Δεν ξερω τι να κανω πια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αφου μενει η μεγαλη με τον πατερα της υπαρχει μηπως ενδεχομενο να μεινουν με τον πατερα και τα αλλα;
    Αυτο δεν το ηξερα. Εκεινος δεν ξερει την κατασταση στην οποια ειμαι η πρωην του; Δεν εχει μπει σε διαδικασια να διεκδικησει τα παιδια του;
    εκεινος προφανως ξερει οτι κατι συμβαινει με την πρωην του αλλα ειναι ενας ανθρωπος 55 χρονων ανωριμος εντελως η επαφη με τα παιδια του ειναι πολυ συγκεκριμενη τις ωρες και μερες που εχει ορισει το δικαστηριο, τα αφηνει στη μανα του εκεινος κοιμαται αν εχει ορεξη θα δει με τον μεσαιο λιγη μπαλα θα τα αφησει στη μαμα τους και θα βγει για ντολτσε βιτα..ξερει οτι κατι παιζει με εκεινα το βλεπει στα παιδια του ο μεσαιος εχει εμφανη σημαδια κοντευει να αδειασει το κεφαλι του ξεει οτι κατι εχει η μαμα τους αλλα δεν εχει το μυαλο να σκεφτει πως η τι να κανει ειναι ανωριμος εντελως το ντυσιμο του η βολτα του τα γκομενακια ειναι η ζωη του...τον παραμυθιαζει και η αλλη καθε φορα που ξεκιναει να τους παει σε ψυχολογους στη δευτερη συνεδρια που εχουν μαζι της οτι ολοι οι ψυχολογοι η θελουν τρελα χρηματα η ειναι αρρωστοι η δεν ειναι καλοι η ειναι βρωμικοι και διαιωνιζεται το θεμα

Senior Member
    Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά το θέμα αυτό είναι πολύ λεπτό και σοβαρό. Μιλάμε για ανήλικα παιδιά.
    Αν τα παιδιά τα παρακολουθούσε ειδικός και έχουν διαγνωσθεί με τόσο σοβαρά θέματα... γιατί δεν πιάνεις αυτούς τους ειδικούς να τους πείς τι γίνεται με την μητέρα τους και να σε καθοδηγήσουν και να βρείτε λύση μαζί? Πιθανότανα μαζί με ένα άλλο ειδικό να τους καλέσεις για καφέ σπίτι ή να τραβήξεις βίντεο και να τους το πάς.
    Με τους δασκάλους έχεις μιλήσει? εκείνοι δεν έχουν καταλάβει κάτι?
    Δεν μπορεί απο όοοοολο αυτο το περιβάλλον να μην έχει καταλάβει κανένας τίποτα.
    Όταν σε απειλεί οτι θα καλέσει την αστυνομία εσύ τί φοβάσαι? αν έρθει η αστυνομία θα μπορέσεις να τους πείς τι συμβαίνει και αν συμβαίνουν τα όσα λές θα γίνουν αυτά που πρέπει.Αν όντως βρίσκεται σε μανία την ώρα που σε απειλεί έτσι τότε θα το δούν αυτό οι αστυνομικοί και θα φέρουν οι ίδιοι ψυχολόγο/ψυχίατρο.
    Το να προσπαθείς να πίσεις κάποιον οτι έχει πρόβλημα είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια που μόνο χειρότερα τα κάνει τα πράγματα.
    Απευθύνσου πρώτα στους ειδικούς που βλέπουν/έβλεπαν τα παιδιά, αν χρειάζεται και η γνώμη των δασκάλων μίλησε και μαζί τους και με αυτό τον τρόπο θα βρείτε την πιο σωστή λύση για αυτή την οικογένεια.

