Ως πότε αυτή η απραξία;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by darkprincess View Post
    τι σχολη εισαι?ποσα μαθηματα εχεις περασει οσο πινεις φαρμακα?κ γ ποσο καιρο πινεις τα φαρμακα?
    το δεκεμβρη κλεινω 4 χρονια που τα πινω.αν θυμαμαι καλα περασα 4 μαθηματα σε 3 χρονια αλλα δε φταιει τοσο η αρρωστια οσο οτι γινανε διαφορα στη σχολη και δε θελω να περναω ουτε απεξω ειμαι και πολυ μεγαλο ετος.παντως οταν σταματησα να πινω ολη μερα ηθελα να αρχισω να πηγαινω να παρακολουθω και η ηλιθια η θεραπευτρια μου μου ειχε πει οτι δε μπορουσε να μου αλλαξει τις ωρες των ραντεβου που επεφταν μαζι με μαθηματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by loca View Post
    το δεκεμβρη κλεινω 4 χρονια που τα πινω.αν θυμαμαι καλα περασα 4 μαθηματα σε 3 χρονια αλλα δε φταιει τοσο η αρρωστια οσο οτι γινανε διαφορα στη σχολη και δε θελω να περναω ουτε απεξω ειμαι και πολυ μεγαλο ετος.παντως οταν σταματησα να πινω ολη μερα ηθελα να αρχισω να πηγαινω να παρακολουθω και η ηλιθια η θεραπευτρια μου μου ειχε πει οτι δε μπορουσε να μου αλλαξει τις ωρες των ραντεβου που επεφταν μαζι με μαθηματα
    Ara den exeis vgalei ti sxolh sou?agxonome pws.den tha ti vgalw.re.file omws perasa ena mathima apto prwto 3mino therapias...ti farmaka pineis?egw risperdal kai o.giatros leei na mou ta allaksi an.ides apta post mou to logo...

Senior Member
    στην αρχη ειναι το δυσκολο που δεν εχεις συνηθισει τα φαρμακα.

μετα θα στρωσετε καπως αν και παντα καμια σχεση με πριν..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by darkprincess View Post
    Ara den exeis vgalei ti sxolh sou?agxonome pws.den tha ti vgalw.re.file omws perasa ena mathima apto prwto 3mino therapias...ti farmaka pineis?egw risperdal kai o.giatros leei na mou ta allaksi an.ides apta post mou to logo...
    οχι δεν την εχω βγαλει ακομα.ολο λεω θα το παλεψω αλλα μαλλον δεν εχω τοση θεληση.βασικα δε θελω να κανω τπτ απολυτως μονο βολτες με το σκυλι μου

Senior Member
    Serie εχεις σκεφτει οτι ισως απο το σολιαν σου συμβαινει ολο αυτο? Μηπως με το ινβεγκα να δοκιμαζες αμπιλιφαυ? Δεν ξερω....
    Εγω αλογια αβουλησια κτλπ περασα στις αρχες με το ριαπερνταλ τωρα περνω γενοσημο του αμπιλιφαυ καλα ειμαι....και εχω πολυ κακη προγνωση πολλες υποτροπες

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Serie εχεις σκεφτει οτι ισως απο το σολιαν σου συμβαινει ολο αυτο? Μηπως με το ινβεγκα να δοκιμαζες αμπιλιφαυ? Δεν ξερω....
    Εγω αλογια αβουλησια κτλπ περασα στις αρχες με το ριαπερνταλ τωρα περνω γενοσημο του αμπιλιφαυ καλα ειμαι....και εχω πολυ κακη προγνωση πολλες υποτροπες
    Καλέ μου καβκαζ το θέμα αυτό ηταν απο τα πρωτα μου κ ανασύρθηκε τελευταια..
    Είναι πριν 4 χρόνια χεχε

Τώρα καλά τα πάω....όλα θετικά στο θέμα βελτίωσης.

Πάντως επειδή είδα οτι πήρες abilify έχω ακούσει οτι σε μερικούς είναι σαν δυναμίτης κ δεν τους κάθεται καλά. Τους φέρνει συμπτώματα μανίας.
    Συζητά με τον γιατρό σου τα αποτελεσματα. Θέλει προσοχή.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Αααα συγγνωμη χαχαχαχα δεν το προσεξα.....
    Ναι οντως μια διεγερση την εχει αυτο το φαρμακο και εχω αυπνιες σε λιγες μερες θα δω τον γιατρο να δουμε τι γινεται....
    Παντως με το ρισπερνταλ στα τελευταια ειδικα που επερνα και πρωι και βραδυ με εκανε να σερνομαι

Page 2 of 2 FirstFirst 12