Η διαφορες αναμεσα σε εναν ανδρα και μια γυναικα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 119
    Senior Member
    Ναι αγάπη μου συμφωνώ σε όλα θα με παντρευτείς;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    υπαρχουν αυτοι οι ανδρες????
    Πως δεν υπάρχουν; Και γυναίκες και άντρες! Με το πρόσχημα της ειλικρίνειας έρχονται και σου πετάνε την πατατιά που κάνανε για διάφορους λόγους. Πιστεύω οτι ο πρώτος είναι γιατί θέλουν να χωρίσουν αλλά δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης. Έπειτα μπορεί να παίζουν πολλά... εκδίκηση, για να σε πληγώσουν, να φανούν ανώτεροι, να φανούν καλά παιδιά και να μην έχουν τύψεις... είναι πολλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Θα σου απαντησω ειλικρινα. Θα τα αισθανθω ολα αυτα, αλλα δεν πιστευω πως θα ειναι παιχνιδια του μυαλου μου που δεν εχουν πραγματικη υποσταση. Ειμαι πεπεισμενη πως αυτα εχουν παντα εστω λιγο βαση στην πραγματικοτητα. Για εμενα φυσικα και δεν αξιζει την εμπιστοσυνη σου καποιος που σε ξεγελαει/σου κρυβει πραγματα και ας μη το μαθεις ποτε, και ας ειναι λαθος της στιγμης αυτο που κρυβει και ας νομιζει οτι εχει τα πιο αγαθα κινητρα για να το κανει. Το γεγονος ειναι οτι μου κρυβει πραγματα. Δεν με νοιαζει το γιατι επειδη αυτο ειναι απο μονο του προβλημα.
    Απαξ και εκανε τη βλακεια και στο κρυβει η σχεση ραγισε, παει. Φυσικα και θα πεσεις στα ματια του και θα σε εχει για μαλακα, οσο "γουτσου" και αν την δει απο τυψεις. Ο σεβασμος στη πραξη θα εχει φυγει απο το παραθυρο οσο και αν λεει το αντιθετο στον εαυτο του. Και τι αλλο θα ελεγε φυσικα στον εαυτο του συνειδητα, αφου συνεχιζει και καθεται μαζι σου, μαλακας ειναι να αναγνωρισει οτι δε σε σεβεται; Θα ειναι σαν να αναγνωριζει οτι δεν σεβεται τον εαυτο του, θα του βραχυκυκλωσει ο εγκεφαλος λολ.
    Και τελος φυσικα και δεν εχει να κανει με δικες μου ανασφαλειες το οτι επελεξε να μοιραστει και να βιωσει με τριτο προσωπο κατι που υποτιθεται οτι αφορα μονο εμας τους δυο. Γιατι να εχω ανασφάλεια; Απλα ετσι του καυλωσε. Και δεν πιστευω σε τυχαια λαθη, τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Μπορει απλα να δειχνει πραγματα που δεν συνειδητοποιει ουτε ο ιδιος. Πως γινεται να κανεις κατι τυχαια, θα με τρελανετε; Το να κανεις κατι προυποθετει βουληση. Και εκεινη την κακια ωρα με το πολυ ποτο και δε ξερω τι επελεξε/αποφασισε να δρασει με τροπο που δειχνει οτι εκεινη την ωρα και τη στιγμη μεσα του ειναι μονος...αυτος και η παρτη του, δεν υπαρχεις για εκεινον. Θεωρησε πως ειναι ελευθερος, πως εχει το δικαιωμα να κανει κατι που εσυ δεν εχεις το δικαιωμα να κανεις και αποφασισε να το κανει επειδη πιστευε οτι δεν θα το μαθεις ποτε. Εκεινη τη στιγμη επιλεγει να σε εξαπατησει δηλαδη. Ασχετα με το ποσο το μετανιωνει μετα και δε ξερω τι.
    Και ελεος αυτο με το ποτο...αμα εχεις πιει τοσο πολυ που δεν ξερεις τι κανεις ουτε να σου σηκωθει μπορει. Τελος. Αντε με τις φτηνες δικαιολογιες.
    Ισα ισα το ποτο βγαζει το πραγματικο προσωπο των ανθρωπων...ξερω ατομο που αμα πιει τον κωλο του λεει συνεχεια ποσο αγαπαει την οικογενεια του και απαριθμει τους λογους γιατι εκτιμαει το καθε μελος, δε σκεφτεται ποιον/ποια θα πηδηξει.

Και τελος δεν ειναι δουλεια μου να διαχειριστω εγω το λαθος του αλλου. Απο που και ως που να το διαχειριστω; Δεν ειναι δικο μου προβλημα.