Member
    Quote Originally Posted by jock77 View Post
    Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά το θέμα αυτό είναι πολύ λεπτό και σοβαρό. Μιλάμε για ανήλικα παιδιά.
    Αν τα παιδιά τα παρακολουθούσε ειδικός και έχουν διαγνωσθεί με τόσο σοβαρά θέματα... γιατί δεν πιάνεις αυτούς τους ειδικούς να τους πείς τι γίνεται με την μητέρα τους και να σε καθοδηγήσουν και να βρείτε λύση μαζί? Πιθανότανα μαζί με ένα άλλο ειδικό να τους καλέσεις για καφέ σπίτι ή να τραβήξεις βίντεο και να τους το πάς.
    Όταν σε απειλεί οτι θα καλέσει την αστυνομία εσύ τί φοβάσαι? αν έρθει η αστυνομία θα μπορέσεις να τους πείς τι συμβαίνει και αν συμβαίνουν τα όσα λές θα γίνουν αυτά που πρέπει.Αν όντως βρίσκεται σε μανία την ώρα που σε απειλεί έτσι τότε θα το δούν αυτό οι αστυνομικοί και θα φέρουν οι ίδιοι ψυχολόγο/ψυχίατρο.
    Το να προσπαθείς να πίσεις κάποιον οτι έχει πρόβλημα είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια που μόνο χειρότερα τα κάνει τα πράγματα.
    Απευθύνσου πρώτα στους ειδικούς που βλέπουν/έβλεπαν τα παιδιά, αν χρειάζεται και η γνώμη των δασκάλων μίλησε και μαζί τους και με αυτό τον τρόπο θα βρείτε την πιο σωστή λύση για αυτή την οικογένεια.
    Μα ακριβως απο το σχολειο του ξεκινησαν οι προειδοποιησεις και τα πηγε οπου τα πηγε εκει που εβγαλαν αυτα τα πορισματα..δυστυχως εγω δεν ειχα επαφη με ολο αυτο
    συνεπεφταν παντα με δικη μου απομακρυνση η ωρες που δεν μπορουσα και δεν ξερω που ειχαν παει αν και δεν ξερω αν θα μπορουσαν και εκεινοι που εβγαλαν τα πορισματα να κανουν κατι..εκεινοι ειπαν οτι ανεφερα παραπανω και μετα ξεκινησε αυτη η αλλαγη ψυχιατρων με καθε γελοια δικαιολογια μαξιμουμ επισκεψεων 3-4

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω την απάντησή σου.. δεν μπορεί να λές "δεν ξέρεις αν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι"..
    διακρίνω οτι κάπως το αποφεύγεις λίγο όλο αυτό και με βάζει σε σκέψεις.
    Αν θες πραγματικά να βοηθήσεις και αν ειναι τα πράγματα όπως τα λές απο εκεί πρέπει να ξεκινήσεις.
    Απο τους ειδικούς που έβλεπαν τα παιδιά και εκείνοι θα σε καθοδηγήσουν και θα σου πουν τι μπορει να γινει και πως και με ποιους θα χρειαστει να συνεργαστείτε σε αυτό..
    Αυτος ειναι ο πιο σωστος, υπεύθυνος και ασφαλής τρόπος περισσότερο για τα παιδιά και έπειτα για την μάνα και την σχέση σας.

Senior Member
    Τώρα είδα ότι του τα είπατε εγώ ένα δημοτικό έβγαλα αλλά αυτό το πιασα κανονίστε όσες είστε εδώ μέσα δε θα κοιμαστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Θα τα κάνετε πολύ χειρότερα με την καταγγελία καλό δε θα κάνετε γιατί δε θα μπορέσουν να το διαχειριστούν αν είναι να κανεισ καταγγελία καλύτερα μην κανεισ τίποτα έτσι αλητευουν τα παιδιά ξεκολατε κι οι δυο άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη η θεωρία λέει ότι αν έχεις ψυχολογικά πας σε γιατρό κ σε βοηθάει πρακτικά Ελισάβετ εσύ το ειδεσ αυτό;
    "ξεκολατε κι οι δυο".. σε εμένα αναφέρεσαι? γιατί εγώ πουθενα δεν πρότινα καμία καταγγελία. Προς Θεού δηλαδή..

Member
    Δεν καταλαβαίνω την απάντησή σου.. δεν μπορεί να λές "δεν ξέρεις αν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι"..
    διακρίνω οτι κάπως το αποφεύγεις λίγο όλο αυτό και με βάζει σε σκέψεις.
    Αν θες πραγματικά να βοηθήσεις και αν ειναι τα πράγματα όπως τα λές απο εκεί πρέπει να ξεκινήσεις.
    Απο τους ειδικούς που έβλεπαν τα παιδιά και εκείνοι θα σε καθοδηγήσουν και θα σου πουν τι μπορει να γινει και πως και με ποιους θα χρειαστει να συνεργαστείτε σε αυτό..
    Αυτος ειναι ο πιο σωστος, υπεύθυνος και ασφαλής τρόπος περισσότερο για τα παιδιά και έπειτα για την μάνα και την σχέση σας.
    Σου κανει εντυπωση οτι εγω δεν ξερω που πηγαινε τα παιδια της ειτε επειδη δουλευα ειτε επειδη ηταν σε ασχημη φαση κι εμεις σε χωρισματα; ξαναλεω δεν μπορω να βρω που τα πηγαινε και ξαναλεω ξεκαθαρα οτι οπου τα πηγαινε τα πηγαινε για διαγνωση για να της/μας πουν τι εχουν και να ψαχτει σε ψυχοθεραπειες η οτι αλλο..τι δεν σου παει καλα με αυτο; τι σε μπερδευει για την δικη μου αποψη κλπ κλπ;

