την προσοχή για την αυτοπεποίθησή τους έχουν ένα κοινό, αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Ξέρουν ποιοι είναι , τι θέλουν , σε τι είναι καλοί και σε τι αδύναμοι.

Με άλλα λόγια η αυτοπεποίθηση είναι ζήτημα αυτογνωσίας και αποδοχής του εαυτού σου, να κατέχεις καλά ποιος στα αλήθεια είσαι. Αυτό σου δίνει τελικά τον έλεγχο. Πάνω από όλα σταμάτα να ανησυχείς αν έχεις αυτοπεποίθηση, όλοι μπορούν να έχουν αυτοπεποίθηση . Δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα αλλά η πεντακάθαρη κατανόηση του εαυτού σου αυτό που θα την δημιουργήσει..

Γιατί εσύ?, James Reed

Senior Member
    Μαλιστα εχω να ρωτησω και κατι για αυτο. μηπως επειδη τοσα χρονια δεν εκανα σεξ πλεον δε με ευχαριστει; γτ το σεξ με εχει απογοητευσει πολυ....
    Όχι ρε φίλε.
    Δε γίνονται αυτά τα πράγματα!
    Είσαι πολύ αγχωμένος.
    Πρέπει να' σαι χαλαρός στο σεξ, να μη σκέφτεσαι τίποτα μόνο την ευχαρίστησή σου!
    Και φυσικά να μην πηγαίνεις με την πρόθεση να αποδείξεις κάτι......
    Άμα σκέφτεσαι πώς θα τα πας καλά, το έχασες το παιχνίδι!
    Και αυτό ισχύει και σε όλους τους τομείς της ζωής σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Tι είναι αυτοπεποίθηση? ( Για την δουλειά λέει και τις συνεντεύξεις αλλά το ίδιο είναι)

Αναλογίσου για ένα λεπτό ανθρώπους που σε έχουν εντυπωσιάσει με την αυτοπεποίθησή τους. Είναι όμορφοι σαν τον Μπραντ Πιτ, χαρισματικοί σαν τον Στιβ τζομπς , έξυπνοι σαν τον Στίβεν Χόκινγκ? κατά πάσα πιθανότητα όχι. Όλοι μας έχουμε συναντήσει καθημερινούς ανθρώπους χωρίς τεράστιου μεγέθους ταλέντα και χαρίσματα που μοιάζουν όμως να εκπέμπουν αυτή την αδιατάρακτη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Τι κάνει αυτούς τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν?

Δεν είναι μόνο εξωστρεφείς άνθρωποι με ικανότητα στις πωλήσεις και εγκάρδιο σφίξιμο χεριού. Οι πιο εντυπωσιακοί υποψήφιοι για αγορά εργασίας είναι οι πιο ντροπαλοί, οι πιο ήσυχοι τύποι ανθρώπου πολύ περισσότερο από τους επιδειξίες που αυτοπροβάλλονται . Όλοι όμως που κερδίζουν την προσοχή για την αυτοπεποίθησή τους έχουν ένα κοινό, αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Ξέρουν ποιοι είναι , τι θέλουν , σε τι είναι καλοί και σε τι αδύναμοι.

Με άλλα λόγια η αυτοπεποίθηση είναι ζήτημα αυτογνωσίας και αποδοχής του εαυτού σου, να κατέχεις καλά ποιος στα αλήθεια είσαι. Αυτό σου δίνει τελικά τον έλεγχο. Πάνω από όλα σταμάτα να ανησυχείς αν έχεις αυτοπεποίθηση, όλοι μπορούν να έχουν αυτοπεποίθηση . Δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα αλλά η πεντακάθαρη κατανόηση του εαυτού σου αυτό που θα την δημιουργήσει..

Γιατί εσύ?, James Reed
    Ακριβώς!
    Ό,τι λέει το παιδί πιο πάνω.

Senior Member
    το να πεις σε καποιον αγχωδη "προσπαθησε να μην αγχωνεσαι", απλα δεν φερνει αποτελεσμα. αν μπορουσε να μην αγχωνεται θα το εκανε και μονος του, δεν θελει κανεις να ταλαιπωρειται.
    προσπαθησε ομως να μην το δειχνεις σε ανθρωπους που δεν σε ξερουν , πχ γυναικες που φλερταρεις. αγχωσου μονος σου η σε εναν καλο φιλο, σε συγγενη. μην βγαζεις τα αγχη και τις ανασφαλειες σου σε νεες γνωριμιες. κανεις δεν ψαχνει για προβληματα, ολοι να περναμε ευχαριστα θελουμε.

νομιζω οτι χανεις πολυ χρονο σε γνωριμιες που ΔΕΝ προχωρανε και εμτα δικαια, απογοητευσαι.

σου ειπαν καπου παραπανω, "δωσε χρονο" και ειπες οτι εδωσες μηνες και μηνες, κλπ.
    ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ χρονο. με το να εισαι μονιμως παρων με επικοινωνια, , προτασεις, μηνυματα , δεν δινεις χρονο, το αντιθετο ακριβως κανεις. γινεσαι δεδομενος, χωρις να εχεις καν μια πρωτη επαφη με την αλλη.
    δωσε χρονο σημαινει, ασχολησου κι εσυ με κατι αλλο, μην ασχολεισαι μαζι της, εφοσον εκανες μια προταση κι επεσε στο κενο.

αντι τον χρονο που νοιωθεις οτι περιμενεις (κι εσυ νομιζεις οτι δινεις χρονο, ενω στην πραγματικοτητα την πολιορκεις κι αρχιζεις να την κουραζεις), να καθεσαι να σπαζοκεφαλιαζεις και να στεναχωριεσαι, πηγαινε παρακατω, γνωρισε κι αλλους ανθρωπους, μην ασχολεισαι με καποια που δειχνει διστακτικη.
    εκανες μια κινηση, ΜΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ, ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    δεν προχωρησε, ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    αν στην συνεχεια το καλοσκεφτει η ρπωτη και θελησει να βρεθειτε, θα επικοινωνησει. ξερει που να σε βρει. ειναι λαθος εντυπωση οτι πρεπει να εισαι συνεχως παρων μηπως και ξεχαστει και δεν ξερει που να ψαξει. το ακριβως αντιθετο συμβαινει. οταν δει οτι δεν θα κατσεις να την παρακαλας, ειναι που θα κινητοποιηθει.

αυτα προτεινω εγω
    Last edited by Remedy; 04-05-2017 at 08:20.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast