Results 91 to 105 of 111
-
21-12-2016, 00:27 #91
Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το θέμα,αλλά ο τίτλος είναι απίστευτα απλοϊκός !
"όλη η νεολαία...άχρηστοι" γενίκευση,δηλαδή πιστεύεις ότι όλοι είναι το ίδιο,βαζεις ταμπέλα.Και ακόμα και αν ήταν έτσι,και η νοοτροπία τους είναι αυτή,που δημιουργήθηκε η νοοτροπία αυτή?Από ποιον τους εμφυτεύτηκε?Από την κοινωνία ,ή την προηγούμενη γενιά που τους ανέθρεψε?Άρα κι αυτή είναι όλη άχρηστη σύμφωνα με την λογική αυτή?
Αντί να αναζητήσεις κάποιο φαινόμενο ή αιτία ,παγιώνεις μια ετικέτα.
Να προσέχεις πολύ περισσότερο πως διατυπώνεις την γνώμη σου γιατί η απλοϊκότητα αυτή σε εκθέτει
- 21-12-2016, 00:41 #92WhyAlwaysMe?Guest
Όλη η νεολαία άχρηστη?
Άχρηστη δεν νομίζω,ότι ένα μεγάλο μερίδιο της τεμπελιάζει ή βαριέται το μόνο σίγουρο!
Αλλά δεν νομίζω να είναι υπεύθυνη αυτή για όλα τα δεινά!Μάλλον έως σίγουρα και οι προηγούμενες γενιές έχουν βάλει το χεράκι τους!
08-05-2017, 15:45 #93
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Πολύ εύστοχο σχόλιο!
Εύκολο είναι να λες σε κάποιον να ξεκολλήσει από τον υπολογιστή και να προσγειωθεί στην πραγματική ζωή, όταν έχει φτάσει τα 28 και δεν ξέρει πώς να κάνει φίλους και παρέες, από μόνος του.........
Όσο για τα άλλα που ακούω, ότι η νεολαία αυτό, η νεολαία εκείνο, τα βρήκε όλα έτοιμα και εύκολα, είναι βουτυρόπαιδα και δε συμμαζεύεται... εγώ που ανήκω σ' αυτή τη νεολαία μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τίποτα δε μου έρχεται εύκολο!
Ούτε οι σχέσεις, ούτε οι παρέες, ούτε τίποτα! Και φαντάσου να' χω να ακούω και τους παλιούς να λένε "α εγώ στην εποχή σου θα είχα χίλιες γκόμενες, σήμερα δίνονται για πλάκα" και άλλες τέτοιες εξυπναδίστικες Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Ε-Σ!!!
Λοιπόν, τίποτα δεν είναι εύκολο! Ειδικά σήμερα, στον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων και του έρωτα, τα πράγματα είναι ίσως χειρότερα από ποτέ... Το αν τώρα δίνονται ευκαιρίες, αλλά αυτές ισχύουν για μια συγκεκριμένη "ελίτ" - όμορφους, καλογυμνασμένους, ψηλούς με όμορφο αμάξι, μεγαλογιατρούς, μεγαλοδικηγόρους κ.α.- αυτό δεν αφορά εμένα και άλλους σαν και μένα!
Να ρε μεγάλε! Γι' αυτό παίρνω σεροτονίνη από τα 25... Διότι η ζωή είναι ωραία!!! Γι' αυτό!
Ποιοι από τους 50άρηδες εδώ μέσα παίρναν σεροτονίνη από τα 25;
Για ν' ακούσω!
08-05-2017, 17:25 #94
Ενταξει υο καταλαβαμε εχετε κομπλεξ για τα γηρατεια σας.....
Ελις μανι μανι εγω 3-4 φιλους μαστορους αν σε καλυπτει η απανυηση μου
08-05-2017, 18:44 #95
Βρήκα γιατί είστε έτσι όσο προχωράει ο κόσμος οι οργανισμοί γίνονται πιο ευάλωτοι στις σωματικές καταπονήσεις δηλαδή εγώ που δουλεύω από δέκα χρόνων χειρωνακτικά έχω πιο πολλές δυνάμεις σε σχέση με σασ αλλά ταυτόχρονα έχω πιο λίγες δυνάμεις από τον παππού μου που δούλευε όλη τη ζωή του χειρωνακτικά ταυτόχρονα οι εποχές έχουν αλλάξει κ το παιχνίδι πλέον είναι εγκεφαλικό δε χρειάζονται δυνάμεις στο σώμα αλλά στο μυαλό αλλά το μυαλό κλαταρει πανευκολα εσύ καβ να ευχαριστείς το θεό που έπαιξες ποδόσφαιρο μικροσ οι άλλοι που δεν παιξαν ποδόσφαιρο ούτε ελληνικά δεν ξέρουν εγώ έτσι νομίζω κ σε περνάω δέκα χρόνια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-05-2017, 18:52 #96
Καβ επειδή σε συμπάθησα θα σου πω το ΑΕΠ της χώρας είναι 180 δις που σημαίνει κάθε κάτοικος βγάζει δεκαοχτώ χιλιάρικα ακόμα κ τα παιδιά γτ η κυβέρνηση μας θέλει σκλάβους με πεντακόσια ευρώ δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτή είναι η αλήθεια
09-05-2017, 00:21 #97
Ελις και εγω σε συμπαθω γιατι ταυυιζομαι μαζι σου και θα σου πω αμεσως τι εννοω....
Ο πατερας μου αυτοκτονησε οταν ημουν 4 δαν οικογενεια διαλυμενη δεν εχουμε ουτε πατρικο σπιτι και φυσικα ταυυιζομαι στη δουλεια απο 13 δουλευα σε βενζιναδικο και απο τα 15 νυχτα στο εργοστασιο της δελτα και γενικως χαμαλικι αλλα ενταξει εκ φυσικου ειμαι και λιγο ντουβαρι.....
Αλλα το πραγματικο επιτευγμα ειναι που ανηκω στο 0.01% του πλυθησμου που ειναι addict και μενω καθαρος.....
Δεν ταυυιζομαι με την νεολαια και ας ανηκω σαυτην
09-05-2017, 00:57 #98
Elis , αυτοι που μας θελουν σκλαβους με 500 ευρω , δεν ειναι η κυβερνηση , αυτη αν μπορουσε , αν ηταν ικανη , θα εκανε ενα grexit , αυτη ειναι η γνωμη μου , ως οικονομολογος ..............θα υποφεραμε 3-4 χρονια , αλλα με τον τωρινο τροπο , ν δεν συμβει κατι απροοπτο , θα ειμαστε δεκαετιες σε αυτην την κατασταση ................ποιοι το επιδιωκουν ? οι Γερμανοι , οραματιζοντασι για αλλη μια φορα μια Ευρωπη υπο την κυριαρχια της ........παρεα με το ΔΝΤ , τονμεγαλυτερο τοκογλυφο του πλανητη , τα μεγαλα συμφεροντα θελουν ολο τον Νοτο υοποδουλωμενο στα συμφεροντα της , η Ελλαδα ηταν προσφορη , λογω ευκολιας , δλδ πολλων χρεων , θα θελησουν , αν πετυχει το πειραμα αυτο, να συνεχισουν και με αλλους λαους , ηδη χρηματοδοτουν αγριως την Αλβανια , μνο που δεν ξερουν οι Αλβανοι οτι δεν θα μπορουν να ξεπληρωσουν .....
ο μεγας Οργουελ ειχε πει το εξης , ' Φανταζομαι τομελλον του ανθρωπου , να του παταει μια μποτα το κεφαλι ΣΥΝΕΧΩΣ ' ......
δεν βλεπουν καισοβαρες αντιδρασεις απο μια ανικανη κυβενρηση ........
09-05-2017, 09:28 #99
μασ ανεβασαν το βιοτικο επιπεδο κ αγορασαν το κρατοσ οποτε δεν εχουμε τιποτα για να μην γινονται πολεμοι
20-09-2023, 03:37 #100biscochiccoGuestΕλις εισαι πολυ σοφος, η μονη διαφορα ειναι οτι το κεφαλι μάς χτυπαει απο μεσα προς τα εξω. Τα καταφεραν οι π...ς. ο στοχος τους ειναι στο μυαλο. Διαβαζε εσυ μονο μας λεγαν θα εχεις σιγουρη δουλεια, διαβαζε βγες εξω καλοπερνα, μη σε νοιαζει τπτ. καταστραφηκαν ολοι. Πρακτικο μυαλο εχουν λιγοι απο μας πλεον μονο αερολογιες και φιλοσοφιες. απο πολιτικη οτι τους ταισουν. ολοι εχουμε γινει ζαβα μες την καταθλιψη. 0 ζωη μονο διαδυκτιο και γρηγορο φαγητο.
20-09-2023, 03:40 #101biscochiccoGuest
30-09-2023, 15:32 #102
Ένας κοινωνιολόγος είχε γράψει ότι θεωρεί το χειρότερο όταν ρωτάει νέους τι θέλουν να γίνουν
και του απαντούσαν "Τίποτε". Έγραφε, είναι λες και είναι από άλλο είδος, δεν τους νοιάζει, φαίνεται να
μην ενδιαφέρονται πια για τίποτε. Όμως το επόμενο ερώτημα έχει σημασία, αν θες να παρατήσεις για πάντα ένα σπίτι,
θα σε ενδιαφέρει αν το αφήσεις γεμάτο σκουπίδια;
30-09-2023, 15:48 #103
μερικοι ειναι μαυρα χαλια μερικοι οχι αξιζουν σα ανθρωποι .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
30-09-2023, 20:46 #104
Ολα οσα ειπα τα ειχε μεσα ο καφεσ στημενο απο τουσ ασφαλιτεσ εγω το δεχτηκα γτ η παλια γενια που μεγαλωσε εμενα κ πεθανε απο εσασ πεθανε με τον ιδιο τροπο ειπαν δυο μαλακιεσ κ τουσ φαγατε σασ αγαπω αλλα δεν ειστε ανθρωποι ετσι λοιπον εκανα τον μαλακα για να με φατε μαντεψτε με φαγατε κι αποδυκνειω τι μυαλα κουβαλατε δεν το αντεχα να εχετε φαει τοσο κοσμο κι εγω να ζω κ σασ τα λεω με αγαπη θα καταλαβετε σε 20 χρονια ζηστε οτι ειναι κ τα λεμε
30-09-2023, 21:05 #105