Member
    "ξεκολατε κι οι δυο".. σε εμένα αναφέρεσαι? γιατί εγώ πουθενα δεν πρότινα καμία καταγγελία. Προς Θεού δηλαδή..
    Ουτε καν εγω δεν ξερω αν θα κανω η αν πρεπει να κανω οποτε ακυρο το παραπανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by George.S View Post
    Σου κανει εντυπωση οτι εγω δεν ξερω που πηγαινε τα παιδια της ειτε επειδη δουλευα ειτε επειδη ηταν σε ασχημη φαση κι εμεις σε χωρισματα; ξαναλεω δεν μπορω να βρω που τα πηγαινε και ξαναλεω ξεκαθαρα οτι οπου τα πηγαινε τα πηγαινε για διαγνωση για να της/μας πουν τι εχουν και να ψαχτει σε ψυχοθεραπειες η οτι αλλο..τι δεν σου παει καλα με αυτο; τι σε μπερδευει για την δικη μου αποψη κλπ κλπ;
    Δοκιμασε τοτε αν θελεις να τα συζητησεις αυτα με παιδοψυχολογο μονος σου...βρες εναν και πες τι διαγνωσεις εχουν τα παιδια εξηγησε πως εχουν τα πραγματα και ποσο λεπτη ειναι η θεση σου και βλεπεις πως θα παει απο εκει το πραγμα. Λογικα θα μπορει να σε συμβουλεψει καταλληλα ενας υπευθυνος επαγγελματιας για το καλο των παιδιων και πως να το διαχειριστεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by George.S View Post
    Σου κανει εντυπωση οτι εγω δεν ξερω ππυ πηγαινε τα παιδια της ειτε επειδη δουλςυα ειτε επειδη ηταν σε ασχημη φαση κι εμεις σε χωρισματα; ξαναλεω δεν μπορω να βρω που τα πηγαινε και ξαναλεω ξεκαθαρα οτι οπου τα πηγαινε τα πηγαινε για διαγνωση για να της/μας πουν τινεχουν κ;ι ν; ψαχυει σε ψυχοθεραπειες η οτι αλλο..τι δεν σου παει καλα με αυτο; τι σε μπερδευει για την δικη μου αποψη κλπ κλπ;
    Πιστεύω οτι κάποιος τρόπος θα υπάρχει να μάθεις.. ξεκίνησε τουλάχιστον να προσπαθήσεις να μάθεις.. Υπαρχουν χιλιοι δυο τρόποι. Είτε να βρεις κάποιο έγγραφο, είτε να βρεις μια πρόφαση και να την ψαρέψεις, ή ίσως να ξέρουν στο σχολείο, ή άλλα μέλη της οικογένειας..ή στην τελική βάλε μια φίλη σας που έχει παιδί να της πει οτι έχει και καλά πρόβλημα με το παιδί της και να της πεί που πήγαινε τα παιδιά γιατι και καλά δεν ξέρει κανέναν... όλο και κάποιος τρόπος θα υπάρχει.

Senior Member
    Εγώ έχω καθήκον μου να σου πω ότι θα τα κανεισ χειρότερα το τι θα κανεισ δικό σου λογαριασμός

Senior Member
    Ήμουν στην προηγούμενη σελίδα Ελισάβετ σε λένε το άλλαξα κι όλας πριν τα δω αυτά

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ έχω καθήκον μου να σου πω ότι θα τα κανεισ χειρότερα το τι θα κανεισ δικό σου λογαριασμός
    Το ξερω και σε ευχαριστω και για εμενα μια καταγγελια εινσι η εσχατη λυση απλσ προσπσθω να βρω μια ακρη

Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δοκιμασε τοτε αν θελεις να τα συζητησεις αυτα με παιδοψυχολογο μονος σου...βρες εναν και πες τι διαγνωσεις εχουν τα παιδια εξηγησε πως εχουν τα πραγματα και ποσο λεπτη ειναι η θεση σου και βλεπεις πως θα παει απο εκει το πραγμα. Λογικα θα μπορει να σε συμβουλεψει καταλληλα ενας υπευθυνος επαγγελματιας για το καλο των παιδιων και πως να το διαχειριστεις...
    Ναι καπως ετσι το σκεφτομαι κι εγω..η γνωμη καποιου ειδικου θα βοηθησει ιδιαιτερα

Senior Member
    Δεν νομίζω οτι θα βγάλει άκρη με αυτόν τον τρόπο. Με τους δασκάλους των παιδιών ως τι θα μιλήσει; δεν είναι κηδεμόνας τους, δεν μπορούν οι δάσκαλοι να μιλάνε με οποιονδήποτε για τα προβλήματα των μαθητών τους. Και το ίδιο πρόβλημα νομίζω θα έχει και με τους ειδικούς. Αποκλείεται να δεχτούν να μιλήσουν μαζί του για αυτό το θέμα, δεν είναι καν συγγενής και εδώ μπαίνει και το ιατρικό απόρρητο! Το πιο πιθανό είναι να του προτείνουν να κάνει καταγγελία αν πιστεύει οτι κάτι τρέχει με την μαμά.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast