Σκυλε εισαι το ετερον μου ημισυ. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σε κατι που δεν μ αρεσουν οι γατες ειναι οτι ειναι αδιστακτες εντελως με το θυμα τους...τα σκοτωνουν αργα κ βασανιστικα ....παιζουν μαζι τους γ ωρα πριν τα φανε....ο γατος μ ειχε πιασει ενα κοτσυφι προσφατα κ τον επιασα επ αυτοφορω ν βαζει ατο στομα του το καημενο π ηταν ακομα ζωντανο..ν το αφηνει.. αυτο με τσακισμενα φτερα ημιλυποθυμο ν προσπαθει ν ξεφυγει..να το ξαναπιανει ..να του σκιζει τα φτερα ..κ ν ακουω το τσιου τσιου (σε παρακαλω βοηθησε με θελω ν ζησω)....μ ρθε να τον πνιξω τον γατο ..του ριξα ενα κουβα νερο xD xD μπας κ το αφγσει ησυχο αλλα δν προλαβα το σκοτωσε....

Τωρα θα μ πεις καλα χαζη εισαι? Ο νομος της φυσης ειναι ο μεγαλος τρωει το μικρο...κ η γατα ειναι κυνηγος ....ομως με επιασε η καρδια μου εκεινη τη στιγμη....καο δν σκοτωνουν μονο τα αθωα πομτικακια οι γατες αλλα οτιδηποτε μπορει ν βρουν
    Όχι, δεν είσαι καθόλου χαζή...ούτε εμένα μου αρέσει αυτός ο νόμος της φύσης αφού σου είπα ότι στεναχωριέμαι με τα νεκρά ποντικάκια...κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου, θα προσπαθούσα να σώσω το πουλάκι...μου έχει πει μια φορά η μαμά μου ότι ο γάτος μας παρέα με το γάτο της γειτόνισσας είχαν πιάσει από ένα σπουργίτι στο στόμα αλλά πρόλαβε και τους τα πήρε ζωντανά...
    Πάντως κι οι σκύλοι σκοτώνουν τις γάτες, μη νομίζεις...μου έχουν σκοτώσει αρκετές, τη μία μάλιστα τη βρήκα ξεκοιλιασμένη...επειδή από μικρή είχα γάτες και στο σπίτι κι αδέσποτες στην αυλή της οικοδομής...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Νομίζω οτι όσοι δεν έχετε/ είχατε σκύλο δεν θα καταλάβετε ποτέ εμάς με τους σκύλους.

Καταρχήν εμένα μου αρέσουν όλα τα ζώα, από μικρή ήμουν πολύ φιλόζωη, το πρώτο μου κατοικίδιο ήταν μια πάπια η οποία με ακολουθούσε παντού! Μετά πέρασα στις γάτες...ώσπου συνάντησα τους σκύλους! Δεν είναι τυχαίο οτι χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, γιατί το δέσιμο που μπορείς να αποκτήσεις μαζί του δεν συγκρίνεται με αυτό των άλλων ζώων (με εξαίρεση ίσως τα άλογα απο οτι έχω ακούσει γιατί δυστυχώς δεν έχω άλογο). Και όχι δεν σημαίνει ότι όσοι αγαπάμε τα σκυλιά το κάνουμε επειδή είναι δουλοπρεπή ή γιατί θέλουμε να προσκολληθούμε κάπου ή γιατί δεν έχουμε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους. Κανένα ζώο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την σχέση που μπορείς να έχεις με έναν άνθρωπο και γιατί να το κάνει; Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Σε κάποιο άρθρο μάλιστα είχα διαβάσει οτι συνήθως οι άνθρωποι που προτιμούν τους σκύλους είναι πιο κοινωνικοί και πιο δραστήριοι σε σχέση με αυτούς που προτιμούν τις γάτες. Προφανώς αυτό έχει να κάνει και με την φύση του ζώου.

Με τον σκύλο μου πάμε καθε μέρα μαζί για περπάτημα πχ, δεν θα μπορούσα να το κάνω με μια γάτα, την παίρνω στην παραλία κάποιες φορές ή στις διακοπές ή στις βόλτες... ξέρει πότε είμαι καλά, πότε δεν είμαι, πότε έχω νεύρα, πότε θέλω την ησυχία μου. Αν βαριέμαι μια μέρα να βγω, δεν μπορώ να μείνω μέσα γιατί πρέπει να βγάλω τον σκύλο! Με βοηθάει στο να είμαι πιο δραστήρια στην ουσία και είναι πάντα η χαρά της ζωής. Θα με δει να γυρνάω στο σπίτι και όσο σκατά και να είμαι εγώ, αυτή θα έρθει τρισχαρούμενη και θα μου κάνει χαρές και θέλω δεν θέλω θα μου φτιάξει το κέφι.