Και τα δικα μου λαθη και προβληματα που μας αφορουν και τους δυο που μπορει να προυπηρχαν να μου τα ελεγε πριν τη μαλακια του, οχι μετα για να δικαιολογηθει και να αμυνθει επιτιθεμενος, οτι αααα με παραμελησες. Αμα δε μιλαει και δε προσπαθει δε μπορει να μου ζητησει τα ρεστα.
    Τελος πιστευω πως στο φιλικο σου ζευγαρι που λες ο αντρας συγχωρεσε την γυναικα επειδη και αυτος εχει κανει ενα η παραπανω "στιγμιαια λαθη" που δεν θα μαθει η φιλη σου ποτε. Αλλιως δε θα καθοταν. Η αυτο η εχει στο νου του αλλη φορα να μη πη οχι. Ετσι πιστευω.

Οσο για το τελευταιο που λες συμφωνω απολυτα.
    Για αυτο και συμφωνησα με ενα αλλο μελος σε αλλο θεμα που λεει πως δεν τον χαλαει αμα παει και με αλλους η συντροφος του αλλα δεν τον εχει για μαλακα και δεν ψευδεται. Το ψεμμα ειναι το προβλημα και το να μην σε νοιαζεται ο αλλος, οχι που βαζει το πουλι του. Απλα το οτι επιλεγει να το βαλει οπου να ναι εν αγνοια σου και σε κοροιδευει ε δειχνει οτι δε σε νοιαζεται αρκετα, τι να κανουμε.
    Με ενοχλει και εμενα αυτο που λες...για αυτο προτιμω να ξερω την αληθεια. Παιζει να δεχομουν αν μου ζητουσε ανοιχτη σχεση ο ανθρωπος μου. Αλλαααα με την προυποθεση να ηταν αμφιδρομο. Χωρις να σημαινει οτι θα θελω να πραξω πανω σε αυτο. Μπορει να θελω μπορει να μη θελω, αναλογα την ορεξη. Αλλα γενικα δεν νομιζω να ηθελα...θα το δεχομουν ομως με αυτη τη προυποθεση να το δεχοταν και αυτος σαν ενδεχομενο.

Δεν περιμενω να θεωρησει κανεις οτι ειμαι η μοναδικη πιο καυλωτικη γυναικα στον κοσμο, ειναι ανοητο το να νομιζει καποιος οτι πρεπει να μου δινει αυτη την εντυπωση, θα ηταν πολυ ματαιοδοξο εκ μερους μου και πολυ ψευτικο εκ μερους του. Ουτε θα σκασω ομως, ειμαι συμφιλιωμενη η προσπαθω να ειμαι τελοσπαντων συμφιλιωμενη με αυτο και να αναγνωριζω την ματαιοδοξια μιας τετοιας προσδοκιας. Ξερω οτι καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος και εχει την αξια του ο κοσμος να χαλασει, δεν περιμενω να την αντλησω απο εκει.
    Ωστοσο ειναι παρα μα παρα πολυ σημαντικο για εμενα να με σεβεται και να με εκτιμαει ο αλλος σαν προσωπικοτητα, σαν ανθρωπο. Αυτο εκφραζεται μεταξυ αλλων με την ειλικρινια και την ακριβοδικαιη αντιμετωπιση. Αρα προτιμω χιλιες φορες την αληθεια σε καθε περιπτωση για να μη χανω τον χρονο μου με ανθρωπους που δεν μπορουν να το κανουν με αυτο.

Περιληπτικα λοιπον: Δε με νοιαζει αμα κανει σεξ η οχι με αλλες, με νοιαζει να μου λεει εξαρχης και παντα την αληθεια και να περιμενει να παρει οτι δινει και να δινει οτι παιρνει.
    Άρα το σκεπτικό σου πάνω στο οποίο βασίζεις την στάση σου είναι οτι δεν υπάρχει "στιγμιαίο λάθος". Κατανοητό και σεβαστό.
    Εγώ πιστεύω οτι μπορεί να υπάρχει σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις και για αυτό ίσως κρατάω κάποια επιφύλαξη.

Για το φιλικό μου ζευγάρι που λες, επειδή τους ξέρω και τους δύο πολλά χρόνια σε διαβεβαιώνω οτι δεν είναι τέτοια περίπτωση άντρα. Όλες του οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες, δεν πιστεύει στο σεξ χωρίς συναίσθημα και από όσο ξέρω και προηγούμενες σχέσεις που είχε, δεν είχε απατήσει ποτέ καμιά. Μάλιστα παλιότερα είχε μια σχέση με μια κοπέλα που βρέθηκε στο εξωτερικό για σπουδές και ούτε καν αυτή δεν απάτησε με αποτέλεσμα να τον "πειράζουν" οι άλλοι άντρες της παρέας. Οπότε όχι, προσωπικά τον πιστεύω οτι δεν την έχει απατήσει ή οτι δεν έχει σκοπό (προγραμματισμένο τουλάχιστον ) να της το κάνει στο μέλλον για αντίποινα. Κι ούτε είναι κανένας χάλιας (γιατί μάλλον αυτό σκέφτηκες τώρα :Ρ) που δεν μπορεί να το κάνει και είναι "καλός" από ανάγκη.

Βλέπω πάντως ότι έχεις μια δυσκολία να δεχτείς οτι μπορεί να συμβεί σε άλλους και να είναι καλά . Ψάχνεις για το ψεγάδι :Ρ
    Δεν λέω πως είναι συνηθισμένο ή εύκολο... όμως το βλέπω να συμβαίνει και προσωπικά το πιστεύω. Σχέση χωρίς ψεγάδια δεν θα βρεις εννοείται.Και ούτε ειναι οι σχέσεις με το ζύγι να μετράμε τι δώσαμε ακριβώς και τι πήραμε. Υποτίθεται επειδή θέλουμε δίνουμε και για όσο θέλουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Άρα το σκεπτικό σου πάνω στο οποίο βασίζεις την στάση σου είναι οτι δεν υπάρχει "στιγμιαίο λάθος". Κατανοητό και σεβαστό.
    Εγώ πιστεύω οτι μπορεί να υπάρχει σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις και για αυτό ίσως κρατάω κάποια επιφύλαξη.

Για το φιλικό μου ζευγάρι που λες, επειδή τους ξέρω και τους δύο πολλά χρόνια σε διαβεβαιώνω οτι δεν είναι τέτοια περίπτωση άντρα. Όλες του οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες, δεν πιστεύει στο σεξ χωρίς συναίσθημα και από όσο ξέρω και προηγούμενες σχέσεις που είχε, δεν είχε απατήσει ποτέ καμιά. Μάλιστα παλιότερα είχε μια σχέση με μια κοπέλα που βρέθηκε στο εξωτερικό για σπουδές και ούτε καν αυτή δεν απάτησε με αποτέλεσμα να τον "πειράζουν" οι άλλοι άντρες της παρέας. Οπότε όχι, προσωπικά τον πιστεύω οτι δεν την έχει απατήσει ή οτι δεν έχει σκοπό (προγραμματισμένο τουλάχιστον ) να της το κάνει στο μέλλον για αντίποινα. Κι ούτε είναι κανένας χάλιας (γιατί μάλλον αυτό σκέφτηκες τώρα :Ρ) που δεν μπορεί να το κάνει και είναι "καλός" από ανάγκη.

Βλέπω πάντως ότι έχεις μια δυσκολία να δεχτείς οτι μπορεί να συμβεί σε άλλους και να είναι καλά . Ψάχνεις για το ψεγάδι :Ρ
    Δεν λέω πως είναι συνηθισμένο ή εύκολο... όμως το βλέπω να συμβαίνει και προσωπικά το πιστεύω. Σχέση χωρίς ψεγάδια δεν θα βρεις εννοείται.Και ούτε ειναι οι σχέσεις με το ζύγι να μετράμε τι δώσαμε ακριβώς και τι πήραμε. Υποτίθεται επειδή θέλουμε δίνουμε και για όσο θέλουμε.
    Μπορουμε να το πουμε οπως το λες...δεν πιστευω στο στιγμαιο λαθος. Και ακομα και αν υπαρχει θεωρω πως ειναι αδυνατο να αποφυγει κανεις τις συνεπειες του.
    Πως να στο πω...μπορει καποιος να σκοτωσει ανθρωπο καταλαθος πανω στη στιγμη η απο αμελεια και να το μετανιωσει πικρα και να τρελαινεται να νιωθει ασχημα για αυτο που εκανε και να μην το εκανε απο προθεση
    ...αλλα ο νεκρος δεν ανασταινεται ετσι δεν ειναι;
    Υπαρχουν μερικα "ουπς" λοιπον που δεν συμμαζευονται.
    Και φυσικα και δεν εξισωνω την απιστια με τον φονο μη τρελαθουμε. Απλα το μονο κοινο για μενα ειναι πως δεν μπορεις να αποφυγεις τις συνεπειες και στις δυο περιπτωσεις. Και ως συνεπεια δεν εννοω τον χωρισμο εννοω την βλαβη στη σχεση. Τωρα το οτι μια δυσλειτουργικη σχεση μπορει να κρατησει και μια ζωη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...καποιοι ειναι οκ με αυτο, εγω δεν ειμαι οκ με αυτο...

Οσο για το τελευταιο που λες ισχυει, ναι ψαχνω και βρισκω το ψεγαδι και ναι δυσκολευομαι να πιστεψω πως καποιοι ειναι καλα αμα εχω τετοιες ενδειξεις. Μακαρι να εβρισκα ζευγαρι να με διαψευσει, θα το ηθελα. Για αυτο και παρατηρω και ψυριζω τοσο, μπας και βρω τη περιπτωση για να διαψευστω. Δεν θα το χαιρομουν νομιζεις;
    Κατα τα αλλα ζυγι δεν εβαλα και δεν σκοπευω ποτε, πιστεψε με ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα το εκανε. Αμα θελω να δωσω δινω οτι και οσο θελω. Αλλα δεν μπορω να συνεχισω να το κανω αμα παει στο βροντο, αυτο δεν ειναι ερωτας, ειναι ηλιθιοτητα. Λολ.

Senior Member
    Μπορουμε να το πουμε οπως το λες...δεν πιστευω στο στιγμαιο λαθος. Και ακομα και αν υπαρχει θεωρω πως ειναι αδυνατο να αποφυγει κανεις τις συνεπειες του.
    Πως να στο πω...μπορει καποιος να σκοτωσει ανθρωπο καταλαθος πανω στη στιγμη η απο αμελεια και να το μετανιωσει πικρα και να τρελαινεται να νιωθει ασχημα για αυτο που εκανε και να μην το εκανε απο προθεση
    ...αλλα ο νεκρος δεν ανασταινεται ετσι δεν ειναι;
    Υπαρχουν μερικα "ουπς" λοιπον που δεν συμμαζευονται.
    Και φυσικα και δεν εξισωνω την απιστια με τον φονο μη τρελαθουμε. Απλα το μονο κοινο για μενα ειναι πως δεν μπορεις να αποφυγεις τις συνεπειες και στις δυο περιπτωσεις. Και ως συνεπεια δεν εννοω τον χωρισμο εννοω την βλαβη στη σχεση. Τωρα το οτι μια δυσλειτουργικη σχεση μπορει να κρατησει και μια ζωη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...καποιοι ειναι οκ με αυτο, εγω δεν ειμαι οκ με αυτο...

Οσο για το τελευταιο που λες ισχυει, ναι ψαχνω και βρισκω το ψεγαδι και ναι δυσκολευομαι να πιστεψω πως καποιοι ειναι καλα αμα εχω τετοιες ενδειξεις. Μακαρι να εβρισκα ζευγαρι να με διαψευσει, θα το ηθελα. Για αυτο και παρατηρω και ψυριζω τοσο, μπας και βρω τη περιπτωση για να διαψευστω. Δεν θα το χαιρομουν νομιζεις;
    Κατα τα αλλα ζυγι δεν εβαλα και δεν σκοπευω ποτε, πιστεψε με ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα το εκανε. Αμα θελω να δωσω δινω οτι και οσο θελω. Αλλα δεν μπορω να συνεχισω να το κανω αμα παει στο βροντο, αυτο δεν ειναι ερωτας, ειναι ηλιθιοτητα. Λολ.
    Αχ βρε Ναταλία σου εύχομαι να κάνεις μια ωραία σχέση που να παλεύεις να της βρεις ψεγάδι (γιατί το ξέρω το σπορ αυτού του ψαξίματος) και να μην της βρίσκεις με τίποτα!
    Απ οτι καταλαβαίνω πέρασες δύσκολα με τον "καλούλη" που λες κι εσύ, εγώ μιλάω και λίγο έξω από τον χορό στο συγκεκριμένο.

Senior Member
    Αχ βρε Ναταλία σου εύχομαι να κάνεις μια ωραία σχέση που να παλεύεις να της βρεις ψεγάδι (γιατί το ξέρω το σπορ αυτού του ψαξίματος) και να μην της βρίσκεις με τίποτα!
    Απ οτι καταλαβαίνω πέρασες δύσκολα με τον "καλούλη" που λες κι εσύ, εγώ μιλάω και λίγο έξω από τον χορό στο συγκεκριμένο.
    Να εισαι καλα σε ευχαριστω...σε κουρασα βλεπω χαχαχαχα
    Περα της πλακας ομως θενξ. Αν και δεν νομιζω οτι γινεται να μην υπαρχει ψεγαδι, το ειπες και η ιδια αλλωστε και το πιστευω κι εγω. Οκ ανθρωποι ειμαστε, και αμα ψαχνεις να βρισκεις και ψεγαααδια... Ουυυ παντου θα τα βρισκεις :)
    Δεν νομιζω πως εχει σημασια ομως...ουδεις τελειος, μπορω να συμφιλιωθω με πολλα ψεγαδια σε μια σχεση βασισμενα και σε δικα μου αδυναμα σημεια και του αλλου, απλα εχω καποια θεμελιωδη στανταρ σε καποια πραγματα που δεν διαπραγματευομαι. Κατα τα αλλα δεν περιμενω κανεναν να μου αποδειξει κατι η να ειναι τελειος, αλιμονο.
    Οσο για τον "καλουλη" δεν εχει σημασια πλεον, κλαιν, μου ανοιξε αθελα του τα ματια σε πραγματα που δεν θα ηξερα αλλιως :)
    Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο...

Senior Member
    Μια από τις σημαντικότερες διάφορες είναι ότι οι άντρες αγαπούν ενώ οι γυναίκες θέλουν να τις αγαπάνε..Χωρίς την ικανότητα του πρωτου

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    Μια από τις σημαντικότερες διάφορες είναι ότι οι άντρες αγαπούν ενώ οι γυναίκες θέλουν να τις αγαπάνε..Χωρίς την ικανότητα του πρωτου
    σιγα μην σπασεις κανενα τακουνι απο την πολλη αγαπη.

Senior Member
    Το ότι κάποιος δεν είχε αισθήματα και ήταν σκέτο σεξ, ούτε για μένα δίνει άλλοθι κι ούτε φυσικά σημαίνει οτι πρέπει η άλλη να το συγχωρήσει. Απλά το καθένα σημαίνει άλλα πράγματα και μερικές φορές.... όχι απαραίτητα χωρισμό. Και θα εξηγηθώ τι εννοώ :

Αν ένας άντρας με την τυπική συμπεριφορά, γκομενίζει δεξιά και αριστερά έστω και χωρίς να σημαίνει τίποτα για αυτόν εγώ θα τον χώριζα αλλά δεν θα το παίρνα προσωπικά. Δεν θα καθόμουν να σκεφτώ κάτσε να δω τι έκανα λάθος σε αυτή τη σχέση, πού δεν τον κάλυπτα κτλ Θα σκεφτόμουν απλά οτι ο τύπος είναι εντελώς ανώριμος/ πεινασμένος/ στερημένος/κομπλεξικός και δεν ξέρω γω τι άλλο οπότε έναν τέτοιο άνθρωπο δεν τον θέλω στην ζωή μου.
    Αυτός που το κάνει συστηματικά λοιπόν θεωρώ οτι είναι καθαρά δικό του πρόβλημα.
    Στην περίπτωση όμως που έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που είναι εντάξει απέναντι μου, που δεν μου δίνει δικαιώματα, που δεν δείχνει τέτοια συμπεριφορά αλλά παρόλα αυτά κάνει την βλακεία και το κάνει κάποια στιγμή...εγώ προσωπικά προτιμώ να μην το μάθω ποτέ. Θεωρώ (γιατί δεν μου έχει τύχει οπότε μόνο υποθετικά μπορώ να μιλήσω) πως δεν θα μπορώ να είμαι μαζί του όπως πριν κι ας ξέρω οτι δεν σήμαινε τίποτα για αυτόν. Πάντα θα ζω με δυο αμφιβολίες : (α) οτι μπορεί κάτι να σήμαινε και να μην το παραδέχεται (β) οτι μπορεί να το ξανακάνει.
    Παρόλα αυτά...κι έδω είναι η διαφωνία μου μαζί σου, έχω δει ανθρώπους που μπορούν να το συγχωρήσουν ως πράξη και με τον καιρό να συνεχίσουν. Έχω δει στο περιβάλλον μου και σχέσεις να δυναμώνουν (!!) μετά από κάτι τέτοιο. Ακριβώς επειδή ήταν λάθος της στιγμής που δεν σήμαινε τίποτα. Και μάλιστα στην περίπτωση που ξέρω αυτό έγινε από την πλευρά της γυναίκας, εκείνη το έκανε, ο σύντροφος της το έμαθε, την συγχώρεσε και είναι ακόμα μαζί. Ξέρω λοιπόν επειδή είναι φίλη μου και τα συζητάμε οτι καθόλου δεν τον υποτιμά, το μετάνιωσε οικτρά αυτό που έκανε και την έκανε να τον εκτιμήσει ακόμα περισσότερο. Και ο σύντροφος από την πλευρά του διόρθωσε λάθη που έκανε στην σχέση και που είχαν οδηγήσει στην απομάκρυνση τους.

Οπότε για αυτό λέω οτι σε θέματα σχέσεων δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι, η κάθε περίπτωση είναι εντελώς ξεχωριστή και δεν γίνεται να τις αντιμετωπίζουμε όλες το ίδιο. Το ότι εγώ δεν μπορώ να συγχωρήσω ένα τέτοιο λάθος δεν σημαίνει οτι κανένας δεν πρέπει να το συγχωρεί.
    συμφωνω σε ολα.
    κι εγω εχω στο περιβαλλον μου σχεση που δυναμωσε μετα απο κατι τετοιο, αλλα ηταν πραγματικα ασημαντο και με αποδειξεις ασημαντο και η μεταμελεια , η αλλαγη συμπεριφορας, κλπ επισης με αποδειξεις. ζουνε ζωη χαρισαμενη πλεον τα παιδια κι ενας λογος γι αυτο, περα απο τον ερωτα τους, ηταν η απιστια... σπανια περιπτωση δηλαδη.

αυτο που δεν συμφωνω καθολου με νατ και το εχω ξαναπει και το λεω κι απο προσωπικη εμπειρια, οχι επειδη "ετσι μου φαινεται", ειναι το οτι θεωρει οτι καποιος που απατησε εστω και περιστασιακα, και καταφερε να το κρυψει (η και οχι? δεν ξερω πως το εννοει), υποτιμαει τον συντροφο του και τον θεωρει χαζο εν ολιγοις.
    το ακριβως αντιθετο συμβαινει.
    καποιος που απαταει καποιον που ωστοσο (νοιωθει) οτι αγαπαει, ειναι ερωτευμενος, τον θελει τελοσπαντων , και τον εκτιμαει και σαν προσωπικοτητα φυσικα, δεν λεμε να ειναι σκοτωμενοι, οχι μονο δεν τον θεωρει χαζο, αλλα τον θεωρει τον σωστο της υποθεσης και τον θαυμαζει για την ακεραιοτητα του και τον αγαπαει ακομα πιο πολυ (αν καταφερει να κρυφτει και να μην φαει κλωτσια). νομιζω οτι η αποψη περι "χαζομαρας" η το οτι για να σε απατησει καποιος εισαι "λιγος", οφειλεται σε προσωπικες ανασφαλειες. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑΤ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο Α ΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩς ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
    κανεις δεν θεωρει χαζο καποιον που εξαπατα. ξερει πολυ καλα οτι η απατη οφειλεται στο οτι Ο ΙΔΙΟΣ ειναι λαμογιο.

Senior Member
    Να εισαι καλα σε ευχαριστω...σε κουρασα βλεπω χαχαχαχα
    Περα της πλακας ομως θενξ. Αν και δεν νομιζω οτι γινεται να μην υπαρχει ψεγαδι, το ειπες και η ιδια αλλωστε και το πιστευω κι εγω. Οκ ανθρωποι ειμαστε, και αμα ψαχνεις να βρισκεις και ψεγαααδια... Ουυυ παντου θα τα βρισκεις :)
    Δεν νομιζω πως εχει σημασια ομως...ουδεις τελειος, μπορω να συμφιλιωθω με πολλα ψεγαδια σε μια σχεση βασισμενα και σε δικα μου αδυναμα σημεια και του αλλου, απλα εχω καποια θεμελιωδη στανταρ σε καποια πραγματα που δεν διαπραγματευομαι. Κατα τα αλλα δεν περιμενω κανεναν να μου αποδειξει κατι η να ειναι τελειος, αλιμονο.
    Οσο για τον "καλουλη" δεν εχει σημασια πλεον, κλαιν, μου ανοιξε αθελα του τα ματια σε πραγματα που δεν θα ηξερα αλλιως :)
    Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο...
    Καλημέρα, όχι δεν με κούρασες, κουρασμένη από μόνη μου είμαι αυτό το διάστημα λόγω δουλειάς και κοιμάμαι με τις κότες :)

Απλά σε βλέπω απόλυτη βρε Ναταλία...η ηλικία σου πόσο περίπου είναι, αν μπορείς να πεις; Μου θυμίζεις τον εαυτό μου μικρότερη, έτσι απόλυτη ήμουν κι εγώ, ότι δεν θα δεχτώ το ένα ή το άλλο, τα χα τακτοποιήσει όλα στο κεφάλι μου κι είχα έτοιμες όλες τις απαντήσεις σε κάθε πιθανή εξέλιξη. Αλλά καμιά φορά έρχεται η ζωή και στα ανατρέπει όλα. Όχι καμιά φορά...πάντα! Και καλώς κάνει δηλαδή, γιατί σου ανοίγονται κι άλλοι δρόμοι που ούτε καν είχες φανταστεί οτι υπήρχαν.

Εγώ ας πούμε ήμουν πολύ κάθετη στο θέμα της αλήθειας που λες. Οτι ήθελα μόνο την αλήθεια πάντα και με κάθε κόστος και ήμουν σίγουρη οτι το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Κι όμως η ζωή με διέψευσε... τελικά έφτασα εγώ να πω ψέματα σε σχέση μου! Οχι ψέμα που είχε να κάνει με απάτη ή κάτι τέτοιο, δεν είχα κανέναν σκοπό να τον κοροιδέψω ή να του κάνω κακό. Κι όμως είπα ψέματα και μάλιστα έμπλεξα τόσο πολύ σε αυτά (καθότι και άμαθη βλέπεις) που μετά ήμουν αναγκασμένη να λέω και καινούργια ψέματα για να καλύπτω τα προηγούμενα γιατί ντρεπόμουν να τα πάρω πίσω. Αν με ρωτούσες πριν αν περίμενα να συμβεί αυτό σε μένα, όχι φυσικά θα σου έλεγα, δεν ήμουν άτομο που έλεγε ψέματα!
    Αναρωτιέμαι έχεις σκεφτεί αν τύχει ποτέ σε σένα να απατήσεις κάποιον; Το αποκλείεις να σου συμβεί; Ή πως θα αντιδρούσες πιστεύεις αν συνέβαινε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω σε ολα.
    κι εγω εχω στο περιβαλλον μου σχεση που δυναμωσε μετα απο κατι τετοιο, αλλα ηταν πραγματικα ασημαντο και με αποδειξεις ασημαντο και η μεταμελεια , η αλλαγη συμπεριφορας, κλπ επισης με αποδειξεις. ζουνε ζωη χαρισαμενη πλεον τα παιδια κι ενας λογος γι αυτο, περα απο τον ερωτα τους, ηταν η απιστια... σπανια περιπτωση δηλαδη.

αυτο που δεν συμφωνω καθολου με νατ και το εχω ξαναπει και το λεω κι απο προσωπικη εμπειρια, οχι επειδη "ετσι μου φαινεται", ειναι το οτι θεωρει οτι καποιος που απατησε εστω και περιστασιακα, και καταφερε να το κρυψει (η και οχι? δεν ξερω πως το εννοει), υποτιμαει τον συντροφο του και τον θεωρει χαζο εν ολιγοις.
    το ακριβως αντιθετο συμβαινει.
    καποιος που απαταει καποιον που ωστοσο (νοιωθει) οτι αγαπαει, ειναι ερωτευμενος, τον θελει τελοσπαντων , και τον εκτιμαει και σαν προσωπικοτητα φυσικα, δεν λεμε να ειναι σκοτωμενοι, οχι μονο δεν τον θεωρει χαζο, αλλα τον θεωρει τον σωστο της υποθεσης και τον θαυμαζει για την ακεραιοτητα του και τον αγαπαει ακομα πιο πολυ (αν καταφερει να κρυφτει και να μην φαει κλωτσια). νομιζω οτι η αποψη περι "χαζομαρας" η το οτι για να σε απατησει καποιος εισαι "λιγος", οφειλεται σε προσωπικες ανασφαλειες. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑΤ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο Α ΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩς ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
    κανεις δεν θεωρει χαζο καποιον που εξαπατα. ξερει πολυ καλα οτι η απατη οφειλεται στο οτι Ο ΙΔΙΟΣ ειναι λαμογιο.
    Αυτό συνεχίζει να μου κάνει πολύ εντύπωση πως συμβαίνει, αυτό έλεγα... όμως ναι, σε κάποιες λιγοστές περιπτώσεις τελικά συμβαίνει!
    Έχω καταλήξει οτι λειτουργεί ίσως κάποιες φορές σαν "τράνταγμα". Δηλαδή είναι μια σχέση με μια καλή βάση εξ αρχής, με καλά στοιχεία που κάπου όμως έχει αφεθεί, ίσως έχουν προκύψει θέματα που δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν και έρχεται μια απιστία να λειτουργήσει σαν καμπανάκι κινδύνου. Αφυπνίζει κάπως και σε ξυπνάει.

Η φιλη μου ας πούμε που της συνέβει μου έλεγε (επειδή υπήρχαν θέματα μεταξύ τους που την ενοχλούσαν) πως μέχρι να γίνει το περιστατικό με τον τρίτο, παρόλο που είχε εντοπίσει τα θέματα στη σχέση της και είχαν συζητηθεί μεταξύ τους , ούτε και κείνη ειχε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ είχε ζορίσει τον εαυτό της και ότι δεν έβλεπε το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Το ότι έφτασε εκεί, την έκανε να καταλάβει πως δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι. Και ο σύντροφος της από την άλλη...πέρα από το αρχικό σοκ, τον θυμό κτλ που είναι λογικά κι αναμενόμενα, νομίζω κι αυτός κατάλαβε πόσο πιο παρόν έπρεπε να είναι κι αυτό ηταν τελικά που έσωσε την σχέση τους. Και προσωπικά δεν είδα καθόλου από την πλευρά της να τον υποτιμά, να μην τον σέβεται ή να τον θεωρεί χαζό. Ίσα ίσα που τον εκτίμησε πολύ περισσότερο με την στάση που κράτησε.

Senior Member
    Αυτό συνεχίζει να μου κάνει πολύ εντύπωση πως συμβαίνει, αυτό έλεγα... όμως ναι, σε κάποιες λιγοστές περιπτώσεις τελικά συμβαίνει!
    Έχω καταλήξει οτι λειτουργεί ίσως κάποιες φορές σαν "τράνταγμα". Δηλαδή είναι μια σχέση με μια καλή βάση εξ αρχής, με καλά στοιχεία που κάπου όμως έχει αφεθεί, ίσως έχουν προκύψει θέματα που δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν και έρχεται μια απιστία να λειτουργήσει σαν καμπανάκι κινδύνου. Αφυπνίζει κάπως και σε ξυπνάει.

Η φιλη μου ας πούμε που της συνέβει μου έλεγε (επειδή υπήρχαν θέματα μεταξύ τους που την ενοχλούσαν) πως μέχρι να γίνει το περιστατικό με τον τρίτο, παρόλο που είχε εντοπίσει τα θέματα στη σχέση της και είχαν συζητηθεί μεταξύ τους , ούτε και κείνη ειχε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ είχε ζορίσει τον εαυτό της και ότι δεν έβλεπε το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Το ότι έφτασε εκεί, την έκανε να καταλάβει πως δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι. Και ο σύντροφος της από την άλλη...πέρα από το αρχικό σοκ, τον θυμό κτλ που είναι λογικά κι αναμενόμενα, νομίζω κι αυτός κατάλαβε πόσο πιο παρόν έπρεπε να είναι κι αυτό ηταν τελικά που έσωσε την σχέση τους. Και προσωπικά δεν είδα καθόλου από την πλευρά της να τον υποτιμά, να μην τον σέβεται ή να τον θεωρεί χαζό. Ίσα ίσα που τον εκτίμησε πολύ περισσότερο με την στάση που κράτησε.
    αφυπνιζει ,γι αυτο και καποιες φορες οδηγει σε σοβαροτερες δεσμευσεις (τυπικα και/η ουσιαστικα), αν πριν ηταν πιο "χαλαρη" η κατασταση, ετσι πιστευω κι εγω.
    σε σπανιες περιπτωσεις, παντα. να τα (ξανα)λεμε κι αυτα..

Senior Member
    παντως, ελισαβετ , στην σπανια περιπτωση που η σχεση γινεται δυνατοτερη αντι να διαλυθει, εχει πολυ γουστο η θεση του τριτου προσωπου.
    το οποιο στις περισσοτερες περιπτωσεις διεκδικει το δεσμευμενο ατομο, δεν ειναι εκει παντα τυχαια και μενει κυριολεκτικα με το πουλι στο χερι να παρακαλαει :) και το ζευγαρι του ριχνει μια μουντζα και συνεχιζει την σχεση του.
    το εχω δει ΚΑΙ αυτο σε πολυ αστεια εκδοση, και το εχω χαρει, δεν στο κρυβω :)))

Senior Member
    αφυπνιζει ,γι αυτο και καποιες φορες οδηγει σε σοβαροτερες δεσμευσεις (τυπικα και/η ουσιαστικα), αν πριν ηταν πιο "χαλαρη" η κατασταση, ετσι πιστευω κι εγω.
    σε σπανιες περιπτωσεις, παντα. να τα (ξανα)λεμε κι αυτα..
    Εννοείται!!! Προσωπικά μόνο αυτή την μία περίπτωση που ανέφερα γνωρίζω να λειτούργησε έτσι. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που έχω δει απατημένους να μένουν είναι για τους εντελώς λάθος λόγους (εξάρτηση, φόβο κτλ)

παντως, ελισαβετ , στην σπανια περιπτωση που η σχεση γινεται δυνατοτερη αντι να διαλυθει, εχει πολυ γουστο η θεση του τριτου προσωπου.
    το οποιο στις περισσοτερες περιπτωσεις διεκδικει το δεσμευμενο ατομο, δεν ειναι εκει παντα τυχαια και μενει κυριολεκτικα με το πουλι στο χερι να παρακαλαει :) και το ζευγαρι του ριχνει μια μουντζα και συνεχιζει την σχεση του.
    το εχω δει ΚΑΙ αυτο σε πολυ αστεια εκδοση, και το εχω χαρει, δεν στο κρυβω :)))
    χαχαχα αυτό δεν το έχω δει! ούτε ψύλλος στον κόρφο του δεν θα θελα να 'μαι!

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast