αντιψυχοτικα γνωμες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Ρε παιδια εδω λεει οτι με το αμπιλιφαυ μπορει να το ριξεις στο τζογο η συη σεξομανια.....μπορειτε να μ πειτε την εμπειρια σας?
    Ξερετε γιατι με φοβιζει? Γιατι ειμαι ατομο επιρεπης σε εξαρτησεις....λαγνεια εχω πολυ αλλα δεν ξερω αν ειναι απο το αμπι αλλα με το τζογο δεν ειχα ποτε θεμα
    Slipknot-Psychosocial......

Senior Member
    Αυτο που ζω δεν το πιστευω ειμαι 3 μερες αυπνος κοντευω να λαλησω ειναιδυνατον κατι τετοιο? Ειναι? Το ρισπερνταλ με κανει φυτο και το αμπιλιφαυ με εχει βαλει σε μανια....πραγματικα θελω να ριξω καντηλια για την ψυχωση τα αντιψυχωτικα και ολο το δαφνι δεν γινεται αυτο που ζω γαμω το κερατο μου το τραγιο.....
    Εχω αγανακτησει σκεφτομαι παλι να τα κοψω ολα
    Slipknot-Psychosocial......

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Αυτο που ζω δεν το πιστευω ειμαι 3 μερες αυπνος κοντευω να λαλησω ειναιδυνατον κατι τετοιο? Ειναι? Το ρισπερνταλ με κανει φυτο και το αμπιλιφαυ με εχει βαλει σε μανια....πραγματικα θελω να ριξω καντηλια για την ψυχωση τα αντιψυχωτικα και ολο το δαφνι δεν γινεται αυτο που ζω γαμω το κερατο μου το τραγιο.....
    Εχω αγανακτησει σκεφτομαι παλι να τα κοψω ολα
    οχι μην τα κοψεις....η αυπνια ειναι λογικα που εχεις κοψει μαχαιρι το ρισπερνταλ...πες το στο γιατρο σου να το σωσετε οσο ειναι νωρις πριν παθεις υποτροπη μπρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    γεννοσημο παιρνεις διαβασα. παιρνω αριπιπραζολη από το γνησιο 3 χρονια τωρα δεν μου βγαλε παρενέργειες. εχει πεσει πολύ η συμμετοχη στο γνησιο 10ευρω μονο ισως δεν αξιζει το γεννοσημο. ρωτα τον γιατρο σου
    pws itan stin arxi k pws ise tora ,ti parenergies na perimenw?se ti se exei veltiosi?tha allaksw to risperdal me genosimo tou abilify se 2 vdomades kai agxonome polu...kanw therapia edw k ena xrono exw psuxosi apo to xorto fxaristw ek twn protairwn xx:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by darkprincess View Post
    pws itan stin arxi k pws ise tora ,ti parenergies na perimenw?se ti se exei veltiosi?tha allaksw to risperdal me genosimo tou abilify se 2 vdomades kai agxonome polu...kanw therapia edw k ena xrono exw psuxosi apo to xorto fxaristw ek twn protairwn xx:p
    στην αρχη με ειχε παλι λιγο από κατω η ολη φαση αλλα ηταν από την ψυχωση όχι από το αμπιλιφαι. από το αμπιλιφαι δεν ειχα καμια παρενεργεια.
    πινω και κανα κρασακι και καμια μπυρα που και που κανενα πρόβλημα ως τωρα

Senior Member
    στην αρχη με ειχε παλι λιγο από κατω η ολη φαση αλλα ηταν από την ψυχωση όχι από το αμπιλιφαι. από το αμπιλιφαι δεν ειχα καμια παρενεργεια.
    πινω και κανα κρασακι και καμια μπυρα που και που κανενα πρόβλημα ως τωρα
    εχεις καλη ποιοτητα ζωης πιστευεις?σε σκαλωνει στη σκεψη καθολου?σε κλεινει στον εαυτο σ ή εισαι κοινωνικη?ποσο καιρο το παιρνεις?και τι δοση?αγχωνομαι γιατι ειμαι φοιτητρια κ θελω να παρω πτυχιο να μην με επιρεαζει γνωστικα

Senior Member
    3 χρονια το παιρνω τωρα 30 mg. είμαι αρκετα κοινωνικος και δεν χανω ευκαιρια για εξω. τωρα ποιοτητα ζωης όλα είναι σχετικα, παιρνω μια συνταξουλα μιας και πηρα 67% από την επιτροπή.

δεν σκέφτομαι να δουλεψω δεν βρισκω τον λογο πλεον οσο παιρνω την συνταξη είμαι καλα

Senior Member
    3 χρονια το παιρνω τωρα 30 mg. είμαι αρκετα κοινωνικος και δεν χανω ευκαιρια για εξω. τωρα ποιοτητα ζωης όλα είναι σχετικα, παιρνω μια συνταξουλα μιας και πηρα 67% από την επιτροπή.

δεν σκέφτομαι να δουλεψω δεν βρισκω τον λογο πλεον οσο παιρνω την συνταξη είμαι καλα
    γιατι παιρνεις τοσο ψηλη δοση?ειχες καθολου υποτροπες?εχεις tardive dyskinesia δλδ ακουσιες κινησεις της γλωσσας στοματος κλπ?

Senior Member
    γιατι παιρνεις τοσο ψηλη δοση?ειχες καθολου υποτροπες?εχεις tardive dyskinesia δλδ ακουσιες κινησεις της γλωσσας στοματος κλπ?
    ειχα μια υποτροπη και από τοτε παιρνω 30mg τωρα είναι τα μειωσω. δεν εχω αυτό που λες ουτε καμια άλλη παρενεργεια

Senior Member
    ειχα μια υποτροπη και από τοτε παιρνω 30mg τωρα είναι τα μειωσω. δεν εχω αυτό που λες ουτε καμια άλλη παρενεργεια
    μπορεις να συγκεντρωνεσε π.χ για να διαβασεις ενα λογοτεχνικο βιβλιο?

Senior Member
    μπορεις να συγκεντρωνεσε π.χ για να διαβασεις ενα λογοτεχνικο βιβλιο?
    διαβαζω πιο light μυθιστορήματα κυριως. αλλα υποθετω ότι δεν θα ειχα θεμα να διαβασω και κατι πιο βαρυ

Senior Member
    διαβαζω πιο light μυθιστορήματα κυριως. αλλα υποθετω ότι δεν θα ειχα θεμα να διαβασω και κατι πιο βαρυ
    οκ ευχαριστω πολυ κ σορρυ για το πριξημο :P

Page 3 of 3 FirstFirst 123