Η γάτα αν ο γείτονας την ταίσει καλύτερα θα πάει στον γείτονα, το σκυλί μου ξέρω οτι αν δεν έχω να φάω θα κάτσει να πεθάνει μαζί μου από ασιτία. Το πρώτο μου σκυλί πέθανε όταν μπήκε στο νοσοκομείο ο πατέρας μου και πέθανε επειδή χωρίς να είναι άρρωστο σταμάτησε ξαφνικά να τρώει. Καθόταν όλη μέρα στη θέση που καθόταν ο πατέρας μου και αρνιόταν να φάει. Αυτό δεν είναι απλά δουλοπρέπεια, είναι αγάπη και ολοκληρωτικό δόσιμο. Ο σκύλος του Οδυσσέα τον περίμενε ακόμα κι όταν όλοι οι άλλοι τον είχαν θεωρήσει νεκρό.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mιλιβα , σε πηρε τηλεφωνο το παιδι που βγηκατε ?
    Χαχαχ θα μπερδεψουμε τα θεματα εδω....οχι...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Νομίζω οτι όσοι δεν έχετε/ είχατε σκύλο δεν θα καταλάβετε ποτέ εμάς με τους σκύλους.

Καταρχήν εμένα μου αρέσουν όλα τα ζώα, από μικρή ήμουν πολύ φιλόζωη, το πρώτο μου κατοικίδιο ήταν μια πάπια η οποία με ακολουθούσε παντού! Μετά πέρασα στις γάτες...ώσπου συνάντησα τους σκύλους! Δεν είναι τυχαίο οτι χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, γιατί το δέσιμο που μπορείς να αποκτήσεις μαζί του δεν συγκρίνεται με αυτό των άλλων ζώων (με εξαίρεση ίσως τα άλογα απο οτι έχω ακούσει γιατί δυστυχώς δεν έχω άλογο). Και όχι δεν σημαίνει ότι όσοι αγαπάμε τα σκυλιά το κάνουμε επειδή είναι δουλοπρεπή ή γιατί θέλουμε να προσκολληθούμε κάπου ή γιατί δεν έχουμε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους. Κανένα ζώο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την σχέση που μπορείς να έχεις με έναν άνθρωπο και γιατί να το κάνει; Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Σε κάποιο άρθρο μάλιστα είχα διαβάσει οτι συνήθως οι άνθρωποι που προτιμούν τους σκύλους είναι πιο κοινωνικοί και πιο δραστήριοι σε σχέση με αυτούς που προτιμούν τις γάτες. Προφανώς αυτό έχει να κάνει και με την φύση του ζώου.

Με τον σκύλο μου πάμε καθε μέρα μαζί για περπάτημα πχ, δεν θα μπορούσα να το κάνω με μια γάτα, την παίρνω στην παραλία κάποιες φορές ή στις διακοπές ή στις βόλτες... ξέρει πότε είμαι καλά, πότε δεν είμαι, πότε έχω νεύρα, πότε θέλω την ησυχία μου. Αν βαριέμαι μια μέρα να βγω, δεν μπορώ να μείνω μέσα γιατί πρέπει να βγάλω τον σκύλο! Με βοηθάει στο να είμαι πιο δραστήρια στην ουσία και είναι πάντα η χαρά της ζωής. Θα με δει να γυρνάω στο σπίτι και όσο σκατά και να είμαι εγώ, αυτή θα έρθει τρισχαρούμενη και θα μου κάνει χαρές και θέλω δεν θέλω θα μου φτιάξει το κέφι.

Η γάτα αν ο γείτονας την ταίσει καλύτερα θα πάει στον γείτονα, το σκυλί μου ξέρω οτι αν δεν έχω να φάω θα κάτσει να πεθάνει μαζί μου από ασιτία. Το πρώτο μου σκυλί πέθανε όταν μπήκε στο νοσοκομείο ο πατέρας μου και πέθανε επειδή χωρίς να είναι άρρωστο σταμάτησε ξαφνικά να τρώει. Καθόταν όλη μέρα στη θέση που καθόταν ο πατέρας μου και αρνιόταν να φάει. Αυτό δεν είναι απλά δουλοπρέπεια, είναι αγάπη και ολοκληρωτικό δόσιμο. Ο σκύλος του Οδυσσέα τον περίμενε ακόμα κι όταν όλοι οι άλλοι τον είχαν θεωρήσει νεκρό.
    Εχεις δικιο π λες οτι οσοι δεν εχουν σκυλο δν θα καταλαβουν ποτε πως ειναι...η αληθεια ειναι εκτος του οτι δεν μου φαινονται τοσο ελκυστικα οτι δεν τα πηγαινα και καλα με τα σκυλια ...μου χε επιτεθει ενα πολυ μικρη κ απο τοτε τα εχω απο μακρια....xD

Senior Member
    Εχεις δικιο π λες οτι οσοι δεν εχουν σκυλο δν θα καταλαβουν ποτε πως ειναι...η αληθεια ειναι εκτος του οτι δεν μου φαινονται τοσο ελκυστικα οτι δεν τα πηγαινα και καλα με τα σκυλια ...μου χε επιτεθει ενα πολυ μικρη κ απο τοτε τα εχω απο μακρια....xD
    Ετσι εξηγείται, έχω και μια φίλη που είχε την ίδια εμπειρία μικρή κ εκείνη παρόλο που δεν τα φοβάται πια, δεν θέλει πολλά πολλά μαζί τους. ΚΙ εμένα με είχε δαγκώσει μικρή, κατά λάθος όμως στο ταίσμα, οπότε δεν τα φοβήθηκα ποτέ. Το πρώτο μου σκυλί το κουβάλησα στο σπίτι στα 7-8 μου και οι γονείς μου φρίκαραν γιατί δεν το ήθελαν με τίποτα. Ήμουν τόσο επίμονη όμως που τελικά κι εκείνοι πια τα αγαπούν μπορεί και περισσότερο από μένα.
    Αυτό που βρίσκω απαράδεκτο είναι πολλοί γονείς που τρομάζουν οι ίδιοι τα παιδιά τους για τα σκυλιά ή τα ζώα γενικότερα, προβάλλοντας προφανώς δικές τους φοβίες ενώ πάρα πολλές έρευνες έχουν δείξει πόσο ωφέλιμο είναι για τα παιδιά να μεγαλώνουν με κάποιο ζώο.

Senior Member
    Εγω μεγαλωσα με σκυλια , ειχε ο παππους κι η γιαγια , ολο με σκυλια ημουν , ταγαπουσα ,και μαλιστα πολυ μικρος , 10 ετων , ειχα ενα αεροβολο , οχι πολυ δυνατο , και εριχνα στρις γατες !! τελικα η προσωπικοτητα των γατων με κερδισε , κι ειμαι φανατικος φιλος τους , μαρεσει η ανεξαρτησια τους , γιατι ετσι ειμαι κι εγω , ανεξαρτητος συναισθηματικα , τηρουμενων των αναλογιων βεβαια ..................αν δω σκυλο ξενο , θα τον αρπαξω , δεν τους φοβαμαι , και θα τον χαιδεψω , αλλα ο γατος ταιριαζει απολυτα στην πρωσοπικοτητα μου ...................... αυτο επεκτεινεται και στα γουστα μου στιςε γυναικες , θελω ναναι οπως μια γατα , ανεξαρτητη , οχι πολλα κολλητηληκια , ελαφρως απομακρη , καπως παντως οπως μια γατα .....την εχεις και δεν την εχεις δικη σου ...........

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω μεγαλωσα με σκυλια , ειχε ο παππους κι η γιαγια , ολο με σκυλια ημουν , ταγαπουσα ,και μαλιστα πολυ μικρος , 10 ετων , ειχα ενα αεροβολο , οχι πολυ δυνατο , και εριχνα στρις γατες !! τελικα η προσωπικοτητα των γατων με κερδισε , κι ειμαι φανατικος φιλος τους , μαρεσει η ανεξαρτησια τους , γιατι ετσι ειμαι κι εγω , ανεξαρτητος συναισθηματικα , τηρουμενων των αναλογιων βεβαια ..................αν δω σκυλο ξενο , θα τον αρπαξω , δεν τους φοβαμαι , και θα τον χαιδεψω , αλλα ο γατος ταιριαζει απολυτα στην πρωσοπικοτητα μου ...................... αυτο επεκτεινεται και στα γουστα μου στιςε γυναικες , θελω ναναι οπως μια γατα , ανεξαρτητη , οχι πολλα κολλητηληκια , ελαφρως απομακρη , καπως παντως οπως μια γατα .....την εχεις και δεν την εχεις δικη σου ...........
    Για καποιον λογο μου περνας οτι φοβασαι καπως τη συναισθηματικη εγγυτητα....νταξει γουστα ειναι αυτα εξαλλου εχεις δικιο στο οτι ειναι ελκυστικο να μην ξερεις αν την εχεις ή οχι δικη σου καποια ....αλλιως τη θεωρεις δεδομενη..κ ειναι πολυ ασχημο

Senior Member
    Για καποιον λογο μου περνας οτι φοβασαι καπως τη συναισθηματικη εγγυτητα....νταξει γουστα ειναι αυτα εξαλλου εχεις δικιο στο οτι ειναι ελκυστικο να μην ξερεις αν την εχεις ή οχι δικη σου καποια ....αλλιως τη θεωρεις δεδομενη..κ ειναι πολυ ασχημο
    Α , ρε τσακαλι μιλιβα , ...................δεν φοβαμαι την συναισθηματικη εγγυτητα , αλλα σε δεμους που ειχα , και μακρεις , παντα μαρεσε η κοπελα να διατηρει την ανεξαρτησια της , την αυτονομια της , δεν ζηλευω , ποτέ , αλλα θελω και χωρο για τον εαυτο μου , εχω κανει μακρεις δεσμους , 8 χρονια , αλλα εχω ενα κολλημα με την μονιμη δεσμευση ............εκτος εν μου την δωσε κατακεφαλα οερωτας , το οποιο ευχομαι , εκει θα την παντρευτω , αν και ανυπαντρος μεχρι τωρα στα 55 και μισο .........εσενα σε συμπαθω πιολυ , δεν ξερω γιατι , αλλα σε βλεπω σαν φιλη μου , οχι κατι παραπανω , ισως η λατρεια με τις γατες , πιου εχω κι εγω , .......να φανταστεις , επιανα το κεφαλακι του γατου νου , και τουλεγα τι με προβληματιζει , δεν ξερω αν καταλαβαινε , ιοσως και να καταλαβαινε , με κοιταζε καταματα .........τι υπεροχα ζωα οι γατοι , ειχα συνολικα 4 γατους , αλλα ο τελευταιος ηταν το κατι αλλο............ σαν ανθρωπος , μαλιστα δαγκωνε , δεν γρατσουνιαγε , ηταν γατοσκυλος μαλλον , ξερω γω ?

Miliva21
    Guest
    Εμενα ο δικος μου γατος μου βγηκε πολυ χαδιαρης τλκ.....και πως και δεν παραπονιοταν καμια που λες οτι ποτε μα ποτε δν εχεις δειξει ν ζηλευεις...γτ μερικες φορες οι γυναικες μπορει να θελουμε κ λιγο ν δειχνετε οτι ζηλευετε διοτι σημαινει οτι ειστε ακομα τσιμπημενοι......

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ξερω γατα απο προσωπικη εμπειρια που εφευγε απο το σπιτι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ για καμια βδομαδα.Τετοιου ειδους ανεξαρτησια εννοεις???χαχαχα

Senior Member
    Εμενα ο δικος μου γατος μου βγηκε πολυ χαδιαρης τλκ.....και πως και δεν παραπονιοταν καμια που λες οτι ποτε μα ποτε δν εχεις δειξει ν ζηλευεις...γτ μερικες φορες οι γυναικες μπορει να θελουμε κ λιγο ν δειχνετε οτι ζηλευετε διοτι σημαινει οτι ειστε ακομα τσιμπημενοι......
    Aυτο το θελουν μονο οι ανασφαλεις γυναικες ...............θελω γυναικα με αυτοπεποιθηση .....

Miliva21
    Guest
    Ναιι νταξει δν λεω συνεχεια ...εννοω ισως μερικες φορες......δρν μπορουμε να ειμαστε ολοι σ πληρη σιγουρια κ αυτοπεποιθηση.....εγω δν μπορω :)

Senior Member
    Χαχαχ θα μπερδεψουμε τα θεματα εδω....οχι...
    Οποτε , neeeeeeext please , ε ?

Senior Member
    Ναιι νταξει δν λεω συνεχεια ...εννοω ισως μερικες φορες......δρν μπορουμε να ειμαστε ολοι σ πληρη σιγουρια κ αυτοπεποιθηση.....εγω δν μπορω :)
    Κανεις δεν ειναι σιγουρος για τον εαυτο του συνεχως , θαταν αφυσικο ..........

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast